ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מי שזוכר, עם המעבר מפנטיום 3 ל 4, עלתה אצלי בעייה של מארז לא מתאים... אחרי שבוע של חיפושים ובדיקות, מצאתי מארז מדהים במחיר נורמלי! יהיה לי את ה Dragon DX-01BLD Tower שנקנה במכירה קבוצתית במחיר מצחיק של 440 ש"ח! מארז פול טאוור מצוין במחיר שווה לכל נפש, לא? אז תגידו לי מזל טוב (או לפחות למחשה העירום שלי) וברגע שאני אסיים להתעלל בו, אני אעלה את התמונות לגלרייה...
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שמעתי ש 20 DB ז"א שממש שקט אבל לא בטוח מזה כי חיפשתי באתרים ולא כתוב... מישהו יכול לעזור לי? שיתן אתר
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
צריך מקלדת למשחקים ואינטרנט עד 199 שח. תודה דחוף! לא אלחוטי ומותג!!
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי קנה את המודם של חברת ZTE דגם mf330 ולא מוצא את הדיסק תוכנה , איפה אני יכול להוריד אותה? עריכה : לא חשוב.. נמצא
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי עכבר MX-1100 ומקלדת Wave (חוטית). התקנתי את ה UberOptions ויש לי בעיה מציקה איתו. משום מה כפתור ה SEEK (לחיצה ארוכה על NEXT או על PREVIOUS בכפתורי המדיה של המקלדת) לא עובד כ SEEK אלא מתפקד כ NEXT / PREVIOUS (כמובן שבתוכנת ה UberOptions הוא מוגדר לבצע SEEK) הקטע המצחיק הוא שאם אני מגדיר כפתור בעכבר בתור SEEK זה עובד בסדר... רק לחיצה ארוכה על הכפתורים של המקלדת לא מגיבה ומשמשת בתור שיר הבא / שיר קודם. לפני שהתקנתי את ה UberOptions הכל עבד בסדר וחבל לי לחזור אחורה לגירסא הרגילה והמסורסת של התוכנה... מישהו נתקל בבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מעבד AMD 64 DC X2 3800 בקיצור אבל אני מאמין שהבנתם לוח אם לא ממש רלוונטי וגם לא זכרון אבל אני רוצה להחליף ספק קיים(TT), שאמרו לי שהוא לא יספיק ל2 כרטיסי מסך חדשים בSLI. אני לא יודע אם כרגע אני מתכוון לקנות 2 כרטיסים אבל מה שבטוח סהספק שאני רוצה יתמוך בSLI בשביל העתיד... עכשיו השאלה היא כזאת: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4658 - ANTEC http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4254 - OCZ האם אלה ספקים טובים? כי המליצו לי על שניהם, עכשיו שאלתי היא, מי מהם יותר מומלץ? בתאכלס האנטק הרבה יותר נח לי במחינת מחיר אבל אם הOCZ עובר אותו בהרבה אני אלך על הOCZ אני מאמין... מצפה לתשובות, ותזכרו: מחיר את ביצועים זה מה שאני מחפש, נקודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, עד היום היו לי מקלדות פשוטות מדגמי לוגיטק ומייקרוסופט ועכשיו אני צריך להתחדש באחת אחרת. ראיתי שהמלצתם על כל מיני מקלדות razer למיניהן ורציתי לשאול מה תהיה המקלדת הטובה ביותר עבורי. צרכים: כתיבה והרבה, מעט משחקים (לצורך השוואה אני משתמש בעכבר logitech mx1000 ולא רואה בו בעיה במשחקים שאני משחק). יתרון לאלחוטית אך לא קריטי. מחיר - עד 200 ש"ח אפשרי גם עד 300 אבל אשמח להבין גם מה הם ההבדלים בין מקלדת ב100 שקל לאחת ב300 בהתאם לצרכים שלי. תודה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מצלמת רשת טובה. חיפשתי ומצאתי 2 מתחרות עיקריות: 1. LOGITECH QuickCam® Pro 5000 2. Microsoft® LifeCam VX-6000 מה תגידו? איזה עדיף לקחת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כרגע אני עם המחשב שבמפרט ואני מעוניין להעביר את המחשב למארז קטן כמו shuttle או איזה HTPC אז אני מחפש מארז שיתאים לכמה שיותר חלקים מהמחשבים הנוכחי. מה בדיוק הפרוצדרה? מה אני יכול להעיבר? מה צריך להחליף? תודה על העזרה!!
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מקווה שלא תעיפו את ההודעה כי לא מצאתי פורום אחר שקשור לנושא . אני מחפש כרטיס ללפטופ שלי שיציג לי את המחשב על הטלוויזיה . אני כבר שעתיים בחיפושים ב ZAP , GOOGLE וכו' ולא מוצא . אשמח אם תעזרו לי . תודה .
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אני מחפש gamepad למחשב PC. תקציב עד 100 ש"ח ישמש בעיקר לפיפא לאחיינים בגילאי 8 ו 6. יש בKSP את המוצר המצורף בקישור ב60 ש"ח אך הם אינם מספקים יותר מדי פרטים, האם הוא מתאים לPC וכמו כן בתמונה נראה כאילו אין ג'ויסטיקים אלא רק כפתורים. אני באופן אישי לא ממש השתמשתי בשלטים מאז האטרי וה apple 2c בערך ואין לי ממש מושג בנושא. אשמח לעזרה ותודה מראש. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=3914
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את הדריבר של לוגיטק לסט שלי lx500 והוא מזהה רק את המקלדת... בהתחלה גם את המקלדת הוא לא זיהה לאחר הפעלה מחדש הופיע לי לשונית חדשה בתוכנה בשם my keyboard ואין שום זכר לmy mouse אני חייב להתקין תדריבר של העכבר למה אני משתגע... שאני מוזיז את הגלגלת של העכבר זה עושה לי הקודם והבא ואני רגיל להשתמש בגלגלת של העכבר בכל אתר... איך אני יכול להוסיף את הmy mouse לתוכנה הבנתי שזאת בעיה די נפוצה.. וניסיתי כמה פיתרונות שקיבלו אנשים בגוגל ושום דבר לא הצליח
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות עכבר חדש אחרי מקרה לא נעים עם העכבר הקודם אני רוצה לדעת מה דעתכם על העכבר Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 ובנוסף אשמח לקבל הצלצות לעכברים דומים בלא יותר מ200-220 שכן את העכבר הזה אני מצאתי ב160 שח תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 29.11.2008 בשעה 17:17:44 אף אחד לא מכיר את העכבר הזה?אז לפחות תתנו לי עכברים בסביבות ה200 שח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לפני כשנתיים קנינו מקלדת אלחוטית, ולא השתמשנו בה. ניסיתי להתקין אותה מספר פעמים אבל לאחר ההתקנה היא לא עבודה, כלומר, חיברתי את כל הדברים, התקנתי ועשיתי ריסטרט, הסימנים הופיעו בצד המסך אבל המקלדת לא מגיבה, הואר של המקלדת (האור שמסמן שהיא משדרת) עובד. מישהו יודע מה הבעיה? ד"א זאת מקלדת של החברה BELKIN.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל בקלות להתאים את הכפתורים הנוספים של המיקלדת (כמו: מוסיקה,אינטרנט,דואר וכו'...) לאיזה תוכנה שאני רוצה. כמו שציינתי בכותרת החברה היא (BELKIN (F8E858-BNDL
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי עכבר MX510 (בערך כבר 3-4 שנים) שסיפק אותי מאוד!!. אני צריך עכבר בעיקר לעבודות EXCEL, אינט', ומשחקים (כל הסוגים -אסטרטגיה ושוטרים). ושאלה - האם כל העכברים האלחוטיים מגיעים עם מתאם אלחוטי ? ומטען? תודה.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקלדת שהכפתורים שלה עצמם הם כמו מסכים קטנים כאלה משתנים לפי הצורך? ואם כן איפה אני יכול להשיג כזאת?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים לרכוש למזק אוויר שכזה? כבר היו לי כמה פעמים ברקים והחשמל נכבה לכמה שניות אם אפשר להסתפק במגן ברקים או עדיף להשקיע באל פסק? ???
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש הגה טוב שיתן התנגדות טובה ליד וגם גודל נורמלי שישב טוב שהפדלים ושאר האביזרים אם יש ישבו טוב ויהיו מספיק גדולים עם התנגדות נורמלית לרגל וכמובן שיתן תנועה אמיתית במשחקים ולא כל נגיעה יתחיל להעיף את המכונית (אם אשר שגם יתאים לסוני 2 יהיה אחלה) תודה רבה! חג שמח!
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
רק מבחינת דיוק מה עדיף מקרוספט או לוגיטק אני מדבר על הדגם הכי פשוט של מקרוספט עם עין אחת שעולה כ 80 ש"ח
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך מדפסת משולבת (סורק, צילום, פקס) בעיקר להדפסת עבודות מצגות, חשיבות לא קטנה גם להדפסת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית(אין כרגע אבל בעוד כמה חודשים, מצלמה איכותית- לא דראק) הדפסת תמונות לא בכמות מסחרית הכי חשוב שהאיכות של התמונוה תיהיה מיטבית. תודה רבה. אלכס.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהמדפסת הישנה של ברדר נהרסה, הגיע הזמן להתחדש קצת. דרישות:לא הרבה- רק שתהיה שילוב של מדפסת, סורק ופקס. אפשר לחרוג במעט אם ישנם הבדלים משמעותיים. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי סט מקלדת+עכבר אלחוטיים... אבל יש סימנים מוזרים על כל המקלדת!!! נראה לי כאלה של ההדפסה של האותיות שעל המקלדת.. יש הרבה סימניי נזילה וכאלה.. מה לעשות???? יש דרך לנקות את זה?? להחליף את המוצר? (מנועה) צודההה
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, לקחתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט בגלל שאני צריך לדבר עם אבא שלי בחו"ל. הנה התמונות של המצלמה... http://www.avidentallaser.com/p/cam1.jpg http://www.avidentallaser.com/p/cam2.jpg http://www.avidentallaser.com/p/cam3.jpg אם מישהו יכול להגיד לי באיזה חברה מדובר כי כאשר אני מכניס את הusb הוא לא מזהה לי את המצלמה ואז אני צריך להוריד דרייבר מתאים בשבילה.. ובשביל זה אני צריך לדעת את שם החברה... בבקשה זה מאוד דחוף לי... תודה.
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-