ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אוקי, הג'נרי 300W התחיל להשתגע, OVER VOLTAGEת UNDER VOLTAGE, קופצות לי הזהרות כל הזמן... יש לי: 2 הרדיסקים, סידי, צורב, 4 מאוררי 80 MM, אודיגי 2 פלטניום, פלופי וגיפורס 4. כמו-כן גם המאורר שלו לא ממש עובד (למרות שהוא לא חם...) עכשיו יש לי 2 אפשרויות: 1. לקנות ספק 300W של HEC, לקוות שהוא יחזיק, ואולי גם לחבר 2 ספקים (גם שלי וגם את החדש). 2. לקנות ספק של TSUNAMI 350W, איך הספקים שלהם??? ANTEC ו אנמרקס לא ממש באים בחשבון, (אני יכול לקנות 2 300W של HEC במחיר ANTECאחד...) אשמח לשמוע את דעותיכם.. בתודה MOOMOO
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי עדיין אל-פסק וכמובן שאני רוצה לקנות ע"מ להגן על המחשב . שיקולים רבים יש בבחירת ה-UPS אך התייחסות לצריכת החשמל שלו עצמו לא מצאתי.... האם מדובר במכשיר זולל חשמל?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום שלום לכולם אני מתכנן לקנות את העכבר הנ"ל בשביל המחשב הנוכחי ולאחר מכן להעביר אותו למחשב החדש בראש השנה (בעזרת השם עם קונרו) רציתי לדעת איך העכבר הזה, הוא טוב מאוד? יש לו יחס מחיר/ ביצועים טוב? אשמח לקבל מכם ביקורות וכתבות מכל מיני אתרים (ואין בכלל בעיה עם אנגלית העיקר ביקורת טובה ואשמח גם לתמונות מהביקורת) תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איפה יש מקום במארז הבא למאוורים? ואיפה מומלץ לשים? (אני מדבר אל מי שיש לו את המארז).
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את שלה, התקציב הוא כ 400 שקל למארז כולל ספק וכ 300 שקל למארז ללא ספק. ודרך אגב על איזה ספק אתם ממליצים ? אני מתכוון ל300 ואט או 350.... למארז שלי כרגע יש בעיה של חוסר מקום למאווררים, מאחורה אין לי אפשרות בכלל לשים מאוורר, בגג אין לי מאוורר. יש לי רק מאוורר בדלת שמוציא אוויר ומאוורר קדימה שמכניס אוויר. אני חייב איזה מארז יותר מאוורר. תמונות של המארז אני ישים כאן אחרי הצהריים.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
זה הספק http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22550 ואלה שידרוגים (כדי לראות את מה שיש לי כרגע תיכנסו למפרט מחשב שידרוגים: 1. להוסיף עוד ג'יגה 2X512 של GAIL 2. להחליף לוח אם עכשווי ללוח אם תומך קורנו 3.להוסיף 250GB של WD SATA2 4.להחליף את המעבד לקונרו (שאני שם את הלוח אם החדש שייתמוך בקונרו אני לא על ההתחלה קונה את הקונרו אז השאלה שלי היא האם זה יתמוך במעבד העכשווי שהוא מעבד איטל 630)
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אמא שלי נחתה עליי לפני כמה ימים והחליטה שאני חייב לקנות לה "כזה שאומר לך לאן ליסוע כמו בפרסומת עם ההיא שצועקת: שמאלה, היד עם השעון". זו דרכה לומר: Destinator. כל אחד והשפה שלו. ויש לי שתי בעיות עם זה: 1. אני לא מבין מה היא צריכה את זה. כמה היא כבר נוסעת? והכל בתוך העיר... 2. גם אני לא מבין בזה כלום. וכשאני אומר כלום אני מתכוון לכלום. חיטטתי קצת ומצאתי שתי חבילות באיזור השלושת אלפים שקל כל אחת ואם מישהו מבין משהו בנושא, אני אוד לו מאוד אם הוא יוכל לעזור לי לצאת מהסבך הזה כי היא לא צרד ממני עד שמישהו לא יצעק לה: "שמאלה! שמאלה!, היד עם השעון!". לא ברור לי אם צריך פאלם או שזה מכשיר עצמאי, האם כל הרכיבים שצריך בשביל שהעסק יעבוד כלולים בחבילה או לא וכו'. איך הדבר ה…
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ברשותי דרייבר סכזי גרסה 1.5 ודרישת המערכת היא 2.35 ע" מ להפעיל את הצורב מ"ס הכרטיס :AEC 6710S .מ"ס הציפ הוא:ATP :8701U-C אודה למי שיוכל לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה ואיתו שלט כמובן עכשיו אני לא יודע יש לי כזה סמל בשורת המשימות שזה כאילו החישן של השלט שאומר לי שאני יכול להשתמש בו בכרטיס טלויזיה ועכשיו קראתי שאני צריך עם אני רוצה להפעיל תשלט גם על המחשב יענו להפעיל סרטים שירים אז צריך להגדיר אותו דרך התוכנה winlirc ואני קצת נתקע הקטע של ההגדרה של המקשים צריך עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני כנראה קונה בקרוב את המפרט הבא AMD 64BIT 3000 Venice s939 DFI Lanparty nF4 Ultra-D Twinmos Speed Premium PC3500 BH-5 512MB*2 Seagate Barracuda 160GB NCQ SATA HIS X800XL 256MB IceQ iTurbo זה המפרט בעקרון... יש גם צורב DVD של NEC 3520... המפרז הזה עולה כ5800ש"ח ואני צריך ספק שיחזיק אותו (גם לOC אפילו של 3.9V לזכרונות וגם לשיפורים עתידיים של כרטיס מסך כמו הG70\R520... ושיהיה יחסית שקט) וגם מארז שתהיה בו סירקולצית אוויר טובה ושיהיה שקט (אני חושב על 120MM שהם טובים ושקטים) אבל גם שיהיה לו איזשהו עיצוב... שלא יהיה מכוער כזה רגיל עם מקום לכוננים וזהו... ושיהיו בו יציאות USB קדמיות (משהו כמו 2 לא ממש משנה העיקר שיהיו) ויהיה נחמד אם יהיה בו חלון וLED... חשבתי על המארז A-TOP XBL…
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בזמנו כשקניתי את המחשב שלי קניתי עימו מקלדת פשוטה של SilverLine ב70 ש''ח... המקלדת עצמה נוחה למדי אבל ישנה בעיה מציקה למדי שכשלוחצים על מספר מקשים בבת-אחת חלקם לא מגיבים, נגיד אם אני לוחץ על Shift, A, W וCaps Lock ביחד אחד מהם לא מגיב... אני מחפש מקלדת שאני יכול ללחוץ בו-זמנית על 4, 5, ואף 6 (אם יש מקלדות שכאלו) מקשים בו-זמנית מבלי שיווצר מצב שבו אחד מהם לא מגיב ללחיצה... לא-משנה לי של איזו חברה המקלדת, לא-משנה לי אם היא מכוערת או יפה, העיקר שאני אוכל לשחק בחופשיות מבלי לדאוג לדברים שכאלו. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב צורב רגיל וכונן רגיל ואני רוצה לקנות צורב דיוידי ויש גם כונן דוידי אם אני קונה כונן אז הוא קורא דיסקים של דיוידי ואם אני קונה צורב אז אני יכול לצרוב איתו אבל השאלה שלי אם הצורב יכול לקרוא דיסקים דיוידי? ועוד משהו איזה מהירות של הצורב כדי לקנות תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות במדפסת משולבת (מדפסת, מכונת צילום וסורק). התקציב הוא עד 500 ש"ח. למישהו יש הצעות?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זאת: המצלמה של חברת VIEWCAM קישור לדגם: http://www.viewcom.com.cn/products-list.asp?step=2001&pid=574
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בדקתי כמה עולה כבל לפלאפון שלי, אמרו לי בסביבות ה 250 שקל אני גם מחליף כל הזמן פלאפונים והחלטתי שיותר עדיף אם אני יקנה פשוט מתאם לאינפרה אדום.. ככה זה יצא יותר אפקטיבי ושימושי... עכשיו, אני מאוד מפחד בעניין של מוצרי USB כי הזיכרון דיסק און קיי האחרון שהכנסתי שרף לי את הלוח.. אחרי 3 חודשים שעבד מצויין אז ככה שאם אני הולך עכשיו על משהו אני רוצה ללכת על משהו איכותי ואמין שהסבירות שיעשה לי נזק כזה או אחר נמוך עד מאוד מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי אני צריך לקנות פאד רציני לעכבר שלי . אתם יכולים לתת לי רשימה של מקומות שניתן לקנות בהם פאדים טובים? (בישראל)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הLogitech G15 לRazer Tarantula... התקציב שלי הוא 500 ש"ח ראיתי שיש לG15 מסך LCD אך זה באמת יתרון? איזה מקלדת יותר נוחה מבין השנים? איזה עושה הכי פחות בעיות? והאם הטרנטולה מוארת בחושך? בתודה, נבו.
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, נזכרתי שיש לי מצלמה בעיצוב יחסית מרשים ואיחודי של Canon שקיבלתי מאבא שלי לפני בערך 5 שניים... אני יודע שהמצלמה נחשבת למאוד ישנה, אבל רציתי לדעת עם קיימת אפשרות שזוהי מצלמה דיגיטלית ואפשר לחבר אותה למחשב ולפתח את התמונות... כפי שידוע לי המצלמה היא מצלמת פילים רגילה אבל האם עצם היותה מצלמת פילים שולל את האפשרות שהיא דיגיטלית? אני ממש לא מבין במצלמות ככה שהסבר קטן יעזור לי מאוד, תודה מראש לעוזרים! DrowNz
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כחלק מהכנת מחשבך לחורף אני מחליף ספק כוח ת וגם בגלל שהוא לפעמים עושה רעש של טרקטור באמצע הלילה הדילמה שלי היא זו : כרגע יש לי 4 הרדדיסקים מחוברים צורב וסי די אני בטוח שבעתיד יהיו עוד רכיבים שידרשו חשמל ( הרדיסקים וכוננים מאוורים ) מה קובע איזה מתח של ספק לקחת ? אים אני לוקח ספק חזק האם יש סכנה ללוח אם (ASUS CUV 4X ) יש מה להגדיר בלוח אם לפני ההחלפה ( או שזה בסגנון נתק וחבר ) בסבבה …
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצערי יש לי כאבים ביד ימין שנובעים מעבודה ממושכת עם היד על העכבר (14 שעות ביום), ולכן אני בחיפוש אחרי עכבר שישנה את האחיזה שלי בעכברץ אני זוכר שבזמנו המליצו על עכברי TrackBall. ביררתי קצת ואלה הדגמים שמצאתי : 1.http://www.fentek-ind.com/logitech.htm#mltmww 2.http://www.microsoft.com/PRODUCTS/info/product.aspx?view=22&pcid=10426173-9aba-45eb-b7ce-af9ef9724d3d&type=ovr 3. http://www.fentek-ind.com/logitech.htm#mltmww למישהו מהקוראים יש אולי עכבר כזה שהוא יכול להמליץ או להיפך ? תודה, ***עריכה*** מצאתי קישור לכל העכברים שלוג'יטק מציעה : http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/trackballs/&cl=us,en אולי מפה תגיע הישועה ?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש משהו לא מובן לי כל כך בנושא..מה ההבדל בין חיבור HDMI לחיבור HDMI ARC.ואם לדוגמא יש לי עכשיו מחשב וממיר שיש להם HDMI ומסך DELLU2515H שיש לו HDMI אבל לדעתי לא ARC לפי מה שקראתי.ויש לי לדוגמא מקרן קול עם חיבור ARC HDMI ו HDMI רגיל..מזה ה-ARC הזה?ואיך אני יכול לחבר את כל המכשירים שציינתי מעלה בצורה הפשוטה ביותר?תודה רבה וסליחה מראש..
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
האם אני יהיה חייב ב WIFI כדי להשתמש בין הסלולר ל TV דרך גוגל כרומקאסט או שאינטרנט מהספק יספיק?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו אני מוניין לעדכן את התוכנה שלו אבל קודם כל אחרי שהתקנתי והכל סבבה לא יודע למה אבל הדרייבר של העכבר לא מזהה את העכבר ושנית איך עושים FLASH לעדכונים שלו? מישהו יודע ומוכן להסביר?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-