עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי כרטיס מסך gtx 1050ti winforce oc רציתי לשדרג את המסך שלי (יש לי מן קריעות כאלה במסך שקורה לי שאני משחק) רצוי מאמזון - שלא יעבור את ה1000 ש"ח כולל משלוח/מכס/שמכס וכל זה, אם אפשר מסך טוב שיתאים לגיימינג בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Mpro,

אני מחפש מקלדת חדשה, יש לי כרגע רייזר לייקוסה אני לא מחפש מקלדת לגיימינג מקצועי אלא יותר "פה ושם משחק" התקציב גם לא בומבסטי בסביבות ה 200-270 שקל וכמובן שתיהיה מוארת

• 39 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. שלום וברכה אני מחפש סט אלחוטי שיקלוט ממרחק של בערך 5 מטר. השימוש הוא למשחקים וצפייה בסרטים והמחשב יושב בסלון, בגלל זה המרחק. אודה מאוד למי שיעזור. בתודה סער

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי תקציב של 200 שקל ואני רוצה לקנות עכבר ומקלדת איפה יש מקום זול? ואיזה עכבר ומקלדת לקנות?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by danielzxc,

שתיהיה מחברת לוג'יטק או מיקרוסופט או משהו אחר אמין וטוב.. דניאל.

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by Ice_m@n,

שלום אני חדש פה ואני לא מבין ממש בסורקים אבל אני צריך המלצה על אחד שיסרוק ממש מהר... האיכות לא ממש חשובה (כי אני סורק מסמכים) והמחיר גם... אז אם למישהו יש רעיון אני אשמח לקבל! תודה!!! ??? ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי אני צריך המלצה על סורק תמונות שולחני שיתמוך בדרישות הבאות: - יתמך ב- XP וב- WIN7 - סריקת תמונות ברזולוציות גבוהות - שימוש עיקרי בצורב - סריקת מסמכים - שימוש עיקרי בצורב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Dark_Phantom,

היי חבר'ה החלטתי לקנות סורק ומכיוון שאני די חלש בתחום באתי לבקש את עזרתכם...... תנו שמות חברות מוצרים ומחיר משוער התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח (מצטער זה מה יש......)

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה אני קונה RAIDMAX COBRA 822 ואני צריך לקנות ספק אחר (הספק שבא עם המארז הוא ג'נרי) המממ אז ככה לבנתיים אני הייתי סגור על הספק הזה- https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2274 בעיקרון אני רוצה 480 ואט כי אני אעשה מלא שידרוגים אז עדיף שיהיה 480 ואט... אם יש ספק אחר שאתה ממליצים עליו אז בכיף תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by rp176,

אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי לשימוש כללי, ראיתי את ה Microsoft wireless laser mouse 6000(http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=049&active_tab=overview) אם מישהו יכול לתת לי פידבק עליו אם הוא טוב, נוח, ולאיזה מרחק הוא קולט בנוסף, אם יש עכבר מומלץ אחר באזור המחיר שלו (170 ש"ח בחיפוש בזאפ) אלחוטי, עדיף לייזר אבל לא חובה וזה גם קצת מוזר לי שהוא כל כך זול... זה מחיר הגיוני? ערוך: עכשיו ראיתי גם Logitech LX7 אם יש תגובות גם עליו.. תודה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  11. שלום לכם, אני קונה מחשב ואני לא יודע איזה עכבר ומקלדת לקנות אני מוכן להשקיע על שתיהם 1000 שח אני רוצה עכבר ומקלדת למשחקים בבקשה תמליצו לי תודה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  12. אני מחפש לקנות עכבר אופטי שיש לו כבר מוכן לד בצבע כחול.... אמרו לי אולי למקירוסופט יש אחד כזה יש מצב? תגידו שם חברה ודגם... תודה לכל מי שיעזור.. וגם קישור עם יש לחנות שבו ניתן למצוא את העכבר...תודה!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by scylla,

חזרתי היום מגרמניה וקניתי MX500 ואם יש עכבר ברמה כזאת גבוהה לדעתי רצוי גם פד... בבקשה תרשמו הצעות ומאיזו חנות ובאיזה מחיר אפשר לקנות

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Crash5,

אני מעוניין לרכוש פד טוב, משהו מבית איכותי. ראיתי שהפדים הנמכרים היום הם רובם עשויים מג'ל כזה, האם זה זהו סוג הפדים הטוב שיש כיום? אנא, המליצו על פד מסויים של חברה מסויימת, תודה.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום, אני צריך המלצה לקורא כרטיס זיכרון מסוג של חברת פוג'י. טווח מחירים בין 50-120 ש"ח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by orninyo,

שלום, אני זקוק להמלצה על תחנת עגינה למחשב נייד, המסוגלת להתמודד עם 2 מסכים 24 אינצ' ועבודה מסיבית. הבנתי שהיום כבר אין צורך בתכנות יעודיות שמתחברות פיזית למחשב, אלא פשוט מחברים אותה דרך הUSB-C במחשב. תודה

17. Started by ybe,

אני מחפש אתר ברמה גבוהה הסוקר צגים למחשב, מבצע ביקורות מקיפות נותן ציונים וכו'. על איזה אתר אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by MichaelZ,

שלום. אתמול דיברתי עם מישהו בפעם הראשונה בועידת וידאו בסקייפ וגיליתי שהמצלמה הישנה והמגעילה שלי לא שווה גרוש. יש לי מלצמת USB שהייתה זרוקה באחת המגירות אני כבר לא יודע להגיד כמה שנים. לא באמת תואמת ווינדווס 7. עובדת "לפעמים". אתמול נהנתי לדבר עם בנאדם בחוץ לארץ והוא לא ממש נהנה לבהות ב-"מסך שחור". לא פייר כלפיו ולא נעים לי. אני לא אחד שמתלהב מכל מיני צעצועים אבל אתמול הופתעתי לטובה מאיכות השמע והתמונה. ייצא לי לדבר איתו כל כמה זמן אז יוצא שאני חייב לארגן לי מצלמה נורמלית - כזאת שעובדת. לא כל-כך מבין מי נגד מי בימינו אבל הבנתי שישנן מצלמות ממש יקרות וזה לא מה שאני מחפש. חיבור: USB תמיכה ב- WINDOWS 7 64-BIT תמיכה ב-SKYPE צבע: שחור (אפשר כסוף) זום: אפשר בלי מיקוד: לא יודע. מ…

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  19. מקלדת (חוטי) לא צריך שהיא תיהיה מיוחדת או משהו... משהו פשוט... שיעבוד טוב במשחקים... (כי לפעמים יש בעיה (לדוגמא) במשחקים שרצים/הולכים קדימה (עם הלחצן ''w'') אז באמצע זה מפסיק ואז צריך ללחוץ עוד פעם ''w'' - או שזה לא תלוי במקלדת אלא בהגדרות? :<) Logitech Media Keyboard Elite - מקלדת בסדר למשחקים? לא יהיה את הבעיה הנ"ל? (או שכמו שרשמתי זה לא תלוי במקלדת אלא בהגדרות..?) במידה והמקלדת הנ"ל לא טובה... אשמח להמלצות נוספות... עד 200 (לא צריך דברים, כפתורים מיוחדים, ולא צריך עכבר איתו ושיהיה חוטי.. וכמובן כמה שיותר זול.) תודה מראש לעוזרים :

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  20. איזו מדפסת מומלצת משולבת פקס וסורק? והאם אפשר להגיע במחיר הזה[750] לכך שהיא תהייה גם מדפסת לייזר? ואם אפשר המלצה גם על סורק בלבד עד 350 ש"ח? :

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. בקיצור המדפסת המשולבת שהכי קנה לעסק מתה בHP אמרו לו שתיקון יעלה 700 שקל :screwy: ובמחיר הזה עדיף כבר לקנות מדפסת אחרת אז הוא מחפש מדפסת משולבת בה: פקס(אמיתי לא דרך האינטרנט) \מכונת צילום\סורק רצוי זולה ואמינה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  22. לפני כמה ימים התחלתי לשחק במשחקי קונסולות ישנים (MAME, NeoGeo וכו') - התמכרתי. עלה לי רעיון לקנות Joypad איכותי במינימום כסף, כלומר בסביבות ה-50 עד 100 ש"ח. איכותי = כמה שיותר כפתורים, שלא יהיה מצב שאי אפשר ללחוץ על מספר כפתורים בו זמנית, תגובה מהירה, נוח לשימוש. במקרה עברתי על כמה Joypads ב-ZAP, ומצאתי את זה: StormTrooper Gamepad - SL4218 כבר התחלתי לשמוח - עיצוב נורא יפה, הרבה כפתורים, מחיר מצוין. רק מה - PS2. מה אתם אומרים על Logitech® Precision Gamepad ב-100 ש"ח? במידה ואני רוצה לחסוך כסך, האם ה-Tremon שעולה 40 ש"ח יספק אותי? אשמח לקבל מכם המלצות.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by Xane,

אני צריך המלצות למארז, שיהיה עד 600-700 ש"ח ככה, בהתחלה רציתי לקנות את ה-Antec P180 אבל הוא סתם יקר, מילא אם הייתי בחו"ל שם זה עולה 650 שקל +- אבל בארץ המחיר ממש מופקע. אני רוצה מארז שיתאים לגיימינג (יש כזה דבר בכלל?), שיהיה קפוא והעיקר שיהיה מאלומיניום. תודה, מאגף הגבייה 8)

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by mardona,

שלום חברי לפורום! אני צריך המלצות למדפסת הזרקת דיו טובה בסביבות המחיר של 400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by Engrybirds1113,

הי, רוצה לקנות מדפסת לייזר (לא משולבת) ולא במחיר גבוה מדי.. משהו בסביבות300-400 שח, אשמח להמלצות של דגמים ואולי קישורים. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.