ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב של 750ש"ח למארז, אני צריך המלצות, ראיתי את האנרמקס FS-710BB, אבל הוא מגיד עם ספק שיש לו 2 מאוררים, אבל לאחד המאוררים יש יציאה ולאחד אין, אין חור בדלת, או שזה ככה רק בתמונה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב חדש כדלקמן: AMD athlon 64bit 3800+ X2 dual dfi infinity NF4 ultra geforce evga 6800GS WD 250GB 16mb sata2 512X2 MB ram לצורך משחקים ועבודה (לא אינטנסיביים מדי) וייתכן גם שאעשה OC בעתיד. ואני צריך להתאים להם מארז וספק בסביבות ה700-800 ש"ח ביחד, נדהמתי לגלות שלעומת שאר רכיבי החומרה קשה למצוא ביקורות והשוואות באינטרנט על זה, אם תוכלו להמליץ לי על מארז וספק אני אשמח לא חשוב לי בכלל המראה, חשוב לי שהמארז יהיה שקט ונוח לשימוש ושכמובן יחזיק את המחשב (גם אם אני יעשה OC בעתיד), אני יהיה מוכן גם להתגמש על הגבול שקבעתי לעצמי. המליצו לי על ה SLK3800 של ANTEC עם הספק שבא איתו, אבל לא מצאתי שום ביקורות עליהם (באותו נושא האם ה SLK3800 וה 3800BQ זה אותו מארז?), אם תוכלו …
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי ח'ברה אני קונה מחשב חדש ואין לי מושג במארזים!! אז אני צריך תעזרה שלכם ראיתי כמה מארזים יפים אבל אני לא מבין בזה כלום אז תמליצו לי על מארז תותח עם ספק כוח (ביחד עם המארז ולא ג'נרי!) ועם חלון צד אני חשבתי על אלה קוברה נראה סוס: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2139 או זה גם מארז תותח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1187 או: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532 קיצור אני מבולבל לא יודע מה לקחת כולם יפים אבל אני לא יודע מה הולך בפנים מה יותר גדול מה יותר מרווח... אם יש הצעה אחרת אשמח לקבל..... תודה למי שעוזר!
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני צריך מארז וספק אכותיים ב 550 שקל שיחזיקו את המפרט הבא: לוח אם ASUS M2N-E מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box זכרון DDR2 1G Mb 667MHz Twinmos SAPPHIRE X1800GTO2 SAMSUNG 160 GB SATA2 מה אתם אומרים על COMPUCASE -HEC MIDI TOWER CI-6A21 BLACK FRONT USB 400W CASE ???
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב וכנראה את הכרטיס מסך 7600GT ואת המעבד החדש של קונרו E6300 ולוח אם של גיגביט GA-945P-S3 ולצערי לא נשאר לי כסף למארז יקר מקווה שתעזרו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום קניתי את המחשב לפני כשבועיים כבר קיבלתי את כל החלקים חץ מהכרטיס מסך והמארז שאותם קניתי בפנדה. בפנדה אמרו לי שיש להם את הכרטיס מסך וקר אתה מארז אין וזה יגיע תוך שבועיים.. אמרו שבועיים והתקשרתי אליהם, עכשיו הם אומרים שזה יגיע בסוף החודש בערך וכבר נמאס לי.. כמה זמן אפשר לחכות?! אז יש לי 2 אפשרויות עכשיו: 1. לבטל את הזמנה ולהזמין מחנות אחרת 2. לקחת מהם מארז אחר אז יש לי בערך 570 שקל שזה המחיר של המארז הזה + סםק 400 וואט של HEC.. אני רוצה הצעות נוספות למארז + סםק איכותי 400W מינימום וכדאי שהמארז יהיה יפה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מארז איכותי (היופי פחות חשוב) ב300 שקל ללא ספק ועדיף גדול. בהתחלה רציתי את COMPUCASE - HEC Super Midi Tower CI-6919 אבל לא מצאתי אותו בשום חנות חוץ מלוג'יק (ואם מצאתי הוא היה עם ספק). אני צריך אותו משלושת החנויות הבאות: KSP סקייפ פלונטר תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מארז שמתאים ל amd 3400 k8ns 512 ddr בלי ספק!!! חשבתי אולי על readimax cobra איך הוא? תודה אופק
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול האם יש צורך במארז וספק חדשים במידה ויש לי היום מארז וספק מהתקופה של פנטיום 3 (הלוח אם תומך עד פנטיום 3 800) ואני רוצה לשדרג את המחשב לסמפרון או סלרון די, תודה!
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אני אולי קונה מחשב חדש (קונרו= LGA 775 ) ואני צריך מארז יפה וכמה שיותר טוב עד 500 ש"ח + - * חשוב לציין שאני קונה ספק בניפרד, כי אני קונה מערכת כבדה וחזקה ואני לא רוצה ספק גיוניר חשבתי לקנות את המארז הזה A-TOP GLADIATOR http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11120 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2874 יש מארז יותר טוב ממנו באותו מחיר ? אם כן אז תשימו לינקים וסיבות (למה המארז שאתם מציעים יותר טוב מהמארז שכתבתי) ... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מחפש מארז למחשב כולל ספק ב400ש"ח המחשב מבוסס AMD 3000+ כולל כרטיס מסך x800xl 256 עם 1G זיכרון האם המארז compucase ci-6a21 הוא טוב? ומה ההבדל בין שני אלה? ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ? HEC Compucase CI-6919 400W? התחתון יקר יותר, האם עדיף? ראיתי אותם ב KSP
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מחפש מארז משחקים שיראה מעולה ויהיה עם אורות יפים כאלה בצד... אבל יהיה שקט ואם אפשר יגיע בלי ספק אבל אפשר גם עם .. הכי חשוב שלא יעלה איזה 900 ש"ח אבל עדיין שיראה מחשב גיימרים... נ.ב למה כשאנשים כותבים פה מפרטים בפורום אף אחד לא כותב בהמלצה כרטיס קול...? בלוח אם הזהDFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard הכרטיס קול הוא אונבורד??? תגידו ,נכון במארזים עם חלון שקוף תמיד החלון השקוף בצד שמאל?? אז אני יכול לבקש מהם שיחליפו את זה שהחלון יעבור לצד ימין??
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני צריך מארז למחשב שלי עד 300 שקל בלי חריגה של שקל !!!! זה מאוד חשוב שלא תיהיה חריגה !!! חשוב לי שיהיה יפה, טוב, מאוורר היטב וחשוב שיהיה כולל ספק תודה לכל העוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיתאים ללוח ASUS P4S800D רצוי שיהיה לו צד אחד שקוף,חיישן טמפ,ומספר מאווררים. לא צריך ספק. איך RAIDMAX?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
המערכת שלי לוהטת! אני צריך המלצה למארז (אין צורך להתחשב בספק) שבא עם מאווררים מינימום 4 אם זה אפשרי. האם הרייד מקס סקורפיו עומד בצרכיי? או הפוקסוקון גימינג בומב? או אולי איזה טלמרטייק? (קשה לי להבדיל ביניהם כולם נראים אותו דבר). בבקשה, שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך לכמה שיותר תמורה ואני מזכיר אין צורך להתחשב בספק כוח. אה אני גם צריך המלצה למאוורר איכותי לאינטל פנטיום 4 בסוקט 478, שוב שהמחיר יהיה נמוך לתמורה. אם אפשר שיהיה לו ווסת. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ללא ספק כוח. 300 ש"ח (ל- P4 ללוח - abit- IC7, אם זה חשוב). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבזמן האחרון התחיל לעשות המון רעש. בין הדברים המרעישים מצויים גם המאווררים על הלוח אם ועל המעבד (לוח אם- Abit IC7, מעבד p4). שימנתי וניקיתי את כל המאווררים ע"פ ההוראות המופיעות כאן אבל זה לא כל כך עוזר. חשבתי להחליף גם (בנוסף למארז) מאווררים אלה- יש לכם אולי הצעות (וגם איך אני מוצא מאוורר מתאים ללוח האם שלי)? אני לא מבין בזה הרבה אז אני מבקש תשובות פשוטות. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך מארז וחשבתי ללכת על המארז הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2666 האם הוא טוב?ואם הוא לא טוב תגידו לי למה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה למארז שמסוגל להכיל לפחות שניים-עשר (12) דיסקים קשיחים. אין לי בעיה שחלק מהסלוטים יהיו 5.25" שכן אפשר תמיד לשים דיסקים במגירות. כמו שאמרתי, הכי חשוב שהמארז יוכל להכיל לפחות 12 דיסקים ושיהיה בעל פתרונות קירור טובים. כלומר, לפחות 2 מאווררים מקדימה, לפחות מאוורר מאחורה ומאוורר בצד/למעלה. מצאתי מארז כזה של Thermaltake אבל יש לי הרגשה שאני משלם פה עשרות אחוזים רק על מותג ולא על המוצר עצמו. המארז הנ"ל עולה בערך 1000 ש"ח, אני מחפש משהו זול יותר. הערות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך מארז וספק באחד המפרט הוא amd 3700 , ngf7600 , western digital 200gb , מאוררים AC frezer 64 , zalman vga cooler vf700 cu עוד שני מאוררים למארז של AC אני לא בן אדם של אובר קלוקינג אז אני מעדיף לא לבזבז יותר מידי על ספק ומערז משהוא בסביבות 600 לשניהם
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי שולחן למחשב שלי, אבל זה שולחן יחסית פשוט (לא באיכות, אלא בצורה), בעיקרון זה שולחן 60 על 120 בגובה 176 סנטים אני צריך מגירה למקלדת ולעכבר כי אם אני עובד עם הגובה הנוכחי של השולחן זה לא נוח ומאוד לא בריא לידיים (ואת זה אפילו אמר האורטופד שלי) הסתכלתי קצת ומצאתי רק שתי מגירות פלסטיק מאופיס דפוט, יש שם בקושי (אין) מקום גם לפאד THUNDER X-RAY 8 וגם למקלדת. אם מישהו מכיר מגירות אחרות (בלי יותר מדי בליטות מוזרות, ומספיק גדולות) תשתפו, ואם לא תהיה לי ברירה יהיה נחמד גם אם מישהו שניסה את המגירות של אופיס יגיד מה הוא חושב עליהם
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
היי , אני צריך מדספת , מהירה , שחור לבן , טיונר מחזיק הרבה הכיוון שלי הוא איזשהו טיונר ( מה יש היום? ) , אבל אני לא יודע ( בגלל זה אני פה ) המדספת היא לבית , לאבא שלי , שיש לו עסק קטן שהוא צריך להדפיס כל מיני חשבנוניות , לא מאוד מסיבי אשמח לכמה המצלות ולינקים כמובן שעדיף הכי משתלם מבחינת מחיר , תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-