עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by meo,

שלום, יש לי בעיה קצת מוזרה - כל פעם שאני מנסה להדפיס, התוכנה שממנה אני מנסה (וורד לדוגמה), מתרסקת. זה קורה גם עם תוכנת התחזוקה של המדפסת - כשאני עושה פעולות תחזוקה הכל בסדר אבל אם אני מנסה להדפיס דף ניסיון (כמו אחרי ההתקנה), גם תוכנת התחזוקה מרסקת. כמובן שהסרתי והתקנתי מחדש ולא עזר. אנ יעובד עם windows 7 והורדתי את הדרייברים מהאתר של לקסמרק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם במסגרת קניית מחשב חדש אני רוצה לקנות גם מקלדת ועכבר חדשים התקציב הוא עד איזור 350 ש"ח השימוש העיקרי שלי הוא למסחר בשוק ההון לכן העכבר הוא החלק החשוב יותר וכן לימודים ועבודות משרד. שני דגמים שנרא לי הם לוג'יטק WAVE http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 מיקרוסופט 5000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742787 הסטים נראים לי מקבילים, אשמח לקבל את חוות דעתכם מי יותר טובה אמינה וכו' או לקבל הצעות לסטים אחרים. בנוגע למצלמה אין לי כיוון היא תשמש אותי לשיחות ועידה סקייפ וכו' וכן להעברת שיעור און ליין כך שאני צריך שהיא תהיה איכותית כל הדברים חיבור USB 2 רזולוציה טובה הרבה פריימים לשניה אני בטוח שאתם יודעים יותר טוב ממני ;D תודה חזי

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by אוהדא,

שלום לכולם! קניתי מקלדת חדשה מסוג pro kb. כאשר אני מחזיק Shift+W+2 הפונקציה שעליה אחראי המקש 2 לא פועלת, זאת לעומת כל צירוף אחר כמו shift+w+1... אשמח אם תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  4. שלום, הגדרת ברירת המחדל לפס הגלילה היא לרדת שורה אחת לכל תזוזה אחת של הגלגלת. אני משנה זאת ל-3 (כלומר ירידה של שלוש שורות לתזוזה אחת של הגלגלת בעכבר) והשנוי תקף רק עד לפעם הבאה שמתבצעת הפעלה מחדש. מדובר במחשב נייד שמחובר אליו עכבר חוטי והעכבר נותר מחובר כל הזמן הזה. מה אפשר לעשות? תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by shark1011,

קיבלתי מחבר הגה למחשב, דגם SW780 (אין לי מושג של איזו חברה) אני לא מצליח למצוא דרייבר התקנה להגה הזה. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מתאים ד"א יש לי ווינדוס 7, למרות שאני לא בטוח שיש דרייברים כל כך עדכניים, האם אחד לXP יעבוד בצורה טובה? עריכה: NEVER MIND חחח אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shimon-med,

שלום, יש לי סט אלחוטי של מקלדת ועכבר logitech cordless 3000. מזה כחודש, לאחר ההתקנה של win7, העכבר מגמגם לי כאשר אני לוחץ - כלומר המחשב לא קולט כל לחיצה שלי ולפעמים כשאני לוחץ הרבה זמן אז הוא מקבל את זה כלחיצה כפולה, כאילו לעתים הוא מקבל את הסיגנל ולעתים יש השהייה מסויימת. יש לציין כי זה קיים אך ורק בעכבר, ללא בעיה במקלדת, וכי אין בעיה בעקיבה של העכבר, אלא רק בלחצנים. כאשר הייתי עם מערכת הפעלה XP הבעיה לא היתה קיימת. בנוסף, כאשר אני מחבר עכבר חוטי רגיל למחשב, אין לו כל בעיה. כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר מהאתר של לוגיטק, אל ללא שינוי. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by chadash,

יש לי מדפסת ברדר דגם mfc3240 ובפעם האחרונה שהחלפתי את הראש דיו השחור הופיעה לי הודעה שהדיו הולך להיגמר, והיום כבר כתוב לי שהדיו נגמר למרות שהוא כמעט מלא לגמרי, מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by אוריגמיש,

על מחשב חזק מחובר לרשת ה NGN (עם Upload של 800KB) יש שימוש במצלמת הרשת בסקייפ, מציגה את תמונת הווידאו בהילוך איטי.. הכוונה היא שהצד השני רואה אותנו ב Slow Motion, וגם אנחנו רואים את עצמינו בתמונה שזזה באיטיות (את הצד השני אנחנו רואים תקין). מה יכול להיות הגורם לכך ? אשמח לקבל המלצה למצלמת רשת סבירה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  9. שלום, אני מחפש מצלמת רשת למחשב הנייד. התקציב הוא בערך 150-180 שקל. עדיף לכיוון ה-150. חיפשתי באתר ולא מצאתי משהו שמתאים, הכל היה לא מעודכן.. ראיתי הרבה מצלמות בזאפ ואני לא יודע במה לבחור. מיקרופון לא ממש חשוב. למרות שזה יכול להיות תוספת נחמדה. תודה, גיא.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by XCG120,

מחפש המלצה לעכבר איכותי מבית לוגיטק שלא יהיה יקר מידי ושהיה מדוייק וכדאי. ובנוסף רציתי לשאול מה ההבדל בין אופטי לליזר? תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  11. שלום רב אני כבר שבוע בין חנוית מחשבים מחפש מדפסת זולה וחסכונית וכבר לא מוצא את עצמי אני מחפש מדפסת משולבת,לא חייב עם פקס אם זה יוזיל עלויות,בסביבות העד 350 שקלים האם כדאי עם 4 מיכלים? האם רק עם 2 מיכלי דיו איזה חברה כדאי ואמרו לי שיש מדפסות עם מחסניות XL תמליצו לי בבקשה על דגמים כדי שאוכל להדפיס בלי לקרוע את הכיס מה שנקרא הרוב אני מדפיס בצבע שחור לבבן השימושים של סטודנט

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. שלום ברשותי המכשיר פקס SAMSUNG SCX-4521F רציתי לדעת איך בדיוק אני יכול לסרוק דף למחשב יש פה תוכנה שקוראים לה ScanToPc אבל לא הבנתי איך משתמשים בה תודה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  13. שלום, נדמה לי זה באג במערכת אבל לפעמים שאני עושה פעולה כלשהי המחשבון קופץ לי כל פעם, במיוחד שאני משחק. יש לי את המקלדת Mircrosof Media Keyboard 3000. בהנחה ויש באג במערכת נראה לכם שמיקרוסופט תוכל לתת לי מקלדת חלופית או משהו כזה? אין לי קבלה. אגב, הדרייברים מעודכנים, ועדיין זה ממשיך...

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by albert13,

אני רוצה לקנות עכבר לגיימינג חשבתי על האימפרטור יש משו יותר טוב בכמעט באותו מחיר? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by albert13,

אני מחבר את הכבל של הלייקוסה ליציאת רמקולים ואוזניות אני מחבר את הרמקולים דרך הלייקוסה זה מתחיל כזה להוציא צליל ממה חלש כאשר כרגיל זה מוציא הרבה יותר חזר מה יכולה להיות הבעיה?< יש לי רמקולים CREATIVE A300 אין להם שלט(או שלא קיבלתי ) תודה לעוזרים נ.ב הבאתי את המקלדת לKSP והרמקולים אצלהם עובדים טוב אז איפה הבעיה ? עריכה: עכשיו בדקתי אוזניות שלי מעפנות כאלה של הפלאפון והם עובדות אותו דבר על הלייקוסה וגם על המאזר(יענו חיבור ישיר) ורמקולים עכשיו שמתי לב שגם הבאס ממש ממש נחלש בבקשה תעזרו לי אולי איזה דרייבר לרמקולים יש דבר כזה? אני חיברתי את הרמקולים של אחי והם עובדים אולי יש פאק ברמקולים למרות שלא ניראלי כי הם עובדים מעולה כשהם מחוברים ללוח אם ישירות...-בדקתי לפני כמה שעו…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  16. כרגע אני עם Razer Arcosta,עם אוזניות ועכבר מאוד זולים [משהו כמו 20 ש''ח] התקציב שלי הוא איזה 800-900 ש''ח,חשבתי על SteelSeries Siberia בגרסא מספר 2 שעולה 550 ש''ח,עם הכרטיס קול [המלצה מחבר] ועכבר DeathAdder או Imperator [שניהם של Razer] המלצות,רק מKSP

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by roiv11,

ערב טוב, הייתי רוצה לקנות עכבר חדש לצורכי משחקי FPS בלבד COD וכו' על איזה עכבר היתם ממליצים + פד שיתאים לעכבר בתקציב של עד 450 ש"ח (לא חובה להשתמש בהכול ) תודה מראש רועי

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by redead,

עד עכשיו היה לי SteelSeries QcK Heavy XXL והוא היה מצוין אבל האמת טיפלה גדול.. אם אני רוצה לקחת משהו שיהיה בטיפה יותר קטן , האם לקחת את הSteelSeries 5L או שיש איזה המלצה אחרת? מה הסיבה שהמשטחה הזה למרות שהוא יותר קטן וגם טיפה פחות עבה עולה הרבה יותר ?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  19. היי כולם, אני מחפש המלצה על מדפסת. אני מכוון לתקציב של גג 800 שקל (בלי לחרוג), כשיש לי מגבלות נוספות: 1. נדרשת מדפסת לייזר בלבד - בעיקר משיקולי עלויות זולות לדפים. 2. שחור לבן בלבד, אין צורך בצבע. 3. משיקולי המקום שבו המדפסת תהיה - רוחב המדפסת המקסימלי שאני מחפש הוא 35 ס"מ. 4. מן הסתם מחפש מדפסת אמינה וטובה, ולא סתם מדפסת שהיא זולה ובגודל הזה. מישהו יכול להמליץ? :[br]פורסם בתאריך: 20.03.2010 בשעה 10:55:40 בנתיים איתרתי את 2 אלה:Samsung ML-2150 HP LaserJet P1005 Printer יש למישהו דיעות עליהן? יש משהו אחר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by tidan26,

שלום! ברצוני לדעת אם אני לא משתמש בעכבר הנ"ל האם אני צריך לכבות אותו?... ???

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by psu,

עד עכשיו עבדתי עם מחשב טאבלט של HP, יש לי צורך לעשות הקלטות של סאונד ביחד עם התוכן שאני כותב על המחשב. יש לציין שאני בפועל צריך לראות את מה שקורה על המסך (שם מצגת ועליה מצייר ומדבר). לא הבנתי אם כל לוח גרפי שנמכר הוא גם מסך שמקרין מה שקורה במחשב או שהוא רק מעביר את מה שאנ כותב למסך.. אני מחפש משהו בגודל של 12-13 אינץ במחיר סביר (1000 ש"ח נשמע לי הגיוני) שיצליח להחליף בכבוד את מחשב הטאבלט שלי. אני ממש לא מבין בתחום הזה ואשמח להסברים נוספים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם! יש לי מצלמת אינטרנט Microsoft LifeCam VX-2000. התוכנה והדרייברים שמגיעים עם המצלמה (כמו גם העדכונים שאפשר להוריד מאתר מיקרוסופט) לא מאפשרים תצוגת מראה, מה שאומר שהתצוגה על המסך הפוכה לגמרי (למשל - יד ימין על המסך היא בעצם יד שמאל, וכו'...). בתוכנה של המצלמה וגם במסנג'ר אין אפשרות לתצוגת מראה. יש למישהוא מושג איך ניתן לפתור את זה? אולי בעזרת תוכנה אחרת? מישהוא מכיר? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by WildFire,

לפני כמה שבועות הייתה לי בעיה עם המקלדת, בעיה שמתאם PS/2 ל USB פתר. עכשיו בכל פעם שאני לוחץ על שני כפתורים ביחד, ומשחרר אחד המקלדת פשוט דורשת שאלחץ שוב דוגמא: במשחקים אני לוחץ על W כדי להתקדם, נניח שאני לוחץ גם על D כדי לזוז הצידה, ברגע שאני משחרר את D וW עדיין לחוץ, אני מפסיק לזוז. או אם אני לוחץ על W ואז על רווח כדי לקפוץ, ברגע שאני משחרר את כפתור הרווח אני לא יכול לזוז. ניסיתי לחבר מקלדת נוספת שיש לי [PS/2] למתאם, הבעיה הייתה גם שם. איך אני פותר את העסק הזה?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by benor,

אני מעוניין להשקיע עד 250 -/+ חשוב לי, שהטלפון יהיה מחובר גם לקו רגיל (בזק) ובנוסף לכך יעבוד דרך ה- Skype. אתם מכירים דגמים מומלצים? הרצתי חיפוש בפורום, וגם הרצתי חיפוש ב- Zap אבל נתקלתי ברשימה מאוד מצומצמת של דגמים. אוליי יש מתאמים זולים שעושים את העבודה? תודה.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by thedarkman,

‏Razer Imperator Ergonomic Laser Gaming Mouse‎ SteelSeries Xai Laser Mouse‎ איזה עכבר יותר טוב? איזה עכבר יותר איכותי? איזה עכבר יותר מקצועי? לאיזה עכבר יש חיישן יותר מדויק? איזה עכבר יותר נוח ליד? איזה עכבר הכי משתלם כאלו שווה את הכסף? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים