ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הי, אני בטוח שאתם רואים את הנושא הזה כמה פעמים ביום, אבל אני ממש צריך עזרה בנושא: המחשב צריך לכלול: מעבד ~ 1700MHZ 256 MB זיכרון פנימי HD 40 GB כרטיס מסך סביר (לא יקר מדי) מסך 17 שטוח הצעות (PENTIUM או AMD) יתקבלו בברכה :
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המפרט למטה. יש לי כל מיני זכרונות אבל כאשר אני שם 256DDR ו640DDR אני מקבל אותו ציון בסנדרה וב PCMARK2002 אז זה נראה לי מוזר יכול ליהיות בעיה של הגדרות. יש לי WINXP PRO מה יכולה ליהיות הבעיה ?????????????????????? אני מקבל ממש ציון נמוך מזכרונות ובסנדרה זה אומר שמנוצל רק 70-80 אחוז מיכול (BANDWIDTH ) . בPCMARK אני מקבל ציון עלוב של 2700 בערך שזה יותר נמוך מכאלה שיש להם 256. AMD THUNDERBIRD 1200@1370 giga-byte 7vtx msi g-force3 ti200 @240\470 ddr 640 pc2100 שאלה נוספת מה זה COMMAND RATE T1 או T2 של הזכרונות זה נמצא בביוס,אם אני משנה מT2 ל T1 אז אני מקבל מסך כחול של בעיה בXP ?? משהו מוזר מאד. :smoke: תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ספק מהדגם הבא התקלקל PW230ATX , איפה ובכמה אפשר לקנות אחד חדש? עוד שאלה, על המארז של הספק רשום המספר הבא: TH-98-04 זה מספיק אם אני באה לחנות להגיד להם שאני צריכה ספק שיתאים לו? תודה מראש, חציל
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות לגבי ספקים: 1) האם ספק 400W יתאים למחשב מבוסס על לסלרון 1000 2) האם ספק 300W יתאים למעבד AMD 3) כמה התקני 12V אפשר להשתמש בספק 300W
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה מאז שיש לי את המחשב הזה: כאשר המחשב עובד במשך כמה זמן בחדר נוצרת מן אווירה לא נעימה כזאת. כיאלו האוויר אצלי בחדר יותר חם משל כולם וכיאלו הוא יותר כבר כזה. לא הייתי אומר שהוא מסריח אבל יש משהו דומה. מן עובח כזה. ריח מוזר מאוד. אני בטוח שזה בגלל המחשב כי אם הוא לא עובד אז אין את זה. יש לכם לרעיון למה זה?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ראיתי מס' אנשים פה בפורום אומרם שהצגים של מאג לא טובים איפלו גרועים וכו וכו רציתי לשאול מה היא הסיבה לאימרות האלה? מה הבעיות איתו? למה לא לקנות? פשוט יש לי אחד ואני רוצה לדעת מה הבעיות איתו (מלבד שהוא מרען בקצב של85 מקסימום ואז הזמן - מניסיון אני לא בטוח שבדגם הזה הוא נהיה כהה יותר).
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המאיץ גרפי raedon 8500le שאני יודע שהוא כמו geforce3 ti200 ואפילו יותר טוב והיה לי מוזר המחיר שלו שראיתי בזיגזג 950 ועוד של הרקולסאז נראה לי שמשהו מוזר אז משיהו מוכן להגיד לי למה הוא יותר זול מה g3 ti200 מה ATI עושה מה ש AMD עושה מכינה מעבדים מצוינים ומוכרת אותם ממש בזול
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני רואה דבר כזה usb 2.0 ו USB 1.1 למה הכוונה מה זה נותן לי שזה 1.1 או 2.0 אם יש לי 1.1 מה אני משדרג אותו ל2.0 לא הבנתי אז מי שיכול להסביר לי את זה בבקשה
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש את האסוס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_94&products_id=1559 ואת הגיינוורד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_351&products_id=1597 נ.ב אני יודע על הסיכסוך אבך לא מצאתי קישור טוב יותר
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בבבבבבבבאאאאאאאאססססססססההההההההההה!!!!!!!!!!!! ב א ס ה!!! דווקא כשקניתי את הGXP60 שלי סמכתי עליהם... אבל כשהפעלתי תמחשב אחרי שלחצתי על כפתור RESET נדהמתי לגלות שהוא באמת הלך לי!! מת לגמרי!!! הבאתי את הדיסק בחזרה ליבואן והם צריכים עכשיו לתת לי חדש... הדיסק שלהם דווקא מאוד טוב - הכי מהיר והכי שקט - אבל האמינות - א כ ז ב ה! תגובות??? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1700 384 מגה זיכרון sdram כרטיס מסך ati radeon 8500 וההגדרות בתוכנה היו על 1024*768 בלי antialiasing frame buffer על double texture format על compressed z-buffer depth על 24 bit ו rendering pipeline על d3d hardware t&l ויצא לי ציון של 4500 בערך .... זה נורמלי? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית ולצערי התקציב שלי הוא רק 1000 ש"ח אם מישהו יוכל להמליץ על מצלמה טובה אני יודה לו ובבקשה בלי הודאות בסגנון תוסיף עוד .... ש"ח ותקנה..... בגלל שגם כך זה יותר ממה שתיכננתי לבזבז.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
i whant to buy a good grafic card that will give me a good performene for heavy 3d games, is the geforce4 v8440 worth buying?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , ההורים שלי נוסעים היום לחול ואני צריך בדחיפות עכבר חדש , שמעתי פה הרבה מאוד דברים טובים על הדואל של לוגיטק , האם אפשר להשיג אותו בדיוטי פרי? אם אין שם מיהו יכול להמליץ לי בבקשה על עכבר אופטי לא אלחוטי טוב ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אוקיי אני מתלבט מה לקנות מבינהם יש לי g firce 2 mx 200 :'( מה ההמחצה שלכם למה כדי לקנות? הרבה אמרו לי כדי ללכת על הראדון אבל גם לג' פורס יש 128 מגה וגם ראיתי שאמנם במבחנים הראדון עוקף אבל במשחקים הג' פורס לוקח אותו כמעט תמיד אז מה כדי לקחת!?!?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
:AR15:טוב, אז אני רוצה להחליף כרטיס מסך, ובאתר כלשהו ראיתי את ATI Radeon 7000 במחיר זול (עם 64 MB SDR), רציתי לדעת אם הוא טוב (יחסית), ואם אפשר אז השוואה לאיזשהו כרטיס של nVidia (נגיד אם הוא שווה לGeforce 2 MX או מעליו, או אפילו לטיטניום) ???
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מחשב שישמש למשחקים,עבודה עם תוכנות גרפיות,עבודה וOC בעתיד . החלקים שאני קונה: Antec TruePower 380 Watt - ספק AMD AthlonXP 1800 מעבד Dragon DX-01BLD Tower - מארז PANASONIC FLOPPY 1.44 - כונן דיסקטים S.B LIVE 5.1 Retail -כרטיס קול MSI GEFORCE 4 TI4200 - כרטיס מסך OCZ DDR PC2700 Rev 2 256MB - זיכרון Maxtor 40 gb 7200 RPM - הארד דיסק Epox 8K3A+ KT333 -לוח אם חלקים שיצורפו לחלקים שצויינו: ACER dvd rom X16 X40 Yamaha CRW2100-VK MAG786FD שינויים, הצעות, הערות,מענות וטענות יתקבלו בברכה ;D
-
- 42 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ב-PC MAGAZINE הייתה כתבה החודש שמעבדי הAMD כולם (DURON' ATHLON,ATHLON XP) הם סתם חרא אחד גדול. וכתוב שם גם שהם מצויינים רק למסמכי וורד ודברים כאלו, ומבחינת מולטימדיה ומשחקים לפנטיום אין מתחרה. האם זה נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים סוף סוף סיימתי עם ההתעסקות של החומרה בבית בזאת שקיבלתי סוף סוף את ה 3D Prophet FDX 8500LE של הרקולס כמובן סיממתי את מערכת האופטימלית לדעתי (אחרי כל כך הרבה תכנון...) המערכת שנותנת את היחס של העלות\ביצועים הכי טוב : XP1600 Asus Av7266E (עם RAID כמובן ...) 256 DRR Game Theater (כנראה הקנייה הכי טובה בכל העולם ) מארז ENERMAX נפלא... מודם 56K (לצורכי גיבוי בלבד) שני כרטיסי רשת של Genius SWITCH של Genius אינטרנט - By ADSL :smoke: (שלושה מחשבים יושבים על הרשת ... עם אינטרנט) מערכת קולנוע ביתית מגבר 400W של AIWA סט של 5 רמקולים למערכת (חסר לי עדיין SUB :-/ ) (הנ"ל האחרונים משלימים את ה XP בצורה נפלאה...) DVD - ASUS *16 Aopen CDWriter 24*12*40…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש עכבר אופטי במחיר של עד 350 ש''ח, עד העכבר הנוכחי השתמשתי בעכברים שעלוה לי 25 שקלים, אין לי תלונות על שום דבר, חוץ מהליכלוך שהורס אותם לאחר כמה חודשים. מכיוון שאין לי ניסיון רב איתם, אני פונה אליכם. אודה לכם על התשובה.
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
לאחר שבאשכול הקודם לא הרגתי צורך לפרסם את ההתלבטות במלואה (מופיע כאשכול שמוקדש למפרט המחשב בכלליות) חשבתי שיהיה נכון לפתוח ת'רד חדש- אני מתלבט בין שלוש לוחות אם: 1. EPoX 8K3A+ KT333 2.MSI KT3 Ultra RU 3.Gigabyte GA-7VRXP v1.1 KT333 Chipset 4.ASUS A7V333EA באתר TBREAK קיבלו הלוחות את הציונים הבאים: 1. אפוקס - 85 http://www.tbreak.com/hard/mobo/epox_8k3ap/page9.html 2. MSI- 93 ובחירת העורך http://www.tbreak.com/hard/mobo/msi_kt3ultra/page9.html 3. ג'יגה בייט-86 http://www.tbreak.com/hard/mobo/gigabyte_kt333/page8.html 4.אסוס-88 http://www.tbreak.com/hard/mobo/asus_a7v333/page1.html באתר tweaktown התקבלו הציונים הבאים: 1. אפוקס 95 2.MSI- לא נבדק. 3-…
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה!!! האם ביטול מס הקנייה מחו"ל מאפשר הזמנה של מוצרים כמו MP3 JUKE BOX דרך ה-WEB ללא מס שחיטה במה זה כרוך NEED HELP PLEASE ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-