עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. חשבתי על mouseman או הדגם השני שלו , רק דואל אופטיקל (2 לייזרים) אבל שמעתי על סדרת mx מה יותר מדיוק ונוח?לא חשוב מחיר... ומה ההבדל בין mx310 לבין mx500 חוץ מזה שיש יותר כפתורים?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  2. האם קיים שלט אינפרא אדום + רסיבר אינפרא אדום שמתחבר למחשב המאפשר לשלוט על נגני הוידאו/אודיו במחשב וכמו כן שיהיה מאין גויסטיק קטן שיהיה אפשר להזיז עכבר? האם קיים כזה דבר? ואם כן תביאו בקשה לינק.

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  3. אני מחפש הרכב מארז וספק טובים יחסית, שהדבר הכי חשוב בהם הוא שקט יחסי שלהם.. הם נועדו למערכת שתעבוד 24 שעות ביום בחדש שינה אז עדיף שתהיה כמה שפחות רועשת אם אפשר הסכום המקסימלי שיש לי להוציא הוא בסביבות ה-650 שח על שניהם יחד כרגע חשבתי על שתי אופציות: 1.ARCTIC COOLING Silentium T2 2. הספק הזה - COOLMAX 450W הנה ביקורת עליו: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=688&pageID=980 ומארז Sunbeam Samurai BLACK מה אתם חושבים?? יש הצעות אחרות אולי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by BloodyW,

היי, אני רוצה לקנות כזה למחשב, אבל איך האלחוטי עובד? יש חיישן שמתחבר ל USB וקולט את אותות השלט? ואיפה כדאי לקנות, בישראל או בחו"ל? אם אפשר תוסיפו לינק לקנייה. והוא עובד במשחקים שתומכים בו בלבד או ברוב המשחקים? פעולה\ספורט וכו'.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, בגלל שאני מעוניין לקנות קירור חדש למעבד שלי (ביג טייפון) אני רוצה לקנות מארז חדש בגלל שהמארז הנוכחי שלי צר מדי ( 17.5 ס"מ ) ואני חושש שהביג טייפון לא יכנס... וגם אם הוא יכנס הוא יהייה ממש צמוד לדלת של המארז ואז הוא יאבד את כל האפקטיביות שלו.... עכשיו אני מעוניין במארז זול ורחב... מצאתי איזה מארז חמוד ב 250 ש"ח http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/me.htm רוחב 20 ס"מ ... מספיק הייתי אומר... עכשיו אל תתפלצנו לי על הספקי כח כי אני לא מבין בגרוש בזה... ג'נרי לא ג'נרי.... זה לא ממש מעניין אותי עד היום ברוך השם השתמשתי בספקי כח הso called ג'נרי ולא היו לי איתם שום בעיות... ותאמינו לי שיש לי בבית הרבה הפסקות חשמל ונפילות מתח... חוץ מזה שיש לי איזה אל פסק שהמצבר שלו כב…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הרבה חנויות שהלכתי אליהם אומרים שיש מחסור ב-G5 רק בחנויות היקרות עוד נשאר במלאי אבל אני לא פרייר וישלם יותר ב-30%.... אז מישהו יודע למה יש מחסור ואם אתם יודעים מתי יגיע לארץ או לחנויות אז תגידו לי

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by daniel89,

שלום.. אני מתלבט בין מקלדות למחשב שיתאימו כמה שיותר לגיימרים.. (לא להציע את ה-G15 היא יקרה לי מדי..) ראיתי: Logitech Media Keyboard Elite (1 2) Logitech Cordless Desktop S510 3) Logitech Cordless Desktop LX710 4) Logitech LX500 מה הכי טוב???אשמח לחוות דעת על כל אחת...היתרונות/חסרונות........... אם יש עוד מקלדות טובות שאתם ממליצים אשמח לשמוע.. אשמח לתשובות מהירות, דניאל.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  8. שלום, זו הפעם ראשונה שאני מתכנן לרכוש מקלדת מכנית, למטרת גיימניג והקלדה נוחה (אופיס למשל). קראתי אתמול את הדיון הנעוץ שיש כאן ("מקלדנות מכניות - ריכוז מידע"). לפי רוב המלצות שראיתי (תקנו אותי אם אני טועה) מקשי Cherry MX black מתאימים לגיימרים וה brown מתאימים יותר להקלדה נוחה או שילוב של שניהם (גיימניג + הקלדה ליום יום). האם בחירה של Corsair K70 RGB Cherry MX Brown מתאימה לשימושים שלי? ראיתי שיש גם מקשים חדשים, למשל Speed ו- Slient , שאני לא מכיר אותם. התקציב פלוס מינוס הוא 700 שקל, במחיר של המקלדת שציינתי. אשמח להמלצה תודה רבה

9. Started by אנטי-פסטו,

נזכרתי שלפני שנים רבות, לפני המעבר לעכברים ללא כדורים וללא חוטים היו בחנויות המחשבים עכברי trackball. גם לי היה אחד כזה, מאסיבי ביותר, בגודל של כף יד פתוחה מה אגיד לכם? אני עדיין זוכר לטובה את נוחות השימוש בעכבר הזה. אם בעבודה בתוכנות גרפיות, גלישה באינטרנט והכי חשוב - משחקי פעולה. בזכות העכבר הזה הפכתי לאחד השחקנים המובילים בזמנו במשחקי רשת כגון MOH:AA, et1.0, cs, cod ועוד רבים וטובים. העכבר שווק חיים לאחר מספר שנים ולא הצלחתי למצוא יותר כמותו בשוק. בין מדפי החנויות שהתהדרו כעת בעכברי שן כחולה אלחוטיים נותרו אולי 2 דגמים של עכברי trackball של לוג'יטק ומיקרוסופט וכל אחד עלה 500 שקל לפחות והתאים יותר לעבודה גראפית ופחות למשחקים וגלישה. לא היתה לי ברירה ועברתי יחד ע…

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  10. המחיר הוא 150 כולל משלוח http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7478&afid=1036 וזה נראה דיי בסדר האמת.. מה שאני מחפש זה סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים עם עכבר שיש לו שני כפתורים נוספים בצדדים של קדימה ואחורה.. פשוט אני רגיל מהעכבר שיש לי כרגע.. והאם באמת שווה להוסיף 200 ש"ח ולקחת את הסט הזה של לוג'יטק? http://www.ok-computer.co.il/Product.asp?productid=248

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. אם יש סט בטווח המחיר הזה זה יהיה מעולה ואם לא אז רק עכבר טוב, מקלדת נקנה משהו פשוט...

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by Salwaby,

אני צריך מדפסת צבעונית פשוטה, ומשולבת. צרכים רגילים לגמרי, לא משהו מיוחד אני לא בקיא בזה, אני מתכוון משולבת, שתהיה עם פקס, ואם יש כזה דבר אז גם עם סורק.. (לא חובה סורק) שהתחזוקה שלה תהיה גם כמה שיותר זולה (שלא יעלה 300 שקל דיו..) תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by iliagildin,

שלום יש לי מחשב ZENBOOK PRO של אסוס ולו 4 רמקולים כאשר 2 מהם נימצאים מיתחת למחשב השאלה היא איך להגדיר נכון את הרמקולים ככה שאני יקבל את המקסימום מהם לבינתיים מצאתי 3 אפשרויות אם יש יותר אשמח לשמוע: stereo הרמקולים שלמטה משדרים כמו האלה שלמעלה subboofer הרמקולים שלמטה ביחד משמשים כ subboofer quadro כל רמקול עובד בניפרד האם יש עוד אפשרויות או מה להתקין או מה כדאי לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני רוצה להדפיס על דף גלוסס תמונות אני רוצה שזמן הדפסה יהיה מהיר , ושהדפס לא תהיה כמו תמונות שמפתחים בחנות צילום על איזה חומר אני צריך להדפיס?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by גיל52,

אהלן, לא מזמן אני קניתי את העכבר Razor Lachesis והייתי רוצה לדעת אם יש לכם המלצות לפדים מסוימים או לחברות של פדים בכללי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  16. Started by natee,

אני משתמש בעבודה במקלדת ישנה טיכו, L100 של דל שמתי לב שהמקלדת בבית (שמאטע של קומפאק) פשוט מעצבנת לעומתה, משהו בתחושה של ההקלדה, היא פלסטיקית מידי. אני לא צריך מקשי מולטימדיה, מקלדת מכנית או מנגנונים מיוחדים. רק מקלדת יציבה ונוחה. אני גם לא רוצה סט עכבר ומקלדת, רק מקלדת ומצידי שתהיה גם חוטית - אבל יציבה וכבדה. יש לכם המלצות? 0מוכן לשלם סביב ה 150 שקל, מקווה שנמצא בפחות)

• 18 תגובות
    • 23.7k צפיות
  17. Started by eliXir,

מישהו יודע, או יכול למצוא לי היכן יש מקום בת"א שאפשר לרכוש בו את העכבר הזה? עדיף שהמחיר יהיה זול יחסית למחירים שמוצעים בזאפ (140~400). הנה התמונה של העכבר:

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by matanf,

עבדתי בחופש יש לי תקציב של 1000 שח גג! לעכבר אוזניות ופד {אני מעדיף להישאר אם כצת כסף } אני רוצה ליקנות בהדרגה את הציוד מה כדי לי ליקנות קודם ???? אוזניות/פאד/עכבר מה כדי לי ? אם אני קונה אוזניות אני מיתלבט בין ICEMAT/5HSteel Sound יש לכם הצעות אחרות? עכשיו לגבי עכבר אני מיתלבט בין G5/Microsoft SideWinder GAMING Mouse USB RETAIL יש לכם עוד הצעות?? אני לא מכיר פאדים השמח להמלצות בתודה אלעד

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  19. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008691834&start=0]תוכנה[/link] על ידי YuvYuv

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by greenvector,

היי בשעה טובה קניתי מצלמת רשת VX6000. התמונה שהיא מציגה די רועשת בתנאי תאורה רגילים ובנוסף נראה שיש מספר פיקסלים מתים. המצלמה תקולה? ניתן להחליף במיסגרת אחריות? זו מצלמת הרשת הראשונה שלי כך שאני לא מבין כלכך בנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by itayze,

פורסמה באתר הודעה שלמי שי כרטיס voodo ישן הוא יקבל תמורה עם יקנה כרטיס מסך ג'יפורס זה קיים בישראל? איפה? כי פשוט לאח שלי יש voodo3 ו rtcw לא עולה אצלו אזז אולי הוא יקנה חדש ועוד משהו כמה כסף מקבלים בחזרה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Paz,

טוב אז ניגש לעניין , החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מתלבט די הרבה . ההתלבטות היא בעיקר לכרטיס מסך ולכרטיס קול ועוד כמה דברים קטנים . יש לי חוסר ידע רציני בקשר לסוגים ולביצועים שכל רכיב מספק . המטרה שאני קונה את המחשב היא למטרת משחקים ולהקמת רשת ביתית קטנה וגם שהמחשב יספיק לי לתקופה הקרובה , ואני לא אצטרך לשדרג אותו בעתיד הקרוב . יש לי עוד מחשב - P3 550 . אני ממש לא יודע איזה כ. מסך לקנות מאחר ויש הרבה סוגים . ורציתי לדעת אם שווה להשקיע ב ג'יפורס 3 (אני חושב קדימה מאחר והמשחקים החדשים בקרוב יתחילו לנצל את העוצמה של הכרטיס הזה ) או ללכת על ג'יפורס 2 הכי חזק שיש כיום , מתוך חשיבה שזה אמור להספיק לשנה הקרובה . בקשר למעבד אני הולך על AMD אבל אין לי מושג איזה סוג עדיף ומה המ…

23. Started by demultiplexer,

אני מעוניין לקנות מאוררים לקירור מחשב שלי. שני מאוררים לקירור מהארז ועוד אחד לקירור המעבד-יש לי פנטיום 3 1 גיגה הרץ. לא איכפת לי מרעש אבל אני רוצה להיות מסוגל לסגור את המארז ושבכל זאת המארז יהיה קר וגם המעבד.הטמפ של המעבד ב idle היא 42 מעלות ולוח אם 33 מעלות. בכל מקרה אני רוצה המלצות לקירור טוב של המחשב גם אם הטמפ נראות לכם סבירות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. עד 200 ש"ח כולל חריגות של עשרות שקלים בודדות, לא יותר. כמה דגשים: *שיהיה ארגונומי (כמה שפחות ייעשה נזק לכף היד בשימוש ממושך). *נוח לתפעול *לא קטן מידי ולא גדול מידיי (שלא יהיה בגודל של העכברים השולחניים). *אלחוטי תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by strifer,

שלום , לצערי הרב ה G5 שעשה אחלה עבודה עד לאחרונה מתחיל להראות סימני גסיסה . מחפש עכבר באותה רמה פחות או יותר לא משנה לי אלחוטי או חוטי (העדפה קלה לחוטי בגלל נושא הסוללה) . אבל חשוב לי שיהיה באותה רמת איכות כמו הG5

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.