ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לצורך סריקת אלבומים ישנים אני רוצה לקנות סורק בתקציב של עד 500 ש"ח. אני לא מחפש מכשיר משולב אלא סורק בלבד. חשוב בעיקר שיסרוק במהירות. אם אפשר רצוי גם שיתאים לסרוק דפי A3. מישהו מכיר ויכול להמליץ לי מה לקנות?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, הצרכים שלי: התקנת תוכנה שפיתחתי בסביבת DotNet על מכשיר נייד, קטן וקומפקטי המריץ מערכת הפעלה מייקרוסופטית. אשמח אם משהו יתן סקירה (או לינק) על ההבדלים בין PDA לבין Pocket Pc, חברות מייצרות, מערכות הפעלה, קלות הלבשת תוכנה תפורה, וכדומה. תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הסוללה בנייד שלי היא ישנה מאוד כך אנ מאמין (קניתי מחשב מחודש ממודל של לפני מספר שנים אז הבטרייה הייתה מחזיקה כ3-4 (על פי ביקורות באינטרנט)שעות עכשיו רק שעה אחת בערך בשימוש מקסימלי יש לי מספר שאלות על הסוללה כשהיא נטענת היא קופצת מ97 אחוז ל100 וההפך בפריקה יש קפיצה מ25 אחוזים ל5 אחוזים טוב לפי בדיקה שביצעתי זה אכן המצב ולפי מה שלמדתי בפיסיקה על קבלים זה לא ממש טבעי. מה הבעייה בסוללה או שהמצב טבעי.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה Razer Copperhead לבין ה Razer Plasma Diamondback חוץ ממנוע ליזר נגד מנוע אופטי ומה ההבדל בין הצבעים? Chaos green anarchy red tempest blue למה הכחול הכי יקר?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13409 יש רמה שווה קנייה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה מקלדת אלחוטית קטנה יחסית שכוללת עכבר, ויש לה סוללה נטענת שמספיקה להרבה מאוד זמן (חודשים). אין חשיבות לכפתורי מולטימדיה, אבל הכרחי תאימות ללינוקס. חשבתי לקחת את המקלדת הזאת: Ione Scorpius P20MT 2.4GHz MCE Keyboard with Optical Trackball http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=12962 מישהו מכיר את המקלדת הזאת ויכול לכתוב חוות דעת? קראתי ביקורות באתר http://www.hometheater.co.il/modules.php?file=article&name=News&sid=1045. מה דעתכם? :
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום ראיתי פה בכמה דיונים תמונות של מתחים של ספקי כוח . רציתי לשאול , אם אפשר לבדוק את איכות הספק דרך איזו תוכנה ? תודה רבה 1. עד עכשיו חשבתי שיש לי ספק ג'נרי אבל לא! :> אפילו יש לחברה הזאת אתר www.macase.com יש לי את הספק שלהם , 300W , זה ספק טוב ? באתר יש גם לוח מתחים של כל הספקים שלהם 2. אני רוצה לקנות עכשיו AXL-800 וגם בקר מהירות ל4 מאוררים ומאוררים , בסט , בפנדס , זה עולה 150 ש"ח את 3 המאוררים לשים במארז ואת הרביעי על AXL... ומעניין לדעת אם הספק שלי יחזיק את המערכת הזאת? והנחה שאני גם עושה OC שאר המפרט שלי הוא NF7-S הרד דיסק 40 GB וכרטיס מסך TI מעבד 1700+ וגם DVD וצורב
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני אוטוטו קונה מחשב חדש ואני צריך המלצה לעכבר, מקלדת ואוזניות. עכבר מקלדת- המחשב יהיה גם למשחקים, אבל יהיה יותר דגש על מולטיטסקינג ובגלל זה אני מעדיף ציוד אלחוטי שיהיה לי יותר נוח לעבוד...לגבי העכבר, כפתורים של BACK ו FORWARD זה הבדל של שמיים וארץ בשבילי ;D. לגבי המקלדת, כפתורים של שליטה על המדיה פלייר ופתיחת האימייל וכל הדברים האלה לא מעניינים אותי יותר מדי..אם אפשר בלי זה כדי להשקיע יותר בעכבר לדוגמא, אז עדיף. סה"כ התקציב לשניהם: 200-250 ש"ח. אוזניות- ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה ולראיית סרטים. כרגע יש לי אוזניות של Teac (דגם: HP-2-R) שעלו לי 100 ש"ח אם אני זוכר נכון.. אני מחפש משהו בסגנון הזה או יותר טוב.. התקציב לאוזניות: 150-200 ש"ח. אם זה חשוב, זה הולך להיות הלו…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בעיקר למשחקי יריות מגוף ראשון, מכות ואומולטורים של מכונות משחק ישנות וחדשות... רצוי שלא יהיה אל חוטי... אני יודע שזה נשמע מוזר אבל אני מעדיף שהוא יהיה יותר טוב בדברים אחרים... וחשוב שהוא יהיה נוח לאחיזה... אהה כן אם יש גם לינק לאתר שמוכרים אותו זה יהיה נחמד...
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש ואני מתלבט בין שתי מארזים אני רוצה לדעת מה יקרר לי יותר טוב הקירור יותר חשוב לי מהיופי COMPUCASE CI-6A19 WHITE NO PSU ואני יקנה לו עוד מאורר 120 או Sunbeam Transformer BLACK ואולי מאוחר יותר אני יקנה מאורר 120
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האם יש איזה כרטיס\מתאם שמאפשר לי להפוך את חריצי הSATA ל IDE? ראיתי שקיים כזה דבר לכיוון השני [iDE ל SATA]
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה אל פסק לקנות שבאמת יתאים למחשב שלי אז אם בבקשה אפשר המלצות הן יתקבלו בשמחה ד"א אם צריך מפרט מינימלי של המחשב אז הנה ספק 480w מעבד pentium 3 ghz lga775 לוח אם intel avalon 915 זיכרון 512 ddr כרטיס מסך g-force 6600 GT 128 mb ד"ק 120gb 7200 rpm כמובן אם אפשר כמה שיותר זול זה יהיה טוב ! תודה.
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום!! ההעכבר הרגיל שלי התקלקל פתאום,אז שמתי במקומו עכבר USB שהיה לי רציתי פשוט לדעת מה ההבדל בין העכבר הרגיל ל-USB יש הבדל? תודה, ליאור
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות ספק כוח 400 וואט ומעלה עד 360 שקל על מה אתם ממליצים ואיזו חנות. תודה אגב איך Thermaltake TT-420APD (Dual Fan)??
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם - מעוניין לקנות מצלמת רשת טובה. מיטב הבנתי Logitech מובילים בתחום... שמעתי על - QuickCam® Orbit MP אבל בזאפ המחירים נעים בין 480 בנועה (http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5331) לבין 990 בנועה גם כן ? (http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2511) ??? למה מה ההבדל בין 2 המצלמות הללו ?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מצלמה עד 1500 שח דיגטלית עם גיגה זיכרון...משו חמוד ועם אחריות..ושמישהו פה ממליץ עליו..עם פלאש זום ובטריה נטעטנת אפשר גם בטריות רגילות..
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היי כולם, קיבלתי עכשיו NOKIA 6100 ואני רוצה לעביר אליו נתונים מהמחשב ולעשות עוד כל מיני דברים שדורשים תקשורת עם המחשב... הכבל עולה דרך אורנג' 260 שקל (!!!!) שזה ממש ממש מוגזם אז רציתי לשאול אם אני קונה כזה IRDA שנכנס לUSB זה ייתן לי רמת תקשורת טובה.... כמה מגה-בייט אינפרא-אדופ כזה שמחבור ישירות לחיבור USB מעביר בשנייה?? אינפרא-אדום כזה עולה 140 שקל שווה לקנות?? תדוה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו שמע על העכברים המהירים של חברת A4TECH ? דגמים X-710-2 , X-710-1 .X-750F. X-718 אשמח לשמוע חוות דעת.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מחשב של ABIT והוא תומך ב-UGURU אך השעון שלי נהרס איפה אני יכול להסיג אחד חדש (היה מאוד שימושי)??? תודה מראש שחר פארן
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לפני כשבוע וחצי המסך שלי "התפגר", לקחתי אותו לתיקון.. חיברתי אותו למחשב והדלקתי אותו.. ברגע שהווינדוס עולה המסך נכבה... חשבתי אולי זה בעיה במסך, אז בדקתי אותו על מחשב אחר והכל היה בסדר (כך הבנתי שהבעיה היא לא במסך)... ניסיתי גם לקחת מסך אחר (שכמובן תומך ברזולוציה שהוגדרה לפני) וגם הוא נכבה מתי שהוא הגיע לווינדוס... חשבתי לעצמי שאולי הבעיה היא בכרטיס המסך אז ניסיתי את האופציה "Enable VGA".. כששמתי אותו על האופציה הזאת הוא עבד אבל על רזולוציה הכי נמוכה (640X480 60 הרץ) וכשניסיתי להעלות את הרזולוציה המסך פשוט נכבה... לקחתי את הכרטיס מסך לתיקון ואחרי כמה ימים הם אומרים לי שאין שום בעיה במסך... אני כבר אובד עצות... מה זה יכול להיות? ??? ??? ??? תודה לכל העוזרים!! אהה ודרך אגב…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מקלדת ארגונומית או משטח לתמיכה בשורש כף היד למקלדת. בסביבות ה- 100 ש"ח... המשטח הרגיל הכחול עם הג'ל בפנים מתפרק מאוד מהר. אשמח לכל תשובה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי אנשים הכונן dvd של אחותי שבק חיים לכל חי.אני כעת מחפש לה כונן dvd בסכום של עד 400 ש"ח +. אודה לכם אם תמליצו לי על הכונן הכי טוב בטווח המחירים הזה. עשיתי סקר קטן ולמען האמת די התבלבלתי.חלק אמרו לי asus חלק אמרו לי aponer <מה זה?> חלק סוני חלק טושיבה...בקיצור אני מאוד אשמח לי אם תתנו לי את שם הכונן הכי טוב <וגם מספר דגם> נ.ב .-יש לציין שאני בור ועם הארץ בנושאי מחשבים אז הבנתי שצריך תוכנה מסויימת להפעלת ה-dvd ברגע שאני מתקין אותה.שוב אודה לכם אם תעדכנו אותי מהי התוכנה הטובה היום בשוק ומהיכן אפשר להוריד אותה. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם יש כאן משתמשים אשר משתמשים במקלדות הנ"ל? ההבדל היחיד שאני זוכר (בין הפרו לאליט) הוא בסידור מקשי הלמעלה-למטה-שמאל-ימין. בElite הסידור היה מעט מוזר. אשמח לשמוע דעות על שלושת המקלדות הנ"ל. דברים מהם סלדתם ומה שאהבתם. תודות.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
וכשאר אני משחק במשחקים לפעמים וכו'...גם שאלתי כמה חברים והם אמרו לי שגם אצלהם הספק מזמזם האם זה תקין? או שזה אומר שמשו דפוק בספק? המתחים נורמאלים הכול פועל רגיל יש לציין שהספק עבר כמה הפסקות חשמל שבהם נהרסו כמה רכיבים אך הם הוחלפו לתקינים...יכול להיות שההפסקות חשמל הם שגרמו לספק להתחיל לזמזם?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-