ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חדש פה ויש לי שאלה.. אני מקווה ששמתי את השאלה שלי בפורום הנכון.. אני רוצה לחבר מצלמה מהסוג הזה לכרטיס DVR האם זה אפשרי? איך אני עושה את זה? המצלמה היא עם יציאה של RCA והכרטיס עם כניסה של DVR אם אני לא טועה כמו של כבלים.. מה אני צריך לעשות? ועל איזה כרטיס DVR אתם ממליצים עם תוכנה טובה, ידידותית לשימוש ואם אפשר בעיברית (יותר קל) ומחיר סביר.. ועל איזה מצלמה אתם ממליצים: PRV2000CO provision אם אתם מכירים מצלמה שהיא קטנה בגודל יום ולילה צבעונית תציעו הצעות.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש בארץ איזה שהן מקלדות מאלומיניום חיפשתי בכלל דגמים של מקלדות מאלומיניום ולא מצאתי הרבה, אך מהדגמים שמצאתי, ה Enermax Aurora נראה לי הכי מתאים בשבילי אך לצערי לא מצאתי את הדגם בארץ, ושום מקלדת אחרת מאלומיניום בארץ (חיפוש און ליין) אני יודע שלמקלדת שאני רוצה אין אותיות עם הדפסה בעברית אבל זה לא משנה לי, אולי בגלל זה לא מייבאים אותה? -אם אין פה את הדגם הזה או מקלדת אחרת איכותית מאלומיניום, מאיזה אתרים מחול אפשר להזמין לארץ ללא בעיות? -אילו מקלדות אחרות גם לא מאלומיניום תמליצו לי? אני רוצה משהו פשוט אך איכותי, ועדיף לי עם מקשים דקים, כמו שיש למחשבים נישאים
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלפתי את הראשי הדיו השחור והצבעוני בראשים מלאים אך ממוחזרים והמדפסת הדפיסה בשחור כל כך דהוי שבהדפסה נורמאלית אי אפשר אלרות את השחור ובהדפסה בbest זה בגוונים של אפור ויש אותיות שהיא לא מדפיסה. בדקתי את רמת הדיו בעזרת התוכנה של hp והיא מראה שרמת הדיו מלאה, בדקתי אם באפשרויות ההדפסה סימנתי בטעות להדפיס באיכות גרוע וגם זה לא עזר. כבר השתמשתי בדיו המשומש של החברה הנוכחית ובעבר לא היו שום בעיות. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, מה עדיף לי למחשב נייד ? ה MX או ה VX ?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מקלדת ארגונומית או משטח לתמיכה בשורש כף היד למקלדת. בסביבות ה- 100 ש"ח... המשטח הרגיל הכחול עם הג'ל בפנים מתפרק מאוד מהר. אשמח לכל תשובה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי מדפסת של קנון pixma ip4600 התקנתי הכל כמו שצריך עשיתי יישור ראש הדפסה עם הדף שהביאו לי היה אמור לצעת כחול ושחור בדף דוגמא יצא רק שחור ורק 2 שורות ניסתי סתם להדפיס דף לראות אלי זה לא קושר יצא שחור לבן עשיתי שוב עשעיתי יישור ראש ויצא כחול ושחור כאילו זה יצא טוב אבל אני לא מצליח להדפיס צבעוני נכנסתי לעזזרה של קנון שקיבלתי עם הדיסק ואני לא מבין כלכך מה כל מה שרשום שם ניסתיי לעשות וזה לא עוזרר יש למשיו אולי כיוון למה זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום! מכר שלי מעוניין בעכבר קטן, נוח ואלחוטי למחשב הנייד שלו האם אתם ממליצים על העכבר LogiTech V550? כמה זמן הוא מסוגל לעבוד ללא טעינה? איני יכול לשלוט עליכם אבל אני חושב שעלי לציין שהעיניין דיי דחוף... תודה מראש ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
המדפסת הזו חביבה ככל שתהיה מוציאה על כל דף שורה של צורות ולא אותיות. האם יש דרך לפתור זאת, זה קרה פתאום תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים שיתפקדו ממרחק של 3-4 מטר ללא תקיעות וכו' אני לא משחק מהמרחק הזה אלה רק אינטרנט שירים וכד' אני צריך משהו הכי פשוט שיש עד 150-170 ש"ח אם יש אז עדיף של Logitech או Microsoft תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות למקלדת פשוטה של LOGITECH או MICROSOFT, משהו נחמד לא באמת חשוב לי ועוד רמקולים איכותיים 2.0 או 2.1, תחלקו את זה ככה 80-100 למקלדת (אם אפשר בפחות אז בכיף) ו120-140 לרמקולים.. נגיד מה דעתכם על המקלדת הזאת? Microsoft Comfort Curve 2000 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1535 ועוד אשמח לקבל המלצה לרמקולים פשוטים אבל איכותיים עד 120 ש"ח, 2.0 או 2.1, השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה ומשחקים וצפייה בסרטים אבל בהחלט אסתפק במשהו פשוט. מה דעתכם על הרמקולים האלו? http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2142 או אלה אולי<? http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2143 שימו לב להבדל במחיר, מה יהיה ההבדל באיכות הSOUND? וגם תמליצו לי על משהו..
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם: עד 230 ש"ח. חריגה מקסימאלי: עד 250 ש"ח. 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב, סרטים ומוזיקה. 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6T Deluxe 4. בקשות מיוחדות: 2.0 או 2.1 * אני בהתחלה רציתי את ה JBL Duet אבל בסוף אני לא קונה מ BUG. אני קונה רק מאייבורי או KSP.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת די ישנה canon i320 היא היתה מחוברת בעבר למחשב ישן אשר שווק חיים (windows xp). קניתי מחשב חדש (vista 64bit) והמדפסת מחוברת אליו ישירות. יש לי רשת אלחוטית שאליה מתחבר מחשב נייד (windows xp). בעבר המחשב הנייד היה מוגדר להדפיס דרך המדפסת ולא היתה שום בעיה. כיום כשאני מנסה להגדיר את המדפסת במחשב הנייד הוא טוען שאין לו דרייבר מתאים ומבקש ממני לחפש אחד. המדפסת מוגדרת לשיתוף במחשב החדש. חיפשתי בכל מקום דרייברים ולא עזר שום דבר, ניסיתי דרך הדיסק של המדפסת דרך האינטרנט וכלום. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי בשביל מחשב נייד בהערך 200 ש"ח. אני רוצה גם שהחיישן יהיה כמה שיותר קטן או בלוטות למרות שאני לא בטוח כמה טוב החיבור דרך בלוטות. הלוגיטק v220 או v450 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1354_295_2037 מיקרוסופט ARC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1354_297_3038
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב יש ברשותנו , את המשולבת הנ"ל, אבא שלי ברוב חוכמתו החליט להחליף דיו ולא ידע כיצד לעשות את זה אז הוא הרים את המכסה חיכה שהראש יצא וניתק את החשמל וככה החליף ראש, מעכשיו המדפסת לא עובדת בכלל, איך אפשר לאתחל לה את ההגדרות, מדפסת חדשה וחבל לזרוק . תודה ושבת שלום לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל עוד חודש את הלימודים לתואר באוניברסיטה והתחלתי להיזכר כמה הכתב יד שלי נוראי ולא קריא הפתרון לזה היה קניית מחשב נייד קל, זה כבר יש הבעיה היא שאני מתחיל ללמוד מתמטיקה, ויהיו מספיק מקרים שלהקליד או לפתור תרגילים לא ממש יהיה נוח בנייד חשבתי על זה, ונזכרתי שיש לוחות כתיבה אלקטרוניים ששומרים את מה שנכתב כתמונות\ דברים אחרים עכשיו לבעיה שלי יש לי בחירה בין 3 שמצאתי (אם יש עוד, אני אשמח לתת בהם מבט גם) הקטע הוא - אין ש-ו-ם הבדל ביניהם חברות שונות עיצוב ממש קצת שונה, אולי כמה גרמים יותר כמה גרמים פחות אבל אותה הפונקציונליות בדיוק לא מצאתי השוואות ביניהם באינטרנט (אם מישהו מצליח למצוא בגוגל, אני אשמח) אז השאלה היא, אם למישהו היה ניסיון עם אחד מהם, אני אשמח לביקורות ל…
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס FIREWIRE למחשב בשביל האולפן שלי. יש כל מיני ואני רוצה לקנות אחד איכותי מחברה טובה שאולי משהוא פה מכיר, עמיד ושווה את המחיר..? (יש באינטרנט הרבה זבל) ראיתי שיש גם PCI / PCIE אני צריך את הPCIE כי הלוח שלי תומך בזה (לא כל כך מבין בזה) סתם בשביל משהוא שאולי ישאל הלוח שלי הוא GIGABYTE P35 DS3L תודה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר ציבעונית חסכונית. מדפסת לשימוש ביתי, בעיקר הדפסה בצבע שחור, עם חיבור רשת. עד 1000 ש"ח תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
דבר ראשון אני צריך את המדפסת להדפסת תמונות באיכות טובה כמו בחנות צילום עכשיו יש לי המלצה על שתי מדפסות רציתי להתיעץ עם מי שמבין מה יותר טוב ואם יש לו משהו יותר טוב... הדגמים שהוצעו לי הם : Canon Pixma IP4600 ו : HP Officejet Pro 8000 תודה...
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. במחשב הנייד של אבא שלי החיבור יו אס בי לא עובד משום מה. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה..
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצה למדפסת דיו + פקס שתעבוד אלחוטית ברשת. תקציב לא ממש משנה. תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום התחלתי להתעניין במקלדות ושמתי לב שרובן באות בתור סט עם עכבר, מה שאני לא מעוניין להחליף. אני מחפש מקלדת אלחוטית בתקציב נמוך יחסית של 100-120 שקלים, לא מתפשר על חברות, זה או Microsoft או Logitech, כרגע אין העדפה מסוימת לאחת ספציפית. טוב אחרי שראיתי שאין כל כך מקלדות טובות שבאות בלי סט החלטתי להעלות את התקציב ולקנות סט ומקסימום העכבר יישב בצד.. שמתי עין על שני דגמים של מיקרוסופט: Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 ו- Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 מה אתם אומרים בכללי(עם יותר דגש על המקלדת..) ? שאלה לגבי שניהם: איך הטווח קליטה ? נניח אם אני יושב על המיטה שנמצאת 2-3 מטר מהמחשב, זה יקלוט טוב ? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 13.09.2009 בשעה 12:33:11 BUMP
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי אני מחפש עכבר אלחוטי. חשוב לי שהעכבר יהיה נוח ואני מעדיף כמה שיותר רחב. הגעתי לשני העכברים האלו: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=088&active_tab=systemRequirements http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=001&active_tab=systemRequirements אני לא נעול על מיקרוסופט אבל אלו העכברים האלחוטיים שנראים לי הכי נוחים. יש הצעות לגבי מה עדיף? אולי משהו אחר לגמרי? המחיר שלהם הוא בין 312 ל- 350 כך שאם יש משהו משתלם יותר אשמח לדעת . תודה.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיעבדו לטווח של 3 מטר. יש לי את הסט של לוג'יטק דגם EX110 ואחרי כמה נפילות ושנה של שימוש התחילו להשתגע ואם לא עובדים עם העכבר ממש מול המשדר הוא לא קולט. התקציב הוא עד 300 ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המקלדת והעכבר [העכבר בעיקר] שאין לי מושג מה מקור הבעיה בדיוק. זה כבר כמה חודשים ככה, בהתחלה העכבר היה סתם נתקע במקום ]היה מגיב לקליק ימני/שמאלי] אחרי כמה מכות/לבד היה משתחרר ועובד רגיל. עכשיו הבעיה היא שהעכבר נתקע כבר כמה פעמים בלי אפשרות לזוז או ללחוץ, המקלדת לרוב עבדה אבל היו מקרים שגם היא לא [שום כפתור לא הגיב אפילו שלחצתי על אחד הכפתורי הLOCK הנורית לא האירה. לרוב זה קורה שאני משחק בסטים HL/OF ואז זה נדפק ממש מהר, אבל לפעמים גם קורה בלי זה [לרוב אחרי יותר זמן אבל] כמו כן אני חושב שכל פעם שזה קרה, לפני זה העכבר/מקלדת נתקעו לבערך 5-10 שניות, ואז שמעתי את הצליל הזה מהלוח אם. אחרי בערך חצי דקה - דקה היה נתקע לכל הזמן מה שמוזר בכל הסיפור, זה שריסט …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מבין רוב המדפסות שבדקתי המדפסת הנ"ל מציעה המון פונקציונאליות וזה אחד היתרונות שלה... העניין הוא שממה שהבנתי מהמוכר במדפסת זו HP משתמשים בטכנולוגיה חדשה יחסית בהזרקת הדיו שלהם... HP פיצלה את מחסנית הדיו הרגילה לשני רכיבים: האחד הוא ראש ההדפסה (מעין רכיב אלקטרוני - ink Cartridge host) והשני מחסנית הדיו(ink Cartridge)... ממה שנראה בהתחלה, טכנולוגיה זו מוזילה את עלויות ההדפסה (בהנחה שמחליפים רק את רכיב ההדיו - אמור לצאת עלויות רגילות ואף זולות לפי דברי המוכר ונתוני המפרט) אך במידה ונדרשים להחליף ראש הדפסה זה עלול לעלות הון (לפי דברי המוכר באזור 300-400 ש"ח...) האם למישהו יש ניסיון/ידע בנושא? האם כדאי בכל זאת לקחת את הסיכון שבעתיד אצטרך להחליף את ראש ההדפסה במחיר כמעט …
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-