ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לדעת יש בפנאל הקידמי של המארז אני רוצה להוציא אותו ויש שם 6 קליפסים שאתה לוחץ על שתיהם מלמעלה ומלמטה ואז זה אמור לצאת וזה לא יוצא מה עושים בבקשה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי... אני קונה את הלוח ABit KV8 Max 3... הבעיה היא שאין לו Serial Port... ראיתי בPCH שיש בקר PCI שמאפשר לחבר אליו... אני חייב כזה חיבור בשביל המדפסת הישנה שלי... יש אולי מתאם חיצוני מסיריאל לUSB או משהו דומה?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
-
טוב אז פירקתי את הממיר של הYESMAX שלי אתם יודעים איך זה...הייתי חייב לספק את הסקרנות. בכל אופן הדברים שמעניינים אותי הם 1. האם ניתן להגדיל את הHD שמגיע עם הממיר? הבעייה שלי היא שיש מצב שמערכת ההפעלה נמצאת על הדיסק (ייתכן שהיא גם צרובה על צ'פ FLASH - כמו ביוס) - מישהו יודע? דבר שני, הקבצים שהקלטתי ושמורים בדיסק מוצפנים (כמובן...). חיברתי את הHD למחשב ולא הצלחתי אפילו לגשת אליהם - אני מדבר על חוסר יכולת אפילו לשמור אותם בדיסק אחר. למה זה? מה אני יכול לעשות כדי להעביר אותם ולצפות בהם מהמחשב. אני מקווה שיש בינכם חולי טכנולוגיה כמוני שפירקו כבר לממיר את הצורה
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
1.שמעו אני קונה מחשב חדש ואני מלבט איפה לקנות בפנדס או בלוג'יק.... 2.תמליצו לי על ספק.....(רק אם אתם ממליצים על פנדס כי בלוגיק אני יודע איזה ספק כדאי....) זה המפרט: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel ASUS A8N-SLI Premium sunbeam transformer LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO התלבטות (אם אני קונה מפנדס אולי את האקסטרים...)
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של ezonics e-802 ואיבדתי את הדיסק עם התוכנות והדרייברים :'( אז מישהו שיעזור לי למצוא לפחות את הדרייבר שלה או למישהו יש מצלמה כזואת ויכול לשלוח לי את התכולת של הדיסק אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני מתלבט בין MX1000 ל MX610 של לוג'יטק. מי מהם לוקח(יותר חזק) באיכות ובזמן בטריה? תודה מראש. .swg
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם! בקרוב תיהיה לבן דודי יום הולדת, For the record, דוד שלי הוא פריק במודניג ובאלקטרוניקה, בפעם האחרונה שהייתי אצלו בדקתי (בחשאי) מה הוא ממש רוצה שיהיה לו וגיליתי שזה מארז חתיכי שופע יופי ונוצץ! (אני חשבתי שהוא יסתפק בכמה כרטיסי מסך ישנים.. אבל הוא לא..) אז מה שאני מבקש בעצם הוא מארז יפה עד כמה שאפשר, בלי ספק או משהו דומה, מארז "חשוף" אני בטוח שזה ישמח אותו מאד, מכיוון שבפעם האחרונה שהייתי אצלו וראיתי את המארז שלו התחלתי להרגיש אשם.. הוא צהוב לגמרי (במקומות שאמורים להיות לבנים כמו השלג..) ומרוב כל כדורי האבק מבפנים ומבחוץ זה נראה כאילו המארז הצמיח שיער וזקן.. אשמח מאד לעזרתכם! המחיר הוא בין 200 ל 300 ש"ח. תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
פעם, לפני שנים רבות כשברא אלוהים את הDDR ביום השמיני, הייתה פיסת חומרה חביבה בשם DDR pc 1600... לאחר שנים רבות של שינת עידנים בקרבי האדמה לצד הטיטנים התעוררתי. והחלטתי החלטה שזעזעה אפילו אותי, החלטתי להחליף לוח אם. כמובן קניתי פיסת חומרה איכותית (ASUS A7V KT266E) ,לאחר הרכישה הבנתי שהכנסתי את עצמי למצב לא נעים: אשר בו יש לי לוח אם חדש מעבד דורון 800 עם 200 מגה הרץ FSB ו... חוסר ידיעה מוחלט עם זכרון PC2100 יעבוד עם מעבדי החביב(אשר ימות באביב) ולוח האם החדש אך חסר שימוש עקב חוסר התאמה אפשרי בזכרון והיכחדות זכרונות DDR 200 MHZ ... לכן אסכם זאת בקצרה: האם מעבד דורון(200 FSB) יעבוד עם זכרון DDR 266? נ.ב:"All your base are belong to us" ASISTANCE NEEDED PLZ!!
-
בוקר טוב, אני זקוק למצלמת אינטרנט כדי לבצע video conference עם טיוואן (עיניני עבודה). על איזה מצלמה הייתם ממליצים ? אני צריך גם אופציית זום למצלמה. בתודה מראש, יוסי
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
סופר דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולך לקנות עכשיו.......
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז FULLTOWER. יש לי לוח אם NF7 עם מעבד AMD XP 2500. אז אני חיפשתי מארז FULL TOWER במחיר נמוך אבל לא מצאתי. כולם מאוד יקרים. אז בבקשה תביאו לי לינק למארז FULL TOWER במחיר הכי נמוך שיש (בלי ספק). לא איכפת לי אם הוא יהיה גרוטאה, אני אעשה עליו מודינג ואני אשפר אותו. העיקר שיהיה לי פולטוואר. אני לא אתן פה תקציב, פשוט תביאו לי לינק למארז עם המחיר הכי הכי הכי נמוך בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ספק כוח 400 וואט ומעלה עד 360 שקל על מה אתם ממליצים ואיזו חנות. תודה אגב איך Thermaltake TT-420APD (Dual Fan)??
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
טוב תיראו זה המארז ויש לי לוח אם של gigabyte דגם ga-8ipe1000-g ואני לא יודע אם זה יתאים למארז ועוד שאלה אני קונה אותו מהאתר זיגזג אז האתר הזה טוב יש למישהו ניסיון איתו בהזמנות או ביכלל שזה מוצר איכותי?? ???
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מדובר בטלפון הזה למי שמכיר רציתי לדעת האם יש לו מתאם אודיו לחיבור למערכת או משהו כזה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
חבר שלי רוצה לקנות ספק כוח למערכת הבאה: AMD 64BIT 3000+ K8N51GMF-9 X1800XT 512MB*2 220GB (שתי דיסקים) ויש רק שלושה ספקים שהוא יכול לקחת: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-550P5&cart=11557712613166924〈=heb http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-550P5&cart=11557712613166924〈=heb http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-520PW&cart=11557712613166924〈=heb מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יום אחד אני מחבר את המקלדת שלי כמו תמיד, ופתאום היא לא מגיבה בכלל! אפילו אין אות בקיובייס. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
נכון להיום יש לי עכבר מסוג MX1000 של לוגיטק השאלה שלי אם כדאי לי להחליף אותו ולקנות MX Revolution חדש ורציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים שיש בין בעכברים הנ"ל? ולפי מה שהבנתי לMX Revolution יש מקלט דונגל USB ותחנת העגינה שלו גם מתחברת לUSB אז אם הבנתי נכון העכבר תופס שני שקעים של USB?? ובכללי לכל מי שיכול לספר לי על העכבר חוות דעת של משתמש אני נורא ישמח! תודה לכולם! שתהיה שנה טובה וחג שמח לכל חברי פורום HW
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
^ אם צריך למתוח תקציב- אחשוב על כך. אך עד אז, אעדיף לחפור במסגרת ה-800 ומטה. תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
לינק להורדת קובץ ה-RAR: http://upload-il.com/file/8C5C88961 כבר שנים שאני חוסך כסף כדי לקנות אותו מ-KSP,סוף סוף. :lol: (הוא בא עם אחריות ל-3 שנים). מצטער שלא העלתי את התמונות ל-imageshack.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני אוטוטו קונה מחשב חדש ואני צריך המלצה לעכבר, מקלדת ואוזניות. עכבר מקלדת- המחשב יהיה גם למשחקים, אבל יהיה יותר דגש על מולטיטסקינג ובגלל זה אני מעדיף ציוד אלחוטי שיהיה לי יותר נוח לעבוד...לגבי העכבר, כפתורים של BACK ו FORWARD זה הבדל של שמיים וארץ בשבילי ;D. לגבי המקלדת, כפתורים של שליטה על המדיה פלייר ופתיחת האימייל וכל הדברים האלה לא מעניינים אותי יותר מדי..אם אפשר בלי זה כדי להשקיע יותר בעכבר לדוגמא, אז עדיף. סה"כ התקציב לשניהם: 200-250 ש"ח. אוזניות- ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה ולראיית סרטים. כרגע יש לי אוזניות של Teac (דגם: HP-2-R) שעלו לי 100 ש"ח אם אני זוכר נכון.. אני מחפש משהו בסגנון הזה או יותר טוב.. התקציב לאוזניות: 150-200 ש"ח. אם זה חשוב, זה הולך להיות הלו…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-