עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by haimiko84,

שלום חברים הייתי רוצה את המלצתכם במדפסת משולבת עד 600 שקל עם אפשרות של חריגה. אודה לכם מאוד, חיים.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by balon007,

אני מחפש עכבר אלחוטי שיתאים לצרכים הבאים: - אלחוטי. - טווח של לפחות 5 מטר. - שיהיה כמה שיותר זול בהתאם למגבלות. הקטע שהוא שאני לא מבין בעכברים בשיט, איך הולך הקטע עם הסוללות באלחוטיים? הבנתי שיש גם עכברי BT, הם מומלצים? מה הטווח מחירים של עכבר נורמלי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by halo,

איזה מצלמת אינטרנט די פשוטה של לוג'יטק כדאי לקנות ולמה? תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  4. העכבר הוא לסלון לסרטים במקרן ולא למשחקים, אבל אני רוצה שיהיה עכבר כמה שיותר טוב שיכסה על החסרונות שלו כמה שיותר. חוץ ממנו יש לי עכבר RAZER DIMONDBACK יתכן שיהיה לי בעיות לעבוד עם שני עכברים? (אחד משחקים בחדר ואחד לסרטים בסלון עם המקרן) בינתיים חשבתי ללכת על העכבר שנקרא MX 900 של לוג'יטק. אני מעוניין רק בעכבר ולא במקלדת וחייב בלוטות' ל8 מטר ומעלה חייב שהעכבר יהיה אמין ולא יקרה משהו כמו שאני מזיז את העכבר ורק אחרי כמה זמן הוא יזכר שהוא צריך לזוז

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. החלטתי לקנות ספק כוח של FSP 400W THN עכשיו רשם לו 24PIN ואין לי מושג כמה יש לשלי איך אני יודע שהוא יתאים?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  6. ראיתי שממליצים על מצלמות פשוטות יחסית, נגיד כמו: QuickCam Express Logitech אבל תיראו תגובות של אנשים: http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=28716 אולי כדאי להגדיל את התקציב מ100-200? מה אפשר למצוא ב250? שיהיה שווה, ולא יגרום אחר כך לאכזבה?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  7. ?? ספק כמו fsp 400 thn יביא לי מתחים יצבים?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  8. 1.COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UW Black Computer Case - Retail 2.COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-WW Black/Silver Computer Case With Side Panel Window - Retail 3.COOLER MASTER Centurion 531 RC-531-SSN1 Silver Computer Case - Retail תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by eegg,

אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או מאריך של 20 פין? ראיתי כבר בנועה מחשבים ובזיגזג אבל שם הם נורא יקרים גם באריהב אין צריך עזרה במציאת המתאם/מאריך אם אני לא מוצא את הכבל אני צריך ספק גנרי זול מתחת ל60 שח

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. לפני כשבוע וחצי המסך שלי "התפגר", לקחתי אותו לתיקון.. חיברתי אותו למחשב והדלקתי אותו.. ברגע שהווינדוס עולה המסך נכבה... חשבתי אולי זה בעיה במסך, אז בדקתי אותו על מחשב אחר והכל היה בסדר (כך הבנתי שהבעיה היא לא במסך)... ניסיתי גם לקחת מסך אחר (שכמובן תומך ברזולוציה שהוגדרה לפני) וגם הוא נכבה מתי שהוא הגיע לווינדוס... חשבתי לעצמי שאולי הבעיה היא בכרטיס המסך אז ניסיתי את האופציה "Enable VGA".. כששמתי אותו על האופציה הזאת הוא עבד אבל על רזולוציה הכי נמוכה (640X480 60 הרץ) וכשניסיתי להעלות את הרזולוציה המסך פשוט נכבה... לקחתי את הכרטיס מסך לתיקון ואחרי כמה ימים הם אומרים לי שאין שום בעיה במסך... אני כבר אובד עצות... מה זה יכול להיות? ??? ??? ??? תודה לכל העוזרים!! אהה ודרך אגב…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by ofcourse,

היי אני מחפש מצלמת רשת - תקציב 100-150 אבל כמה שפחות יותר טוב (זה רק לאמא שלי) ומיקרופון תקציב סביבות 60 - חשוב לי שיקלוט טוב מ 60 סמ תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by Avi313,

יצא לכם להתקל במארז הבא: Antec PERFORMANCE TX640B Black Steel ATX Mini Tower Computer Case 400W Power Supply איך הוא? הוא עדיף למשל על המארז של Compucase 6A21+400W?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  13. יש הבדל גדול בין הMX1000 לבין VX Revolution LogiTech ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by TALLLD,

שלום, המדפסת משום מה לא פועלת. הכוונה היא שכשאני מנסה לחבר אותה לחשמל היא אפילו לא נדלקת. מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  15. אם אני אשים במחשב רגיל BT העכבר יעבוד? ולכמה זמן תספיק לי הסוללה? תודה...

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by aladin_7,

??? האם ניתן לחבר כרטיס PCMCIA למחשב בזמן שהוא עובד או צריך לכבות את המחשב קודם?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by Potter,

קניתי מחשב חדש עם המארז שלעיל ויש לי כמה שאלות : (למי שקנה גם מארז כזה) 1. מהספק שלו יוצא כבל המכיל 2 חוטים בלבד של שחור ולבן משיהו יודע למה זה מיועד? 2. מדוע אין רמקול פנימי או שגנבו לי אותו? 3. האם בכוונה יש מקום למאוור קדמי אבל לא שמו אותו (מאוור אחורי יש)? תודה, למי שקנה מארז כזה אני מניח שידע את התשובות...

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  18. נשרף הספק כוח של המחשב הוא 250W,הלכתי לחפש ספקים בכמה מקומות, ואמרו לי שאם החיבור ללוח אם שלי(מהספק כוח) מתחלק ל-2 אז זה אומר שזה פנטיום 2 הישנים, וזה קשה להשיג ספקים כאלה כי הם ישנים... אז אם מישהו יכול שיתן לי חנות שמוכרת כאלה דברים... כתובת אתר או הכתובת שלהם וטלפון... או מישהו שמוכר שיכתוב את המחיר.. בתודה מתן

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by trxman,

שלום לכולם! אני מאוד מתלבט בקשר למארז וספק ורציתי לראות מה אתם מציעים. התקציב שלי עומד על 600 ש"ח, אך אם תיהיה אפשרות לרדת מהמחיר הזה....לא יזיק :]. - אני ממש לא רוצה מארז יפה עם חלונות שקופים, מארז מארז בלי דברים וויזואלים למיניהם אך שתיהיה אפשרות לשים בעתיד מאווררים. - בקשר לספק, אני חושב שיספיק ספק 350 וואט איכותי. leadtek gf6600gt 1024ram AMD A64 3000 venice s939 DFI Infinity nf4 ultra sata2 תודה רבה! :]

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by benor,

אני מתכנן לרכוש מצלמה דיגיטלית וחשבתי על Canon A80 אבל שמתי לב שה - Canon S50 מאוד קרובה אליה במחיר. 1. היא שווה את ההפרש? אני מתכוון לפרמטרים כמו: איכות התמונה, נוחות השימוש וכד'. 2. ה- S50 מסוגלת לפעול רק עם הבטרייה שמגיעה איתה? תודה!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. Started by k_700,

איך המארז הזה? CoolerMaster Cavalier 1 CAV-T01 Transparet Window PSU 350W Black אני אישית ממש אהבתי תצורה שלו, תגודל שלו, תאיכות, וכו.... יש דרך להשיג סרטון עליו?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  22. Started by DaMn18,

אני משתמש כבר די הרבה זמן בתוכנת WINDVD 3.1 כדי לראות סרטי DVD . כרטיס המסך הוא - GF3 Ti500 והמסך הוא MAG 786FD . יש אפשרות לראות על מסך מחשב באותה איכות כמו שרואים על טלויזיה ? על מסך מחשב לא אותו חלק באותה מידה ותמיד התרגום קצת חוסם את התמונה , שגם ככה לא גדולה על מסך 17".

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by rosesr,

האם אפשר לחבר לספק מכשיר כלשהו שהמחשב עובד?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  24. איך המארזםי של החברה הזאת והספקים שלה ? אני בטוח שהספקים ג'נריים (המחיר זול מאוד כולל מארז) אבל איך המארזים שלה ? הם נראים נחמדים מישהו שמע ? מכיר ? קנה ? ראה ? תודה

• 11 תגובות
    • 619 צפיות
  25. Started by MasterGal,

אני צריך מארז וספק עד 500 שקל שיהיה אבל שקט,זה נורא חשוב לי השקט. תודה

• 9 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים