עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. צריך עזרה בבחירת אל פסק בסכום של 400 שקל פחות או יותר למפרט שלי.. פנטיום 4 630 1 גיגה זיכרון 6600 רגיל כ.טלוזיה 2.כרטסי רשת מסך 17 מאג 770T ואם אפשר על הדרך אל פסק שיחזיק 2 מחשבים את הפנטיום 4 שלי ועוד פנטיום 3 ביחד..והמחיר לאחשוב לאל פסק הזה רק לדעת..שהוא חזק

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by asafgolan,

אנחנו לא מדפיסים כבדים וגם מדפסת שחור לבן תספיק לנו. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by smoke_man,

מעוניין במדפסת במחיר הנ''ל המליצו לי על מספר דגמים Lexmark X5650 HP Officejet J4580 Canon Pixma MX310 איזו הכי מומלצת מביניהם

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מסך (אני צריך לעבוד עם שניים בו זמנית כי בכל אחד יש רשת שונה...). אני רוצה לחבר לכל העסק הזה מדפסת. אני יכול לחבר את המדפסת למחשב אחד בחיבור הרגיל ולמחשב השני בחיבור פרללי ולשלוח קבצים להדפסה משני המחשבים בלי לנתק ולחבר כבלים כל פעם? אודה לכם מאוד אם תענו בהקדם כי ביום שני אני כבר צריך את המדפסת מחוברת בשביל העבודה... תודה רבה.

5. תראו אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה לקנות? נ.ב.-הלוח אם הוא עד 500 שקל

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by crabrocket,

שלום לכולם קניתי ספק חדש 400w עכשיו רציתי לדעת אם מה שקניתי הוא מותג כי היה כתוב topower באתר שקניתי בו(למיר). הנה תמונות שלו(הוא לא נראה ג'נרי): בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לדעת אם להתלונן ולהחזיר או לא

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by OmRi|S,

דבר ראשון אני צריך את המדפסת להדפסת תמונות באיכות טובה כמו בחנות צילום עכשיו יש לי המלצה על שתי מדפסות רציתי להתיעץ עם מי שמבין מה יותר טוב ואם יש לו משהו יותר טוב... הדגמים שהוצעו לי הם : Canon Pixma IP4600 ו : HP Officejet Pro 8000 תודה...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by kikkler,

I had the HP D145 for a little more than a year, until the scanner cathode died. anyway i'm looking for a replacement. what i'm looking for is a good printer/fax unit, not sure about ink/laser though. one option is to buy the same model i had, which is a bit old nowdays, for 2200 nis. the other option is to get something new. what are some good options in the range of noth 2500 and 4500 nis? thanks

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by chenrp,

.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by davidcohen,

היי אנשים ! חשבתי לקנות את הספק הנ"ל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 המוכר באייבורי הציע לי 500W PFC מישהו יודע במה מדובר ? ואם כדאי ? תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. קניתי אתמול RAZER COPPERHEAD ב-360 ש"ח. השאלה שלי היא האם הקניה הייתה שווה או שהיה עדיף לקנות G5 במחיר קצת יותר גבוה? תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  12. אני מחליף עוד שעה מארז מהפוקסקון הסאונטי (חם) שקניתי לצערי ! חייב תגובה כמה שיותר מהירה (אני ממש לא בקיא במארזים) פשוט הכל אצלי רותח עכשיו (מעבד ב 50 - לוח ב - 45 הרדיסק ב 48 ) בקיצור עוד שעה אני יקפוץ יחליף את המארז הזה מה אתם חושבים על זה ??? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7203 והאם הוא שקט !! חשוב לי שקט ! אני לומד , והמחשב אפשר להגיד ממש עומד לי מול הפנים ? תודה , חייב תגובה מיידית .

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by ilanb0,

תומך של HP הסביר לי שהבעייה בגינה המדפסת שלי מסרבת להדפיס אחרי שהייתה דלוקה יותר ממספר דקות היא מכיוון שיש הפחתה בזרם החשמל מהלוח למדפסת. הפתרון הוא להשתמש ב - USB HUB המאפשר זרימת חשמל רציפה. מבלי להכנס כרגע לנכונות התשובה (התומך אמר שהבעייה מוכרת וידועה ולכן בנושא זה זוהי ההמלצה) - היכן ניתן למצא HUB כזה שיש לו כנראה גם חיבור לחשמל? קיבלתי כמה המלצות אבל הן ללא חיבור של ה - HUB לחשמל ואני חושש שזה לא יספק את הסחורה. אחת ההמלצות שקיבלתי מספק כשלהו שפניתי אליו הינה בקישור המצ"ב. האם זה ייתן את הסחורה המבוקשת? http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=2006041110563001&psid=20050117103438002&pid=20050223110722005&layerid=subClass4

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by eladh16,

יש למישהו את המצלמה Microsoft LifeCam VX3000 , האם היא טובה? זאת בדיוק היא - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Webcam&model_id=501066 שווה לקנות אותה? וכשיש חושך המצלמה הזאת עדיין נותנת 30 פריימים בשניה? תמונה חלקה? והאם יש הבדל גדול בין המצלמה הזאת למצלמה היותר חדשה VX6000? מה כדי לקנות תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. קודם כל מחירו 695 שקל. הוא תומך ATX2 תומך בSLI בנוסף הוא מגיע עם מאוורר 120 מתנה ופאנל ייחודי לחריץ הפלופי המציין מתחים ועוד.. סתם הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיש לו אותו איך הוא.... והאם זה שווה, האם הספק ג'נרי?

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  16. קיבלתי את מכשיר כף היד הנ"ל ויש איתו בעיה, הבנתי שהוא לא עובד עם הוא לא מחובר לתחנת עגינה שלו, ברגע שאני מוציא אותו מתחנת העגינה שלו הוא לא עובד, השאלה שלי זה למה? הסוללה שלו היא אמורה להיות בסדר, הבנתי שזה משהוא שקשור לזה שהמשתמש הקודם שלו לא השתמש בו תקופה ארוכה ואז הסוללה הפסיקה לעבוד?!? (מילים לא שלי) האם יש משהוא שאני יכול לעשות להציל את הסוללה או שאני חייב לקנות חדשה?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. מקלדת אין צורך באלחוטית.. נראה לי אני אקנה את הפשוטה של מייקרוסופט שעולה 90 ש"ח.. מה שאומר שיש תקציב 210 ש"ח לעכבר, כעיקרון אין אף משחק שאני משחק בו עם עכבר כרגע (באיזה משחקים כן משחקים??), הדרישות שלי מעכבר הם שיהיה כרגע לקצת משחקים (בטח מתישהו אני אשחק באיזה משחק כזה) לאינטרנט ושיהיה תקין כלומר שלא יתקלקל לא יהיו לו בעיות שידור וכדומה.. הייתי מעדיף אלחוטי אבל זה לא עקרוני, לדעתי זה מוגזם G5 ב210 ש"ח לעכבר חוטי מדוייק שזו לא דרישה כל כך עקרונית שלי.. אשמח להמלצות (עדיף כמה שיותר זולות )

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  18. אני רוצה מוצר איכותי (אפשר מבית לוג'יטק) וזה דחוף מאוד. הגה נוח לתפעול עם כפתורים והכול וגם פדלים נחמדים, אני לא יודע אם אני צריך תיבת הילוכים או שהיא מובנית בהגה.

19. Started by lion03,

אני מחפש איפה אפשר להשיג בירושלים את הדברים האלה שעליהם מחברים את הלוח אם (המגביהים)

20. יש את המקלדת הזאת: Logitech Classic Keyboard שהיא בדיוק בצבע שאני רוצה - שחור מבריק, שקוף כזה... המקלדת הזו טובה לי מבחינת תקציב, אבל היא לא מולטימדיה.. ואני צריך שיהיה לי כפתורי קיצור על המקלדת כמו "עצור, נגן, שיר הבא, הקודם..." בקיצור אני מחפש מקלדת מולטימדיה בצבע הזה... בתקציב של עד 100 ש"ח.. העדפה למייקרוסופט או לוג'יטק, אבל כל דבר אחר מתקבל בברכה.. תודה! ** יש אפשרות לתכנן מקשי קיצור לבד? למשל ש: לחיצה על 9+8 פותחת את המחשבון של ווינדוס?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  21. שלום, למחשב של אמא שלי מחוברת המכשיר המשולב Lexmark x6170. המחשב עם WINDOWS VISTA. כאשר אני מריץ את ה installer שבא עם הדרייברים של המדפסת- מה שקורה זה שההתקנה מסתיימת אך המדפסת לא מופיעה תחת printers. כאשר אני מנסה ידנית לעדכן את הדרייברים דרך מנהל ההתקנים, הוא לא נותן לסיים את ההתקנה שלהם וכותב לי "windows found driver software for you device but encountered an error while attempting to intall it" "the system cannot find the file specified" (אין שום שם של קובץ שמופיע) הסתכלתי תחת תקיית spooler ושמתי לב שהקבצים של המדפסת לא הועתקו לשם. כמו כן אציין כי הדרייברים הם הדרייברים הכי עדכניים אשר נמצאים תחת הקטגוריה של VISTA באתר של LEXMARK. אין לי שמץ של מושג מה לעשות..... יש …

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by Wreckovski,

האם משתלם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=1944 המחיר הכללי יוצא כ-320-330 שקלים, אם איני טועה... זה יוצא משתלם, אם הספק הזה מתאים לצרכים שלי. אני לא חושב שאקבל תשובה בפוסט הכללי של ספקי הכוח, אז אני פונה כאן בכללי: אני צריך ספק (ואולי גם מארז טוב יותר, עם אפשרויות למאווררים במקומות שונים), לא ג'נרי, שיתאים לאוברקלוק ל-AMD A64 3000+(754) לכבערך 2400 מגה הרץ (אורגינילי 2000 מ"ה), גוף קירור XP120 עם ת'נדרבלייד של TT. האם הספק ההוא של HEC יספיק לי? (300ER משהו כזה, רשום בקישור למעלה), או שמא צריך אחד אחר? אם כן, אז כנראה שבלי המארז הזה. איזה הייתם ממליצים? המחירים בשמים... 350 ש"ח לספק שכנראה ישרף במוקדם ובמאוחר... אני לא יו…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. יש לי עכבר לייזר MX1000 של לוג'יטק כדאי להשתמש בשטיח לעכבר או על שולחן מעץ? שלא ישרט לי.. תודה..

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  24. Started by Blackend,

שלום! אני בטוח (משוכנע במאה אחוזים) שהרוב המוחץ כאן משאיר את המחשב שלו פתוח 24 שעות ביממה! שמעתי על הרבה מקרים מצערים על שריפת חלקים במחשב כתוצאה מפגיעת ברק ונחשולי מתח. השאלה שלי וההתייעצות אתכם זה מה יכול להגן על המחשב שלי (בצורה הזולה ביותר מן התופעה הזאת) והאם כדאי לציית את המחשב ביו פי אס שבעצם מונע גם את התופעה הזאת. אני בכל מספר מחשבים וצריך להגן על כולם חשבתי על המחשב הרשאי והחדיש ביותר לשים יו פי אס ועל השאר להגן בצורה אחרת במידה ואפשר. אני מחכה לתגובות של אנשים שיש להם ניסיון אישי עם הנושא ויודעים כיצד אפשר למנוע את זה. אני אשמח לשמוע חוות דעת על יו פי אסים למינהם ומה לחפש ספציפי ביו פי אס שאני רוצה. בתודה מראש דניאל

25. Started by PoHuisT,

כאשר אני משחק אחרי בערך 30-40 דקות לפעמים יש ציפצוף מהמחשב אז פתחתי את הABIT EQ ו ראיתי שהמתח של ה DDRVTT קופץ מעל 1.45 ובגלל זה הוא מצפצף יכול להיות שזה בגלל הספק??

• 7 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים