עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. המוצרים הם : 1.אוזניות + מיקרופון מדגם AHS502 מבית Altec Lansing במחיר של 164 2.סט אוזניות ומיקרופון Logitech Precision Gaming Headset במחיר של 191 כמובן אני פתוח להצעות אחרות תודה

2. Started by skuki1,

שלום! לאחר דרישות של אמא, אני צריך (ורוצה) לקנות מדפסת משולבת. לאחר בדיקה, דגם שקרץ לי לעין הוא ה Canon mp150. אני כרגע עם HP ואני ממש לא מרוצה. יש לי שלושה שאלות: 1. הבנתי שהדיו הוא ממש קטן ולכן הוא זול משמעותית, עד כמה קטן הוא? 2. איך האיכות של המדפסת? אני מחפש איכות סבירה, לא של צלמנייה. 3. האם אפשר לצלם לא דרך המחשב? אלא דרך כפתור על המדפסת? תודה התקציב הוא עד 700 שקל (פלוס מינוס) והמדפסת צריכה להיות משולבת

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by QQQ,

אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים וצריך ש: העכבר לא יהיה כבד מידי עדיף שהוא לא יהיה עם סוללות(נטען) ואם לא- שהסוללות לא יכבידו עליו יותר מדי ושלא יגמרו מהר מקשי מולטימדיה במקלדת עכבר ארגונמי(לא חובה בשבילי אבל עדיף) של חברה טובה כמו MICROSOFT וLOGITECH הטווח קליטה לא ממש משנה לי כי זה פחות ממטר וזה אותו גובה מחיר עד כ550 ש"ח

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. קיבלתי את הארור הזה לאחר הרצה ב LOOP של כמה פעמים. מישהו יודע למה זה קשר ואיך פותרים את הבעייה? ***עדכון*** לאחר הרצה נוספת קיבלתי מסך כחול שבו רשום INVALID_PROCESS_ATTACH_ATTEMP לאחר הורדת המעבד ל3.4GHZ, הכל עובד מעולה... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by Jack_g,

קודם כל העכבר מדהים!!! רק כמה שאלות בקשר לסוללה שהיא הרי ליתיום : 1. כדי לתת לה להגמר ואז להטעין? (זה ישמור אל חיי סוללה ארוכים יותר ?) או שלשים להטענה כל לילה? 2. במקרה שהסוללה תתחיל לגסוס לי שזה אומר להזחיר רק איזה יום או תקופה מאוד קצרה יחסית לעכשיו אפשר לקנות אחת חדשה אם כן איפה? 3. יש אחריות על העכבר ל 5 שנים האם זה כולל סוללה אם לא אז כמה אחריות על הסוללה? תודה מראש, אני לא מצאתי תשובות לשאלות אלו בשם מקום.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by oded6188,

יש לי מחשב נייד, והכבל שמחבר בין הטאצ'פאד לבין לוח האם - נקרע... מברור שערכתי באינטרנט קוראים לסוג הכבלים האלה: Flexible Flat Cable, או בקיצור, FFC. אני חייב להביא כבל כזה חדשמ כדי שהטאצ'פאד יחזור לעבוד. ספרתי את מספר הגידים וזה 12 גידים, האורך לא צריך להיות ערוך - 10 ס"מ יספיקו... אפילו פחות איפה אפשר להשיג כזה כבל? וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by alonsh11,

מישהו יכול לעזור לי בקניה של מסך בגודל 23-25 אינץ (פחות או יותר) שיתאים גם לעבודה במחשב וגם לטלויזיה? משהו איכותי לא סתם! לא רוצה תמונה מרוחה ואיכות מגעילה.. בוא נגיד ככה,אני משתמש המון במחשב אבל אני לא משחק ממש הרבה כמו גיימרים רציניים ואני מניח שזו עובדה חשובה.... ואני כן רואה הרבה טלויזיה וסרטים ועובד הרבה על windows חשוב לי שכשאני רואה משחק כדורגל זה לא תהיה מריחה כמו שאני רואה במסכים לא איכותיים אז מי יודע מה אני צריך לקנות?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by EMXMAN,

שלום ברשותי כרטיס קול מסוג CREATIVE VIBRA 128 CT4810 בדקתי איזה דגם זה ב SANDRA וזה הדגם הזה CT4810 יש לי אתר שמראה שיש לו 4 CHANNELS http://rkhan.trustpass.alibaba.com/product/10573914/Creative_Vibra_128_Sound_Card.html רשום שזה 4 צ'נלים ויש לי 3 חיבורים לכרטיס קול כאילו אחד שמע השני מקרופון וLINE IN ויש עוד כמה חיבורים אבל מתוך המארז כמו TAD CD IN ו AUX עכשיו יש לי רמקולים 4.1 יענו 4 רמקולים עם סאב איך אני מחבר שזה יעבוד אמרו לי שצריך לחבר במקום מיקרופון או LINE IN אבל ניסיתי סתם ככה זה לא עובד מה אני צריך להתקין??? אני נואש אני חיפשתי פולל שעות ושאלה נוספת יש לי חיבורים של מקרופון ואוזניות מקדימה של המארז ויש לזה 4 חוטים איך אני מחבר אותם?? אם אפשר ישר לכרטיס קול כ…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by skuki1,

שלום מחפש מדפסת משולבת ללא פקס עד 700 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  10. תודה :-*

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  11. שלום, אחרי שחיפשתי וצמצמתי אפשרויות, הגעתי לשלוש מדפסות: - Brother HL2030 - Lexmark E232 - Xerox Phaser 3117 אשמח לקבל המלצות על איזו הכי מוצלחת, עם איזה טונר היא מגיעה ועוד דברים שכדאי לדעת לפני שקונים. תודה מראש 8)

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by borg,

מישהו יודע איזה מבין מתאמי ה-Bluetooth הבאים של Conceptronic תואם לגירסה 2.0 ואיזה לגירסה 1.2? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1008_1009&products_id=5544 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1008_1009&products_id=12274

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by darkman,

אז ככה בעקבות הניקיונות של פסח מצאתי כ300 תמונות משפחתיות מאוד ישנות החלטתי שאני רוצה להפוך אותם לדיגיטאליות ולכן אני צריך סורק טוב מה צריך לחפש בסורק? (1200 x 2400dpi¹ with 48 bit colour depth ) יש לי תשורה הזאת מה היא אומרת לי? כמה שהרזולוציה גבוהה יותר ועומק הצבע גדול יותר ככה הוא יסרוק יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by hawk055,

שלום אני רוצה לקנות מחשב כף יד שיכלול gps ו wi- fi עד 400 $ .אני לא כל כך מבין בסוגי המכשירים. את המחשב אני יכול לקנות בארה"ב. איזה מחשב כדי לקנות? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  15. Started by D-Viper,

אני צריך המלצה למדפסת הזרקת דיו ביתית, לא משולבת, רק מדפסת. שאיכות הדפסה תהיה טובה. וזה הכל בערך.. תקציב משהו בסביבות 400. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by MoSQuiTo,

אני מתלבט בין 2 מדפסות משולבות: canon mp150 epson cx3700 מה אתם אומרים? איזה מבין השניים עדיפה??? אולי עדיף ללכת על canon mp170 שמשמעותית יותר יקרה?? (200 שקל) תודה רבה- שגיא.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  17. יש לי את תוכנת הניווט, אבל אני לא מצליח להתקין את האנטנה של ה GPS, האנטנה היא bluetooth וכן יש תמיכה לזה בפאלם, אך כל פעם שאני מנסה להתקין הוא מבקש סיסמה של הספק, הסיסמה הראשית היא 0000 אבל זה לא עוזר מה יכול לגרום לבעיה?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  18. שלום לכם, לפני כשבועיים המדפסת החלה לעשות בעיות בכך שהיא לא לקטה צבע ממחסניות דיו שהוכנסו אליה ולכן היא לא מדפיסה, במעבדה רצו כ100 דולר על תיקון וטענו שהלך ראש ההדפסה, חבר שלי טען שאם מדובר בסתימה של ראש ההדפסה ניתן להשתמש באלכוהול על מנת להמיס את הצבע הסותם. מדובר במדפסת EPSON C86, ניסיתי להריץ ניקווי ראש, לא עזר, ניסיתי גם לנקות כעצת חבר שלי, ניקיתי רק ניקיון שטחי מלמעלה, כי לא ידעתי אם יש צורך לפרק ומה לפרק ולא עזר בינתיים. מישהו אולי מכיר דרך לפתור את הבעיה? ראיחתי באינטרנט שמציעים ערכות לניקוי אפסון, מישהויודע אם זה עוזר? ואיפה ניתן להשיג דברים כאלו בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי מדפסת של HP ואני עוד מעט עושה פרוייקט שבסופו אני אצטרך להדפיס תמונה על תויות לדיסק ולהדביק על הדיסק השאלות שלי הן : 1. באיזה ראשי דיו המדפסת משתמשת כדי להדפיס תמונה (או : האם המדפסת משתמשת גם בראש הדיו השחור) ? 2. האם ראש דיו צבעוני רגיל יספיק להדפסת תמונה איכותית לתויות הכוללת בה תמונה ? 3. האם ראש דיו פוטו כולל בתוכו גם צבע שחור או שהוא משתמש בראש הדיו השחור בעת ההדפסה ? 4. האם כדי להשתמש בראש דיו פוטו יש צורך בנייר פוטו או שניתן להדפיס גם על נייר פשוט ? (או כזה של תויות להדבקה על דיסקים) 5. שאלה אחרונה - האם מישהו יודע או יכול להמליץ על מקום/מוצר שיספק לי חבילה של תויות לדיסקים וחבילה של תויות לקופסאות DVD (כ-32 יחידות מכל סוג) חיפשתי בכל האינט…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  20. עד עכשיו מצאתי שתי מדפסות EPSON STYLUS PHOTO R200 CANON PIXMA iP4200 משתיהן הבנתי שהקנון יותר טובה, אבל היא יותר יקרה. יש מדפסות אחרות שמדפיסות על דיסקים בשוק?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by Green,

שלום אני מחפש לקנות עכבר BT קטן מחברה טובה למחשב נייד יש המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by solo53,

יש לי כרטיס מסך+TV ATI AIO8500 DVI כאשר היה מותקן DX 8.1 הכרטיס היה הכל עבד טוב כולל הקלטה לצורך התקנת תוכנות חדשות היה צורך בעידכון או התקנה מלאה של DX_9 מאז נעלם כרטיס TV כל התוכנות WINDVR WINDVD CREATOR וכל תוכנה אחרת מוציאות הודעה על כך שאין כלל כרטיס ללכידה ניסיתי עידכון דריבר מאתר ATI אך לשווא מה עושים ובבקשה תשובות לעינין

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by zeez100,

מי יודע משהוא על המדפסת הנ"ל אם היא אמינה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. עד 1000 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  25. Started by kipi25,

שלום! יש לי מדפסת XEROX 3117. אני יודע שקיים במדפסת DUPLEX ידני - צריך להפוך את הדפים ידנית, אבל המדפסת אמורה לדעת להדפיס את הדפים בסדר המתאים. איך אפשר לבחור באפשרות זו?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים