ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, כיום יש לי אוזניות גדולות וזולות של smartcom שמרגישות מצויין על הראש אבל אחרי חצי שעה אני מבין עד כמה הן לוחצות לי על האוזניים ועל הראש, פשוט בלתי-נסבלות. האיכות שמע לא קריטית - למוזיקה אני משתמש בנגן נפרד ואוזניות in-ear מצוינות של creative, כך שהדרישה היא אוזניות טובות (במסגרת התקציב), סגורות בעיקר למשחקי מחשב. אם אפשר שיהיו סראונד בכלל נהדר. לא מעניין אותי באסים, הפרדת צלילים וכו' כי בסה"כ אני יהיה בלהט המשחק. כן חשוב לי לשמוע מאין האויבים מגיעים במשחקי FPS. האם כדאי לקנות את ה-Medusa 5.1 Home Edition? קראתי כמה ביקורות טובות עליהן ברשת וב-HWZONE. מישהו מכיר חנות שמוכרת אותם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הדגם הוא SIMPLE_WAY. היא מתחילה להדפיס, משחקת אותה מדפיסה, אבל יוצא דף ריק. מילאתי דיו, אז לא אמור להיות חסר לה כלום. יכול להיות שזה בכלל שמופיע לה שהמחסנית השחורה ריקה? איך אני יכול לעבוד עליה שתחשוב שהיא לא ריקה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע היכן אפשר לקנות תחנת עגינה למחשב נייד IBM T42? וגם כמה כל העסק אמור לעלות... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות שהכפתור שפותח את מקשי הF יפעל אך שאני מעלה את הWIN כדי שאני לא יצתרך לפתוח באופן כול פעם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי צורב ישן (AV AVISION AV363C) שחיברתי למחשב שלי הוא התקין את הדרייבר אבל התוכנה המצורפת לא עובדת יכול להיות שהיא אמורה לעבוד על גרסאות ווינדוס ישנות איך אני יכול למצוא תוכנה שתעבוד על המחשב שלי (פנטיום 4 מעבד 1.8) בבקשה תעזרו לי :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הורדתי את הדרעעברים החדשים של ASUS ה 23.11 (ממה שפורסם בחדשות האתר לפני כשבועיים) ויש לי בעייה , הוא לוקח בתור DEFAULT תדר רענון של 60HZ בגרסה הקודמת של ASUS שהיית לי ה 6.31 היתה אפשרוץ לכוון לכל רזולוציה תדר רענון DEFAULT , מה שמאוד חסר בגרסה החדשה. אם למישהו יש מושג Let Me KNow
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מדפסת חדשה. היה לי hp officejet pro l7590 מה שחשוב לי שיהיה במדפסת זה כניסת רשת ושיהיה סורק. אם זו מדפסת שהיא הזרקת דיו מה שחשוב זה שאם נגמר אחת המחסניות, שמהדפסת תמשיך לעבוד ודבר שני זה שלא יהיה תוקף למחסנית בhp יש תוקף למחסנית למשל לאחר תאריך תוקף המחסנית, המדפסת מושבתת. אני גם אשמח לקבל המלצות לגבי מדפסות לייזר המחיר שאני מחפש זה 300-500 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות סורק ב 350 שקל גג. אני לא מבין בזה הרבה , יותר נכון כלום ורציתי את עזרכתם... שיהיה טוב אני יודע מה והעיקר שתביאו לי סורקים שאני יוכל לקנות מהאתרים : panda pda store לינקים ישירים למוצרים באתרים יהיו מבורכים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי PCI מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מצלמת האינטרנט שלי. הדגם שלה הוא Matrix WC701. פעם המצלמה הייתה מצלמת טוב אבל לאחר כמה חודשים התמונה נהייתה מטושטת עד כדי כך שעכשיו אי אפשר לראות תווי פנים. מה אפשר לעשות? צריך לנקות אותה איכשהו?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לקראת בלאק פריידי, אני מחפש את המחיר הטוב ביותר עבור מקלדת מסוג k65 lux rgb עם סוויצ'ים אדומים/חומים. האם לדעתכם כדאי לקנות את המקלדת בארץ, או לקנות מאמזון ולעשות בארץ חריטה? (אני לא רוצה לבזבז על המקלדת יותר מ-650 שקל בסך הכל)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים - מחשב רגיל עם 3 יציאות וידאו (DVI, VGA, Display Port) - לא בטוח כמה מהן יכולות לעבוד ביחד לפטופ עם תחנת עגינה ולה שתי יציאות Display Port (כמו גם חיבור VGA אחד וחיבור DVI אחד) שאני רוצה לחבר לשני מסכים (לכל אחד מהם 3 כניסות וידאו - DVI, VGA, Display Port) אני רוצה KVM_switch שיאפשר לי לעבור בין שני המחשבים במהירות (כאשר בכל מצב, שני המסכים יעבדו - בעדיפות לרזולוציה גבוהה) כמה יעלה לי התענוג, ועל אילו מכשירי KVM הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009612357&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי athlon
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הסט הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 אני שואל במיוחד על המקלדת ואני יודע שיש אותה בנפרד ב290 אבל שווה לי להוסיף עוד 50 ש"ח ולקבל גם עכבר+5 שנים אחריות בפנדה השאלה האם משהו התנסה עם המקלדת הזאת? והאם היא לא זהה ל k350 ?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מחפש משהו טוב עד עכשיו היה לי את ה LG עבר זמנו
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה למדפסת הזרקת דיו אלחוטית לשימוש ביתי אני מחפש מדפסת חסכונית בדיו התקציב בסביבות 400₪ תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי גיימפד ישן ללא דרייבר ובעת חיבורו למחשב מן הסתם הוא לא מזהה אותו.. (חיבור DE-9, של הגיימפד נקבה במחשב זכר) שאלתי היא: האם מישהו יודע מאיפה להשיג דרייבר לגיימפד כזה ישן (אין לי פרטים עליו ואפילו לא חברת ייצור) ואם אני אחווט אתו לUSB (אני לא יודע איך אז אם אפשר מדריך) יש סיכוי שהוא יפעל? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום! אני צריך כונן צריבה חיצוני לצורכי התקנה מערכת הפעלה מ-KSP. ראיתי את זה: http://www.samsung.com/ca/consumer/office/optical-disk-drives/optical-disk-drives/SE-S084B/RSBN/index.idx?pagetype=prd_detail האם הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי מקלדת חוטית של DELL שאני מחבר דיסק און קי הוא לא מזוהה במחשב. האם צריך להתקין דרייבר של המקלדת?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מיתלבט בין מדפסת hp-d4163למדפסת canon pixma ip1700איזו יותר טובה בבקשה עיזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המדפסת תשמש לשימושים ביתיים (הדפסות, סריקות, פקסים) ממספר מחשבים ובנוסף תהיה בשימוש עבור עסק קטן. דרישות החובה הן: 1. רשת 2. צבעונית 3. משולבת (הדפסה, סריקה, פקס) 4. ממשק הפעלה בעברית (אני כבר לא בעניינים, אבל אני זוכר פעם תקופה שהיו המון מדפסות שכל התפעול שלהן היה בעברית). 5. חסכונית בדיו. העדפות: 1. אופציה אלחוטית (בנוסף לקווית) 2. שקטה קצת קשה לי להבין מאיזה כמות הדפסות כדאי לבחור בלייזר לעומת הזרקת דיו, אשמח לקבל חידוד לעניין ודוגמת עלויות כלשהי. בנוסף, הייתי שמח לבדוק כאופציה גם מדפסות המסוגלות להדפיס על A3 אבל לא מצאתי כאלה. קפיצת המחיר משמעותית? התקציב הוא עד 600-700, מתיחת התקציב תתאפשר רק אם היא ממש כדאית (מדפסת לייזר שתחסוך לנו משמעותית בהוצאות העתידיות, מדפסת A…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המדפסת אמורה להיות איכותית מצד אחד וחסכונית מצד שני, מספר הדפסות לחודש בערך- עד 1000 דפים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני צריך לקנות בשעות הקרובות עכבר אלחוטי, לא יותר מ50$-60$, העכבר ישמש גם למשחקים אבל יותר לשימוש כללי, משהו בסגנון ה MX1000 יהיה מצויין (אותו אני לא יכול להשיג בחנות שאני קונה ממנה לצערי)
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מדבר על ה Microsoft Arc mouse. חייבים לסגור אותו כדי שהוא יכבה או שהוא מזהה זמן מוסיים של אי פעילות ומכבה את עצמו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לרמקולים וכיסא למחשב שלי התקציב של הרמקולים עד 1000 שקל, בעיקר עבור מוזיקה התקציב של הכיסא עד 1500, ל5-10 שעות עבודה ביום אין לי מושג מה לפרט פה עוד.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-