עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קניתי את הAPPLE WIRELESS KEYBOARD כי זו הייתה המקלדת הכי קטנה וגם אלחוטית שעובדת עם WINDOWS (לא בצורה מותאמת לגמריי אבל איכשהו כן). אחרי שגיליתי שיש לי יותר מדי בעיות איתה (ניתוקים לא קשורים, LAGים עצבניים, כמה מקשים חיוניים שלא עובדים כמו F2 F12, ועוד) - חיפשתי אלטרנטיבה. נתקלתי היום בDINOVO CORDLESS DESKTOP FOR NOTEBOOKS והיא נראית הפתרון המושלם בשבילי. הנאמפאד הוא לא חלק אינטגרלי מה שאומר שהמקלדת עצמה קטנה יחסית, וגם הסט לא עובד על בלוטות'. רציתי לדעת אם תהיה התנגשות תדרים/תוכנה כלשהי בין העכבר הנוכחי שיש לי LOGITECH MX1000 והמקלדת של הDINOVO שציינתי. אה, והכל על VISTA ואולי על 7 בעתיד הלא רחוק. תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  2. שלום, יש בידי מחשב שמוחבר לטלוויזיית LCD המרחק בין המחשב לטלוויזיה בחדר הוא משהו כמו מטר מטר וקצת אני רוצה מקלדת ועכבר - איכותיים [אני מבין שיש 2.4 GHZ וכל מיני באלגנים, לא מעניין אותי המרחק פה הוא לא מהותי] אז כמו שהבנתם המרחק לא מהותי, רק שיפעל טוב ולא יהיה מקלדת ועכבר חרטא שמתים כל יומיים או צריכים הטענה, כי אני רגיל לMX518 שאני הולך לוותר עליו. תקציב עד 300 ש"ח [כמה שפחות יותר טוב]

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by enzo,

קניתי סט אלחוטי wireless laser desktop 5000 והתקנתי כפי שמוסבר בחוברת. העכבר עובד והמקלדת גם אך כשאני נכנס לוורד או באינטרנט ורוצה לכתוב אז זה מקפיץ לי כל מיני חלונות. גם המספרים שבמקלדת לא מגיבים: לא ב-NUMPAD ולא בשורת המספרים שמעל האותיות. וידאתי שה-NUM LOCK במצב ON וכמו כן הורדתי את הגרסה האחרונה של התוכנה שמגיעה עם הסט. אין לי אפשרות "לעצב" את המקשים של האותיות אלא רק את מקשי המועדפים ומקשים נוספים. מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by maxwell10,

שלום, התקנתי win7 ורציתי לחבר מדפסת lexmark x5070, כמובן שה windows זיהה אוטומתית והחל בתהליך ההתקנה, כשהתבקשתי לחבר את כבל ה usb מהמדפסת למחשב אז המחשב זיהה את החיבור (הוא עשה צליל של חיבור חדש) אבל בחלון בו אני אמור לבחור באופציה printer is connect to computer via usb לא ניתנה לי האפשרות לעשות continue אלא אם כן בחרתי printer is conect via network. איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  5. כבר כמה זמן שאני מעוניין לקנות MID בסגנון של ה Archos 7. הבעיה היא שראיתי די הרבה מכשירים דומים מיצרנים סיניים במחירי ריצפה שמגיעים עם לינוקס או WIN CE. Smart Q7 לדוגמא... המכשיר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת סרטים. יש פה מישהו שקנה מכשיר דומה שיכול לתת חוות דעת?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by Kalisto_D,

אני כבר איזה יומיים מתלבט על אוזניות חדשות, יש לי כרגע את הפיראנה שהם אוזניות מעולות שלא תבינו אותי לא נכון, אבל אחרי כמה שעות של MW2 האוזניים שלי מספיק חמות בשביל לעשות ביצת עין עליהם.. הם פשוט לוחצות לי על האוזניים ואונסות לי אותם! אבל באמת אוזניות מעולות. הגיימקום נראות לי אוזניות סבבה ויש עליהם ביקורות יפות והם גם לא כאלה יקרות, ה367 שאני מעדיף אותו על ה377 עם הדיזיין הסגור עולות 195 בקוברה מחשבים.. השאלה מי יותר איכותי ואם בכלל שווה לעשות שידרוג? ואם זה לא יהיה גיימקום, אז אני מתיאש וקונה בראקודה וזהו... http://www.xsreviews.co.uk/reviews/headsets/plantronics-gamecom-367/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eranweisse,

שלום לכולם הייתי רוצה לדעת אייך אני יודע איזה אל-פסק מתאים למחשב שלי (כמה מיליאמפר) יש לי אדויס 600 שהבטריות שלו גמורות כדי לתקן אותו (להחליף בטריות)? או שכדי לקנות כבר חדש?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  8. שלום יש לי בעיה עם המדפסת היא כותבת לי paper empty custom in mp ובעצם יש דפים http://www.fixya.com/support/t732998-printer_message_paper_empty_custom_in אם הבנתי נכון מהתשובה שם אז צריך להכניס את הדף מהצד ? לא בדיוק הצלחתי לעשות זאת.. המדפסת הזו עשתה לי בעבר שגיאה שחסר טונר וכאלה אבל היה פשוט צריך לנקות אותה. אני לא מוצא את המספר של התמיכה של סמסונג בישראל אם בכלל יש להם ככה שאני קצת תקוע בנושא אשמח לקבל עזרה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by טוסטר,

ברשותי עכבר MX-1100 ומקלדת Wave (חוטית). התקנתי את ה UberOptions ויש לי בעיה מציקה איתו. משום מה כפתור ה SEEK (לחיצה ארוכה על NEXT או על PREVIOUS בכפתורי המדיה של המקלדת) לא עובד כ SEEK אלא מתפקד כ NEXT / PREVIOUS (כמובן שבתוכנת ה UberOptions הוא מוגדר לבצע SEEK) הקטע המצחיק הוא שאם אני מגדיר כפתור בעכבר בתור SEEK זה עובד בסדר... רק לחיצה ארוכה על הכפתורים של המקלדת לא מגיבה ומשמשת בתור שיר הבא / שיר קודם. לפני שהתקנתי את ה UberOptions הכל עבד בסדר וחבל לי לחזור אחורה לגירסא הרגילה והמסורסת של התוכנה... מישהו נתקל בבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  10. יש לי mx518 ונוח לי לחבר אותו דרך יצאות הusb של מקלדת הG15 שהם תומכים רק בUSB1.1 האם זה משנה באיזה אופן? אני באופן אישי ניסיתי דרך שתי סוגי היציאות ולא הרגשתי שום הבדל האם אני מפספס משהו או שבאמת זה לא משנה?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by עובד,

אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by Cha0stAlker,

שלום, אחי שמאלי והוא רוצה עכבר יעודי גיימינג לשמאליים. מישהו מכיר משהו בסגנון? התקציב באמת לא משנה כל עוד זה בגדר הנורמה (לא עכבר מטומטם ב 600 ש"ח ). תודה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  13. אתמול שיחקתי בשלט והוא עבד בלי בעיה. אבל היום כשניסיתי שוב לשחק(אחרי שהוצאתי וחיברתי את השלט) היה כתוב לי שההתקן לא זוהה מה אני אמור לעשות? תודה מרארש

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by ilanb0,

אני חושק במדפסת הנ"ל, אבל המחיר אינו חשקני כלל ועיקר... אם מישהו ישים לב למבצע של סוף שנה, שמא יואיל לתת כאן תזכורת בעניין?! כרגע, ההצעה הזולה עומדת על כ - 1,400 ש"ח. אופיס דיפו - 1,699 + טונר אחד נוסף. ואולי בכלל אפשר לארגן קבוצת רכישה ולהוזיל?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  15. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית שתהיה מהירה וחסכונית בדיו. אני רוצה גם שיהיה תהיה משולבת (פקס+סורק+מכונת צילום) ושיהיה בה מזין נייר אוטומטי ועדיף שתהיה מדפסת WIRELESS אשמח לשמוע המלצות (: תודה מראש

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by BaconMan,

שלום לכולם, אני מחפש עכבר של לוג'יטק Anywhere Mouse http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/5846&cl=us,en לא מצאתי שום מקום בארץ שמוכר את העכבר, מישהו יודע להגיד לי איפה קונים את המוצר הזה? וגם יודע להגיד לי איזה מקלדת אני יכול לחבר אליו כדי להשתמש באותו משדר? (הוא מגיע עם משדר שאפשר לצרף אליו כמה מוצרים ביחד).

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  17. אני לא יודע מה לעשות רק להדפיס עד עכשיו הצלחתי במדפסת הזאת חיברתי את כבל ה usb והווינדווס 7 זיהה ואפשר רק להדפיס אך לסרוק ולשלוח פקס אני לא יודע אין דרביירים למדפסת משום מה לויינדווס 7 עזרה בבקשה אני מיואש צריך פקס בבית חחח וכל הבית רוצה פקס ושיגעו אותי!!!

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by moti7,

כאשר אני אחבר צורב CD למחשב, כל מה שאני אצטרך לעשות זה להגדיר בBIOS שהכונן שלי הוא הצורב. ואז אני יכול להכניס לתוכו דיסק והמחשב יזהה אותו? ועוד שאלה, החיבור של הצורב הוא IDE? יש למישהו תמונה של איך נראה כניסת IDE? או שאני יכול פשוט לנתק את הכונן DVD שלי ולחבר באותו מקום את הצורב CD? *אם זה לא לפורום הזה להעביר*

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. מחפש תוכנה חינמית למצלמת silver line יש להם תוכנה אבל היא בכס עריכה: מצאתי תוכנה כזו, יש לי 3 מצלמיות שמחוברות למחשב, איך אפשר לראות את כל שלושת הוידיאו בו זמנית? האם יש תוכנה שיכולה לפצל את המסך לשלושת המקורות?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  20. אני זוכר בזמנו היו הרבה בעיות למצוא דרייברים למודמים פנימיים וגרסאות חדשות של ווינדוס. האם מישהו יודע מניסיון אישי על מודם פנימי שעובד טוב על ווינדוס 7 בגרסת ה-64 ביט? יש לי תוכנה חמודה שמציגה את המספר של מי שמתקשר על המחשב - כרגע על ווינדוס XP, אך אני מחליף מחשב לחלונות 7 בקרוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by oDot,

שלום חברס, רגע לפני קניה של Whiteboard וכמה טושים, רציתי לדעת - יש חלופה ממוחשבת? בעיקרון אני זקוק לדף "רב שימושי" בעיקר לשם סיעור מוחין, תרשימי זרימה וטבלאות וחשוב שהכל יהיה מחיק בקלות. לפי מה שהבנתי טאבלטים ללא מסך כמו המגוון הרחב שמוצעים ע"י WACOM לא נוחים לכתיבה כי קשה מאוד לעקוב אחר המיקום של העט ביחס למה שכבר כתוב (מצד שני, אז איך ציירים משתמשים בהם?), ולצערי טאבלטים עם מסך יקרים מידי. העט הזו שמעתיקה את מה שכותבים על הדף זה לא ריאלי עבורי, כי הדף עצמו לא מחיק, ואני גם לא ממש רוצה להתעסק עם דפים.. יש למישהו פיתרון? (חוץ מג'וני לי?)

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  22. יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set ועד עכשיו הכל עבד טוב אבל מאתמול בערב פתאום הגלגלת בעכבר שלי לא עובדת. היא לא מגיבה לשום דבר וניסיתי אותה בכל מקום אפשרי וזה לא עובד. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by dominic16,

שלום לא מזמן קניתי AIO של HP J4680 הכול עובד (חוץ מזה שצריך להוריד תונכה ל WINDOWS 7 וזה יורד ממש לעט)אבל הפקס לא עובד חיברתי אותו ישרות לקיר עם המפצל שקיבלתי םע המחשיר חבירתי ל 1-LINE הוא אומר שהוא לא מזה קו טלפון על אותו קו כמובן יש טלפונים אחרים אבל הם לא היו בשימוש לשקע בקיר מחובר רק הפקס

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  24. שלום אני מחפש מדפסת משולבת הכוללת הכול(פקס מכונת צילום סורק ומדפסת מין הסתם) יש לי עכשיו מדפסת brather MFC425N ואני די מרוצה ממה(אני צריך עוד אחת) עכשיו גם בגלל שהפסיקו למכור אני מחפש עוד מדפסת בסיגנון שלה יש משהו מומלץ? תקציב עד 800 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים