עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני צריך סורק סביר מומלץ שלא צריך חיבור לחשמל - משתמש בחשמל של ה USB

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by psycho killer,

קניתי מדפסת חדשה הדפסתי בה פעם אחת ומאז לא נגעתי בה הרבה זמן ועכשיו שאני רוצה להדפיס הצבע כבר יבש יש מצב לסדר את זה או שאפשר לזרוק לפח את הראשי צבע

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  3. צריך להיות אלחוטי (לא IR) עכבר אופטי אחריות כמה שיותר ארוכה יש עדיפות ל Logitech שרק אחרי 7 שנים התחילה לזייף לי המקלדת שלהם.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה לדעת יש בפנאל הקידמי של המארז אני רוצה להוציא אותו ויש שם 6 קליפסים שאתה לוחץ על שתיהם מלמעלה ומלמטה ואז זה אמור לצאת וזה לא יוצא מה עושים בבקשה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by asilic,

היי אני מעוניין לקנות מדפסת שעיקר עבודתה תהייה הדפסה בשחור לבן. ואולי לפעמים הדפסת צבע קטנה מאוד על איזו מדפסת אתם ממליצים לי? חשוב שמחיר הדיו יהייה נמוך...ושלא יגמר מהר... מה אתם חושבים על מדפסת לקסמרק Z45?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. Started by CS1994,

שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS UX430UNR ואני מעוניין לקנות תחנת עגינה. כרגע, לתחנת העגינה אני מעוניין לחבר רמקול, 2 מסכים (FHD מדגם של SAMSUNG 24 אינץ') , מצלמת אינטרנט ומקלדת + עכבר. בעתיד, ארכוש מסך מרכזי בגודל של 32/34 אינץ' (להערכתי הוא יהיה 2K או 4K) ואשאיר בנוסף אליו את אחד המסכים שקיימים. לאחר בדיקה אני מבין שתחנות עגינה יכולות להיות בעיתיות אם לא בוחרים אותם נכון, לכן אשמח לייעוץ. חיפשתי באינטרנט לגבי אם הדגם שלי ניתן להטענה דרך תחנת עגינה כזאתי או אחרת, אך לא מצאתי מידע בנושא. אהיה מאוד מעוניין שהתחנת עגינה כמובן תטעין לי את המחשב. אשמח מאוד לעזרה והמשך יום טוב

7. אני מחפש... מישהו יודע גם מה האפשרויות שאני יכול לערוך איתו? שמעתי רק צלצולים ועוד משהו...לא?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  8. הספקים FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan או ENERMAX LIBERTY 400W הדיסק קשיח הם Maxtor DiamonMax 10, 6V250F0, 250GB, 16MB, S-ATA/300 NCQ, 7200RPM או WD CaviarXL WD2500KS 250GB S-ATA/300 16MB 7200RPM תודה מראש לתגובות

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by shuky123,

לוח האם שלי התקלקל כנראה כתוצאה מסתימת אבק במאוורר. האם ישנו מדריך לניקוי המחשב? מה התדירות ובאיזה אופן ובעיקר איך מנקים את המחשב?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by Inertia,

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב כף יד חדש ועם כמות הדגמים שיש (או לפחות כך נדמה לי) קשה מאוד להחליט... איפה אני יכול למצוא כתבה הסוקרת את הקיים היום בשוק או אפילו השוואות בין מכשירים קיימים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מארז ואני לא יודע איזה... אני לא צריך ספק כוח, יש לי אחד טוב. דיברתי עם noacomp והם אמרו אני יכול לקנות ב 330 שקל את הריידמקס: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1407 או ב 280 שקל את הקופיוקייס: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2278&catcode= איזה מהם יותר כדאי? והאם יש לכם הצעות נוספות אני מחפש מארז עד 320 שקל בערך תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  12. Started by Myt0s,

לאחר שbio.... אמר לי כי הcase שלי אולי מספיק החלטתי להתעייץ איתכם שוב אז מה עדיף? Simbadda Q3 LCD Front USB/Firewire/Audio 520W Case או Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case הבדל כספי שם הוא מאוד קטן וגם אני קונה HDD COOLING של Spire HD05040B/S FlowCooler (אני עדיין אצתרך את זה עם ה-Simbadda????) בכל מקרה תודה רבה על הייעוץ..... ;D : 8)

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  13. אשמח להגה מרוצים רוטט עם דוושות + כמה פיצ'רים נוספים אם יש למשחקי מירוץ, כמ לדוגמא ה-COLIN MCRAE DIRT תקציב עד 350 ש"ח . תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by H-nover,

שלום, לפני כשלושה חודשים רכשתי מדפסת לייזר lexmarlk e232 ולפני יומיים אזל הדיו במדפסת לייזר (למרות שאיפה שקניתי אמרו שייקח לזה הרבה זמן). זה הנסיון הראשון שלי עם מדפסת לייזר וחשבתי שהיא תחסוך זמן וכסף. אבל כשנסיתי לברר איפה אני משיג דיו... שגם זאת התבררה כבעייה ... נתברר שהדיו עולה בין 300-400 שקלים והמדפסת עצמה עלתה לי 600 שקל. מישהו יודע אם המחיר הזה ריאלי.... ואם כן... לא שווה לקנות מדפסת חדשה ...??? ולמה המחיר כל כך גבוה??

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  15. אני רוצה להבין הgame pad הזה גם רוטט??? אני מחפש די ההרבה זמן אחד רוטט ולא מצאתי ! אם למישהו יש אחד רוטט שיסביר לי איך זה ?! ועוד דבר נניח הgamepd הזה זה מה שאני רוצה אפשר איפשהו לקנות אותו או להזמין אותו? :AR15:

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by dddd211,

המארז הזה Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Case (P/S not included כמה אני מקבל מאוררים במארז? כמה עוד אפשר להוסיף? ומה הMM שאפשר להוסיף? וכמה בכלל יוכל להיות מאוררים במארז? וגם אמרו שבמארז יש כול ווריאציות אז מה להגיד להם? חשוב לזכור כי המארז מגיע בכל מיני ווריאציות ויש לבקש את זו עם התוספת של לפחות 2 כוננים קשיחים אני יגיד להם שהיתנו לי את המארז הזה עם התוספות?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by reviZor,

האם המארז של TT סדרת ה: xaser III שווה את הכסף??? והאם הספק שמגיעה איתו לא צורך תחליף???

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by אביחי,

אני רוצה לקנות עכבר+מקלדת. תקציב: עכבר עד 500 ש"ח מקלדת- עד 500 ש"ח.

19. Started by shogi,

שלום. יש לי את הסט שבנושא. אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליקה שוב לפעמים קורה שהרסיבר של הסט נדלק, אני לוחצת על הכפתור שקולט את המקלדת והעכבר והוא מהבהב אבל כשאני לוחצת על אותו כפתור בעכבר או במקלדת כשי שיקלטו הרסיבר נכבה ולא מגיב. (כשהוא קולט נדלקת נורה שמסמנת שיש חיבור, ומיותר לציין שהעכבר או המקלדת לא מגיבים אם הרסיבר כבוי). ניסיתי לנתק ולחבר שוב את הUSB שלו למקומות אחרים, לאותו מקום, ורק אחרי 10000000 נסיונות זה מצליח. כל הדרייברים המעודכנים מותקנים. מה עושים?? :s05:

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by Aviv C,

נכון שבמדפסות החדשות (או אולי בחלקן) כל פעם שמדפיסים יש חלון כזה שאומר כמה דיו נשאר? אז יש לי בעיה איתו. כשאני מדפיס וזה מראה לי את החלון הזה הוא מראה לי אותו כמו בקובץ המצורף. מה אפשר לעשות? יש לי מדפסת HP Deskjet D1360. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by gilza,

אני מעונין להחליף מארז וספק כח,כרגע קיים ספק של 145W ,כשאני בודק נתונים של ספק חדש יותר נניח של 350W ' הנתונים של הזרם היוצא (AMPER) בספק החדש גבוהים בהרבה מהספק הישן,האם זה אמור להשפיע באיזשהו אופן על לוח האם.חיפשתי בחוברת של הלוח הגדרות של זרם ולא מצאתי.המחשב הוא פנטיום 3 . האם אני יכול לחבר ספק חזק יותר (350W) למחשב הנ'ל. תודה למי שיכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. הצורך שלי הוא שאני אוכל להתעסק עם קבצים במחשב(בעיקר סרטים) כשאני יושב על הספה (עצלן אין מה לעשות) אין צורך להגזים בסכומי עתק אני לא מחפש משהו רציני רק משהו שיעבוד. תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by udi,

אני מחפש שלט למחשב ושוב הדגש כאן למחשב בכל האתרים שאני נכנס למשל בלוגיטק אני מוצא שלט שיכול לשלוט ב 15 מכשירים אבל לא כל כך נוח לשימוש מול המחשב { אין עכבר וכו' ... } שורה תחתונה אני מחפש שלט למחשב במחיר של 500-600 ש"ח שיהיה נוח לתפעול ועם אפשר שיהיה לו אפשרות לתכנת לחצנים תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  24. שלום חברה כבר הרבה זמן שאני חושב לקנות מחשב חדש וחיפשתי את העכבר והמקלדת המושלמים האלחוטים וזה מה שמצאתי Logitech Cordless Desktop MX בלי המספרים אחרי ה MX הוא בא עם עכבר ומקלדת אלחוטים MX700 שהוא אמור להיות כמו ה MX518(אבל אלחוטי) והמקלדת באה עם כל הכפתרים המסודרים של פעם שכבר אין במקלדות INSERT/HOME/DELETE שהם אחד ליד השני פשוט מדהים: חיפשתי אותו בכל האינטרנט ולא מצאתי מקומות שמוכרים אותו אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הסט המושלם הזה שיגיב בבקשה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by joe123,

שלום אני מעוניין לקנות מדפסת צבעונית, אך לא לשימוש כבד. ראיתי את קנון ip1500 והבנתי שהדיו שלה מאוד זול (59 ש"ח ב-dmo לשחור וצבעוני ביחד) השאלה שלי, האם שווה ללכת על זה? והאם הדיו זול כי הוא נגמר מהר הרבה יותר מ-HP לדוגמא

• 1 תגובה
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים