עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי מדפסת HP 970 שעמדה די הרבה זמן ללא שימוש ומדפיסה עכשיו רק בצבע וורוד (מג'נטה). אני חושד שהמזרקים של שני הצבעים האחרים פשוט סתומים. ניסיתי להשתמש בפונקציית הניקוי של המדפסת, אבל זה לא שיפר את המצב. יש טעם לנסות לנקות אותם באופן ישיר עם איזה קיסם טבול בחומר כלשהו? הצעות אחרות? תודה!

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by valleyzz,
    • 0 תגובות
    • 492 צפיות
  3. Started by G-BOY10,

ואם לא אז גם ה-MX 500 של לוג'יטק כולל את המטען סוללות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. עכשיו יש לי ספק 400W ג'נרי, ויש לי 7800GT ושני הדברים האלה לא הולכים ביחד. אז איזה ספק טוב אתם מציעים לי לקנות??? 400W-450W והתקציב הוא 400-300 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  5. האם העכברים האלה מהווים שיפור על פני קודמיהם ומהווים תחרות ל - MX518 ו - RAZER DEATHADDER הנחשבים לעכברי הגיימינג הטובים ביותר בשוק לפי ESREALITY ?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by roiv11,

מה אתםםם הייתם עושים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by D-Max,

אהלן חבר'ה שבוע הבא אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה להתפנק בציוד מעולה . אבל הבעיה שאני לא כזה מבין גדול בתחום והייתי רוצה להתייעץ איתכם לפני הקנייה אני אשתמש בכרטיס GTX 295 ובמסך 24 אינץ' . לגבי המקלדות אני מתלבט בין Razer Tarantula \ Microsoft Reclusa חשוב לי שהמקלדת תיהיה בעל אפשרויות מגוונות לא ענקית מידי ולא קטנה מידי שהמקשים יהיו לא רעשנים מידי ושהקלדה תעבור בצורה חלקה שהמקלדת תיהיה נוחה להשים עלייה את הידיים במשך רוב הזמן . לגבי העכברים אני מתלבט בין השלושה : Razer DeathAdder \ Razer Lachesis \ Razer Mamba ממה שאני יודע הMamba עוד לא יצא השאלה שלי מתי הוא אמור לצאת וכמה הוא יעלה בערך ? + - אני מחפש את העכבר שיתן לי את מקסימום הביצועים ואת מקסימום הנוחות…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי 3 גיים-פאדים: אחד Sidewinder שאפשר לשחק איתו באוויר ומזהה את התנועה (צירי X ו- Y). ועוד 2 סטנדרטים שמתחברים אחד לשני. עם הראשון קיבלתי מתאם מחיבור סטנדרטי של ג'ויסטיק לחיבור USB וכשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו מיד וניתן לשחק ולראות אותו ב- Devices and Printers שבלוח בקרה (Windows 7). 2 האחרים משום-מה לא מזוהים. אני מחבר אותם עם המתאם של הראשון, הם נדלקים בירוק (יש עליהם נורית חיווי ירוקה) אך לא מזוהים במערכת. מצ"ב תמונה של השלושה, כולל המתאם. אודה מאוד לעזרה בזיהוי 2 הגיים-פאדים הפשוטים יותר ע"י מערכת ההפעלה. תודה רבה, אורן. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by wow,

מישהו יודע אם בפאנל הזה יש תאורה כמו שהוא מוצג באתר או שאין? http://www.pchardware.co.il/docs/pd1588436731.htm

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by snir0,

שלום לכם! קניתי לא מזמן צורב DVD של LG GSA-H22N וכשאני מפעיל את תוכנת נירו מהירות הצריבה המינימאלית שלי היא X16 ואני רוצה לצרוב במהירות של X8 או X4 כדי שהסרט יצרב בצורה הכי טובה בלי פאקים. מישהו יכול לומר לי מה עושים במצב כזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. Started by nadavP3,

שלום יש לי שעלה בקשר למחשב כף יד: אני צריך מחשב כף יד שיהיה אפשר לכתוב בו בעיברית ארבה מסמחים (לפחות10מגה של מסמחיים) ושיהיה אפשר לסדר את המשמחים שבוא לפי כתגוריות בתקיות שונות, שיהיה בצבע ושלא יעסה בעיות עם אברית ואנגלית ומספרים באותה שורה וגם בתריה לכמה שיותר זמן 1 העם בכלל יש כזה 2 עם כן איזה וכמה הוא עולה (ועם אופשר איפו אפשר לכנות אותו) 3 בקשר לכתיבה אני מנחש שצריך תוחנה בשביל לעסות את זה עז איזו תוחנה יחולה לעסות את זה?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  12. שלום, ראיתי שמקלדות הגיימינג האלחוטיות מומלצות פחות, מקבל. מאחר שבשבילי מקלדת אלחוטית היא האפשרות היחידה, אני בכל זאת מחפש המלצה על מקלדת כזו. 150-350שקל התקציב. המלצות? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by esaly,

אשמח לחוות דעת מקצועית לגבי הספק הזה של SPHIRE. http://www.spirecoolers.com/psu.asp?ProdID=4 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  14. שלום התקנתי מחדש את הווינדוס, והגלגלת של העכבר לא עובדת כלומר, הלחצן עצמו פועל, אך לא מאפשר לגלגל דפים הן באינטרנט והן במחשב עצמו למטה ולמעלה יש פתרון לזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ורציתי לדעת איפה איך כדאי לקנות אתר\חנות, ואיזה כדאי לקנות, אני יודע שהשאלה טיפשית אבל אני רוצה עכבר חדש

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  16. היי, נתקלתי בתופעה מוזרה בעכבר הזה... הפלסטיק באמצע (השחור) איפה שנמצאת הגלגלת, הציפוי שלו פשוט התחיל קצת להתקלף...יש עליו מעין נילון שנראה שהוא דבוק עליו..ועכשיו בקצוות של הפלסטיק מימין יש טיפה חלק שמתקלף... קרה למישהו?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  17. הי חברה מדפסת HP 840 מודיע לי שחסר נייר ולא מדפיסה. בפועל יש נייר במדפסת. מה יכולה להיות הסיבה? בתודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  18. Started by LOOSE,

שלום, ברשותי Harman Kardon Soundsticks III שמשמש אותי בעיקר למשחקים וקצת מוזיקה. האם אני יפיק תועלת ברכישת כרטיס קול? במידה וכן אשמח להמלצות מאתרים כמו https://www.overclockers.co.uk/ או http://www.amazon.co.uk/ תקציב של עד 50£ במידה ובאמת שווה את זה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. קיבלתי מערכת מקלדת ועכבר BLUETOOTH מדהימה (DINIVO של לוג'יטק) מאמריקה. הבעיה שאין עליה אותיות בעברית. איפה אפשר לעשות את זה וכמה זה אמור לעלות בערך? תודה על כל תשובה. יויו12

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by alexrta,

שלום לכולם! קניתי עכבר חדש של חברת לוג'יטק ועכבר מגיע עם שני חיברוים ל-PS2 ול-USB... לאיזה חיבור משניהם עדיף לי לחבר אותו?? עכשיו העכבר מחובר ל-PS2 ועוד שאלה קטנה: לפי מה שהבנתי לעכבר יש תמיכה ב-800 DPI מה זה ?! תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  21. Started by Emmanuell,

אני מחפש אוזניות in ear / כפתור ( האמת שאני לא סגור מה ההבדל ביניהן אם יש . אבל בגדול לא אוזניות קשת אלא קטנות שנכנסות לאוזן ) עם מיקרופון שישמשו לשמיעת מוזיקה בטלפון ושיחות , יש חברות /דגמים מומלצים ? אני חושב שסדר גודל של עד 200-300 שקל אלא אם כן יש משהו שבאמת שווה חריגה קטנה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Aries,

אני מקווה שהנושא הזה מתאים לפורום הזה ספק 400W גנרי יחזיק? P4 2.6GHz B 512DDR Gigabyte GA-8IPE1000L Intel 865PE Radeon9800 כרטיס קול 5.1 של קריאטיב שתי HDים DVD של סאמסונג Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW ומארז עם 5 מאוררים יחזיק כזאת מערכת?

23. Started by yakir8,

שלום כמו שצינתי יש ברשותי מכשיר משולב MFC-425CN עכשיו השאלה שלי היא אם אני שולח פקס דרכו יש אפשרות שהוא ידפיס לי אישור שהפקס הועבר ליעד שלו כמו שצריך? כי אני יודע שבמכשיר שהוא רק פקס יש אפשרות כזאת. אם ישנה אפשרות כזאת אך אני עושה זאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  24. עכבר למשחקי FPS שיהיה עמיד ה DPI לא ממש משנה לי העיקר שיחזיק הרבה זמן היה לי עכבר אופטי לא מזמן ב 40 ש"ח שהיה כתוב עליו PSY(עדיין לא הצלחתי למצוא את העכבר הזה) שהחזיק אצלי הרבה מאוד זמן ואהבתי תתחושה שלו במשחקיםם אבל בגלל שלא הצלחתי למצוא אחד חשבתי לקנות עכבר חדש אז יקר לא תמיד יותר טוב אני פשוט צריך עכבר עמיד ועם המלצות

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by Mike-zet,

Hello I wanted to know the sizes of the case - ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server if some one has it I want to make sure that its can get in my table thanks

• 4 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.