עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yarinmn,

מה יותר עדיף לפד הזהRazer Goliathus 2013 Soft Gaming Medium Control עכבר Razer Taipan Gaming 4G 8200Dpi לבן או Razer Abyssus 2014 Essential Ambidextrous אני משחק במשחקים כמו csgo cs1.6 dota2 garrysmod וכו' אחיזה סוג של claw

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by SinMaker,

קניתי מחשב נייד (dell xps 13 החדש) שיש לו רק חיבורי USB 3. איפה אפשר להשיג מתאם מ-3 ל-2? לא הצלחתי למצוא בחנויות בארץ (בחיפוש באינטרנט) ולא ב-ebay.

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by LaCostE,

הגיע לנועה קומפ,וממש מצא חן בעיניי. עעכשיו השאלה שלי היא מכוון שאני לא מוצא שום פרטים באתר של ג'יגה בייט, מה משקלו,והאם הוא פול טוואר? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by -twelve,

אני צריך ספק כוח שיספיק למערכת הבאה: GF 7800GT FLATRON L1732P intel D920 dual core 2.8 1024 RAM אם צריך להוסיף משהו תגידו לי. הספק שיש לי חלש מידי בישביל המערכת וזה מחליש לי נורא את המחשב ואת הביצועים שלו. הסיבה שאין תקציב היא שאני צריך לפנות אל המוכר כיביכול עם תחליף לספק הזה ויכול להיות שהוא פשוט יחליף לי ללא תשלום אבל עדיין לא להגזים. הגעתי למסקנה שספק הכוח הוא הבעיה ע"י כך שבמארז הנורה שמעליה יש תמונה של בטריה התחילה להיות אדומה במקום כחולה,לפחות פעם היא הבהבה רק עכשיו זה קבוע,אז הבנתי שאני חייב לעשות משהו.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Jack_g,

אני צריך שתסבירו לי משהו, את המכשיר הזה ניתן לקנות עם עברית צרובה וניתן לקנות ללא עברית ולהתקין עברית אז השאלה שלי האם יש הבדל בין אם אתה מתקין עברית בעצמך לבין אם אתה קונה את המכשיר עם העברית צרובה (אני אומר צרובה כי ככה כותבים בכל הפירסומות). ועוד בקשה, איך אני מתקין את העברית ל MIO 168 מישהו יכול אולי להפנות אותי למדריך ולתוכנת ההתקנה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by dfwyr123,

היי אני צריך עכבר חדש לגיימינג שיתאים לאחיזת FINGERTIP וCLAW וגם עוד שאלה איך המקלדת https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14204 היא באה עם חריטה בעברית שהתאורה תעבור דרכו תודה

• 17 תגובות
    • 4k צפיות
  7. שלום לכולם, מבקש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. הדרישות הן: 1) טווח עד 3 מטרים 2) מחיר עד 200 ש"ח 3) נצילות (החלפת סוללות) הטובה ביותר מבלי לפגוע בדרישות למעלה הערות: 1) אין דרישה מיוחדת לפונקציונליות. מבחינתי גם המקלדת/עכבר הפשוטים ביותר שעונים לדרישות 1 ו-2 (ורצוי 3) מתאימים. 2) אין דרישה מיוחדת לשיטה (RF, Bluetooth, IR וכו') אם כי רצוי לא RF (מי אמר סרטן ולא קיבל? :-)) תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by tombraider,

שלום האם משהו מכיר את שתי המקלדות האלו עבור גיימרים ??? http://img22.imageshack.us/my.php?image=38792395.jpg אפשר לקבל חוות דעת עליהן מי יותר טובה אמינה ואיכותית תודה ויום טוב לכם

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by amirn,

היי אני רוצה לקנות UPS למחשב, הדרישות הן: 1. למנוע בעיות של קפיצות או נפילת מתח (שיחזיק גם לכמה דקות אם אין מתח בכלל) 2. צריך להחזיק מחשב P4 + מודם כבלים (מסך אופציונלי - אפשר לא לחבר אותו ל UPS) 3. הורדת מחשב (WIN XP) מסודרת מה דעתכם על: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=131&products_id=689 ? איזה כבל / תוכנה צריך כדי להוריד את המחשב מסודר? תודה

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  10. לא יודע אם הבעיה היא רק בעכבר אצלי, או באופן כללי (אשמח לתגובות מבעלי העכבר הנ"ל) - אך לחיצה על הגלגלת (לפתיחת tab חדש למשל) עובדת רק בזווית מסוימת. נראה לי שהדבר נובע מכך שהטיית הגלגלת לצדדים (גלילה אופקית) אינה קשיחה, כלומר אין "קליק", אלא רכה למדי. זכורה לי בעיה דומה ב-g5 שהיה לי, אך הדבר נפתר ב-g9. לא ברור לי למה לוג'יטק לקחו שוב צעד אחורה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי לא מזמן GPT הוציאה עכבר אלחוטי אופטי חדש עם עמדת הטענה (לא זוכר מה הדגם אבל יש רק אחד כזה עם עמדת הטענה) מישהו שמע עליו? רציתי לדעת הם הוא טוב למשחקים כי שמעתי שהעכברים האופטים הפשוטים יותר "מצלמים" בקצב די נמוך שלא מתאים למשחקי FPS מהירים ... אז מישהו יודע מה קצב "הצילום" שלו ? המחיר שלו גם יחסית זול לעכברים אחרים - מצאתי אותו ב155 שקל ...

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by Bug2000,

אני לא ממש מתמצא בתחום ואין לי מושג איזו חברה טובה או לא טובה לכן אני מבקש מכם המלצה ל UPS למחשב הבא : למחשב סלרון 1.2 128 MB SDRAM HARD DISK 40 GB צורב +סי די רום מסך 17 אינץ' LG שלא יעבור את ה 500 שח . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by Ac1D,

שלום לכם. האם אתם חושבים שהספק הבא יחזיק את המפרט שלי(לחץ בצד ימין)? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4013 לא מתוכנן OC.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by doktor1,

שלום יש לי מדפסת hp5610 הסרתי את התוכנה של המדפסת דרך הדיסק ובסוף ביקש להפעיל את המחשב מחדש שהמחשב עלה התחלתי להתקין את התוכנה אבל לא התוכנה לא מתקינה עצמה כראוי היא לא מתקינה את מדפסת הפקס ומה גם אין את האיקון שצריך להיות לסריקה מה המחשב וכל הפונקציות שיש שם ועשיתי בכל כולל הוצעת כבל usb מהמדפסת הודעה עם תוכלו לעזור לי בפתרון לבעיה מערכת הפעלה ווינדוס אקספי פרופשונל

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  15. מקווה שיש חיה כזאת, אני צריך אוזניות טובות לגיימינג במחיר של עד 500-600 (אם אפשר יותר זול אז עדיף) ושיהיו איכותיות. אם התקציב שאני נותן לא מספיק כדי לקנות משהו איכותי, אני מעדיף לחכות עם הקנייה ולעשות את הקנייה כאשר יהיה לי תקציב מספק. חשוב כמובן שהם יהיו נוחות לשימוש ממושך וארוך לא משנה איפה לקנות, רק שיהיה בארץ ושיהיה מקום אמין שנותן אחריות. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by DarkShnizel,

הספק הוא TT TR2 430W W/PPFC זה לא נורמלי, נכון? אין אפשרות לבדוק אותו מהביוס (את הרייל) כי הביוס מראה רק 3.3 ו12.

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  17. אשמח לעזרה, כל הפרטים בכותרת. תודה.

• 13 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by sprites,

אני מתלבט בין שתי קונפיגורציות (שתיהן מיועדות למחשב במוסס פנטיום 4) 1- Antec 3700AMB Metallic 350W שכולל 2 מאווררים וספק כח של 350 2- 3R system Neon גם בעל שני מאווררים וצג טמפרטורה +ספק כח ThermalTake TT420APD 2-fan APFC המחשב מיועד לגרפיקה ומולטימדיה ולמשחקים קלים.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by roes,

איך המארז הזה? http://www.sd-com.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1926 אני לא צריך מארז מאוד משוכלל ויוקרתי ואני לא יוכול לעבור בשבילו אפילו את ה 500 ש"ח , גג 450 אז חיפשתי וחשבתי לקנות את המארז הזה הוא דיי רגיל (אפילו אין לו דלת [כמו של הדגמים היוקרתים והאיכותים יותר]) ומה שמיוחד בו לעומת שאר המארזים הוא שיש לו מסך LCD יפה שרשום בו כמה דברים כמו הטמפ' של המחשב (לפי דעתי באופן כללי = מה הטמפ' בתוך המארז, כי לא הגיוני שיקבלו איתו כמה חיישנים שנתצרך להשים אחד בכרטיס מסך, מעבד וכדומה...) יש לחבר שלי את המארז הזה והוא בסדר, גם אפשר לעשים בו 2 מאווררים בצד ועוד אחד מאחורה אני יחליף את הספק לאיכותי והרבה יותר טוב, כנראה זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5608 אנ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Nihility,

המקלדת הזאת עושה לי את זה!!! נראית כמו תוספת מצויינת למחשב שלי. מישהו יודע אם אפשר להשיג אותה בארץ? עם עברית/בלי? אולי את הeclipse 2?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by elad-k1,

מאיפה משיגים דיו למדפסת psc 1205 בבקשה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by alex_k,

היי אשמח לקבל חוות דעת על המדפסת לפני שאני רוכש אותה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני זקוק למצלמת רשת עד 300 - 350 שקל , והכי חשוב שאיכות הוידאו תהיה טובה . האם מישהו ניסה את מצלמת logitech communicate או יכול לתת לי המלצה אחרת ? תודה !

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by shaks,

איזה ספק יותר טוב? ( הספק ישמש למחשב משחקים ובעיקר לOC) ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series או OCZ ModStream Power Supply 450W או TAGAN EasyCon TG430-U15 430Watt Active PFC

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by constantine16,

be eilu hanuiot ani yahol liknot mishtahim la ahbar?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.