ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ראיתי מס' אנשים פה בפורום אומרם שהצגים של מאג לא טובים איפלו גרועים וכו וכו רציתי לשאול מה היא הסיבה לאימרות האלה? מה הבעיות איתו? למה לא לקנות? פשוט יש לי אחד ואני רוצה לדעת מה הבעיות איתו (מלבד שהוא מרען בקצב של85 מקסימום ואז הזמן - מניסיון אני לא בטוח שבדגם הזה הוא נהיה כהה יותר).
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי Inno3D geforce 2 Ti עם יציאה לטלויזיה ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש ב Twin View עם הכרטיס הזה והטלויזיה? ואם כן אז איך? תודה!
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני קונה זיכרון נוסף , עוד 256 MB DDR 2100, לא צריך 2400 ולא כלום. בכל מקרה יש לי היום Crucial 256MB ddr 2100 והשאלה שלי היא מה לקנות ? כי אני רואה הפרש של יותר מ 20 דולר במחירים בסוגים של 2100DDR. באפלו למשל עולה 83 Crucial עולה - 105 דולר Mircon - 124 דולר !!!! ויש את החברה הזו: TRANSCEND שלא שמעתי עליה והזיכרון שלה עולה 91 ... מה כדאי לי לקחת והאם יש הבדל כלשהו ?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סורק בתקציב של כ-550 ש"ח ואני מתלבט בין 3 חברות HP EPSON ו- CANON על מה אתם ממליצים מבחינת איכות ,אמינות ,ואפשרויות בתוכנה (דריברים) ומהירות סריקה ? ???
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
רציתי לקבל את חוות דעתכם לגבי המפרט הנ"ל: WD 40GB 7200RPM X16 ASUS DVD 17" SAMSUNG SM757DFX SAMSUNG 256MB RDRAM 800Mhz P-4 1.7Ghz 478pin ASUS P4T-E GAINWARD Geforce III TI/200 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש לא ממש יקר ויכול להיות לא מהדגמים החדשים! מה עדיף לי AMD או Intel? איזה מעבד ואיזה לוח אם? (לא חייבים להיות דגמים ממש חדשים אבל לא יקרים) ואני גם רוצה לקנות כ.מסך חדש גם לא חייב להיות דגם חדש אבל שלא יהיה יקר איזה? (אם אפשר גם נימוק למה דווקא דגם זה) בתודה izikd
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 טוב שקורא גם CDרגיל וגםMP3 אז תנו לי הצעות ומאיפה אפשר להשיג דבר כזה? תודה למי שיעזור לי :
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המעבדים: Intel Celeron 1000 Mhz המחיר:79$ (445ש"ח) ו Pentium III 1GHZ- FC-PGA 133MHZ המחיר: 158$ (889ש"ח) ולמה יש שוני במחירים כל כך גדול
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
-
אני משתמש כבר די הרבה זמן בתוכנת WINDVD 3.1 כדי לראות סרטי DVD . כרטיס המסך הוא - GF3 Ti500 והמסך הוא MAG 786FD . יש אפשרות לראות על מסך מחשב באותה איכות כמו שרואים על טלויזיה ? על מסך מחשב לא אותו חלק באותה מידה ותמיד התרגום קצת חוסם את התמונה , שגם ככה לא גדולה על מסך 17".
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כרגע אני בבעיה קטנה הביצועים של המחשב חד וחלק לא מספקים אותי בכלל ואפילו "מעליבים אותי" אני ירשום מפרט מלא של המחשב והחלקים שאני הולך למכור איתו: pentium 3 1000 mhz shuttle spacewalker av 11 256 mb sdram maxtor 40 gb 7200 rpm wd 1.6 gb 5400 (בתוך מגירה נשלפת) vodoo 4 4500 32 mb cd 56 btc creative vibra 128 zoltryx 56 k מארז שעבר מודינג בצד, יש לו חלון.. ונראה לי זהו....(יש עוד רכיבים, פשוט זה כל מה שאני ימכור ממנו) אז אני שואל כמה לדעתכם אני צריך לדרוש בעבורו...? או שאולי כדאי לי להשאיר את הכל ורק לשדרג כמה חלקים? במקרה הזה אני רוצה לשדרג את המעבד לamd עם יותר מ1600 מה"ץ , ואת הזיכרון ל512 לא משנה לי אם הוא יהיה 266 או 333... וגם את הלוח אם למשהו שיתאים... אני צריך להחליף…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשקו את חבר שלי עם PIII800 128 SDRAM ולוח מסריח של אינטל עם שלושה חריצי PCI וללא AGP! אה, וגם כן עם ATI 8Mb עכשיו יש מאיצים PCI שיכולים איכשהו להריץ משחקים מודרניים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, באתי לפה בעקבות המלצתו של מיכה. אני עומד לקנות מחשב, הכנתי מפרט נחמד אבל ברצוני להחליף בסופו של דבר לAMD. אני רוצה לקנות מחשב אצל למיר , הם קרובים ואמינים והמחירים טובים (www.lamir.co.il) הכנתי שם מפרט שמתיחס לP4 אבל ברצוני לשנות לAMD כדי לקנות מסך טוב יותר, תוכלו לעזור לי להתאים לוח אם ומאבד חזק? אני יראה לכם את המפרט הראשון שלי, ברצוני להשאיר את כל מה שיש שם חוץ מלוח האם שיכלול כרטיס קול ורשת מאבד AMD חזק ומסך שווה. התקציב הוא עד 8100 , בבקשה תכינו מפרטים ותצלמו. זה המפרט הראשי שלי עם הP4 , לפי זה תלכו. אני רוצה מחשב חזק עם הזיכרון החדש 333 כמובן 512 וגי פורס 4 כמו שמוצג שם. כמו כן הדיסק הקשיח הוא ישאר וברצוני שתשנו רק את המסך המאבד ולוח האם. זה המפרט הראש…
-
- 40 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? לפי מה שהבנתי הוא אמור לצאת בארץ באותה סביבת מחיר של הProphet 8500LE. עד שמצאנו כרטיס מבית ATI עם Value יותר טוב מה Ti200 ,גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת איכות, זה מחזיק בדיוק יומיים... :'(
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
עכשיו יש לי פנטיום 4 ו 385 זיכרון sdram והאם כדאי לי לשדרג את הלוח האם ולהחליף ללוח אם עם 256 ddr? האם שווה להוציא 800 שקל<? והאם יהיה שיפור משמעותי? ואם כן איזה לוח אתם חושבים שאני צריך לקנות? ואיזה זיכרון?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קניתי המחשב שלי אצל איבורי מחשבים, המסך התחיל לעשות טיפה בעיות, אז שלחתי אותו לתיקון דרך איבורי. המסך הוא מאג 770V. הם נתנו לי איזה טופס לתיקון, משהו מצוקמק, נתתי להורים, שישימו את זה במקום בטוח. הם צינו שהיבואן של מאג, מעפן, ולוקח לו המון זמן לתקן את המסך. עבר חודש, התקשרתי אלהם, הם אמרו לשהם יחיזרו תשובה. לא החזירו תשובה, התקשרתי אלהם היום, חודש וחצי עברו, והם אומרים לי, לא שלחת שום מסך לתיקון. לא רשום אצלנו כלום. הם רוצים את הקבלה, ואבא לא מוצא אותה! אחרי שהפכננו את הבית, מצאנו את הקבלה, מסתבר, שהם טעו, ורשמו את שמי בשגיאת כתיב, במקום צחי, צבי. שאמרתי להם ששמי הוא צחי, הם מצאו את קבלה אצלהם, והבטיחו לי לטפל בזה במהירות. יש לי אצלי מסך חילופי שווה לתחת, 14 אורטק, הכי חר…
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תעזרו לי לבחור את הלוח האם המתאים ל זיכרונות RDRAM ??? ??? הציעו לי של INTEL אבל לדעתי הם נורא יקרים! תעזרו לי לבחור חברה שמייצרת לוחות האם המתאימות לRDRAM! ??? ??? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד מארז לוח אם וזיכרון הדברים החשובים בקיצור אני לא בטוח מה לקנות ??? אני רוצה מעבד AMD לוח אם ASUS זיכרון לא בטוח אם לקנות DDR או לא ומארז זה לא ממש חשוב אז אם יש למישהו הצעות בבקשה שירשום אותן פה תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי 4000 שקל לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים ואינטרנט. אני לא צריך את כול החלקים, רק כמה כבר קניתי מסך וכרטיס קול: Audigy Player המפרט הוא: מעבד AMD ATHLON XP 1700Plus + FAN לוח אם Gigabyte GA-7VTX-E DDR 266 AMD זכרונות Kingstone 256 266mhz כונן קשיח Maxtor 40GB 7200RPM כרטיס מסך Hercules Titanum 200 GF-3 64 Mb DDR CD-ROM ASUS CD X 52 כונן דסקטים TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 מארז Tsunami Virgo bLUE for P4 350W מה אתם אומרים על המפרט? הוא טוב? יש הצעות לשיפור? איך הזכרונות של Kingstone ? אני גר ברעננה, איפה כדאי לי לקנות המחשב? תודה רבה לכולם! Ooza
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
עכשיו רציתי להתחיל לבנות מערכת מפלצת והמערכת היא AMD ATHLON XP 1900Plus RETAIL Epox 8K3A+ KT333 OCZ DDR PC3000 Memory 256MB DRAGON TX-01BLD TOWER Antec TruePower 380 Watt זה המערכת בתור התחלה בלבד! עכשיו לפי מה שהבנתי המכפלה של המעבד אינה פתוחה וזה חתיכת סיפור (ובגדול מי פראייר לעשות פשלה ולהפסיד אלפי מרשרשים?) אז חשבתי על מעבד MP שהמכפלה פתוחה ואז חיים משוגעים והשמים הם הגבול חשבתי על ה 1800 אבל השאלה הגדולה אם הוא יכול לרוץ על הלוח של EPOX או לעבוד כמעבד יחיד? בכל אופן התכוונתי לעשות עם ה MP א"ק רצחני ! התקציב אינו מ מוגדר וזה לא מחשב שאני רוצה לקנות פעם אחת אלא לבנות את המערכת מהטוב ביותר שיש בשוק כיום ! המלצות,הצעות,וגם תשובות יתקבלו בברכה. ואל תגידו לי…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אוקי אז זה הולך ככה יש לי וודו 3 3000 AGP עם 16 MB זכרון עד עכשיו הוא הריץ משחקים לא רע, במיוחד יחסית לכרטיס בן 3+ שנים. (לקרוא ולדמיין ציפורים מצייצות ברקע, לקרוא בטון רגוע) חברת 3DFX נסגרה לפני שנה וחצי בערך, ומאז לא הוציאה דרייברים. אנשים עמלים וחסונים, הוציאו דרייברים במקומה, להם מובטח מקום בגן העדן. עכשיו לכרטיס פתאום כך באמצע החיים יש בעיות עם משחקים שפותחו ודורשים DX8.1 פעם הוא לא מראה טקסטורות, פעם הוא לא מפעיל, פעם הא ופעם דא. השאלה שלי היא מה עלי לעשות האם הכרטיס מסך הוא החוליה החלשה, ולכן, שלום? אין לי ממון רב, אז במקומו בטח יבוא TNT2 יד שנייה או דומה לו. או לחכות קמעה ואיש עמל וחסון יוציא דרייברים לDX8.1, והוא ילך לחיים טובים ולשלום?
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/products/6vtxe.htm או http://www.giga-byte.com/products/6oxt.htm
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-