עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SV123,

מדפסת הזרקת דיו בטווח מחירים של עד 500 ש"ח. תודה,

2. Started by shirNoshe,

קיבלתי את ה-ERGO 525. בערב או מאוחר יותר אצלם,אתקין וארשום מספר רשמים ממנו. אגב,הוא מגיע רק באריזת BOX. עריכה:לפני העלאת התמונות,כמה רשמים מהעכבר: העכבר הגיע בקופסת RETAIL שכולל דיסק התקנה.עכבר.ומתאם USB/PS2. כמו כן הגיע עם חוברת הוראות שמצריך שימוש במיקרוסקופ לקריאת ההוראות.(לא שצריך להבין אבל...). העכבר הועבר בהוד והדר לחריץ ה-USB ומכאן מתחילות הבעיות: המחשב נתקע וכל ניסיון לשחרר אותו עלו בתוהו. RESET העלה את שלב ה-POST ובזה הסתיים הרומן עם העכבר.רק הוצאת העכבר מה-USB גרם למחשב לעלות. חיברתי עכבר אחר..ונאדה!המחשב אותו הדבר!לא זז,נתקע וב-BOOT הוא לא מעלה את WIN. טוב,חושבים..אולי הדרייברים של לוג'יטק הפריעו?הסרתי את כל הדרייברים,כולל לשם ביטחון מלא מהרגיסטרי. נ…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  3. ערב טוב! ברשותי המחשב שבחתימה ואני מעוניין לקנות אל פסק. כניראה אני אבחר את האל פסק מבין שלושה הדגמים הבאים (כולם של חברת ADVICE): 1. PRP750 2. PR750 3. CF825 אני לא מבין את ההבדלים בין הראשון לשני, למעט זאת שלראשון יש תאורת חירום ותקשורת USB. שמתי לב לכך שהשני מספק הספק רב יותר: 450W לעומת 375W של ה PRP750, כימד זה ייתכן? האם איזשהו מבין הדגמים האלו הופסק ליצר? המסך הוא 17" דק והספק של המחשב הוא 350W של ANTEC. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by kfir_dnd,

שלום חבר'ה, אני מחפש מדפסת לייזר איכותית (אני מעדיף שחור - לבן איכותית מאשר צבעוני לא משהו) עד 1000 ש"ח. תודה מראש על העזרה

5. היי אני חושב שהספק שלי מתחיל לעשות בעיות המאווררים לא ממש עובדים כמו שצריך (אחד לא עובד, אחד נכבו לו הלדים ) הקתודות מהבהבות לפעמים והיום גם המחשב קרס ונדפק לי הוינדואוס יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים, אבל יש לי הרגשה שזה הספק... הספק הוא HEC AR-T 300W יש דרך לבדוק אם הוא הבעיה?

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  6. זקוק להמלצה עבור מדפסת לייזר צבע A4 המיועדת למשרד בינוני לשימוש מגוון של צרכי משרד אבל גם עבור תיקי מוצר עם איורים וצילומים בצבע יכולת הדפסת צבע טובה+ של תמונות (לא נדרשת איכות צילום) - חשוב מאוד להמחשות, סקיצות וכו' יכולת להדפיס על נייר בדיד עבה יכולת לעבוד ברשת יכולת ניהול צבע/איכות הדפסה (בדרייברים) אפשרות מניית הדפסות נבדקה הזירוקס 6120 והתוצאות גרועות נבדקה גם לקסמרק (לא זוכר דגם) אבל היא עפה מהמשרד מהר מאוד הייתה גם XEROX Phaser 8400 אבל ירדה עקב עלות תפעול גבוהה מאוד ובעיות אחרות תקציב 2000 ש"ח עם גמישות למעלה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  7. שלום, אני מחפש UPS שיחזיק מעמד לפחות 30 דקות, תחת עומס של מסך 17", מחשב מבוסס AXP ו- 9700Pro ומודם ADSL. על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by roeiw,

אני מעוניין לקנות ספק כוח 400 וואט ומעלה עד 360 שקל על מה אתם ממליצים ואיזו חנות. תודה אגב איך Thermaltake TT-420APD (Dual Fan)??

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by ETB,

יש לי מצלמה מדגם HP 318 ואין לי את הכבל USB. איפה אני משיג כזה כבל???????

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. Started by elad-k1,

http://www.pch.co.il/docs/pd1559302545.htm המארז הזה טוב

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  11. אם אני אשים במחשב רגיל BT העכבר יעבוד? ולכמה זמן תספיק לי הסוללה? תודה...

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by Compiler,

שלום, יש ברשותי גיימפד ישן ללא דרייבר ובעת חיבורו למחשב מן הסתם הוא לא מזהה אותו.. (חיבור DE-9, של הגיימפד נקבה במחשב זכר) שאלתי היא: האם מישהו יודע מאיפה להשיג דרייבר לגיימפד כזה ישן (אין לי פרטים עליו ואפילו לא חברת ייצור) ואם אני אחווט אתו לUSB (אני לא יודע איך אז אם אפשר מדריך) יש סיכוי שהוא יפעל? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by davli,

שלום לכולם. אני מחפש שלט (אם אפשר דמוי ps3 אם אפשר) כדי לשחק pes כמו בנאדם על המחשב. אם למישהו יש ניסיון איתם ויכול להמליץ על אחד ברמה של שלט PS3 אמיתי אודה לו מאוד...תקציב הוא לא בעייה. הבנתי ממס אנשים שפשוט עדיף לקחת שלט מקורי של xbox360 שמתאים גם למחשב כי שלטים של קונסולות תמיד טובים יותר...זה נכון??? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  14. אז ככה... אתמול רכשתי פלאפון מדגם C650 Motrorola... עכשיו.. שמתי לב שמתחת לפלאפון יש יציאה לכבל USB ויש לי מצלמה דיגטילית נטענת דרך המחשב עם כבל USB עם אותו חור... והוא מתאים ונכנס... השאלה שלי היא: האם יקרה משהו לפלאפון אם אחבר אותו עם כבל ה-USB למחשב? ואם לא...האם הוא יוכל להעביר נתונים?

15. היי שלום אני מעוניין ברכישת הרד דיסק נוסף למחשב שלי הנה הפירוט שלי כזה אני מעוניין לרכוש תנו לי בבקשה את דעתכם בנושא אם יש לכם הרד דיסק יותר טוב חזק או מומלץ שלחו לי לינק אוקיי , בכל זאת אשמח לדעת מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה:WESTERN DIGITAL SATA-II 250GB 7200RPM 16MB BUFFER

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  16. שלום אני רוצה לקנות עכבר יחד אם המחשב החדש שלי (שאותו אני קונה ב-TMS.co.il) אז חיפשתי עכבר שיהיה נוח לשים עליו את היד ומצאתי את זה: Genius Ergo 525 2000DPI Laser Gaming Mouse http://tms.co.il/product/3078 ואני צריך שתגידו לי מה הוא שווה ואם הוא אמין וכדי לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by tomer87,

אני רוצה לקנות אל-פסק טוב למחשב שלי . אני צריך שהוא יתאים למחשב ולמסך 17 אינצ התקציב שלי הוא בין 700-800 ש"ח תודה תומר בכר

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. Started by BINI,

בימים הקרובים (אם אקבל תשובה היום אז אולי אפילו מחר) אני קונה מחשב. הכל כבר סגור חוץ ממקלדת + עכבר וספק. מקלדת ועכבר אני רוצה אלחוטיים, וחשבתי על הסט Microsoft® Wireless Optical Desktop OEM. אני משחק במחשב, אבל לא הייתי אומר על עצמי שאני "גיימר"...יענו משחק בשביל להעביר תזמן לפעמים אבל לא חורששש ימים שלמים...השאלה שלי אם כדאי להשקיע בסט מתקדם יותר שלא יהיה לי את הDelay הזה שמדברים עליו בסטים אלחוטיים וגם יש את הקטע הזה של רמת הדיוק אז רציתי לדעת אם זה קריטי בשבילי ואם אני יתאכזב מהסט ששמתי עליו עין? שאלה שנייה לגבי הספק. הבנתי שהאנרמקס מומלצים מאוד וכבר הייתי סגור על ה430 וואט שלהם. אלא שאז דיברתי עם כמה חנויות שציינו בפניי שהם כבר לא מוכרים אנרמקס בגלל בעיות עם היבואן ש…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  19. Started by YinnoN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6247 המחיר 471 ש"ח שנראה לי די הוגן, ספק 400watt true power של hec אבל מה דעתכם עליו ? האם הוא יחזיק לי את המחשב (a64 r9800pro) אני מאוד לא רוצה פחם במקום מחשב אחרי שהספק ישרף (-: תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by itelon,

בסביבות כמה יעלה מארז Aurora 570?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by TUCG,

Model HP Scanjet 2400C Optical scanning resolution Up to 1200 dpi Hardware scanning resolution Up to 1200 x 1200 dpi Enhanced scanning resolution Up to 999999 enhanced dpi Bit depth 48-bit Gray scale levels 256 Scan speed in preview mode 12 secs Scan speed (OCR, A4) < 45 secs Scan speed footnote * Scan Speed: results of HP internal tests carried out on a 1.70 GHz HP Vectra PC with 256 MB of RAM/Microsoft® Windows® 98; scan speed, preview: the scanner lamp has been warmed up and time is measured from mouse click/button push, ending when the image of the platen is visible and the user has control. Maximum scanning size 21.59 x 29.72 cm Dimensions (W x D x H) 458 x 275 x …

22. Started by xXDevil4Xx,

1.שמעו אני קונה מחשב חדש ואני מלבט איפה לקנות בפנדס או בלוג'יק.... 2.תמליצו לי על ספק.....(רק אם אתם ממליצים על פנדס כי בלוגיק אני יודע איזה ספק כדאי....) זה המפרט: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel ASUS A8N-SLI Premium sunbeam transformer LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO התלבטות (אם אני קונה מפנדס אולי את האקסטרים...)

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by Freeman,

לפני מספר ימים רכשתי מחשב שאליו אני רוצה לחבר סורק. בניגוד לרכיבי המחשב שאני טיפה מבין בעניין אין לי ממש מושג לגבי הסורקים של היום (היה לי סורק של Umax לפני 7-8 שנים והוא נשבר). אני מחפש סורק טוב לשימוש ביתי שאני יוכל לסרוק איתו תמונות באיכות גבוהה. אין לי שמץ מה המחיר הסטנדרטי של סורק טוב היום כנ"ל לגבי הנתונים לגבי הסורקים של היום (DPI, נפח צבע, גודל סריקה וכו'). אודה לכם אם תמליצו לי על סורק שולחני טוב שלא עושה בעיות, שגודל הסריקה יהיה מעל A4 ושיהיה טיפה מעל הממוצע. בתודה....

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  24. תודה למסבירים...

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  25. יש לי שאלה- אם אני קוונה מקלדת ועכבר אלחוטיים בסט, ויש לי כבר עכבר טוב (mx1000) אפשר לחבר רק את המקלדת ולזרוק תעכבר לעזאזל?? או שזה מתחבר באותו usb ואי אפשר שרק אחד מהם יפעל?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים