ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היום יש לי את העכבר רייזר דיאמונדבאק , אבל הוא לא מגיע לי למיטה ... השאלה שלי האם אני יכול להשתמש בשני עכברים בו זמנית ? ולכמה זמן מחזיקות הבטריות בערך ? תודה .
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
טוב עד היום היו לי את האוזניות CX300 של סנהייזר, אוזניות ממש מעולות אבל לפני כמה ימים איבדתי אותן T.T בעיקרון אני צריך אוזניות בסגנון שלהן בעיקר בגלל שאני יוצא לרוץ איתן ועם הנגן, ואני צריך אוזניות שישארו בתוך האוזניים ולא יצאו מהן בזמן הריצה... חשבתי לקנות אותן שוב אבל אמרתי נשקיע עוד איזה 100 שקל ונקנה משהו יותר איכותי...הדבר שהיה חסר לי ב CX300 זה הבאסים, אני רוצה אוזניות עם באסים מטורפים... בקיצור תליצו על אוזניות בסגנון של ה CX300 אבל שיהיו יותר טובות D: תקציב של בערך 400 שקל, אם יש משהו באמת מיוחד מוכן לחרוג עד 600...
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שיעלה כמה שפחות, שיהיה טוב לגימינג, נעים ונתפס על השטח, שיהיה מספיק מחזיר אור בשביל החיישן האופטי ו... זהו! שוב אני חוזר שיעלה כמה שפחות אבל שיהיה איכותי..
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין : 1) Thermaltake VB1000BS SUPRANO? - שעולה 400 וקצת שקל 2) ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO - שעולה 500 וקצת (כולל משלוח) אני נוטע כרגע לכיוון ה THERMALTAKE בגלל העיצוב היפה , אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני לגבי מארזים אחרים ולפרט לי איזה מהם כדי לקחת. אגב התקציב שלי הוא בסביבות ה -450 שקל. נ.ב עד היום כל התשובות ששאלתי נענו במקצעויות ובפירוט אני מקווה שתמשיכו ככה ואני לא אקבל תגובות כמו : "תיקח את ה Antec כי היה לחבר שלי" או כי "אין על ANTEC". לצערי מידי פעם עולות פה תשובות כאלה. תודה, Smgr
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה עכברים למחשב והייתי רוצה לקבל המלצה על אחד מהם אז מי שיש לו את אחד מהם אשמח לקבל המלצה כולם של logitech g7 lx8 mx620 mx1000 mx revolition אני מחפש עכבר אלחוטי שיכול להתאים גם למשחקים אבל זה לא העיקר חשוב שיהיו לחצני קדימה אחורה למעבר בין עמודים בדפי אינטרנט
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לפני מס' ימים רכשתי UPS של MUSTEK בעל 600VA למחשב שלי. ה UPS עובד מצויין - נבדק במצב גיבוי. מחזיק את המחשב כמו שצריך. מה שנראה לי מוזר זה מתח היציאה מה UPS במצב רגיל. המתח פשוט משתנה מדי פעם. בזמני שינוי המתח זה מה שכתוב ב LOG: UPS Status: UPS Normal - במצב זה מתח המוצא הינו 240V UPS Status: AVR Mode - במצב זה מתח המוצא הינו 206V (מה זה AVR??) השינויים הנ"ל מתרחשים אחד למספר שעות.. מזה שבוע המחשב שלי מחובר עליו ולא נתקלתי בשום בעיית יציבות המחשב. כמו כן לא היו נפילות מתח רשת. האם להחליף את ה UPS? תודה!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
דרישות: מקשים שטוחים. שקטה - לא צריך חרישית אבל גם לא כמו המקלדות הישנות של פעם. מקשים רכים- שלא צריך להתאמץ להקליד. ואם אפשר כפתורי מולטימדיה\כפתורים שניתן לתכנת.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009647349&start=0]תוכנה[/link] על ידי athlon
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש עכבר למחשב נייד עדיפות לאלחוטי אבל עכבר שיהיה טוב למשחקים תקציב של עד 200 ש"ח±
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת אינטרנט חדשה כי הישנה שלי לא ממש טובה, פשוט אני לא יודע מה לקנות בגלל שיש כל כך הרבה מצלמות במגוון רחב של מחירים ואפשרויות. אני מעוניין לקבל המלצות מכל מי שמבין או שיש לו מצלמה טובה שהוא מספוק ממנה מסחינת המחיר והכל. בגדול אני מעוניין לרכוש מצלמה שתהיי באיכות טובה שלא יראו בא נקודות כאלו ממש חלק חלק וגם שלא תעלה יקר מידיי, אני לא הולך לשדר למשהו או מישהו רק בחו"ל עם משפחה ואני רוצה שיראו ברור בצורה טובה יותר. תודה לכל העוזרים,
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום בבקשה המלצה על מדפסת לייזר משולבת עם פקס ואמינה לעבודה במשרד קטן, תקציב של 1000 ש"ח אם בהוספה קטנה אפשר להשיג גם צבעונית אז אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר על החלון הזה: תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מבקשת המלצות לעיפרון ולוח דיגיטלי לציור וגרפיקה בגודל 20X30 או מידות דומות (וכמובן - במחיר סביר...) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עוד מעת קונה את הפד func זיגזג הוא עולה 149 שקל ! אמרו שייש דבר כזה סקאיטים מאיפה אני קונה את זה?? אפשר לקנות את זה גם מי זיגזג ואני הקנה את שתים ביחד? ומה זה הסקאיטים
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט ללא חברה קיבלתי אותה מתנה.(מנייטויזן) הבעיה שהמחשב לא מזהה אותה, ואין לי את הדריבר, ואני לא יודע מה לעשות. יש לי פה win98 זה ממש חשוב לי מפני שאני נימצא בחו"ל. במנהל התקנים הוא רושם שיש חומרה לא מזוהה אבל אין שום דבר מתאים. גם באוורסט הוא לא מזווהה... האם יש איזה דריבר שמתאים לרוב המצלמות או להרבה? או איזה אשף שהמחשב יזהה... או פיתרון אחר..עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש תשובה בעניין... אני ממש יודה לכל מי שיקרא וינסה לעזור..תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני מעונין ברכישת אוזניות הכוללות מיקרופון, וראיתי למשל אותם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6150&perur=2&t=9&c=479 ראיתי שהם מתחברים דרך חיבור USB. והשאלה שלי היא איך הדבר אפשרי? הרי האוזניות לא מחוברות לכרטיס הקול. איך יש צליל? והאם זה מוצר טוב האוזניות האלה של microfost, שומעים טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום... רציתי לדעת האם עם קונטרולר בדוגמת סוניפלייסטישן כזה אני יוכל לשחק במחשב בנוחות כמו בשימוש בסוני? והאם אפשרי לחבר 2 כאלה על אותו מחשב ולשחק ביחד במחשב? נגיד בcod5 בps3 יש אפשרות של cooprative כשהמסך מפוצל ל2 ומשחקים ביחד... האם אפשר לשחק את אותו הדבר גם במחשב? על אותו מחשב?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למצלמה שיראו בה תמונה בלי תקיעות כשזזים, ושיראו בה גם די ברור בתאורת חדר רגילה. היו לי כבר מצלמות שבלי פנס על הפנים לא ראו כלום אז.. יאללה תתחילו
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מדפסת מעולה ויש לי כמה מחסניות חדשות חדשות אך פג תוקפם לצערי (מקוריות של HP) היום ניסיתי להחליף את המחסנית של הצבע ובהדפסת דף ראשון מראה הכל ללא צבע צהוב. שמעתי פעם שניתן לעשות משהו בכדי להמיס את הצבע בפנים ..... מישהו יודע אולי מה ניתן לעשות או שפשוט לזרוק אותם לפח ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות UPS של gomeh ואמרו לי עליו שהוא 600VA מה זה המספר הזה? איך נמדדים ההספקים של הUPSים? כמה זמן זה מספיק? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
איפה יש כזה?? כמו מצת של אוטו.. רק שזה מתחבר במקום סלוט של סידירום...
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה הגה למחשב ולפלייסטישן שהוא טוב ומותאם לכמה שיותר משחקים במחשב אני יודע שיש את ההגה של לוג'יטק MOMO אבל בארץ הוא יקר..מישהו מכיר חנות שבה המחיר הוא בסביבות 300? יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
הורדתי את התוכנה מהאתר של לוג'יטק, הוא אומר שדרוש עידכון, אני לוחץ על פלאש, העכבר נכבה והתוכנה נשארת תקועה על prepering to flash יש משהו נוסף שאני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות סגורות שסוגרות על כל האוזן איכותיות עם מיקרופון שיהיה אפשר לשחק איתם משחקים ולשמוע מוזיקה ולדבר בסקייפ. מעדיף עד 200 ש"ח אבל אם יש לכם המלצה על משהו ממש טוב יותר מ 200 גם טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-