עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Shinkan,

מנשמע כולם. אני מחפש סורק עם FEEDER, זה הדבר הכי חשוב בגדול, אבל אני לא מוצא שום דבר בפחות מאלפי שקלים. השאלה היא, האם לסורקים בדרגות יותר נמוכות ניתן לחבר FEEDER בנפרד, או שסורקים בלי FEEDER נשארים בלי FEEDER לא משנה מה? קצת מתסכל כל העסק הזה, FEEDER זה כולה רכיב מכאני לא מורכב במיוחד ומשום מה לא שמים אותו בסורקים זולים יותר. קצת הזוי. אני צריך את הסורק לשימוש אינטנסיבי בגראפיקה, אם אני יוצר אנימציה אני צריך לסרוק עשרות ולפעמים מאות דפים, ולשבת שעות מול הסורק יכול להיות ממש מטרד. אם למישהו יש פתרונות אחרים, אני אשמח לשמוע. מצלמה יכולה לעבוד אבל מן הסתם שאני מעדיף את האיכות של סורק. אני יודע שעניתי לעצמי על רוב השאלות, אבל מי יודע, אולי למישהו יש פתרון. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בבסיס אני צריך רק סורק אבל אם יש מכונה עם מדפסת וסורק התקציב אז גם טוב. מטרתו היא להכניס כמה תמונות למחשב כי אני צריך לערוך סרט בת-מצווה לאחותי, בעיקרון הוא לא צריך להיות באיכות על. אם אפשר, עדיף כמה שיותר קטן. שלא יהיה של לקסמארק כי לאמא שלי יש משהו נגדם לא יודע מה, אבל היא לא מוכנה לקסמארק... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. שלום פורום, אני נוסע עוד מעט לארה"ב ושם אני אזמין מAMAZON מקלדת שתגיע לבית של אבי ואחזור לארץ איתה. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים, השימושים נעים בין נוחות של לשבת על המיטה ולהשתמש במחשב לצפיית סרטים לבין גיימינג אינטנסיבי. אני צריך מקלדת ועכבר שהם גם נוחים ליד (גם כתיבה ובמיוחד העכבר) וגם איכותיים כך שלא יהרסו לי אחרי שנה (למרות שאני אשמור עליהם בלי קשר) וגם שלא יהיו התנתקויות ובעיות עם הקולט האלחוטי. אין מחיר מסויים, אני לא רוצה להתקמצן אבל גם לא מקלדת ב2,000 שקל כן? מקלדת שתעלה פה 1,000 ש"ח עולה בארה"ב 100$ (הMX5000 של לוג'יטק, שלאחר בירור קצר גיליתי שהיא נוראית לחלוטין, כך נאמר בכל האתרים וכל ביקורות הגולשים שקראתי עליה) ואין לי בעיה לבזבז על משהו איכותי 100$,…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אוקיי, הבנתי שאין דבר כזה מקלדץ אלחוטית בלבד, ובגלל שיש לי כבר עכבר אז אני קונה סט אלחוטי רק בשביל המקלדת. אז מה שאני צריך מהסט זה רק שיהיה לו מקלדת נורמלית, שאני אוכל להפעיל אותה בלי שום קשר לעכבר (שרוב הסיכויים ילך לפח או לאיזה פינה בארון...). תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Holy,

אני פשוט צריך את ה-5V כדי להכין מטען לדיסקמן למישהו יש סירטוט של החיבור?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by ashkenazone,

אני צריך ספק 420W לבנייה של מחשב, אבל אני בתקציב מאוד מוגבל לכן אני מעדיף שהוא יבוא עם מארז המארז צריך להיות בעל ספק 420W 120mm fan

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by jeyjey,

הספק מיועד למערכת הזו: A64 3000+ epox 8KDA3J 512MB GF6800GT תקציב: 400 ש"ח עדיף פחות ושיהיה מזיגזג...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by infer73,

טוב ככה, יש לי A64 3000+ 1800Mhz עם לוח אם Epox 3kda3j כרטיס מסך GeForce 6800 2 דיסקים קשיחים 7200RPM צורב CDRW אחד 4 מאווררים 80MM ג'נריים (אחד מהם עם לדים) כונן פלופי קטן ומסכן אחד כרטיס רשת נוסף ובקרוב מאוד (מחר כנראה) צורב DVD חדש - LG ורציתי לדעת איזה ספק לקנות כרגע יש לי HEC 300 ART שלא מצליח להחזיק את כל המחשב תחת עומס מלא, אז הדיסק קשיח הפחות חשוב שלי (זה בלי windows עליו) מחובר לספק משני, אבל זה לא בדיוק נוח ועכשיו עם הצורב החדש, זה נראה לי יהיה פחות נוח אפילו... לפי מה שהבנתי, הספק שלי כנראה לא מחזיק בגלל שב +12V הוא מספק קצת מדי אמפר, אז כנראה שאני צריך ספק שנותן יותר אמפר ברייל הזה (לפי מה שקראתי, בסביבות ה25A) מבחינת תקציב, אז אני מעוניין להוציא כמה שפחות על…

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  9. Started by AMD-GUY,

מאז שקניתי את ה- 6800LE שלי הספק הג'נרי שלי לא עומד בו המחשב קורס לי במשחקים... קיצר אני צריך ספק חדש, מקסימום 350 שקל. אם אפשר שיהיה שרוולים ושהכבלים יוכלו להתנתק מהספק כדי לחסוך במקום. דרך אגב כשכתוב 20/24 מה זה אומר??? ומה ההבדל בין ATX רגיל לבין ATX2 ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  10. שלום אני צריך המלצה לספק 400W שיחזיק מחשב AMD64 + GF6600GT . אני צריך ספק בעל ביקורות טובות. ולא יקר מדי.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by AsD[eyal],

נימאס לי מ480cools it haha שיחזיק את המערכת שלי [סכלו במפרט שלי]

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. Started by BoRiS.K,

למחשב הזה...אל תגזימו במחיר AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  13. מוכן להתגמש קצת לפה קצת לשם, לא נעול על ה350 אבל שיהיה בסביבות... חשוב מאוד!! יכול לקנות רק ב: זיגזג, KSP, פנדה. (מסודר גם לפי סדר העדיפויות, אם יש בזיגזג אז באמת שעדיף).

• 12 תגובות
    • 828 צפיות
  14. צריך ספק כוח טוב שיחזיק כל מיני דברים שהוספתי מאווררים ולדים ועוד כי הקודם עושה לי נפילות מטח ואיפה אפשר לקנות תודה .. אני מעדיף ה איזור המרכז (תל אביב הרצליה וכו....)

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. צריך ספק כוח טוב שיחזיק כל מיני דברים שהוספתי מאווררים ולדים ועוד כי הקודם עושה לי נפילות מטח ואיפה אפשר לקנות תודה .. אני מעדיף ה איזור המרכז (תל אביב הרצליה וכו....)

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by dragon772,

איזה ספק אני יצטרך בשביל הכרטיס הזה?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  17. AMD Athlon 64 3200+ box ?512Mb 400MHz A-Data CL2.5? eVGA 6800GS 256MB PCI-E DFI NF4 Ultra Infinity תחשיבו את זה שהולך להיות שדרוג של תוספת זיכרון ואולי בעתיד גם כרטיס מסך

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by Svartberg,

שלום זאת, דבר ראשון החומרה : athlon xp 2800+ | asus a7n8x motherboard elsa gladiac geforce 6800gt seagate barracuda 120gig audiophille + sb128pci הספק כוח שכרגע יש לי זה thermaltake silent purepower 480w , ואני חייב להגיד ששקט הוא לא (החלקים האחרים די שקטים), ושקט בא אצלי במקום ראשון. לפי מפרטים שבדקתי אני צריך רק 18 אמפר לרייל של ה12 וואט (אני לא עושה אוברקלוקינג ולא מתכוון לעשות). הספק היחידי שראיתי והיה גם מומלץ זה הenermax noisetaker אבל היחידי שראיתי זה 475 וואט, לא ראיתי את ה420 בשום מקום, ומן הסתם לא שמעתי כמה הוא שקט או רועש. המלצות והארות אל תהססו לשלוח :]

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by AsD[eyal],

לא יודע מה לקחת?? האם יש מצב שהספק לא יהיה מתאים יש לי לוח asus a8n-e

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by itelon,

צריך ספק של 400 ב 300 שח

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  21. שאלתי כבר פעם אבל עכשיו זה ממש דחוף. ב-15 לספטמבר מגיע הx800 XT PLATINUM שלי[תתחדש](בעצם זה לא אופציונלי זה חובה )ץ אז ככה: הספק שיש לי כרגע(ג'נרי 300W)עשה עבודה נאמנה כמו כלב טוב ואף פעם לא איכזב אותי,אבל אחרי בירורים אינסוף גיליתי שהמינימום שצריך הוא של 350W. אני צריך ספק של לפחות(!)420W (לשידרוגים עתידיים)ולפזול יותר לכיוון של 480\500\520 ,משום שהמארז שלי נחנק מ"צרכנים"(דוגמת 11 מאווררים,לדים,בלה בלה בלה,תאורה, ועוד(בעתיד)...). חשוב לי מאוד מאוד שיהיה לו סליבינג(מהסידור שעשיתי לזה נשבעתי שלא אעבור עוד עינוי סיני סחיים גם אם זה לשמור על סודות האטום בדימונה(אופס)). חשוב עוד יותר שיהיה יציב (מאוד) שלא יהיו קפיצוטת מתח פתאומיות שמסכנות את אורך חיי החומרה החשוב כל כך..…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. צריך עברית למכשיר מסוג mio168 rs eyron מגירסא 4.5 ומעלה ( כולל 4.5 ) כי היתה לי 4.0 וזה לא מתאים לו זה נותן עברית ב 80% ורק 4.5 תתן 100% עברית . תודה רבה רבה לכל העוזרים ואם ההודעה לא מתאימה לפורום זה אז סורי כי זה ניראה לי הפורום הכי מתאים ...

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by guy94,

חבר שלי קיבל מחשב חדש עם DVD של LG מעבד פנטיום 4 וכ'ו. בכל מקרה הוא ניסה להתקין צורב די ישן של MITSUMI המחשב היה מחובר ככה: ב - PRIMARY היה מחובר ה HARD-DISK כ - MASTER ב - SECONDRY היה מחובר ה DVD כ - SALVE וזה עבד לו טוב.. הוא ניסה לעשות כזה דבר: ב - PRIMARY להשאיר את ה - HARD-DISK כ - MASTER ב - SECONDRY לחבר את ה - DVD כ - MASTER ואת הצורב כ - SLAVE זה לא עבד לו, ועכשיו שהוא מנסה לחבר רק את הדי וי די לבד בלי הצורב זה רושם לו הודאת שגיאה (סימן קריאה ליד השם של ה - DVD, הוא מזהה את ה - DVD אבל לא מפעיל אותו) החשמל מחובר כמו שצריך (כי ה - DVD דולק ונפתח) למישהו יש רעיון מה צריך לעשות ?!?!?!? בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by beitar king,

יש את mx518, את g5(יקר שרך אגב) ויש עוד הרבה עכברים טובים... אני שחקן סיאס משמה אני צריך עכבר טוב... בכל אופן אני עובד מחר אז אמא שלי הולכת לקנות את העכבר אז אני לא יוכל לנסות אותו במקום או משהו כזה אז אם מישהו יכול לייעץ לי מנסיון איזה עכבר להגיד לאמא שלי לקנות אשמח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  25. את המחשב אפשר לראות בחתימה או בצירוף המפרט. אמרו לי שאני צריך אל פסק של 700VA או 750VA, אבל אתם יודעים איך זה, אני לא ארוץ לקנות כזה רק כי בנאדם אחד המליץ לי... הייתי מעוניין לדעת איך הוא הגיע לזה שאני צריך 700VA ? יש לי מסך 19, ואני רואה שבמפרטי אל פסק שונים רשום "תמיכה במסך 17" וכו'... מה זה קשור ? כמה מוצרי אלקטרוניקה אני יוכל לחבר בנוסף ? בקיצור אני לא מבין כלום בעניין. כל מה שאני יודע זה שהמתח לא ממש יציב אצלי - כל פעם שמשהו מדליק\מכבה את האור במס' נקודות מחוץ לחדרי אני מקבל קפיצות\"תיקים" ברמקולים. אני חייב לציין שאני מרגיש בזה מאז שהתקנתי את כרטיס הקול החדש Creative X-FI XtremeMusic. כנראה שהוא רגיש לקפיצות מתח. האם כדאי להסתפק ב"מייצב מתח" במקום אל פסק ? ה…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.