ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל הרבה חופשות מהעבודה בזמן האחרון, ואני מחפש מקלדת לגיימרים תקציב בילתי מוקבל.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית, אבל לא בסט. מסתבר שאין דבר כזה בארץ, מבקש עזרה!!! תודה, דור לוי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. כמו שהכותרת אומרת. P: צריך מקלדת אלחוטית טובה למשחקים וגלישה במחשב נייד עד סביבות 400 ש"ח - עדיף בלי באנדל עכבר אם אפשר, כי זה סתם מייקר את העניין וגם כבר יש לי עכבר (למרות שהיום כמעט וכבר אין באנדלים של מקלדות אלחוטיות בלי עכברים :'( ) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים שייקלטו בערך למרחק 6-7 [אין קשר עין בין המקלדת למחשב]. אשמח לשמוע על הסטים שנכנסים בכלל לקטגוריה (עזבו את התקציב בנתיים) תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני צריך מקלדת ועכבר בגלל ששלי עושים לי קצת בעיות קליטה אז בבקשה תעזרו לי בנושא.. אני צריך שבמקלדת והעכבר יהיה טווח קליטה טוב כי אני יושב איזה 4 מטר מהמחשב (HTPC) וזה בערך מה שחשוב לי אני מקווה לשמוע הצעות טובות... התקציב הוא עד 400 בערך.... תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מקלדת ועכבר למשחקים הכי טובים שאתם מוצאים התקציב שלי הוא 1100שח' אני לא מבין בזה כלום ובגלל זה אני שואל אותכם אז תעזרו לי בבקשה . :iamstupid:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכי נוחים שיש למטרות גיימינג אינטרנט וקשקושים... פיצ'רים לא יזיקו לינקים כמובן רק מהארץ! תודה
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני לא צריך יותר מידייי לחצנים אבל שיהיה מספיק מעדיף כמה שאפשר לחסוך אבל 400 זה בכיף מה שאני רוצה להוציא אני רוצה גם שיהיה לחצני מולטימדיה למוזיקה ושהעיצוב יהיה נחמד לעין זה בעיקר הפיצרים אה וזה לגימיינג WOW, DIABLO3 CS וכו'
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי תמחשב אני מקבל את החלקים כבר.. חסרים לי עוד כמה אבל לא משנה. היום נזכרתי שאין לי עכבר ומקלדת (!!!) בקיצור יש לי תעכבר הכי בסיסי שיש של מיקרוסופט.. עכבר אופטי.. והמחשב חדש.. אני רוצה לשחק במשחקים כמו שצריך אבל.. אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף... 200 שקל זה הסכום... אולי קצת לפה או לפה האלחוטיות לא הכי חשובה לי.. אבל תמיד רציתי לשחק משחקים מהמיטה חשבתי על כמה דברים: או לקנות עכבר טוב ומקלדת פושטית או לקנות עכבר בינוני ומקלדת בינויות.. בינתיים ראיתי את זה ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? זה נחמד ב 220 שקל.. או את זה ?MS Explorer 2.0 Optical + Wireless? ואיזה מקלדת פושטית ב20 שקל.. בעצם אני יכול להישאר עם המקלדת הזאת ולהביא לאחותי את הפוש…
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת חוטית לגיימינג עם אנטי גוסטינג ומקשי מאקרו ומקשי מולטימדיה בקיצור.... 1. תקציבכם (התקציב שלכם למקלדת ):300-350 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):300 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב/סרטים/מוזיקה/עבודה משרדית 3. בקשות מיוחדות -אני רוצה שיהיה במקלדת מקשי מאקרו/אנטי גוסטינג/הרבה מקשי מולטימדיה(חשוב מאוד)/שתיהיה חוטית כדי שלא תיהיה את הדיליי בגדול זהו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש משהו מומלץ? חשוב לי שתהיה נוחה ושלא יהיו לה מקשים קשים...
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אפשר כמה לינקים למקלדות כאלו??
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנס לחנות. מסתכלים עליי כאילו אני איזה מפגר. -"לא, יש לנו רק אלחוטי". מרוב שכולם רוצים כל דבר אלחוטי, עוד מעט האסלה תהייה גם אלחוטית. אז הסיפור הוא ככה: יש לי מקלדת שקניתי אותה אולי לפני 7-6 שנים. לא צריך להגיד לכם מה המצב שלה. צריך חדשה ועל הדרך אני רוצה לגלח טיפה מהמימדים. הרוחב של מה שיש לי זה 47 ס"מ. אני רוצה לצמצם את זה ל-45 או 44. איך אני מוצא מקלדת לפי מידה? מזמן כבר הייתי משיג לי משהו מאיביי אבל אני רוצה שיהיה לי עברית (מדבקות לא בא בחשבון). 1.מקלדת מולטימדיה מלאה. כל המקשים הרגילים, כולל ה-NUMPAD. מקשים: ,on/off, sleep, play/pause, stop, next, prev., volume up/down, mute 2. רוחב 45 ס"מ ומטה. 3. אורך הכבל: 140 ס"מ ומעלה. 4. PS/2, אפשר גם USB 5. שפות : אנגלית, עבר…
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
פשוט, למשחקים, תכנות, בקיצור, נוחה, חייבת להיות אלחוטית (מסך גדול, שם רזולוציה נמוכה לאללה הכל ענק ומתחיל לשחק מהמיטה ). פשוט מספיק לא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני תמיד מעדיף את המקלדות של מיקרוסופט (מתוך הרגל).. אני לא צריך משהו מיוחד למולטימדיה או דברים מתקדמים, אם יש את זה כמותרות אז לא אפשרי... הכי חשוב לי שבמשחקים יעבדו לי יותר מ-5-4 כפתורים בו-זמנית, וגם שהמקלדת תהיה ברובה שחורה. תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ,עכשיו אני צריך עכבר איכותי (יש לי אחיזת CLAW) לגיימינג מקלדת פד ורמקולים. ואת הפד אני רוצה שיהיה מותאם לעכבר. תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר איזה דגם של מקלדת קטנה יחסית אלחוטית איכותית למחשב? יש לי שולחן קטן והמקלדת בגודל הרגיל שיש לי כיום מקשה על הזזת ספרים על השולחן. (כשצריך לקרוא אז צריך להזיז את המקלדת אחורה וכשרוצה להשתמש במחשב אז צריך להזיז קדימה.) הייתי במקרה בבזק סטור אתמול וראיתי מקלדת של RAPOO או משהו כזה שהייתה ממש קטנה וחמודה ודקיקה, מחיר 250 שקל אבל אמרתי בטח אמצא בחצי באינטרנט אבל אז ראיתי תגובות לא משהו אז בנתיים מתלבט.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחר יהיה בדיוטי פרי, ואני אקנה מקלדת, או לחילופין בחו''ל. איזה המלצות לממקלדת יש? השימושים הם, משחקים, וסרטים. מצד אחד אלחוטי מצריך כל הזמן בטריות, וזה קרינה, מצד שני אני גם לפעמים ארצה להתרחק מהמסך, ולשבת במיטה, ולצפות בסרטים, אז חשוב לי גם נוחות \=. יש לי את העכבר של לוג'יטק MX518 אז אני צריך רק מקלדת, שהעכבר מצידי יהיה חרא, חשוב לי מקלדת איכותית. אופציות כמה שיותר והסבר למה דווקא את המקלדת שבחרתם. תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בגלל שהמחשב שלי הוא המהיר בבית (של אחותי לא משהו ) אז ההורים שלי כל הזמן יושבים לקרוא מיילים וכל מיני שטויות כאלה על המחשב שלי עכשיו אני מעוניין לקנות עכבר איכותי (RAZER או לוג'טק, בדיון השני עוזרים לי) ומקלדת איכותית ללא עברית אני מעוניין לחבר את 2 הסטים (עכבר-מקלדת) למחשב ופשוט להזיז איזה סוויצ' או כפתור כדי לבחור כל סט ככה שאני יושב אני מפעיל את הסט שלי ושאני קם מהמחשב אני מפעיל את הסט השני KVM זה גם למסך ויש לי מסך אחד אז מתי שאני יחליף לסט שלא מחובר לו מסך אני לא יראה כלום מה אני אמור לקנות? קיים איזה מפצל למסך? קצה אחד מתחבר למסך ובקצה השני מתפצל לשני כניסות ואז אני יוכל לחבר כל קצה לסט אחר ובעצם זה יהיה אותו מסך קיים דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
א. מחירי דיו סבירים (לא חייב זיל הזול אבל גם שלא יחשבו ליקרים מידי בשוק, אין לי בעיה לקנות חלופיים כי אני גם ככה מדפיס טקסט בלבד). ב. איכות סריקה גבוהה מאוד (גם בסריקת מסמכים שיצא נקי וגם חשוב מאוד שסריקת תמונות יגיעו למחשב באיכות טובה מאוד). אם יש לכם אתרי REVIEWS שאני אוכל לראות דוגמאות של סריקת תמונות של דגמים זה יהיה מעולה כי זה נושא שנורא חשוב לי. תודה רבה רבה!
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז ככה בחרתי בdeath razer 2013 המליצו לי עליו עכשיו אני מחפש משטח שיהיה טוב ושינוע עליו חלק אם אפשר המלצה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין ה-MX518 לבין ה-G300 (שניהם עד ה-150 שזה התקציב) חוצמזה אשמח להמלצה על משטח עבור כל אחד מהעכברים הנ"ל. בסקירה שיש באתר על ה-G300 רשום שצריך משטח רך אז אני מניח שצריך לקחת את זה בחשבון. תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמצויין בכותרת, אני צריך מתאם שנכנס אליו כבל USB ויוצאים ממנו כבל שמע וכבל מיקרופון. או אם זה לא כל כך מובן אז אני צריך את זה לפי התצורה הבאה: אוזניות+מיקורפון (חיבור USB) ---->מתאם-------->חיבורי שמע ומיקרופון במחשב. קיים מתאם כזה ואיפו אפשר להשיג אותו? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כמה צריך לעלות האם יש מודלים או חברות מומלצות וכאלה שלא. עד כמה ההבדל גדול בין הרזולוציות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
טוב החלטתי לקנות סורק למטרות סריקת ציורים שלי מסכמים ותמונות... יש לי תקציב של עד 350 ( כולל משלוח).. אני לא מבין בזה הרבה אבל אני יודע שרזולוציה גבוהה מסקפת סריקה איכותית יותר. וניסיתי קצת לחפש סורקים בתקציב שלי אבל היחיד שמצאתי הוא: Umax Astra 5600 רזולוציה סריקה מקסימלית 19200/19200 Dpi רזולוציה אופטית : 1200X2400 עומק צבע: CCD SENSOR 48-Bit שטח סריקה מקסימלי : 8.5X11.7 ?A4 חיבור: USB 2.0 כפתור לסריקה העתקת תמונות העברה לתוכנת עיבוד התמונה, העברת תמונה למייל או למדפסת ישירות, והוא עולה 315... אז השאלה, האם הוא טוב? או שאתם ממליצים לי על סורק אחר באותו סכום? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-