ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדל בין כבל מאריך (זכר לנקבה) של USB 3.0 לבין כבל מאריך של USB במהירות ההעברה 2.0? בסך הכל מדובר בכבל בעל 4 גידים, אך האם יכול להיות שכבל USB 2.0 לא יעביר נתונים במהירות של USB 3.0??? אני מדגיש שמדובר בכבל מאריך בלבד, כמו למשל כבל מאריך בין מפצל USB 3.0 לבין המחשב, ולא הכבל הקצר שמחובר למפצל עצמו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לקבל המלצות על עכבר שמתאים למי שעובד שעות בתוכנת שרטוט אוטוקאד כרגע אני משתמש בעכבר רגיל והיד החלה לכאוב לי האם יש עכבר שמתאים יותר וארגונומי יותר אודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר שתי מקלדות??? אני רוצה לחבר שתיים ושהמחשב יזהה אותן כ- KEYBOARD 1 ו- KEYBOARD 2, אפשרי כזה דבר?? בלי שהם יתנגשו אחת בשנייה
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, פחות משנה לי אם הוא חוטי או לא ..העיקר שיהיה נוח. מתאים ליידים קטנות. במחיר עד 100 שח..גג 150 רק אם הוא ממש פצצה תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למפרט הבא שלי אני רוצה לקנות את המארז הבא http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811144109 המפרט msi ati radeon Xpress amd 3700+ 1 gig x800xl 160 gig hardrive nec 3540a בקיצר מערכת גיימינג שמותאמת לlan party.
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
קניתי את הmx518 של לוג'יטק... מישהו מוכן להסביר לי למה משמש הכפתור הזה... (בתמונה) כי בקאונטר אני לא יכול לכוון אותו לעשות מה שאני רוצה.... אני יודע שתמונה לא משהו... אבל אני מתכוון לכפתור שנמצא שם שלא משמש לכיוון הרזולוציה של העכבר... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איזה הכי טוב ומה הנתונים הכי טובים כאילו על סמך מה אני צריך לקנות
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי MX500 וחברה שלי מאוד התלהבה ממנו (למרות שהוא נראה כבר רע לגמרי ועם כפתור תקוע..) בכל אופן, אני מחפש המלצה לעכבר בשבילה - אותו סגנון (היה לה נוח..).. לא גיימינג בכלל, עבודה משרדית במחשב הנייד וזהו.. תקציב נניח עד 200 - הסיבה שזה התקציב כי ראיתי שיש ב-160 ש"ח את MX518 וחשבתי עליו.... עצות? רעיונות? כן? לא? אולי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי בעבר על אפשרות להשתמש באוזניית בלוטוס במחשב .האם יש אפשרות כזאת? ואיך?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
נראית מעולה יחסית למחיר, והמפרט נראה טוב, הינה לינק ל skypc: http://www.skypc.co.il/pl_product~LV950~22~0.htm שאלות: 1. מה אתם חושבים עליה? 2. מה הכוונה ב dynamic 2.0 megapixels? 3. 2. מה הכוונה ב static 5.0 megapixels? 4. הנה משהו מוזר, מצאתי את המצלמה בחנות אחר ושם רשום שהיא רק 0.3 megapixels! הנה הלינק : http://www.gcomputer.co.il/pl_product~14_LV950~166~0.htm מה אתם אומרים? נראה חשוד... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת אינטרנט GPT, אך אבד לי דיסק התקנה, אין לי דרייבר וגם אין לי מושג מה הדגם של המצלמה. אולי יש למישהו רעיון איפה ניתן להשיג? תודה
-
- 1 תגובה
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה עד המחיר 850 שקל -+ המדפסת שאני רוצה צריכה להיות טובה בעיקר לתמונות מדפסת (פוטו) יש כמה דגמים שחשבתי עליהם epson c-84 epson -r200 hp 5652 hp 7260 פחות או יותר אלו האפשרויות שחשבתי חשוב שהאמינות של המדפסת תיהיה טובה וגם שלא זוללת צבע אני אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU רוצה לקנות אותו מנועה אבל בשום מקום לא מצאתי תמונות איך הוא נראה מבפנים, כמה דיסקים קשיחים ניתן להתקין עליו ? האם הוא נחשב למארז שקטטטט..? איך המאווררים שעליו ? האם הוא נחשב למארז רחב ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי גיים פאד של Logitech... Logitech Wingman cordless יש לי אותו עוד ממזמן, אבל לא ממש השתמשתי בו. היום רציתי לשחק איתו, אז הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק, התקנתי אותו, ואז בשלב שלאחר מכן, הזהוי של הג'ויסטיק, יש לי בעיה. המחשב פשוט לא מזהה את הג'ויסטיק. ניסתי להוריד מחדש, לעשות ריסטרט, פשוט הכל. *אין בעיה בחיבורי היואסבי שלי... אודה לעזרה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
שידרוגים... עושים אותם כל הזמן... או שלא? [poll] איך אתם אוהבים את השידרוג שלכם? [opt]כל פעם שיוצא משהו חדש, אם הוא שימושי בשבילי אני ישר קונה אותו[/opt] [opt]כל כמה חודשים אתה קונה מחשב חדש לגמרי, וזורק את הקודם לפח... ;D[/opt] [opt]אני מחכה כמה שנים, עד שהמחשב כבר ימות לגמרי מזקנה טובה, ורק אז קונה מחשב חדש לגמרי[/opt] [opt]אני עדיין משתמש בפנטיום 133MHz שלי...[/opt] [/poll]
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם כבר מדברים על הרדיסקים איזה הרדיסק לדעתכם הכי טוב? כולם ממליצים IBM 60XP אז במיקרה מצאתי השוואה ולמי שאין כח לקרוא, אז בהשוואה יש את ההרדיסקים הבאים: IBM Deskstar 60GXP Fujitsu MPG3409AH-E Western Digital Caviar WD400BB Quantum Fireball Plus AS Seagate Barracuda ATA III Seagate Barracuda ATA IV כולם ATA100 7200 RPM ומקום ראשון לוקח Fujitsu MPG3409AH-E
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך ינוצל עד תום בפנטיום 300 אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואני רוצה לדעת לאיזה כרטיס מסך טוב אני יוכל לשפר שינוצל במחשב שלי
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שאולי חלקכם יודעים, אני קרוב מאוד לקבל את המחשב החדש שלי... ולאור כמה וכמה תגובות שראיתי פה בימים האחרונים התעוררה בי התלבטות קשה. יש לי אפשרות להחליף את ה-ASUS A7V266E ב-ABIT KR7A. אני לא יודע מה להחליט. שני הלוחות מעולים, לאביט יש 6 PCI ו-4 מקומות לזכרונות, בקר ATA133 ו-RAID, אך הוא קיבל תוצאות נמוכות בבנדוויץ של הזכרון ואומרים שהבקר שלו לא משהו... לאסוס פחות PCI ומקומות לזכרונות, וגם ATA100 אך הוא קיבל תוצאות מעט טובות יותר בבנצ'מרקים והוא ידוע כקצת יותר יציב. דבר נוסף הוא האוברקלוקינג... מי מהם יותר טוב? תודה לכל העונים! עומר
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה לרכוש מקלדת IBM, אולי מישהו יודע היכן אפשר למצוא כזו מקלדת .. תמונה: תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מה המשמעות של ספק כוח עם המושג הנ"ל? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 אני רוצה לקנות את הספק הזה אבל לא מעניינים אותי איזה פיצ'רים מיוחדים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שמעוניין לראות את ה joystick המתקדם ביותר בעולם שאמור לצאת בקרוב מאוד. שכפול מדוייק של f-16 stick , יכולת תיכנות של כול מלנתלפים הכפתורים שלו. + יכולת להחליף את הידית עצמה. בעיקר לחובבי הסימולטורים. אבל סתם מעניין לראות טכנולוגיה חדשה. HOTAS COUGAR
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מוצר מצויין , שישנה בעיה אחת שאני נתקלתי בה: יש לי מחשב MAC G4 ובכל פעם שהכנסתי את המוצר ל שקע ה USB הG4 שלי קפא לחלוטין , בכלנית לא ידעו לענות לי לגבי הבעיה. הפתרון היחיד שאני מצאתי זה להפסיק את הFile Sharing לפני שמחברים את הDiskOnKey
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יש לי PALM PILOT PROFESSIONAL אבל נעלמו לי העריסה והתוכנה שלו מישהו יכול להגיד לי איפה יש?
-
i whant to buy a good grafic card that will give me a good performene for heavy 3d games, is the geforce4 v8440 worth buying?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-