ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
1.באיזה מהירות כדאי לצרוב דיסק AUDIO,שיהיה הכי איכותי שניתן,הכי קרוב למקורי מבחינת איכות? ברשותי צורב YAMAHA 4x4x16 IDE.צרבתי דיסקי AUDIO במהירויות 2,4..אני לא יודע אם יש הבדל..לא צרבתי אותו דיסק פעמיים כדי לבדוק זאת..כמו כן,צריבה במהירות 4,שזה המהירות המירבית של הצורב,יכולה להיות קצת פחות איכותית לגבי דיסק AUDIO,(אפילו שהצריבה במהירות 4,שלגבי צורבים אחרים זאת המהירות הנמוכה שצורבים בהאו שאני טועה בתיאוריה שלי? ;D אז מה אתם אומרים? השאלה מתייחסת גם לצריבת DATA.. 2.כמו כן האיכות תלויה בדיסק-איזה דיסק הכי איכותי לAUDIO? ולDATA? 3.רציתי פעם לצרוב את המשחק MOTO RACER ו MOTO RACER 2.נתקלתי בבעיות,כרגע לא זוכר אילו בדיוק,אבל אני זוכר שבדיסק יש גם DATA וגם מוזיקת AUDIO! אז א…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יצא firmware ההופך אותו ל-rpc1 כלומר מולטיזון . ניתן להוריד מפה http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware/
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
מה דעתכם??? Intel Pentium 4 1.6Ghz (512KB Cache) ASUS P-4T i850 Samsung 128 RDRAM GeForce 2 Titanium 32Mb + TV Creative 4D PCI DVD Toshiba x16 CD-RW Sony x24x10x40 bulk Proview 19" PK986 0.25 WebCam Logitech Quick-Cam Express Optical Mouse Dexxa ( Logitech ) A4Tech 15ASW 880W Sub + 2 Hard Disk 60GB Maxtor 7200rpm ATA-133
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו את ההגה הזה: http://www.geniusnet.com.tw/product/game/speedwheel2.htm יש למישהו את ההגה? מה אתה אומרים על ההגה? יש למישהו מה להוסיף על ההגה הזה? הוא שווה 140 ש"ח? ה15 פין זה היציאה הישנה של העכבר?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי שאלתי היא כזאת איזה מסך חזק יותר מבחינת ביצועים IIYAMA 451 PRO IIYAMA 454 PRO ?????
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין שני דיסקים האלה או לא כי ניסיתי לצרוב לדיסק של 90 דקות עם NERO בלי שום תוצאות?!! מה עליי לעשות ??? תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מאחר שעם כל הכבוד ל Mad Onion ול פיסי מארק שלהם, אני סומך על מספרים מוחלטים ;D בואו נעלה תוצאות של HDTACH לכאן (הנה קישור ישיר לתוכנה,קצת פחות ממגה אחד) ונראה איזה הארד דיסק הכי חזק...!! (לא לשכוח לעשות דיפרגמנטציה לפני הבדיקה...) יאללה אני ראשון (זה ההארדיסק המעפן בעבודה שלי..)
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מקבל מחר את הכרטיס קול של הרקולס ה: game theater xp :asthanos: תודה לכל מי שייעץ לי בנושא
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . יש באפשרותי לרכוש כרטיס מסך של חברת PINE Excalibur GeForce2 Titanium AGP 4X 64/32M DDR w/ LCD-out+TV-out new! השאלה שלי איך הכרטיס מסך הנ"ל ואיך החברה הזאת בכלל אני מאוד מרוצה מהמודמים שלהם שמבוססים על ציפים של ESS השאלה איך הם בתחום ..בלי להשוות עם כרטיסים של יצרנים מובילים כי אני חושב שהתחום מחירים הנ"ל קצת שונה הכרטיס הנ"ל ב 125 $ בארץ
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
אלה הפרטים של הזכרון שאולי יביאו לי מארה"ב. מישהו שמבין יכול להעיף מבט רק לוודא שזה אכן יתאים ללוח ה-GIGABYTE 7VTXH+ שלי ולא תהיה הפתעה לא נעימה? PC2100 266MHz DDR SDRAM DIMM Nanya nt5ds16m8at-7k are 184 Pin 32Mx64 Non-ECC DDR SDRAM DIMM's 4k Refresh, 3.3v with SPD NON-ECC. אני מניח שאם זה היה ECC אולי היתה בעית התאמה? אם לא מוזכר REGISTERED אז זה לא? nt5ds16m8at-7k is an 184 Pin PC2100 266MHz -> אפשר לפי זה לברר פרטים נוספים? מישהו נתן לי פעם אתר שאפשר לבדוק צ'יפ לפי מספר סידורי שלו אבל נעלם לי :-( מישהו מכיר? (133MHz x2) Dual Data Rate (DDR) SDRAM DIMM. The module consists of 16 16x8 TSOP-II 400mil package with 256x8 EEPROM for serial presence detect, programmed to…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חשבתי כבר שאני מבין את עניין ה-CAS של זכרון. שרצוי 2.5 או 2 זה ברור אבל לפי הבנתי לכל צ'יפ יש את ה-CAS שלו וניתן באמצעות סנדרה למשל לברר אותו. והנה מסתבר שהתוצאות בסנדרה משתנות לפי ההגדרות בביוס : אם התזמון ב-SDRAM CAS LATENCY מכוון ל-2.5 סנדרה מראה 2.5-2-2CL ואם מכוון ל-2 אז יהיה 2.0-2-2CL. אז מה קורה כאן? אין תכונה פיסית של צ'יפ שצריכה להיות מדווחת בסנדרה בלי קשר להגדרות הביוס? איך אפשר לדעת מה CAS "אמיתי" של צ'יפ?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שו GUILLEMOT ? מופיע כאן http://www.compuplus.com/insidepage.php3?sid=j5g5pyxg344888d&id=685 תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
נכון שיש את הביוסים שעולים עם תמונה כזאת וכותבים את הנתונים של המחשב כמו בבתי ספר. האם הביוסים הנ"ל טובים או לו כי לחבר שלי יש וזה נראה לי לוח קברי ביותר :AR15: :AR15:
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
OK.. אז עוד משהו כמו 25 דקות אני אקבל את הראדון 8500 החדש והנחשק כלכך.. כמה נקודות אתם אומרים אני הולך לקבל ב-3DMark2001 SE עם המערכת שנמצאת בחתימה?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי את ה-ASUS A7V-333EA עם מעבד AMD ATHLON XP 2000 . את הזכרונות אני אזמין בעוד שבועיים שלושה. שאלתי היא: האם אני יכול בינתיים לשים את הזכרונות SDRAM 133 שיש לי עכשיו, עד שיהיו לי זכרונות DDR333?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה הרבה אנשים פה בפורום שואלים על רמקולים, אז פה יש את מה שאתם צרכים. השוואת מערכות רמקולים של 4.1 ו-5.1 וכן גם ה-XPS510 שם!
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
תעזרו לי לבחור כרטיס מסך. הוא צריך להיות עד 600 ש"ח 64 מגה זכרון יציאת TV (לא חובה) חיבור AGP תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
http://www.skak.co.il/skshop/HEB/Zones/Products/default.asp?Chapter=CPN&CatID=MDB&ProductID=9196721 תכונות המוצר ChipSet DDR 266A ChipSet Intel 815 מממממממממה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים גיליתי שההארדיסק בין השנה של Western Digital במחשב הישן שלי פועל רק על PIO ולא על DMA למרות שהוא מוגדר לפעול על DMA אם אפשר. הוא 30GB ו-ATA 66 אני חושב. לפני זה הוא היה על Ultra DMA Mode 2 או 3 אני לא זוכר. מה זה אומר? שההארדיסק גוסס? גם משחקים לא זזים שם כמו שצריך עכשיו.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-