עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by alexrait1,

הייתי רוצה מדפסת לייזר משולבת (עדיף שחור ולבן), עם חיבור WIFI ויציאה ישירה לפקס (לא דרך המחשב). מה הייתם ממליצים לבית?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by urich,

אני רוצה עכבר לנייד איזהב עדיף את הקטן של מיקרוסופט או את הקטן של לוגיטק או של פירמה אחרת בכלל

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. היי רכשתי את הג'וי פאד הזה ואני מרוצה ממנו מאוד,מהיר,מדויק ובעל רטט טוב מאוד אך קיימת בו בעיה אחת בלבד זה המכשיר http://pc210.com/prohtml/45-0-1344-JT-U5542-JT-U166-.html#review לצערי הרב אינני יכול לשנות את הגדרות הכפתורים במשחקים למשל ב NFS MOST WANTED \ CARBON LOST PLANET האם מישהו יוכל לעזור לי בכך?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מישהו יכול לתת המלצה טובה,אני מחפש עכבר ומקלדת כמו שמפורט בכותרת..תודה מראש .

5. Started by Ran B,

אוקי, אני ואח שלי מאוד רוצים כבר לקנות מדפסת, אנחנו לא רוצים משהו משולב שעולה איזה 1000 שקל, אין לנו שימוש בו כל כך.., מכונת צילום יש בבית, חבל על הדיו וחבל על הכסף להשקיע בסורק + מכונת צילום + בולשיט.. קודם כל שהמדפסת תיהיה קטנה, אח שלי מאוד מאוד רוצה מדפסת מחברת HP, שהם מאוד איכותיים, הם לא נראה לי מוכן להתפשר על משהו אחר חוץ מHP, שתיהיה יחסית מהירה, לא שאנחנו צריכים מדפסת בקצב מפעל, אלה שלא תיהיה צב.. שהדיו שלה לא יעלה יותר מהמדפסת, למשל לחבר שלי יש לקסמרק(פיכסה) Z13, והדיו עולה יותר ממדפסת חדשה.. ;D יש למישהו מדפסת טובה של HP להציע לי עד 500 ש"ח, או אולי מדפסת יותר טובה מHP.. תודה לעוזרים!, רן!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by Discreet,

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=SIL-USB-PS2-DS-2PK&cat=GAM שלום קניתי את השלטים האלו הכל טוב ויפה והם עובדים ומגיבים טוב אבל יש בעיה הרטט לא עובד במשחקים אלא רק אם אני נכנס ללוח בקרה Game controllers בוחר במאפיינים של אחד השלטים ועושה Vibrition Test אז הרטט עובד...התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם השלטים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by yoav1000,

יש לי מחשב של פנטיום 4 כמה וואט אני צריך כדי שיעבוד טוב ושהיה ניתן לשדרג בעתיד(להוסיף מאוורר וכו')

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by Cowerd,

אני צריך עזרה בבחירת ספק כח.. יש את זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6461 ויש את האנטק True power 480w TrueBlue http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6723 מה עדיף? והטרו עולה 100 שקל יותר... אני לא קונה מלוגיק אני קונה מ-www.com4u.co.il ואני צריך לדעת אם זה חנות טובה אני קונה משם מחשב שלם ב-9700 שקל... אז תגידו מה עדיף

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  9. שלום, הדריברים המקוריים מאוד כבדים, ושמעתי שיש דריברים חלופיים "קלים" יותר... מהיכן ניתן להורידם? (מחיפוש בגוגל לא מצאתי את התשובה) תודה!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by scorpion,

אבא שלי נוסע לאיטליה ביום שבת, והחלטתי להחליף את העכבר הנוכחי שלי (microsoft intellimouse בן שלוש שנים כמעט) לעכבר איכותי יותר, מדוייק יותר, ונוח יותר. החלטתי לרכוש את הRazer Viper, המחיר שלו הוא כ50 דולר. הבעיה היא, שאין לי מושג איפה להגיד לאבא לקנות כי אני לא יודע איפה יש, האזור הוא אזור ונציה. אם אין את העכבר הנ"ל, ההעדפה הבאה היא הLogitech MX510 (שימו לב, לא mx500). אני לא רוצה שום עכברים אלחוטיים או דגמים אחרים, רק את העכברים הנ"ל. אז אם מישהו מכיר חנות או איזה רשת חנויות גדולה באיזור, אשמח אם תתנו כתובת או לינק או כל דבר. אגב, בדיוטי פרי בארץ לא יהיה אני מניח, וגם אם כן המחיר לא יהיה משהו מיוחד, אבל אולי בדיוטי פרי באיטליה? איך בודקים? בתודה מראש, עקרב.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  11. אורח efi
    Started by אורח efi,

שלום, ברשותי מדפסת קנון 2450, כשעברתי דירה אבד לי הכבל חשמל של המדפסת, האם מישהו יודע אם ההזנה היא 220 וולט או דרך שנאי? תודה

12. Started by amisha,

יש לי שאלה קטנה : האם אני מסוגל להוריד את התמונות מהכרטסי שנמצא בקורא כרטיסים למחשב ? ואיך היא מבחינת עלויות ואיכות ?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. היי, מחפש עכבר אלחוטי שיהיה טוב להרבה שעות עבודה וגיימינג אני חושב על G602 או G603 של לוג'יטק. יש המלצות מה כדאי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Bragiz,

מקור : 4chan מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי כל מי שיש לו או מכיר עכברי רייזר, יודע שיש להם כמו "חתיכות פלסטיק" לבן קטנות כאלו כדי לשפר החלקה על משטחים. לרוב החומר הזה מתקלקל די מהר. איך ואיפה אפשר לקנות חדש ולהחליף? ומישהו עשה את זה כבר בעבר?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by moonjib,

תביאו ביקורות של העכברים החדשים האלו ....דיון רשמי כזה... ביקורת של gamespot על הG7 : http://hardware.gamespot.com/Story-ST-22472-2675-x-x-x

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  17. שלום, אני קונה מחשב נייח חדש וברצוני לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים במחיר סביר של עד-85ש"ח אודה למי שייתן מענה לבקשתי. המשך שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by MishaK,

יש לי לאפטופ COMPAQ notebook 100 שזה AMD K6 450 ו28 מגה זיכרון (הא??!!), ומשום מה הדרעק הזה עושה בעית עם הסידי רום.. הוא לא נפתח לי וכשאני מפעיל ת'מחשב הוא נותן לי ת'הודעה הזאת Cyberdrive IDE BUS CD-ROM Device Driver Version 1.94 CD-ROM drive is not ready. (A)bort or ®etry : ואין לי מושג מה הוא רוצה ממני, כשאני לוחץ R הוא לא עושה כלום, וכשאני לוחץ A הוא ממשיך כרגיל אבל בלי סידי רום.. למישהו יש מושג איך פותרים ת'בעיה? פשוט אין לי ת'דרייברים ואני מפחד למחוק אותו מה-Device Manager... הסידי רום הוא: Mitsumi CD-ROM Controlltr with Double Speed Drive והמערכת הפעלה היא Win98SE

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by Necessary_Evil,

שבת שלום אנשים! אני צריכה המלצה...אם יש כזה דבר ששווה משהו... כרטיס מסך טוב+כרטיס טלויזיה+אפשרות להתחבר לטלויזיה(גם יכול להתחבר לממיר וגם לטלויזיה עצמה במקום מסך) יש כזה דבר all in one? וכמה בערך אמור לעלות? תודה!

20. Started by Ibrow-Now,

מה ההבדל בין זיכרון שהוא Rated CAS222 @ 133MHz DDR לבין זיכרון שהוא CAS Latency 2 ?

21. מי שקרא חדשות באתרי החומרה שלנו גילה שיצאו דרייברים חדשים לוודו בנשי לווינדוס xp אבל דווקא עם המזל המחורבן שלי ההתקנה נתקעת באמצע מישהוא יכול להגיד לי מה זה ואיך לפתור את זה ? ואם כבר אז כנסו ללינק הזה ותגיבו גם שם על מה שהולך http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1002332555&start=0

22. Started by aviran_n,

היי, אני צריך המלצה למדפסת לשימושים ביתיים עם ראשי דיו שיחזיקו יחסית הרבה זמן (משמע גדולים), שהמדפסת תהיה חסוכונית יחסית ובאיכות הדפסה סבירה. לא מזמן יצא לי להתקין איפושהו את המשולבת של ברדר - 130C, אפשר להגיד שדי התאכזבתי מאיכות ההדפסה. אני בבייתי מחזיק CANON IP3000 מצויינת שעושה את עבודתה אם כי לא כל כך חסכנית בדיו. היות והקנון יקרה לתקציב הדרוש (הגרסא המקבילה שנמכרת כעת בכל אופן) איני יכול להציע אותה כאופציה ולכן אני מבקש מכם את העזרה בלמצוא את המדפסת המתאימה לתקציב, שתציע מיכלי דיו גדולים, חסכנות בדיו, ואיכות הדפסה סבירה (שלא תאכזב כמו הברדר שציינתי למעלה). המדפסת צריכה להיות מדפסת נטו ולא מכונה משולבת כלשהי. *עדיפות לראשים נפרדים. שינוי מטרת הת'רד בהמשך העמוד...

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  23. המרתי כמה שירים מ-MP3 ל-WAV , צרבתי 640MB על דיסק 700 של Verbatim (פעם אחת עם Nero ,פעם שניה עם MusicJukeBox). הצריבה הסתיימה בהצלחה (Ricoh 7200A). הדיסק עובד ב-Windows, אבל שאני שם בכונן CD שבמערכת סטריאו (ניסיתי כמה מערכות שונות...) - הוא לא קריא !!! אומר : אין דיסק מה הולך פה? תעזרו לי... אני מתיחל להשתגע. : כבר הלכו 3 דיסקים! (פעם ראשונה עשיתי OverBurn לא מוצלח - טעות).

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by the_saint,

יש לי את ה RICHO mp7163a כלומר צורב שאמור לצרוב במהירות של כפול 16..אבל הוא לא מצליח עברתי כבר על שתי חבילות של דיסקים של סמסונג ושל אופיס דיפו..ושניהם אמורים לתת לצרוב ב X16 אבל אני פשוט לא מצליח.. יש למישהו רעיונת?? אני משתמש בנרו ומנסה להגדיר שם כפול 16 אבל האופציה לא קיימת...רק 4 8 ו 12

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by PeaS,

אוקיי, המפרט הבסיסי הנוכחי שלי הוא (אני לא יפרט את הדגם המדוייק של כל דבר...) MSI MS-6163 (i440BX) pentium 500Mhz voodoo 3 3000 HD לא זוכר תדגם אבל זה 12 ג'יגה של WD החלטתי (מחוסר ברירה) לשדרג אותו. דבר ראשון אני מוסיף עוד HD כי אני צריך הרבה יותר נפח. מה שאני צריך זה HD של 60 ג'יגה ו7200 RPM כמובן, ולא נראה לי שהלוח שלי תומך בATA בכלל, אז זה לא משנה. ב-X יש את MAXTOR 60GB -7200 RPM - ATA 100 ב209$ (1120 שקל). ב-Y יש את Maxtor 60GB 7200RPM ב153$ (832 שקל). איך זה יכול להיות? אצל Y לא מצויין ATA, אבל לא נראה לי הגיוני שHD חדש יהיה בלי ATA, אז למה זה עולה הרבה פחות? זה קורה גם עם סיגייט SG Barracuda IV - 60 GB (ST360021A) - 7200 RPM - ATA 100 ב-X עולה 820 שקל Seagate 60G…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.