עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yevs,

איפה ניתן להשיג בארץ את עכבר הנ"ל? בדקתי בכל הרשתות ואין!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by erans101,

שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת אני סטודנט ומדפיס בכמויות גדולות, כך שאני מחפש מדפסת שהיא חסכונית בדיו כמה שניתן. עדיף מדפסת צבעונית. יש המלצה למדפסת כזאת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by harel1,

תקציבכם: עד 500 שקל חריגה: אין. מה השימושים שלכם במקלדת? גיימינג, עריכה בפרימייר פרו ופוטושופ. אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? קול אוף דיוטי, הוריזון זירו דאון, רד דד רדימפשן 2, כל משחק אונליין shooter טוב באשר הוא. בקשות מיוחדות: לא בטוח, אבל אולי עדיף חצי מקלדת( בשביל הגיימינג) סוויץ' מועדף : חום cherry מחו"ל או מהארץ? מהארץ הערות: אין תודה!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  4. שלום רב! והפעם בעיה מוזרה עם סורק; לא שלי אלא של לקוח שהתקשר אלינו היום. הסורק הוא סורק של HP מדגם SJ 3500, מחובר בUSB, מותקן על Windows XP. הבעיה שהבן אדם התלונן עליה היא שהסורק פתאום מתחיל לסרוק סתם ככה בלי פקודה, ופותח יישום בשם HP Copy - שמיועד לבצע העתקה (סריקה ואז שליחה למדפסת) והמדפסת (Deskjet 940) מוציאה דף ריק. ניסיתי לשנות את היציאת USB - אותו דבר, קורה... ניסיתי לשנות הגדרות של לחיתת כפתורים בסורק (לוח בקרה, סורקים ומצלמות, מאפייני סורק, אירועים - יש שם את ההגדרות של הכפתורים - שיניתי להגדרה שלחיצה על כול כפתור לא תעשה דבר) - לא עוזר! ניסיתי לתת למחשב לזהות את הסורק (להוריד את הסורק מהמנהל ההתקנים) ו... אותו דבר. בעיה מוזרה לכול הדעות... חשבתי על הסרה והתקנה אב…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  5. לפני כשבוע וחצי המסך שלי "התפגר", לקחתי אותו לתיקון.. חיברתי אותו למחשב והדלקתי אותו.. ברגע שהווינדוס עולה המסך נכבה... חשבתי אולי זה בעיה במסך, אז בדקתי אותו על מחשב אחר והכל היה בסדר (כך הבנתי שהבעיה היא לא במסך)... ניסיתי גם לקחת מסך אחר (שכמובן תומך ברזולוציה שהוגדרה לפני) וגם הוא נכבה מתי שהוא הגיע לווינדוס... חשבתי לעצמי שאולי הבעיה היא בכרטיס המסך אז ניסיתי את האופציה "Enable VGA".. כששמתי אותו על האופציה הזאת הוא עבד אבל על רזולוציה הכי נמוכה (640X480 60 הרץ) וכשניסיתי להעלות את הרזולוציה המסך פשוט נכבה... לקחתי את הכרטיס מסך לתיקון ואחרי כמה ימים הם אומרים לי שאין שום בעיה במסך... אני כבר אובד עצות... מה זה יכול להיות? ??? ??? ??? תודה לכל העוזרים!! אהה ודרך אגב…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. הי רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את ההבדל בין שני כרטיסי הרשת ההלו מבחינת מפרט: הראשון Intel® PRO/1000 PT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm השני: Intel® Gigabit CT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm בעיקרון שאני מחבר את השני(זה עם הסיומת CT) הוא לא "סוחב לי את התקשורת כמו הכרטיס עם הסיומת PT תודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. שלום חברה כבר הרבה זמן שאני חושב לקנות מחשב חדש וחיפשתי את העכבר והמקלדת המושלמים האלחוטים וזה מה שמצאתי Logitech Cordless Desktop MX בלי המספרים אחרי ה MX הוא בא עם עכבר ומקלדת אלחוטים MX700 שהוא אמור להיות כמו ה MX518(אבל אלחוטי) והמקלדת באה עם כל הכפתרים המסודרים של פעם שכבר אין במקלדות INSERT/HOME/DELETE שהם אחד ליד השני פשוט מדהים: חיפשתי אותו בכל האינטרנט ולא מצאתי מקומות שמוכרים אותו אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הסט המושלם הזה שיגיב בבקשה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by abyss20,

מישהו ניסה את המקלדת אני יודע שהעכבר מעולה אבל רציתי לדעת אם מישהו יודע איך המקלדת כי ראיתי הרבה ביקורות טובות עליה אבל גם ראיתי רעות והרעות היו בעיקר בגלל באגים מוזרים, מישהו יכול רק להגיד לי עד כמה היא טובה בהקשר של קישוריות כי השאר פחות מעניין אותי.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by ssib,

ביטול

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by nec5e,

מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטי עבור מחושב קולנוע ביתי (משמש לכתיבת מסמכים, צפייה בטלויזיה וקצת משחקים). עד היום היה לי microsoft entertainment 7000 והייתי מאד מרוצה ממנה (טווח קליטה מדהים. אין בעיות הקלדה ואפילו אפשר לשחק איתה משחקים ברמה סבירה). העכבר התקלקל ואין אפשרות להחליף אותו (היא באחריות אבל מיקרוסופט כבר לא מייצרים אותה) אז קיבלתי זיכוי של 700 ש"ח. לכן אני מחפש סט שיש לו קליטה מאד טובה (הבנתי שסט bluetooth עדיף בגלל קליטה יותר טובה). ממה שקראתי להמון סטים יש בעיות קליטה אבל הסט Logitech Cordless Desktop MX5500 Laser USB RETIAL (שהוא יקר מאד) עומד בדרישות. קיוויתי למצוא משהו במחיר שפוי יותר. תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by greenvector,

שאלה: האם הסורק של L7590 מספיק איכותי? והכוונה לצורך סריקת תמונות ישנות מאלבומים. מה לגבי הסורק של J6413?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

איך העכבר הזה של לוגיטק? http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2135,CONTENTID=9340 אני קונה אותו למחשב נייד, יהיו בו חסרונות למחשב נייד? והאם אתם ממליצים על משהו יותר טוב אלחוטי של לוגיטק בלי הגבלה של מחיר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  13. תקלה- במכשיר X2330 ישן השתחרר פס פלסטי פנימי דק שבקצהו קפיץ קטן,לא הצלחתי לגלות היכן להכניסו. לא רואים במדריכים של המכשיר,לא מצאתי בדף הבית של החברה, חיפוש ברשת לא הועיל. מבקש הפניה לתצלום פנימי או תרשים של המכשיר שיעזור להבין היכן להכניסו (אמנם מכשיר ישן אבל לצרכי הבית הצנועים מספק). המכשיר כבר לא באחריות, לא נראה לי שכדאי לתקן... חג שמח

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. שלום, הייתי רוצה לקבל המלצות למדפסות שבהן משולב סורק בכ300 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה אבל סביב המחיר הזה. השימוש הוא ביתי בלבד ואין צורך בהדפסק איכותית או מהירה במיוחד. תודה.

15. שלום, יש ברשותי סט של מקלדת ועכבר של Microsoft® Wireless Optical Desktop Elite. אני מאוד אוהב את הסט, אך בזמן האחרון הפלסטיק של העכבר מתחיל להיות דביק ומגעיל (משהו שלא ניתן להוריד עם חומר ניקוי). אני מעוניין לקנות עכבר חדש, שאלתי היא, האם ניתן לקנות עכבר חדש כזה בלי לקנות מקלט (יש לי כבר מקלט לשני המוצרים). בנוסף האם כדאי לקנות עכבר אחר של מיקרוסופט או של חברה אחרת אלחוטי עם חיבור USB (אני לא רוצה עוד מקלט על השולחן). אשמח לשמוע על המלצות לעכבר שיכול להיות טוב יותר מהעכבר שכבר יש לי (בכל זאת יש לי אותו כבר כמה שנים). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by WarMachine,

אני צריך אוזניות חדשות לנגן אמפי שלי אבל אני גם אחבר אותן למחשב שלי(בשעות הלילה לא כדאי להעיר את ההורים)....משהו איכותי ולא יותר מ300 שקל...אין לי מושג האמת באוזניות אז נראה מה יש לכם להציע לי בתודה מראש שפיק אל חרטטה.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  17. איפה בארץ ניתן להשיג צמידים ומשטחים מרחיקי חשמל סטטי, כגון: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=188581&SRCCODE=WEBINKPLP&CMP=OTC-INKTOMI ו- http://www.matdepot.com/ProductDetails.cfm?&DID=1&Product_ID=2&CATID=2&objectgroup_id=2 ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shloosh,

חתיכת מחשב מדהים....שווה לראות. ולמי שלא הבין זה בעיקרון מחשב נייד. http://www.youtube.com/watch?v=myB1q1mFXWk&mode=related&search=pc%20water%20cooling

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום קניתי עכבר T631 של לוג'יטק ומאז אני לא מצליח לכתוב מייל בGMAIL בעברית,באנגלית הכל עובד בסדר, בעברית פשוט התווים התבלבלו ,איך מחזירים את המצב? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by coldfire92,

אז ככה לדוד שלי יש מחשב נייד והוא ביקש שאברר בשבילו על סורקים שיהיו דקים ככל האפשר וקטנים (בגודל של A4) ומכיוון שאין לי ידע בנושא פניתי לטובים ביותר כרגע הוא בחו"ל והוא אמר לי שהוא ראה את הדגמים האלה CANON LIDE בדגמים של 90,100 ו200 . איזה דגם מבינהם מומלץ? יש דגמים אחרים מומלצים? התקציב עומד על סביב 350 שקל

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. עדיף של לוגיטק או מייקרוסופט אבל לא חובה..... בצבעים שחור וכסף ולא צריך דגם משוכלל עם BLUETUTH או כל מיני כאלה.... תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by americium,

באתר עשו ריוויו לנגן של SMC ....... האם אפשר לשאול את חוות דעתכם על נגנים נוספים שקניתם ? או כאלו שלא מומלצים ? כמו-כן , אילו נגני אמ פי 3 מגיעים עם מטען לסוללות Built In או מצורף ואילו נגנים מגיעים עם כבל USB מצורף ? למשל ...... למיטב הבנתי הנגן Jazz Piper שאפשר לרכוש באקסלנט לא מגיע עם כבל USB במקור ולגבי מטען בטריות אינני יודע. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by DAN,

למישהוא יש נסיון עים ASUSLOGO - צריבת תמונה לביוס לשם קבלת תמונה על המסך בעת הדלקת המחשב ? אך למה ? וכמה ? דן

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  24. מחפש מקלדת אלחוטית איכותית, הכי חשוב לי שהיא תחזיק כמה שיותר זמן כלומר חיי סוללה ארוכים, ומרחק של לפחות 5 מטר ויותר אני לא גיימר ולכן אני לא מחפש מפלצת ענקית שתתפוס לי את כל השולחן כלומר גודל סטנדרטי (קצת פחות מה- microsoft multimedia) אך חשוב לי מאוד שיהיה למקלדת נורית/סימן המראה כמה זמן נשאר לסוללה (אני לא מתכוון לתוכנה שבאה עם המקלדת אלא פיסית למקלדת) מקווה שתעזרו לי למצוא את התמורה הטובה והמשתלמת ביותר וכמובן האיכותית בקיצור משהו ליגת העל!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by mb74ever,

שלום, רכשתי מקלדת+עכבר אלחוטיים המקלט שלהם מתחבר לUSB, ולי יש USB2.0, חשבתי על רעיון - להעביר כבל USB 5 מטר עד לסלון בבית, ובעת הצורך אוכל לחבר את המקלט לשקע הUSB שהעברתי לסלון ולשלוט על המחשב עם המקלדת והעכבר (לראות סרטי בטיוי בסלון ומשחקים..) פעם קראתי שכבל USB יכול לאבד אות אחרי כמות מסויימת של מטרים, זה נכון? האם 5 מטר יאבד אות? עד איזה אורך בערך האות יועבר בצורה רגילה וטובה? ושאלה נוספת האם יש כבל מאריך שהוא USB2.0 או שזה לא משנה? ועוד שאלה אחרונה, האם החיבורים מקדימה (במארז) הם גם USB2? תודה.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.