ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מדפסת אמינה, ללא תקלות ותקיעות לא מדפיס הרבה רוצה גם סורק וגם פקס עצמאי. קראתי שיש בעיית דרייברים ל 4500 HP עם ווינדוס 7 אולטימייט מה אתם יודעים על זה? תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על לקנות אחד כזה מהארץ...(כן מה אני יעשה יותר נוח לי תשלומים)... אבל אמרו לי שעדיף לקנות את הגרסה האמריקאית ולא את האירופאית ... השאלה היא איך מזהים אם מדובר בגרסה האירופאית או האמריקאית?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חברס, רגע לפני קניה של Whiteboard וכמה טושים, רציתי לדעת - יש חלופה ממוחשבת? בעיקרון אני זקוק לדף "רב שימושי" בעיקר לשם סיעור מוחין, תרשימי זרימה וטבלאות וחשוב שהכל יהיה מחיק בקלות. לפי מה שהבנתי טאבלטים ללא מסך כמו המגוון הרחב שמוצעים ע"י WACOM לא נוחים לכתיבה כי קשה מאוד לעקוב אחר המיקום של העט ביחס למה שכבר כתוב (מצד שני, אז איך ציירים משתמשים בהם?), ולצערי טאבלטים עם מסך יקרים מידי. העט הזו שמעתיקה את מה שכותבים על הדף זה לא ריאלי עבורי, כי הדף עצמו לא מחיק, ואני גם לא ממש רוצה להתעסק עם דפים.. יש למישהו פיתרון? (חוץ מג'וני לי?)
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי ספק 300W HEC המפרט במפרט שלי וכללי איך מחשבים?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז בצורת מגבר זאת אומרת שהוא שוכב והוא חייב להיות בצבע שחור והמידות שלא צרכים להיות כמו מגבר בסביביות ה 40 ס"מ אני רוצה את זה כי המחשב שלי הוא בשביל קולנוע ביתי והמגבר של YAMAHA שלי אמור לשבת על המחשב ככה שזה היי יפה אז תנו לי בבקשה דגמים אם לינקים תודה מראש וגם תנו לי ספקי כוח טובים שאני יקנה ביחד איתו הדבר הכי חשוב במערכת שאני בונה זה השקט.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קניתי אתמול את המדפסת הזאת,היא לא מדפיסה לי את הדפים בצורה ישרה,הם יוצאים לי עקום. עשיתי משהו שנקרא HEAD ALIGNMENT שבוחרים שם את הצבעים הכי חזקים, עשיתי את זה וזה עדיין עקום או שאין קשר בכלל. מה לעשות? המדפסת פגומה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר שקרה לי בשנים האחרונות. אם אני מגדיר כיבוי אוטומטי למסך אז מפעם לפעם כאשר אני מזיז את העכבר המסך נדלק אך העכבר ולוח המקשים פשוט נעלמים... -הכנסה/הוצאה של ה USB שלהם מזוהות ע"י וונדוס אבל לא מחזירות שליטה. -alt+ctrl+del מקפיצה את מנהל המשימות והעכבר זז בו אך בכל השאר לא רואים אותו. -חיבור עכבר חדש/נוסף חוטי/BT לא מפעילה את עכבר. מה שמוזר יותר הוא שהתופעה קרתה במחשב שלי גם אחרי שהוא הוחלף (פעמיים) ומערכת ההפעלה. הדבר היחידי שנשאר משוטף לכל המערכות הוא שאני משתמש ב G600 של לוג'יטק וב Logitech gaming software שלהם. ד"א, אותו הדבר מותקן לי על המחשב בעבודה אך התופעה לא קוראת שם...
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
בשביל להשלים את פרויקט המודינג שלי אני צריך מדבקות למקלדת. אני צריך: מדבקות למקשי פעולה כמו קונטרול ואנטר מספרים ואותיות באנגלית יש חיה כזאת בכלל? כל דבר יעזור
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב HTPC, שיהיה מספיק חזק גם בשביל סרטי HD אבל גם בשביל שימוש במחשב למשחקים, אינטרנט וכו'. הדילמה שלי - איזה מקלדת ועכבר/שלט לרכוש לטובת העניין. הדרישות: מרחק - כ4 מטרים. תקציב - עד 400 ש"ח מקלדת לא מאסיבית מדי (אולי עדיף שלט או מקלדת עם TRACK BALL במקום עכבר שיהיה יותר נוח לנווט בלי שולחן כבסיס). עדיפות לקנייה בארץ. ממה שהספקתי לראות כאן בפורום רוב המקלדות הן או יקרות מדי או מספיקות למטר וחצי, האם אין סט מקלדת ועכבר/שלט שעונים לכל הדרישות שלי?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
&num=1009514662'>סקר בנוגע ל"קנייה ומכירה - יד שנייה"
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1006257387&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת בעיקר וגם קצת ציוד גיימרי אחר רציתי שתציעו לי על מקלדת שתתאים לי במיוחד למשחק WARCRAFT 3 TFT כמו שכבר הזכרתי במשחק יש דיי הרבה HOT KEYS ודברים כאלה או אחרים מי שמחשק דיי הרבה זמן במשחק יודע שצריך מקלדת טובה אני מחפש מקלדת שתכלול כפתורי CUSTOM זמן תגובה מהיר ודברים כאלה או אחרים אין לי תקציב בינתיים אז תציעו ואם יש לכם ידע במשחק אז תגידו לי מה עוד אני צריך ומהווה ציוד חשוב בינתיים ראיתי את הTARANTULA שמאוד אהבתי אבל אי אפשר למצוא אותה כרגע למכירה כפי שראיתי כל הכבוד על הסיקור היפה שעשו לה ואת הZBOARD בקיצור תציעו לי מה יהיה לי הכי טוב למשחק אסטרטגיה זה תודה נ.ב סליחה על הניסוח
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המארזים האלה של compucase לפי מה שראיתי ההבדל היחיד הוא של21 יש ספק 300W AR-T ול19 יש 300W רגיל בלי אותיות נוספות... מה זה אומר? ואיזה עוד הבדלים יש?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_288&products_id=2195 אני צריך מארז כזה לאולפן, השאלה שלי: האם הוא מתאים לכל הלוחות אם (הלוח אם הוא mATX) ולכרטאיסי הרחבה? (מסך, קול וכ'ו) המארז הוא מארז 4 מקומות.
-
שלום לכולם! קניתי מקלדת חדשה מסוג pro kb. כאשר אני מחזיק Shift+W+2 הפונקציה שעליה אחראי המקש 2 לא פועלת, זאת לעומת כל צירוף אחר כמו shift+w+1... אשמח אם תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז שטוח הכונה למארז שוכב כמו פעם האם בכלל יש מארזים כאלה ללוחות של AMD ואם כן למה אנשים בכלל לא קונים אותם? הסיבה שאני רוצה היא שאני רוצה להשי אותו אם ה רסרביר ו ה דיוידי וכו כך שזה הרבה יותר יפה ונוח לי בגלל המקום אז אם יש למשהו איזה אתר אז אני מאוד ישמח ומה החסרונות של מארז כזה ואם בכלל יש מארזים כאלה בארץ ומה בארך המחיר שלהם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מחוברת אל החיבור הרגיל שלה ועוד אחת אל הusb שניהם עובדות טוב. עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך את אחת מהם לג'ויסטיק -בשביל שיהיה אפשר לשחק בשניהם באותו משחק ושלא יפעילו שניהם את אותו כפתור.. אשמח אם תעזרו לי ,תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש קניתי לא מזמן את מצלמת הרשת microsoft lifecam vx6000 ואני בסך הכול מרוצה ממנה. רק יש לי שאלה. כאשר אני עושה הקלטה של וידאו ברזלוציה גבוהה(יותר מ 600*800) אז הוידאו ממש איטי, וזה ממש מעצבן! האיטיות הזאת נובעת בגלל המצלמה או שזה גם קשור למחשב הישן שלי? המחשב - intel p4 2000mhz זיכרון - 2 גיגה תודה!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן חברים , יש לי דודים שחוזרים מארה"ב בעוד כחודש ואני מעוניין להזמין אליהם אוזניות גיימינג ושהם יביאו אליי אותם כשהם חוזרים . אז יש לי 2 שאלות : 1) מה אתם אומרים על האוזניות SteelSeries 5H v2 ? אני יכול לקנות אותם מNewegg ב80$ . האם יש אוזניות גיימינג יותר טובות באותו מחיר ? 2) אם יש לי אפשרות בין לבחור אוזניות עם חיבור 3.5 מ"מ לבין אוזניות עם חיבור USB , מה לבחור ?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אמממ מישהו אולי יכול לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדלים בין logitech quick cam pro 3000 לבין logitech quick cam pro 4000 ואני מדבר גם על איכות התמונה, האם יש הבדל? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהליין כולם. ברשותי Innovision Geforce 2 64 MB Mx 400. ואני מנסה להשתמש באופציית ה TV OUT. התמונה בטלוויזיה, יש כזה מאחורי התמונה עצמה, יש רקע לבן שכל הזמן עושה פליקרינג שממש מעצבן וגורם לתמונה לא להיות ברורה. אני ב 800X600 עם 60 HZ רפרש. למישהו יש רעיון כלשהו מה הקטע? עזרה, תודה מראש, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי בשעה טובה מחשב,עםמסך דל 23,רציתי מצלמה אינטרנט מעולה יש המלצות? שתשב על המסך למעלה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-