עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Tik-Tak,

טעות סליחה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  2. Started by ZeppeliN,

אני קונה X1800GTO ויש לי 520W ג'נרי. אני יודע שהוא יחזיק אבל בדקתי בחיבורים ואין לי את החיבור מולקס לPCIe מתאם עולה איזה 200 שקל אז עדיף כבר ספק חדש וטוב. תמליצו לי ספק כח שיחזיק X1800GTO שיש יציאת מולקס לPCIe תקציב: משהו כמו 350 שקל מעדיף מנעה מחשבים, או KSP, אבל מקב גם חנויות אחרות תודה! נ.ב: אני יודע שיש את האנרמקס בעוד 100 שקל אבל אני רוצה לדעת אם יש אופציות יותר זולות נ.ב2: מישהו יכול לתת לי לינק למארז גדול מאוד שלא יקר מאוד (400 שקל מקסימום) נ.ב3: אפשר גם לתת לינק לספק+מארז באיזה 600 שקל

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by (G),

יש לי WHEEL של PS2 שאותו חיברתי למחשב, אני משחק GRID, לא היה לי WHEEL שנחשב מקצועי ולכן אני לא יודע להשוות. כשאני משחק GRID, השליטה די קשה, השאלה היא כזאת: האם שווה להתעסק עם הגדרות הרגישות של ה-WHEEL ולהתאמן עליו או שהוא ממש פשוט ולא יעשה את העבודה גם אם אני אכוון ואשקיע שעות אימון עליו. קישור לאתר המוצר: http://www.szdashine.com/e/product2.asp?id2=26&id=172 תודה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by cold-fire,

כבל חשמל מתאם מ-20 פין ל-24 פין עבור לוחות LGA775 / AMD939 הקישור לאתר http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2285

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by tomer87,

אני רוצה לקנות אל-פסק טוב למחשב שלי . אני צריך שהוא יתאים למחשב ולמסך 17 אינצ התקציב שלי הוא בין 700-800 ש"ח תודה תומר בכר

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  6. Started by ashkenazone,

מה עדיף לי לדעתכם לFAST SHOOTERS: א. G5 בלי פד? או ב. MX518 ואולי פד... ג. שניהם ב400 שקל גג כאילו שווה לי מאוד להשקיע עוד ולקחת עם הMX518 פד? או לקחת G5 עכשיו ובעתיד לקנות פד? או יש לכם הצעה אחרת טובה יותר ב400 שקל סה"כ?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by Lumber_Jack Jim,

פעם, לפני שנים רבות כשברא אלוהים את הDDR ביום השמיני, הייתה פיסת חומרה חביבה בשם DDR pc 1600... לאחר שנים רבות של שינת עידנים בקרבי האדמה לצד הטיטנים התעוררתי. והחלטתי החלטה שזעזעה אפילו אותי, החלטתי להחליף לוח אם. כמובן קניתי פיסת חומרה איכותית (ASUS A7V KT266E) ,לאחר הרכישה הבנתי שהכנסתי את עצמי למצב לא נעים: אשר בו יש לי לוח אם חדש מעבד דורון 800 עם 200 מגה הרץ FSB ו... חוסר ידיעה מוחלט עם זכרון PC2100 יעבוד עם מעבדי החביב(אשר ימות באביב) ולוח האם החדש אך חסר שימוש עקב חוסר התאמה אפשרי בזכרון והיכחדות זכרונות DDR 200 MHZ ... לכן אסכם זאת בקצרה: האם מעבד דורון(200 FSB) יעבוד עם זכרון DDR 266? נ.ב:"All your base are belong to us" ASISTANCE NEEDED PLZ!!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  8. Started by doker,

קודם כל רציתי לדעת אם יש אותו בIVORY כי באתר שלהם אין גרסת מחשב אבל הם כותבים באייבורי ניתן להשיג את כל סוגי בקרי משחק והגהים מהחברות המובילות: Logitech,Microsoft,RockFire ועוד.... ועוד שאלה היא איך הוא נטען? דרך כבל USB ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. Started by lioron7,

שלום לפני כחודשיים קניתי את העכבר והוא עבד מצוין ופתאום בלי סיבה הלחצנים תקועים די חזק וצריך להפעיל עליהם כח בשביל שיעבדו יש הצעות תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  10. ראיתי אותו במבצע בפנדה ב700 שקל. אני צריך מארז HIGH END עם אורור טוב כי המארז שלי חנוק אני צריך מארז מקסימום במחיר הזה האם זה המארז בשבילי ?

11. Started by poyzon,

נכון בכבל חשמל שיוצא מהספק יש ארבעה כניסות.. מה עושה כל אחת..וכמה זרם מעבירה... שתיים שחורים,צהוב ואדום. תודה רבה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by shirNoshe,

קיבלתי את ה-ERGO 525. בערב או מאוחר יותר אצלם,אתקין וארשום מספר רשמים ממנו. אגב,הוא מגיע רק באריזת BOX. עריכה:לפני העלאת התמונות,כמה רשמים מהעכבר: העכבר הגיע בקופסת RETAIL שכולל דיסק התקנה.עכבר.ומתאם USB/PS2. כמו כן הגיע עם חוברת הוראות שמצריך שימוש במיקרוסקופ לקריאת ההוראות.(לא שצריך להבין אבל...). העכבר הועבר בהוד והדר לחריץ ה-USB ומכאן מתחילות הבעיות: המחשב נתקע וכל ניסיון לשחרר אותו עלו בתוהו. RESET העלה את שלב ה-POST ובזה הסתיים הרומן עם העכבר.רק הוצאת העכבר מה-USB גרם למחשב לעלות. חיברתי עכבר אחר..ונאדה!המחשב אותו הדבר!לא זז,נתקע וב-BOOT הוא לא מעלה את WIN. טוב,חושבים..אולי הדרייברים של לוג'יטק הפריעו?הסרתי את כל הדרייברים,כולל לשם ביטחון מלא מהרגיסטרי. נ…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by GbeTech,

יום אחד אני מחבר את המקלדת שלי כמו תמיד, ופתאום היא לא מגיבה בכלל! אפילו אין אות בקיובייס. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by hedva,

המדפסת לא תעבוד הרבה, (לפעמים הרבה, ויתכן שבועות שלמים שכלום), לכן חשוב אמינות למכשיר שמתמודד עם התיבשות דיו ההדפסה היא של מסמכים, לכן חשובה איכות הדפסה, ולא צריך צבע חשוב פקס עצמאי (שניתן לחייג ולשלוח כשהמחשב מכובה) האם משנה לייזר/דיו?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by Sifo Jen,

הבנתי שזה משהוא מאוד ניסיוני של טרניסטור משתי מולקולות אבל לא הבנתי איך זה עובד ומה הפוטנצייל של זה, מישהוא יודע? תודה. יאיר.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by elad-k1,

http://www.pch.co.il/docs/pd1559302545.htm המארז הזה טוב

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  17. אז ככה: יש לי תקציב של 1300 ש"ח למארז כולל ספק כוח. רצוי שהמארז יהיה יפה, ושהספק כוח יהיה טוב. יש לי מעבד AMD X2 3800 וכרטיס מסך 6600GT אז צריך ספק דיי חזק. מחכה לכם, תודה

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by Freedom-Shepherd,

אהלן, אני מחפש המלצה לכרטיס קול למחשב גיימינג, שמיועד לרמקולים של 5.1. בתחום מחיר סביר של עד 500 שקל. לא משנה לי חיצוני או פנימי, אני לא יודע מה עדיף. אני עובד עם 5 רמקולים של logitech וסאב שלהם גם, אין לי מגבר ואני לא יודע אם אני צריך אני מחפש לשמוע מוזיקה בצורה איכותית, גם מבחינת איכות צליל וגם מבחינת איכות סראונד, הרמת ווליום פחות חשובה לי, אני לא עושה מסיבות בחדר תודה מראש!

19. Started by shogi,

שלום. יש לי את הסט שבנושא. אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליקה שוב לפעמים קורה שהרסיבר של הסט נדלק, אני לוחצת על הכפתור שקולט את המקלדת והעכבר והוא מהבהב אבל כשאני לוחצת על אותו כפתור בעכבר או במקלדת כשי שיקלטו הרסיבר נכבה ולא מגיב. (כשהוא קולט נדלקת נורה שמסמנת שיש חיבור, ומיותר לציין שהעכבר או המקלדת לא מגיבים אם הרסיבר כבוי). ניסיתי לנתק ולחבר שוב את הUSB שלו למקומות אחרים, לאותו מקום, ורק אחרי 10000000 נסיונות זה מצליח. כל הדרייברים המעודכנים מותקנים. מה עושים?? :s05:

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by dinsh,

מה מעביר נתונים יותר מהר.: usb 2.0 או firewire ??? תודה.

21. Started by Compiler,

שלום, יש ברשותי גיימפד ישן ללא דרייבר ובעת חיבורו למחשב מן הסתם הוא לא מזהה אותו.. (חיבור DE-9, של הגיימפד נקבה במחשב זכר) שאלתי היא: האם מישהו יודע מאיפה להשיג דרייבר לגיימפד כזה ישן (אין לי פרטים עליו ואפילו לא חברת ייצור) ואם אני אחווט אתו לUSB (אני לא יודע איך אז אם אפשר מדריך) יש סיכוי שהוא יפעל? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  22. אני רוצה לדעת אם המקלדת והעכבר האלו טובים למשחקים..!! http://ivory.co.il/product.asp?productid=2762&CatCode=412 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2686 http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=385&ArticleID=919&Page=1 תגידו איזה עכבר הכי טוב ואם העכבר הלא אלחוטי טוב לגיימרים וגם המקלדת..!! תודה לעוזרים...!!!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  23. Started by idodos,

האחת - HP officejet 4355 לינק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6148 השניה- Lexmark X5470 לינק: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6487 לא יודע למה של ה HP כזה יקר, ב-office depot מוכרים אותו באותו מחרי כמו את הלקסמרק (590 ש"ח). ככה שהם אותו מחיר מבחינתי.( גם נועה וגם אופיס דיפוט קרוב לי לבית). א. אז מה עדיפה מביניהם ? מבחינת איכות הדפסה וסריקה והפקס... מהטלפון לא אכפת לי בכלל ... או אולי יש עוד אופציה במחיר הזה (עד 600 ש"ח) שהיא גם מדפסת , סורק ופקס ? ב. מה אומר שה-HP היא "מדפסת טרמית" ? לקנות לה צבעים חדשים יעלה יותר מללקסמרק ? תודה.

24. Started by davli,

שלום לכולם. אני מחפש שלט (אם אפשר דמוי ps3 אם אפשר) כדי לשחק pes כמו בנאדם על המחשב. אם למישהו יש ניסיון איתם ויכול להמליץ על אחד ברמה של שלט PS3 אמיתי אודה לו מאוד...תקציב הוא לא בעייה. הבנתי ממס אנשים שפשוט עדיף לקחת שלט מקורי של xbox360 שמתאים גם למחשב כי שלטים של קונסולות תמיד טובים יותר...זה נכון??? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים