ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
סליחה בטעות פתחתי עוד תרד אם אפשר למחוק את זה...
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
דיברתי עם חבר מחו"ל שמתמצה בחומרה ושאלתי אותו איזה פאד הכי כדאי לי לקנות ל G9 שלי והוא אמר לי שהפאד שנבחר להכי טוב ב 2010 עונה לשם Zowie יש כמה דגמים אבל מה שמוזר זה שלא מצאתי פוסט אחד פה על החברה הזאת ולא מצאתי אף חנות מחשבים שמוכרת אותו. הסבר נמק והדגם?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מחפש סט של מקלדת ועכבר אלחוטי לשימוש של מולטימדיה ( הבקר ווליום והכפתורים סטופ ופליי האלה) בסביבות ה300 שקל
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שהדגם הספיציפי הזה מתחיל להתפורר על בסיס קבוע לאחר כשנה שנתיים בממומצע מרגע הקנייה. השתמשתי במספר רב של אוזניות כאלו במהלך השנים, וכולן החלו להתפורר באותו פרק הזמן הזה, דבר שעושה רושים כאילו מדובר בהתיישנות מתוכננת (Planned Obsolescence) שלהן. יש לי גם אוזניות של Logitech, אולן עיצובן פחות נוח, והן גורמות לכאבי ראש בעת השימוש בהן, בגלל העוצמה הגבוהה שלהן ועיצובן. האם יש אוזניות + מיקרופון עם חיבור USB שיש להן כריות זהות בעיצוב לאלו של מיקרוסופט, אך מחזיקות מעמד זמן רב יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכננן לקנות בקרוב עוד מסך ולעבוד על שתי מסכים במקביל.כרגע יש לי שתי מחשבים ואני רוצה לחבר את שתיהם לשתי המסכים. הבעיה היא שלא מצאתי kvm switch עם שני כניסות לשתי מסכים, צריך עזרה או הצעות אחרות לחיבור של שתי המסכים
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין שני עכברים logitch mx master או mx master 2s ההבדל בינהם הוא שזמן העבודה של הדגם הראשון הוא 40 שעות והשני 70 שעות ובדגם השני החיישן יותר מהיר ההפרש במחיר בין שניהם עומד על 160ש"ח האם זה מצדיק את ההשקעה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1009646757&start=0]כללי[/link] על ידי athlon
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפורום עוסק במקלדות, עכברים, ואמצעי HUMAN INTERFACE אחרים כגון בקרי משחק, הוא עוסק במדפסות סורקים ומה שבינהן, והוא עוסק במצלמות רשת וציוד VOIP. הוא לא עוסק בספקים או מארזים, אבל כל יום אני מעביר 3 תרדים חדשים מכאן לפורום ספקים ומארזים. הוא גם לא עוסק בלוחות אם, מעבדים, זכרונות, כרטיסי מסך, מפרטי מחשב, מסכים וכל שאר מיני ירקות, כמו שרבים חושבים - כי לכל אלה יש פורומים משלהם. "ציוד היקפי" הוא לא "פח זבל" של כל מי שלא מתחשק לו לחפש פורום או תת פורום מתאים יותר, אבל כך הוא נראה בחודשים האחרונים. ולכן, עד כה נהגנו להעביר תרדים לא מתאימים, כרגע כל ת'רד לא מתאים פשוט ינעל והמשתמש שפתח אותו פשוט יצטרך למצוא פורום מתאים יותר. מקווה שהדברים יופנמו במהרה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי להתייעץ .. אילו רמקולים מהאתר של TMS מומלץ לי לקנות למחשב שנועד לצורכי עריכה בלבד?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול רכשתי לי את המלקדת הנ"ל במחיר של כ450 ש"ח. האריזה נחמדה מאוד, אני פותח את המלקדת ודבר ראשון מנסה את ה"מזלג" ההוא שאמור לשלוף מקשים- היתי נותן לו 0, עם מזלג קל ונוח יותר להוציא מקשים. הדרייברים מסובכים ומלאים תקלות, לפעמים הפרופיל נטען לבד על ידי ישום EXE לפעמים לא המקרואים מוגבלים ל 8 לחיצות, ואם נניח באמצע משחק תלחצו W, ועל מקרו, המקרו לא יפעל. המקשי מולטימדיה מתחת לכל ביקורת, פשוט גרועים וקשים מאוד ללחיצה. שלא נדבר על זה שהזום שם לא כמו הזום במקלדות של לוג'יטק המשך בקרוב
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי רוצה את עזרתכם בהמלצה למדפסת משולבת( מדפסת+פקס+סורק+מכונת צילום). התקציב רשום בכותרת. ראיתי את המדפסת של HP OFFICEJET 5610-האם היא ממולצת? בכל מקרה, אני אשמח לעוד הצעות. תודה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לכל המומחים מי יכול לענות לי איזה חברה עדיפה מדפסות משולבות אשמח עם תערו לי בזה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הי אני מקווה שאני בפורום הנכון מחפש קורא כרטיסי זיכרון חיצוני שיתמןך ב של אולימפוס..עד 100שח.. יש דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
המלצה לכבל Micro USB MHL 2.0 To HDMI עבור SAMSUNG TAB 3 כמו כן , מקלדת ועכבר נפרד bluetoth בחו"ל או בארץ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מערכת של 5.1, שתשמש אותי למשחקים סרטים ומוזיקה, במחיר של עד 600 ש"ח. ההתלבטות שלי היא בין 2 מערכות: Logitech X-540 http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/234&cl=us,en Creative Inspire T6200 http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=17987&listby= הנתונים של שתיהן די דומים, וגם המחירים זהים, כך שלא ידעתי מה לבחור.. מה דעתכם? איזו מערכת עדיפה? האם יש מערכת 5.1 אחרת שאתם ממליצים עליה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ! אני מנסה למצוא מזה זמן רב איזה שהוא אתר או חברה בארץ שמתעסקת עם סורקים תעשייתיים ולצערי איני מעלה תוצאות בחקתי. קיבלתי על עצמי פרוייקט לסרוק ארכיב שלם ואני מחפש סורק שיסרוק לפחות 70 דף לדקה ולא פחות מזה. החומר שאני צריך לסרוק אותו הוא על גבי דפים בגודל A4. אודה לכם על עזרתכם. בתודה מראש, tom222 tom222@netvision.net.il
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר למשרד עו"ד, המדפסת צריכה להתחבר לרשת החוטית ככה שנוכל להדפיס מכל חדר. קשה לי להגדיר מה התקציב כי אין לי מושג מה טווחי המחירים, אז אני אשמח לקבל המלצה על מדפסות איכותיות שיכולות לעשות את העבודה בכל המחירים בין 500-2000 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום חברים, לא בטוח אם זה המקום הנכון אבל מכיוון שאני משתמש בכל שקעי הUSB3 במארז שלי (רק האוקולוס ריפט עם שני החיישנים לוקח 3...) אני מחפש דוק של לפחות 4 חיבורי USB3 ורצוי שיגיע עם כבל ארוך בכדי שאוכל להציב אותו יפה על השולחן. אשמח להמלצות, בתודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש למחשב יוק (הגה טיסה) המתחבר בחיבור USB ופדלים המתחברים ב-Gameport. באתר החברה היה כתוב "You cannot mix USB devices with gameport devices". האם זה אומר שאו הכל צריך להיות USB או הכל Gameport ושהם לא יוכלו להיות ביחד? ד"א הגיימפורט יהיה מחובר למתאם USB כי אין לי חיבור כזה במחשב. קישורים למוצרים: יוק - http://www.chproducts.com/retail/usb_flight_sim.html פדלים - http://www.chproducts.com/retail/gp_ch_pedals.html תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איזה REFRESH RATE עדיף ?! או מה לעזאזל התפקיד של REFRESH RATE ?!(מצטער על הבורות)
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ראשית כל, זו לא דעתי על המעבד, הוא מעבד מצויין, השתמשתי בכותרת כדי שיותר אנשים יקראו את ההודעה שלי אז ככה: יש לי צורב Philips 32*12*8 ואני משתמש ב nero. כשאני מפעיל את nero התוכנה כותבת לי שיש בעיה בדרייבר ה aspi ובשל כך אני יכול לצרוב רק image מישהו כאן הציע לי תוכנה שמתקינה את הדרייברים מחדש אבל היא לא עזרה. ניסיתי להביא את הדרייברים מחבר, הרצתי sfc ואפילו ניסיתי להתקין windows מחדש. הבעייה לא היתה קיימת כשהשתמשתי ב windows millenium. כרגע אני משתמש ב win 98. ניסיתי גם easy CD creator 5.0 אבל היא נתקעת בכל פעם שאני לוחץ על data prioject. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי את שני המוצרים (היום קניתי 4HD) והעכבר על הפאד הולך חלק אבל העכבר מראה במסך תקיעות ואי דיוק (אני פשוט זז והוא מראה במסך תקיעות או במשחק) מה שלא קורה בלי פאד רציתי לדעת עם זה גם לכם ככה . ומה זה גורם ואיך אפשר לפתור את זה כי ראיתי ביקרות של אנשים שיש להם את שני המוצרים והם אומרים שהעבר זז חלק. תודה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
טוב אני יגיד לכם מה אני חושב ותגידו לי מה הכדאיות שלי לכל מקלדת. דבר ראשון ומאוד חשוב אני שחקן WARCRAFT 3 מה שמצריך כמובן כפתורי CUSTOM מה שבישניהם יש ומיהרות תגובה מה שאני יודע שבטרנטולה המהירות תגובה היא 1MSשזה מצויין ועוד כמה דברים שעושים את המקלדת קצת יותר מתאימה מהזד בורד אבל תגידו לי אתם כי אני לא יודע יותר מידי על המקלדות האם שווה להוסיף את ההבדל היחסית גדול בין המקלדות שהוא בסבביהות 200-300 שקל או שהזד בורד תספיק לי ותתאים לי באותה מידה אודה אם יענה לי שחקן WC3 מנוסה או מישו שיש לו ידע על המקלדות או בכלל בתחום. בכל מקרה אקבל כל תגובה אז תודה גדולה מראש.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר מקלדת ועכבר לרכזת USB כשהרכזת מחוברת אל המחשב עם כבל מאריך 5 מטר (כבל איכותי מסוכך) ולא עובד. הסבר מפורט: המחשב שלי נמצא ליד המערכת והטלויזיה. המסך-מקלדת-עכבר מחוברים עם כבל מאריך באורך 5 מטר לצד השני של החדר. הכל עבר בסדר גמור עד שרכשתי לאחרונה מקלדת USB ועכבר DA של Razer שגם הוא USB. קניתי כבל USB מסוכך 5 מטר, בנוסף קניתי רכזת USB שמתחברת גם לחשמל של Logitec חיברתי את המקלדת והעכבר, בנפרד ולחוד וכלום לא עוזר. הם פשוט לא עובדים. חשבתי שהבעיה ברכזת, אז הבאתי מחבר רכזת דומה שעובדת מצויין אצלו (בלי מאריך) עם חשמל וגם לא עבד. יש לציין: 1. אם אני מחבר רק אחד מהם או את העכבר או המקלדת ישירות לכבל מאריך זה עובד. 2. אם אני מחבר את הרכזת ישירות למחשב בלי …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-