ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לקבל מבעלי הסט Logitech EX110 חוות דעת על הסט, אני שוקל כרגע שדרוג של הסט החוטי שלי לסט הזה ואין טעם להפנות אותי לZAP כבר ראיתי את הביקורות שם
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
איך הוא למישהו יש ניסיון איתו, אשמח לישמוע אותם. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כולם אומרים שהמארז הכי מומלץ הוא זה Compucase 6A19 Black - 0.8mm Steel - 1x120mm fan - NO PSU אבהל אני רוצה להבין למה הוא נחשב כזה טוב לכן יש לי כמה שאלות שאני רוצה שיענו לי עליהם 1. מה הקירור שלו והאם הוא מספיק מקרר ושקט למפרט למעבד פנטיום D930 + כרטיס מסך : ניוונה 7600GS וכו' 2. האם הוא בא עם ספק כוח והאם זה ספק כוח טוב או שצריך לקנות ספק כוח חדש שיבוא איתו (אני מתכנן מחשב בשביל משחקים כמו NFL 2006 וכו') 3. האם הוא הכי טוב לקנות בלי עוד קירור למעבד ובלי עוד ספק כוח ?(כמה הוא עולה?) בבקשה תענו לי כי זה ממש ממש חשוב לי לדעת את זה תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך המדפסת הזאתי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042 היא טובה? ולמשל אם אני אצתרך לאחר כמה זמן קנות דיו שחור וצבועני אז כמה כל דיו אחד יעלה לי? וכל כמה זמן בערך אני אצתרך להחליפים את הדיו השחור והצבעוני? ואם יש מדפסת טובה במחיר של 400 ש"ח אז תציעו לי בבקשה.. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אבא שלי ממש רוצה לקנות אותה אמרתי לו שזה לא משתלם כיוון שבבית שלנו מדפיסים ומצלמים בחודש גג 50-100 צילומים בטירוף.. אבל הוא לא מוכן להתפשר על מדפסת שהיא לא לייזר וזאתי מבחינת גודל עיצוב הכל הכי נראית לו. רציתי לשאול אתכם איך היא בעיקרון, האם היא נחשבת למכונת צילום ומדפסת טובה? איך הסורק שלה? הפקס ובכלל בכללי איך היא.. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על קניית המוצר הזה ואני צריך חוות דעת עליו. למי שיש אותו, תענו בבקשה על השאלות הבאות: 1. האם הוא נוח? או שתמיד מתבלבלים באותיות של המקלדת והעכבר עושה כאבים ביד? 2. האם הוא מרגיש אכותי או שמרכישים שזה פלסטיק זול שעומד להישבר כל רגע? 3. בכללי, האם אתם מרוצים ממנו? 4. לאיזה מרחק קליטה הגעתם איתו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום! מכר שלי מעוניין בעכבר קטן, נוח ואלחוטי למחשב הנייד שלו האם אתם ממליצים על העכבר LogiTech V550? כמה זמן הוא מסוגל לעבוד ללא טעינה? איני יכול לשלוט עליכם אבל אני חושב שעלי לציין שהעיניין דיי דחוף... תודה מראש ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על מארז הבא :Chieftec Mesh Medi-Tower Black / Black / Silver (No PSU) אני צריך לדעת האם הוא טוב בקירור ושקט מספיק למפרט הבא : מעבד : אינטל D930 (החלק החשוב שאמרו שצריך עוד קירור בשבילו) לוח אם : של גיגהביט אני לא יודע בדיוק את הדגם משהו GI9... זיכרון : DDR II 256 מ"ב 533 מג"ץ כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600GS חוץ מזה אני רוצה שתתנו לי מידע על המארז אם הוא טוב בכלליות אם כדאי לקחת אותו או אם כדאי לקחת משהו אחר וגם אני רוצה לדעת איזה מאווררים יש לו והאם הם מספקים מספיק קירור בשביל המעבד פנטיום D930 כי תמיד שאומרים מתי שקונים מעבדי אינטל צריך עוד קירור כי אין להם מספיק קירור ואני רוצה להיות בטוח שיש למארז הזה מספיק קירור אז בבקשה תגידו לי אם יש לו מספיק קי…
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי זיכוי של 189 ש"ח ב- DMO. יש להם את ה- EPSON R-200 שעליה אני יצטרך להוסיף 360 ש"ח. משתלם? למישהו יש ניסיון עם המדפסת? עוד משהו שאני רוצה לדעת איך היא ביחס למדפסת Canon Pixma IP2000 שעולה שם 499
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אבי מעוניין לרכוש מדפסת משולבת והוא הלך להתייעץ בבאג (טעות...) והמליצו לו על Canon Smart Base MP300 המחיר הוא 1700 שהוא מחולק ל12 תשלומים של 141.5 ש"ח. רציתי לדעת אם בפחות או יותר אותו תקציב יש אופציות יותר טובות, ואם הדגם הנ"ל הוא אמין, נוח ומוצלח. הדרישות הן, פקס, סורק, מכונת צילום ומדפסת כמובן. ראיתי מכשירים עם סלוטים לכרטיסי זכרון ומסך LCD צבעוני שמציג את התמונות לפני ההדפסה, אופציה זאת בהחלט נחמדה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב! אח שלי מעוניין בקנית מחשב כף יד וראה במכרז את הדגם PALM Zire 71 מישהו יכול לתת איזו חוות דעת עליו? טוב לא טוב? ומי שהתנסה איתו.. איך האיכות של המצלמה הדיגיטלית המובנית שלו? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה מצלמה דיגיטלית מסוג VIVITAR. מישהו יודע מה השווי של המצלמה. כמו כן אני רוצה לשדרג אותה אבל עד סכום של 500 ש"ח. יש למישהו המלצה על מצלמה בסדר גודל הזה שנותנת ביצועים סבירים??
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הפורום המתאים ביותר לשאלה כזאת, אבל בכל זאת.... המצלמה מסוג olympus דגם c-1zoom מישהו יש לו את המצלמה הזאת, או יצא לו לראות ולהשתמש ויכול לתת חוות דעת על הצלמה הזאת? מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
HP DeskJet F2483 זה הדגם דרישות איכות סריקה טובה שיהיה אפשר לסרוק מחברת ולראות אותה איכות הדפסה בינונית בעצם לא יותר מזה *אמינות *אפשרות לשים דיו לא של HP יעני לא מקורי.... אם המכשיר הנ"ל לא טוב אז אני צריך המלצה למכשיר ... מחיר עד 400 שקל תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב ואני מעוניין במקלדת ועכבר אלחוטיים למטרות גלישה, משחקים ולפעמים שליטה מרחוק בסלון (במרחק של 3-4 מטר מהמקלט). חשבתי בהתחלה על microsoft optical deskop 1000 ואז הבנתי שהוא קולט רק עד 2 מטר(WTF?!?!), ועכשיו הכי נראה לי ה-Logitech Cordless Desktop EX 110 ששמעתי שקולט 6-7 מטר, אבל שמעתי עליו שהוא לא כ"כ נוח... בקיצור - מה לקנות?? שיתאים לצרכים שלי, יהיה נוח ויגיע רחוק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה אתם חושבים על הספק הבא והאם אתם ממליצים לי לקנות אותו : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=134 Enermax 350W EG 365P VE
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי ספק שכתוב עליו MLT 400W ולמטה כתוב בקן איפושהו LG tech. כרגע יש אצלי הרבה דברים במערכת והכל פועל טוב. (נדמה לי). 1. האם ספק גרוע או לא יציב יכול להיות סיבה לאי מימוש מירב הפוטנציאל הגלום במערכת? 2. האם הוא ג'נרי?? (מה זה לעזאזל ג'נרי? חברה? כינוי לחרא של ספקים?). 3. הוא יהיה מסוגל לשאת OC של המעבד מ2500 ל3200? תודה מראש. עריכה: כשאני מכניס את הכבל של החשמל של המחשב (הכבל מהספק לשקע, כבל של קומקום כזה) יש הבזק של חמשל, אפילו הבזק דיי גדול.. ולפני כמה רגעים גם המארז חישמל אותי..מה זה בדיוק אומר?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה דעתכם על Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC יש לכם המלצות אחרות באותו המחיר? (360)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC יש לכם המלצות אחרות באותו המחיר? (360 ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
http://rapoo.com/showdetails.aspx?P_No=7800P ברשותי M705 והוא קטן מאוד, אני מחפש עכבר גדול יותר, האם העכבר הזה נחשב לעכבר טוב? המחיר 120 ש"ח האם משתלם לעומת עכברים בטווח המחירים ?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום אני מתעניין בעכבר של מיקרוסופט דגם SideWinder X3 מחירו באיבורי הוא 190 ש"ח והדגם של ה X5 עולה 220 האם שווה לקנות אותו? איך הוא מבחינה מקצועית למשחקים? ואם כן אז איזה דגם עדיף את ה X3 או את ה X5 ?????? אני מודה מאוד לכל מי שעוזר..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AVS500&sID=1 הם ילכו טוב עם פורטיסמו 2? זה התקציב מקסימום שלי לרמקולים...
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
CPU: Intel P4 1.8A (Northwood) MotherBoard: ASUS P-4T i850 Graphic Card: Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE Memory: VIKING 256 RDRAM (PC-1066) Hard-Disk: Maxtor 60GB 7200RPM ATA-133 Sound Card: Hercules Game Theater XP DVD-ROM: LG x16x48 CD Recorder: Aopen CRW3248 32x12x48 Modem: ADSL USB Scanner: HP Scanjet 4400c Floppy 1.44: Teac 1.44 Net Device: NetCard RJ45 10/100 Mouse: Microsoft ® Wireless IntelliMouse ® Explorer KeyBoard: Wireless Ergonomic (With Hebrew Buttons) WebCam: Creative Webc…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חוץ מפנדה כי המחיר משלוח אצלם ממש מגוחך(50 שקל - על מה? ) בכל אופן ניסיתי מלא חנויות ולא מצאתי חנות שמוכרת גם גריל וגם פילטר מיצידי גם לקנות מחנויות שנפתחו אתמול זה לא בעיה רק לא מצאתי פילטר בשום חנות אחרת מפנדה =\
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-