ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3443&cl=us,en מישהו התנסה בו? תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להשתמש ב Canon A85 כ WEBCAM? זתומרת לחבר אותה למחשב ולהקליט וידאו למחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמת רשת - תקציב 100-150 אבל כמה שפחות יותר טוב (זה רק לאמא שלי) ומיקרופון תקציב סביבות 60 - חשוב לי שיקלוט טוב מ 60 סמ תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה על עכבר ומקלדת טובים .. אני לא יודע מה כדאי אלחוטי או רגילל ??? מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל חוץ מהכבל .. כאילו אם יש הפרעות באלחוטי או משהו . תודהה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי שאלה- אם אני קוונה מקלדת ועכבר אלחוטיים בסט, ויש לי כבר עכבר טוב (mx1000) אפשר לחבר רק את המקלדת ולזרוק תעכבר לעזאזל?? או שזה מתחבר באותו usb ואי אפשר שרק אחד מהם יפעל?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
נימאס לי מ480cools it haha שיחזיק את המערכת שלי [סכלו במפרט שלי]
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש ברשותי את המסך L1953TR.. הצבעים ממש לא חדים וגם האיכות בצפיה בסרטים די ירודה.. הבנתי שצריך לשחק עם ההגדרות ולהוריד דרייברים.. מישהו יכול להסביר לי איך לכוון את המסך ומאיפה להוריד דרייברים..?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הסט שבנושא. אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליקה שוב לפעמים קורה שהרסיבר של הסט נדלק, אני לוחצת על הכפתור שקולט את המקלדת והעכבר והוא מהבהב אבל כשאני לוחצת על אותו כפתור בעכבר או במקלדת כשי שיקלטו הרסיבר נכבה ולא מגיב. (כשהוא קולט נדלקת נורה שמסמנת שיש חיבור, ומיותר לציין שהעכבר או המקלדת לא מגיבים אם הרסיבר כבוי). ניסיתי לנתק ולחבר שוב את הUSB שלו למקומות אחרים, לאותו מקום, ורק אחרי 10000000 נסיונות זה מצליח. כל הדרייברים המעודכנים מותקנים. מה עושים?? :s05:
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מתלבט בין MX1000 ל MX610 של לוג'יטק. מי מהם לוקח(יותר חזק) באיכות ובזמן בטריה? תודה מראש. .swg
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לוח אם asus pvx800 זכרונות 2*256 + 512 elixir 400 mhz הרד דיסק ide 7500 rpm 8mb WD ערכת שבבים VIA כרטיס קול onboard מעבד intel 2.6 mhz ht fsb 800mhz ועכשיו הסיבה לשאלתי רכשתי כרטיס מסך 6800GT של חברת INNO3D 256MB מהו הספק המומלץ ואם אפשר הפנייה לחנות באזור ראשון,רחובות,נס ציונה כרגע יש לי TZAG ELITA 350W 12V זרם 4A בתודה מראש לעוזרים והמנסים לעזור. נ.ב. אני לא מתכוון להוסיף קרור להפך עם סיום הקיץ אני מעביר את המחשב למיטה בתור סדין חשמלי
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תקציב למדפסת 500 גג. תקציב להגה 300 גג. מה אתם אומרים??? קשה לי להחליט כיוון שיש מבחר גדול מחברות שונות. המדפסת לא הולכת להדפיס תמונות בכל מקרה, אלה רק מסמכים - לכן חשוב לי שתהיה מהירה ומדוייקת יותר מאיכות תמונה. אם אפשר לשלב מדפסת + פקס באותו מחיר אז אדרבה...שתיי ציפורים במכה אחת. לגביי ההגה - שיהיה נוח וסבבה לחרוש איתו את NFS החדש. באסה לשחק עם מקלדת. תודה מראש על העזרה והטרחה !
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 850 שה50 זה כבר החריגה חחחח אני לוקח את הספק הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6744 ואת המארז הזה http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={68FF7DCC-9A10-48D0-8AF3-A83E999F285A}&details_type=1&itemid={AFBBBDEB-32FC-4794-912A-2929148459BF} אם למישהו יש הצעה יותר טובה אז שירשום אבל שהמארז לא יהיה מכוער ופשוט פשוט בשביל זה מארז שחור עם טיפה כסף בקדימה...אני מחפש משהו יפה עם קירור טוב וספק טוב שיספיק לי להרבה זמן אם אני ירצה לקנות כרטיסים למחשב
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני משתמש כבר די הרבה זמן בתוכנת WINDVD 3.1 כדי לראות סרטי DVD . כרטיס המסך הוא - GF3 Ti500 והמסך הוא MAG 786FD . יש אפשרות לראות על מסך מחשב באותה איכות כמו שרואים על טלויזיה ? על מסך מחשב לא אותו חלק באותה מידה ותמיד התרגום קצת חוסם את התמונה , שגם ככה לא גדולה על מסך 17".
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
תראו אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה לקנות? נ.ב.-הלוח אם הוא עד 500 שקל
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך העכבר הזה ? איך הוא מול ה Razer האחרון ?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מתלבט בין Chieftec Mesh (ksp) Chieftec bravo (ksp) sunbeam transformer (noacomp.co.il) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 המחיר אותו מחיר כמעט... ספק יש לי... 400W הנרמס ליברטי
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר וסאב - genius sw5.1. החיבור של המערכת לכרטיס הקול הוא כבל אדיו כאשר בצד החיבור למחשב יש שלושה פינים לחיבור- אחד של שני הקדמיים אחד של שני האחוריים ואחד של הסנטר והסאב. במחשב שלי יש שלוש כניסות ירוקה כחולה ואדומה אבל רק הירוקה מגיבה כשמחברים אליה משהו, ככה שאני צריך לבחור לשמוע רק עם אחד מהפינים. רציתי לדעת אם יש איזשהו כבל שמרכז את שלושת הפינים לאחד ככה שאוכל לחברם למחשב דרך הכניסה היחידה שעובדת אצלי... תודה מראש. נ.ב http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=164 יש פירוט בלינק כולל סוג הכבל במדויק
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
^ אם צריך למתוח תקציב- אחשוב על כך. אך עד אז, אעדיף לחפור במסגרת ה-800 ומטה. תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 של סוני והבעיה היא שהוא עגול מאחור אפילו כשמורידים את המכסה, יש אולי איזה פטנט או משהו שיכול להלביש זרוע למסך שלי כי לפי מה שאני יודע הזרועות הן למסכים ששטוחים מאוחר ובעלי 4 חורים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ראיתי אותו במבצע בפנדה ב700 שקל. אני צריך מארז HIGH END עם אורור טוב כי המארז שלי חנוק אני צריך מארז מקסימום במחיר הזה האם זה המארז בשבילי ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או מאריך של 20 פין? ראיתי כבר בנועה מחשבים ובזיגזג אבל שם הם נורא יקרים גם באריהב אין צריך עזרה במציאת המתאם/מאריך אם אני לא מוצא את הכבל אני צריך ספק גנרי זול מתחת ל60 שח
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
קודם כל מחירו 695 שקל. הוא תומך ATX2 תומך בSLI בנוסף הוא מגיע עם מאוורר 120 מתנה ופאנל ייחודי לחריץ הפלופי המציין מתחים ועוד.. סתם הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיש לו אותו איך הוא.... והאם זה שווה, האם הספק ג'נרי?
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-