עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, יש לי כרגע את העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 - עכבר לא רע בכלל, די מדויק ואלחוטי. אני גיימר, ומרבה לשחק במשחק Counter-Strike: Source (ושאר הגרסאות, אמנם הרבה פחות ב-1.6 ו-CZ). לאחרונה חשבתי שאולי כדאי לרכוש עכבר חדש. בעצת חברי הגעתי למסקנה ש-Logitech MX 510 Performance Optical Mouse זה עכבר מצוין, בעל 800dpi resolution, ו- 5.8MegaPixel Data processing rate. אבל ישנם 2 עכברים יותר טובים שראיתי באינטרנט: Logitech MX 518 ו - Razer DiamondBack שניהם בעלי 1600dpi resolution (ב-MX 518 ניתן לבחור בין: 400dpi, 800dpi ו-1600dpi), לשניהם יש 5.8 MegaPixel, רק ל-MX 518 היו 8 כפתורים כאשר ל-DiamondBack היו 7. אני לא יודע באיזה לבחור ובאם כדאי? האם ארגיש בהבדל? …

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  2. 1-איך אני עושה שאני אראה על מסך מלא? כלומר שאני בא לקחת תמונה זה מראה לי על בקושי רבע מסך...איך אני עושה שזה יהיה על מסך מלא? 2-האם אני יכול לעשות דיליי? אילו שזה יצלם אחרי 3-5 שניות או משהו כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. היי אני חושב שהספק שלי מתחיל לעשות בעיות המאווררים לא ממש עובדים כמו שצריך (אחד לא עובד, אחד נכבו לו הלדים ) הקתודות מהבהבות לפעמים והיום גם המחשב קרס ונדפק לי הוינדואוס יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים, אבל יש לי הרגשה שזה הספק... הספק הוא HEC AR-T 300W יש דרך לבדוק אם הוא הבעיה?

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  4. זקוק להמלצה עבור מדפסת לייזר צבע A4 המיועדת למשרד בינוני לשימוש מגוון של צרכי משרד אבל גם עבור תיקי מוצר עם איורים וצילומים בצבע יכולת הדפסת צבע טובה+ של תמונות (לא נדרשת איכות צילום) - חשוב מאוד להמחשות, סקיצות וכו' יכולת להדפיס על נייר בדיד עבה יכולת לעבוד ברשת יכולת ניהול צבע/איכות הדפסה (בדרייברים) אפשרות מניית הדפסות נבדקה הזירוקס 6120 והתוצאות גרועות נבדקה גם לקסמרק (לא זוכר דגם) אבל היא עפה מהמשרד מהר מאוד הייתה גם XEROX Phaser 8400 אבל ירדה עקב עלות תפעול גבוהה מאוד ובעיות אחרות תקציב 2000 ש"ח עם גמישות למעלה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. שלום לכולם יש ברשותי צורב CD של LG אשני ממש נהנה ממנו למרות שיש לי גם צורב DVD של נק אני עדיין אוהב את ה LG מהיר מאוד ואמין לאחרונה יש לי איתו בעיה!כל הזמן שאני סוגר את הדלת היא ישר נפתחת לי באותה שניה!אולי איזה 5 10 פעמים עד שהיא נסגרת לחלוטין! למישהו יש פתרון לעניין?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by FoxMaster,

מקלדת/עכבר ורמקולים ב500 ש"ח למשחקים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by dddd211,

המארז הזה Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Case (P/S not included כמה אני מקבל מאוררים במארז? כמה עוד אפשר להוסיף? ומה הMM שאפשר להוסיף? וכמה בכלל יוכל להיות מאוררים במארז? וגם אמרו שבמארז יש כול ווריאציות אז מה להגיד להם? חשוב לזכור כי המארז מגיע בכל מיני ווריאציות ויש לבקש את זו עם התוספת של לפחות 2 כוננים קשיחים אני יגיד להם שהיתנו לי את המארז הזה עם התוספות?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  8. [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD=width: 100%] היי העלתי לכם תמונה של המקלדת שאני רוצה לקנות ומתלבט מישהו מכיר? Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard תמונה זה מ KSP בסך של 395 מה דעתכם?מכירים משהו יותר טוב?יותר זול? שבת שלום [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. היי כולם, קיבלתי עכשיו NOKIA 6100 ואני רוצה לעביר אליו נתונים מהמחשב ולעשות עוד כל מיני דברים שדורשים תקשורת עם המחשב... הכבל עולה דרך אורנג' 260 שקל (!!!!) שזה ממש ממש מוגזם אז רציתי לשאול אם אני קונה כזה IRDA שנכנס לUSB זה ייתן לי רמת תקשורת טובה.... כמה מגה-בייט אינפרא-אדופ כזה שמחבור ישירות לחיבור USB מעביר בשנייה?? אינפרא-אדום כזה עולה 140 שקל שווה לקנות?? תדוה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  10. קניתי את הפד הזה היום וכשבתי הסיתה מדדתי אותו על האריזה כתוב שהאורך שלו הוא 320/285mm כשמדדתי אתו יצאה שהאורך בסדר 320 אבל הרוחב יצאה 265mm שתי ס"מ קטן יותר למי שיש את הפד הזה תבדקו בבקשה את הגודל שלו ותגיבו האם גם אצלכם הרוחב קטן יותר ב 2 ס"מ תודה!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by Compiler,

שלום, יש ברשותי גיימפד ישן ללא דרייבר ובעת חיבורו למחשב מן הסתם הוא לא מזהה אותו.. (חיבור DE-9, של הגיימפד נקבה במחשב זכר) שאלתי היא: האם מישהו יודע מאיפה להשיג דרייבר לגיימפד כזה ישן (אין לי פרטים עליו ואפילו לא חברת ייצור) ואם אני אחווט אתו לUSB (אני לא יודע איך אז אם אפשר מדריך) יש סיכוי שהוא יפעל? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by Tik-Tak,

טעות סליחה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  13. אני רוצה לזרוק כמה שפחות כסף אז תענו לי כמה שיותר ברצינות מה עדיף. http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MOS&DRID=9201846 או http://www.starcom.co.il/product.asp?product=433 האם ההבדל בייניהם יהיה לי גדול? (אני גיימר לא קטן , אני יודע שהלוגיטק מצויין למשחקים אבל האם הוא שווה את זה?)

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by Jesper,

לצורך סריקת אלבומים ישנים אני רוצה לקנות סורק בתקציב של עד 500 ש"ח. אני לא מחפש מכשיר משולב אלא סורק בלבד. חשוב בעיקר שיסרוק במהירות. אם אפשר רצוי גם שיתאים לסרוק דפי A3. מישהו מכיר ויכול להמליץ לי מה לקנות?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by shlomi_x,

היי, הצרכים שלי: התקנת תוכנה שפיתחתי בסביבת DotNet על מכשיר נייד, קטן וקומפקטי המריץ מערכת הפעלה מייקרוסופטית. אשמח אם משהו יתן סקירה (או לינק) על ההבדלים בין PDA לבין Pocket Pc, חברות מייצרות, מערכות הפעלה, קלות הלבשת תוכנה תפורה, וכדומה. תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by tal_levi1000,

מה ההבדל בין ה Razer Copperhead לבין ה Razer Plasma Diamondback חוץ ממנוע ליזר נגד מנוע אופטי ומה ההבדל בין הצבעים? Chaos green anarchy red tempest blue למה הכחול הכי יקר?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by AMIT_MEG,

יש לי כבל usb, ויש לו 4 חוטים. ורציתי לדעת מה כול כבל עושה. תתודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by avi9899,

שלום! קיבלתי מדוד מכשיר משולב שלא השתמשו בו הרבה זמן... הבעיה היא כשאני מפעיל את המכשיר זה רושם כך: self-test זה מהבהב כמה פעמים,נכבה לחצי שניה וחוזר על הכל שוב... ניסיתי הכול אולי מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by trojan,

אין לי מושג איזה אל פסק לקנות שבאמת יתאים למחשב שלי אז אם בבקשה אפשר המלצות הן יתקבלו בשמחה ד"א אם צריך מפרט מינימלי של המחשב אז הנה ספק 480w מעבד pentium 3 ghz lga775 לוח אם intel avalon 915 זיכרון 512 ddr כרטיס מסך g-force 6600 GT 128 mb ד"ק 120gb 7200 rpm כמובן אם אפשר כמה שיותר זול זה יהיה טוב ! תודה.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by kfir_dnd,

שלום חבר'ה, אני מחפש מדפסת לייזר איכותית (אני מעדיף שחור - לבן איכותית מאשר צבעוני לא משהו) עד 1000 ש"ח. תודה מראש על העזרה

21. Started by Freeman,

לפני מספר ימים רכשתי מחשב שאליו אני רוצה לחבר סורק. בניגוד לרכיבי המחשב שאני טיפה מבין בעניין אין לי ממש מושג לגבי הסורקים של היום (היה לי סורק של Umax לפני 7-8 שנים והוא נשבר). אני מחפש סורק טוב לשימוש ביתי שאני יוכל לסרוק איתו תמונות באיכות גבוהה. אין לי שמץ מה המחיר הסטנדרטי של סורק טוב היום כנ"ל לגבי הנתונים לגבי הסורקים של היום (DPI, נפח צבע, גודל סריקה וכו'). אודה לכם אם תמליצו לי על סורק שולחני טוב שלא עושה בעיות, שגודל הסריקה יהיה מעל A4 ושיהיה טיפה מעל הממוצע. בתודה....

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by law89,

היי מחפש עכבר ומקלדת לתכנות (כרגע יותר חשוב העכבר, עם המקלדת בינתיים אני מסתדר). יש לי כרגע סט יחסית זול לוג'יטק mk270. יצא לי להתנסות באחד מדגמי ה-mx master שלהם. העכבר גרם לי לכאבי יד כי הוא כבד מדי וגדול מדי (היה לי קשה לשים את היד מסביבו כי הוא גדול), לכן חשוב לי שהמימדים יהיו דומים למימדים של העכבר של הסט שיש לי (ארשום למטה את המימדים. הייתי מאוד רוצה שתהיה אפשרות לגלול כמו ב-master - יש אופציה של לתת סיבוב לגלגלת והיא ממשיכה להסתובב, אופציה שמצאתי מאוד שימושית. אציין שיצא לי לקרוא קצת בעבר באתר ואין לי שום היכרות או הבנה בתחום (ראיתי כל מיני מונחים כמו ממברנה אם אני זוכר נכון ועוד, אין לי מושג מה הם אומרים אז אני סומך על שיקולים דעתכם אם צ…

23. זו המקלדת: http://www.logitech.com/index.cfm/partners/details/US/EN,CRID=1969,parentCRID=925,SCRID=0,CONTENTID=9527 עולה בסה"כ 70 שקלים בKSP. מה שמעצבן בה (או יותר נכון בספציפית שיש לי) זה שהכיתוב שמודפס בה (גם האותיות בעברית ובעצם כל הכפתורים) מורגש כשנוגעים בו. רואים כאילו שהמקלדת הייתה נקייה לגמרי מכיתוב, וכאילו הדפיסו עליה את האותיות, יותר נכון הדביקו.. מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? כי זה לא ממש נוח

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. יש לי שאלה- אם אני קוונה מקלדת ועכבר אלחוטיים בסט, ויש לי כבר עכבר טוב (mx1000) אפשר לחבר רק את המקלדת ולזרוק תעכבר לעזאזל?? או שזה מתחבר באותו usb ואי אפשר שרק אחד מהם יפעל?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים