ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש המלצה למדפסת AIO (לא חובה דופלקס) צבעונית לשימוש ביתי מינימלי בלבד על מחשב עם windows 10. משהו זול ואמין. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אז ככה.. אני צריך שהמתאם יהיה בעל תמיכה בתקן 1.2 ומעלה, שיהיה Class 1 (שזה אומר טווח קליטה של מאה מטר לפחות) ושיהיה במחיר שלא עולה על 200 שקל. מצאתי אחד בנעה אבל הם אמרו שאין להם במלאי ויש בעיות עם הספק. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1279 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב כף יד שיכלול gps ו wi- fi עד 400 $ .אני לא כל כך מבין בסוגי המכשירים. את המחשב אני יכול לקנות בארה"ב. איזה מחשב כדי לקנות? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מצלמת רשת שיכולה לצלם באיכות טובה כולל סאונד על מנת להקליט שיעורים באוניברסיטה.. עדיפות למצלמה כמה שיותר קטנה. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז ככה, האם אפשרי לעשות קומבינציה של המפרטים הבאים: מחשב לצרכי קולנוע בייתי http://hwzone.co.il/specslist/view/30/ מחשב לעבודה משרדית http://hwzone.co.il/specslist/view/64/ כשמארז שמוצא חן בעיני הוא זה (נמצא במפרט קולנוע בייתי) http://www.thermaltake.com/xaserCase/tenor/silver/silver.htm תודה רבה מראש על התגובות
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מצלמה של לוגיטק קוויק מסנגר שכוללת בתוכה מיקרופון מובנה פתאום לפני יומיים היקרופון הפסיק לעבוד הסרתי את התוכנה המקורית והתקנה מחדש לא רק שלא תיקנה את המיק אלא גם ביטלה לי את המצלמה ריסטור אחורה לפני ההתקנה מחדש הפעיל יל שוב את המצלמה ללא המיק לאחר התקנה חוזרת הוא מפסיק את ההתקנה באמצע ומנסה להתקין את הדרייבר דרך מיקרוסופט ונכשל.כך שהתוכנה מותקנת אך ללא הדרייבר... המסקנות שלי הם שהמצלמה תקינה כי אם לא היתה תקינה בריסטור היא לא היתה חוזרת לעבוד יש לי ויסטה 32 ביט מה אפשר לעשות אולי הבעיה במערכת??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בקר של xbox one שאני משתמש בו במחשב, ואני רוצה לקנות לו את הסטיק הזה שהופך אותו לאלחוטי למחשב. הבנתי שלא מוכרים אותו בארץ בגלל ההבדלי תדרים, ורציתי לשאול אם למישהו יש את זה או יודע אם אני אזמין אותו מחול זה יעבוד.. תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם מישהו התנסה בעבודה עם מערכת הזנת דיו למדפסת? יש לי עסק שמדפיס בכמויות גדולות מאוד והבנתי שהמערכת יכולה לחסוך המון בעלויות דיו. השאלה אם היא אמינה ולא עושה הרבה בעיות. תודה, עדי.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
1) אני מחפש סורק למשרד,האם כדאי כבר לקנות מדפסת משולבת או לקנות סורק עצמאי ? 2)אני מחפש המלצות לסורקים טובים עד 700 שקל ולמכשירים משולבים עד 1600 שקל
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש את המקלדת הזאת: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=us,en בישראל?ואם יש כמה היא עולה ואיפה? תודה לכולם .
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
אני משתמש כבר די הרבה זמן בתוכנת WINDVD 3.1 כדי לראות סרטי DVD . כרטיס המסך הוא - GF3 Ti500 והמסך הוא MAG 786FD . יש אפשרות לראות על מסך מחשב באותה איכות כמו שרואים על טלויזיה ? על מסך מחשב לא אותו חלק באותה מידה ותמיד התרגום קצת חוסם את התמונה , שגם ככה לא גדולה על מסך 17".
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מוזרה ואולי חורגת מהפורום הזה, אם כן מצטער במדפסות דיו יש את הרכיב שמזיז את הדבר שמזריק את הצבע על הדף, בשביל להזיז אותו יש במדפסת מנוע אם למישהו יש מושג מה הנתונים הטכניים של מנוע כזה במדפסת כל שהיא, או יש לו הערכה לנתונים הטכניים של מנוע כזה אני אשמח לדעת תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש אחד שיהיה כמה שיותר זול... בזאפ יש רק חנות אחת תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי מבקש המלצה למכשיר פקס התקציב גמיש אבל חשבתי להוציא בסביבות ה 600 שח' , השימושיים הם כ 15 /20 דפים בשבוע אפשרי הזרקת דיו יש חשיבות לאמינות ולפשטות ההפעלה , קו בזק נפרד , ואם יש אפשרות לשליחה דרך המחשב כלומר שלא צריך להדפיס את הדף - מעולה , גודל סביר חשוב מאוד . אפשר לקחת מכשיר משולב אבל לא ממש מתלהב . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בקניית מארז ללא ספק כוח ומאוררים. המארז לא צריך להיות יפה בכלל, כי הוא תקוע באיזה מקום שבקושי רואים אותו! המארז צריך לכלול מקום ל-2-3 מאוררים לא כולל זה של הספק. המאוררים צריכים להיות טובים ושקטים (אני מעדיף שקט על ביצועים). למעבד (פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ) אני צריך מאורר טוב שיספיק לOC קל-בינוני (עדיף שהמאורר יבוא עם משחה תרמית כי לי אין...). כל העסק של המארז ו2-3 המאוררים עד 400 ש"ח. למעבד (+משחה תרמית אם יש צורך) מוקצבים 100-150. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הבנתי שקיימת בעיה במקלדות האלחוטיות , אם לוחצים על 4 כפתורים אז הוא מפעיל רק 3 מישהו ניתקל בבעיה הזאת ? אני צריך המצלמה לסט מקדלת ועכבר זולים וטובים בתודה איתי
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב נייד חדש של לנובו עם מקלדת ACCUTYPE ושמתי לב שכפתור הCAPSLOCK קצת משוחרר - הכוונה שהוא קצת מתנדנד, מעט נמוך ומרגיש רך יותר מכל שאר הכפתורים. האם הכפתור יכול להפסיק לעבוד בעתיד בגלל שלא הורכב טוב? אני לא רוצה לשלוח את המחשב לתיקון על כפתור, אבל אחר כך יגידו שזו אשמתי במידה ואצטרך... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העכבר הזה אצלי מאז שאני זוכר את עצמי (יחד עם ה-Elite Keyboard). בימים האחרונים הוא מתחיל לקרטע (בעיה במגעים). איזה עכבר נחשב תחליף ראוי בשבילו? תקציב בסביבות 200 ש"ח. חובה: ארגונומי (יד ימין) שני הכפתורים בצד מדויק (עדיין גיימר מדי פעם) רצוי: שחור אלחוטי כפתור לשינוי רגישות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, חברה שלי רכשה לוח דיגיטלי - Wacom Cintiq22HD. עוד בטרם הקנייה עברתי על המפרט הטכני וראיתי שהמוצר הזה לא עודכן כבר מספר שנים, והתאכזבתי לראות שהם מייצרים אותו עם כבל DVI שהולך ונעלם מהעולם. קנינו מתאם DVI Female to HDMI Male וכשמחברים את הלפטופ לוואקום - האחרון מציג הודעה שהוא לא מזהה סיגנל בכלל. ניסינו זאת על 2 לפטופים שונים. כאשר חיברנו את כבל הDVI ישירות למחשב נייח עם כניסה זו - הוואקום עבד מיידית. הכבל שיוצא מהוואקום הינו DVI-D והשתמשנו במתאם DVI-I כך שאני לא חושב שזו בעיה (אם היה הפוך אז אולי). חיפשתי בנבכי הרשת וגיליתי שזו בעיה נפוצה עם הוואקום, ואפשר להחליף 10 סוגים שונים של מתאמים עד שיימצא זה …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני מחפש מצלמה אבל לא יודע יודע איך לחפש ומה הפרמטרים החשובים. ראיתי מצלמות מ100 ועד 500 ש"ח והאמת הכל נראה לי אותו דבר. אני מחפש מצלמה טובה ולא ההיתי רוצה להוציא יותר מ 100-150 ש"ח אלא אם יש לזה הצדקה או איזה דיל שחבל לפספס. השימוש העיקרי של המצלמה זה סקייפ ולא לצלם קליפים לYOUTUBE או דברים כאלה. תודה הראש לכל המגיבים --עידכון-- טוב,אני מקבל את התחושה גם פה בפרום וגם מאנשים שאני מכיר שזה לא בדיוק נושא שיותר מדי אנשים מבינים בו , אז בחרתי בשני דגמים שנראים לי מוצלחים ואם למשהו פה יש נסיון איתם אשמח לשמוע מה הוא חושב 1. Logitech Webcam C270 WebCam - עד כמה שהבנתי זאת מצלמת HD מסדרה שנחשבת מוצלחת 2. LifeCam HD-3000 USB WebCam של מיקרוספוט - גם זאת מצלמת HD לא יודע עד כמה…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי , כשאני גולל עם הגלגלת העליונה במצב גלילה חופשית /חלק , ואני מפסיק לגלול , על המסך מופיעות מספר תזוזות קטנות של המסך הנגלל . הגילול לא נעצר מיד , אלא יש דיליי קטן . עד כמה שזה נשמע מינורי זה מציק לי בעין נורא. זה קורה רק בגלילה במצב חופשי /חלק . תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מידע בין הסטים אלו Logitech Cordless Desktop ex 110 ו Logitech Cordless Desktop lx 500 למי שיש אחד מהם יכול להגיד מה דעתו על הסטים
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
בגדול הדרישות הן: 1. מקשים חומים או דומים (מקש "קליקי" שקט) 2. משענת שורש כף יד מובנית 3. מקשי מדיה- ווליום בחוגה, כפתורי פליי\פאוס, קדימה אחורה 4. עברית מובנית בחריטה חיפשתי ROCCAT- לא מצאתי כבר בארץ CORSAIR- מצאתי רק בחנות אחת, עם מחירים אסטרונומים מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-