עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ProMeR,

הזמנתי אוזניות: Tt Shock One. הזמנתי מ- KSP, ועלה לי 279 ש"ח במקום 470 ש"ח. איך האוזניות ביחס למחיר ? איך הסיבירה V2 USB ביחס לשוק וואן ? ההבדל מחירים הוא 150 ש"ח. היה עדיף לקנות סיבירה ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by tal_levi1000,

מה ההבדל בין ה Razer Copperhead לבין ה Razer Plasma Diamondback חוץ ממנוע ליזר נגד מנוע אופטי ומה ההבדל בין הצבעים? Chaos green anarchy red tempest blue למה הכחול הכי יקר?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by doker,

קודם כל רציתי לדעת אם יש אותו בIVORY כי באתר שלהם אין גרסת מחשב אבל הם כותבים באייבורי ניתן להשיג את כל סוגי בקרי משחק והגהים מהחברות המובילות: Logitech,Microsoft,RockFire ועוד.... ועוד שאלה היא איך הוא נטען? דרך כבל USB ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  4. Started by drcoca,

מחפסת סורק לנגטיבים גדולים כמו צילומי פנורמיים ברפואת שיניים

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by k_700,

רוצה לדעת קצת על הגודל שלו, איכות, איך הוא נפתח(כי אין לו ברגים), על המאוורר שלו(אם הוא שקט או רועש). אשמח למי שיביא לי סרטון על המארז כמו הסרטון שיש על THERMALTAKE SOPRANO, או שתביאו את זה בכתב...

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by LLLLiran,

אני רוצה לקנות מארז חדש ואני מתלבט בין שתי מארזים אני רוצה לדעת מה יקרר לי יותר טוב הקירור יותר חשוב לי מהיופי COMPUCASE CI-6A19 WHITE NO PSU ואני יקנה לו עוד מאורר 120 או Sunbeam Transformer BLACK ואולי מאוחר יותר אני יקנה מאורר 120

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  7. שלום לכולם יש ברשותי צורב CD של LG אשני ממש נהנה ממנו למרות שיש לי גם צורב DVD של נק אני עדיין אוהב את ה LG מהיר מאוד ואמין לאחרונה יש לי איתו בעיה!כל הזמן שאני סוגר את הדלת היא ישר נפתחת לי באותה שניה!אולי איזה 5 10 פעמים עד שהיא נסגרת לחלוטין! למישהו יש פתרון לעניין?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by sft,

הייתי רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה, עד כמה שהבנתי אני צריך כבל RCA (יש לי אדום צהוב לבן בטלוויזיה) לגבי החלק השני אני לא בטוח - אם זה SVIDEO או משהו כזה, איך יודעים ? לאיפה צריך לחבר אותו ? תודה מראש

9. Started by benor,

אני מתכנן לרכוש מצלמה דיגיטלית וחשבתי על Canon A80 אבל שמתי לב שה - Canon S50 מאוד קרובה אליה במחיר. 1. היא שווה את ההפרש? אני מתכוון לפרמטרים כמו: איכות התמונה, נוחות השימוש וכד'. 2. ה- S50 מסוגלת לפעול רק עם הבטרייה שמגיעה איתה? תודה!

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  10. Started by itaysk,

מישהו יודע אם אפשר להשתמש ב Canon A85 כ WEBCAM? זתומרת לחבר אותה למחשב ולהקליט וידאו למחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by ofcourse,

היי אני מחפש מצלמת רשת - תקציב 100-150 אבל כמה שפחות יותר טוב (זה רק לאמא שלי) ומיקרופון תקציב סביבות 60 - חשוב לי שיקלוט טוב מ 60 סמ תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by hedva,

המדפסת לא תעבוד הרבה, (לפעמים הרבה, ויתכן שבועות שלמים שכלום), לכן חשוב אמינות למכשיר שמתמודד עם התיבשות דיו ההדפסה היא של מסמכים, לכן חשובה איכות הדפסה, ולא צריך צבע חשוב פקס עצמאי (שניתן לחייג ולשלוח כשהמחשב מכובה) האם משנה לייזר/דיו?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by dddd211,

המארז הזה Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless Gaming Case (P/S not included כמה אני מקבל מאוררים במארז? כמה עוד אפשר להוסיף? ומה הMM שאפשר להוסיף? וכמה בכלל יוכל להיות מאוררים במארז? וגם אמרו שבמארז יש כול ווריאציות אז מה להגיד להם? חשוב לזכור כי המארז מגיע בכל מיני ווריאציות ויש לבקש את זו עם התוספת של לפחות 2 כוננים קשיחים אני יגיד להם שהיתנו לי את המארז הזה עם התוספות?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  14. שלום, אני מחפש לקנות עכבר אופטי אלחוטי בסביבות ה-250 שקל. הכי חשוב לי שהוא יהיה נח ליד ושיהיה מדויק פחות או יותר, כמו כן לא יזיק אם יהיה עליו יותא מ-3 כפתורים. בבקשה ממכם אל תנסו לדחוס לי במחיר הזה עכברים של LOGITECH או MICROSOFT כי שתיהם פשוט בזבוז של כסף. אז זהו עכפר אופטי אלחוטי שיהיה נח מאוד ליד. אם אפשר גם מאיפה לקנות, באיזור המרכז... תודה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  15. מצלמה עד 1500 שח דיגטלית עם גיגה זיכרון...משו חמוד ועם אחריות..ושמישהו פה ממליץ עליו..עם פלאש זום ובטריה נטעטנת אפשר גם בטריות רגילות..

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  16. Started by יואל,

ברשותי מחשב נייד ניורון, היכן יכול למצוא סוללה למחשב זה?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  17. שלום לכולם, אין לי בכלל נסיון עם סוג החומרה הזה כך שאני לא מכירה יצרנים בכלל - זקוקה להמלצות. צריכה לחבר לפטופ (מהעבודה) ו -PC ללא DVI, רזולוציה סטנדרטית (1280X1024). עכבר ומקלדת USB אודיו רצוי אך לא חובה. יש אפשרות לפתרון גם לתקשורת (לא אלחוטית, מן הסתם)? אפילו לא לעבודה במקביל? (אם כבר לא להעביר כבלים - אז כבר) תודה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. קניתי את הפד הזה היום וכשבתי הסיתה מדדתי אותו על האריזה כתוב שהאורך שלו הוא 320/285mm כשמדדתי אתו יצאה שהאורך בסדר 320 אבל הרוחב יצאה 265mm שתי ס"מ קטן יותר למי שיש את הפד הזה תבדקו בבקשה את הגודל שלו ותגיבו האם גם אצלכם הרוחב קטן יותר ב 2 ס"מ תודה!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by i-pink,

מחפשת עכבר אלחוטי זעיר.

20. Started by Tik-Tak,

טעות סליחה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  21. היי, אני מתכוון להזמין השבוע את המארז של sunbeam ה-transformer. אני רוצה לקנות לו גם בקר תאורה במחיר של עד 200ש"ח. על איזה בקר תאורה אתם הכי ממליצים לי??? בנתיים אני ראיתי את ה-chameleon של sunbeam. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  22. היי אנשים הכונן dvd של אחותי שבק חיים לכל חי.אני כעת מחפש לה כונן dvd בסכום של עד 400 ש"ח +. אודה לכם אם תמליצו לי על הכונן הכי טוב בטווח המחירים הזה. עשיתי סקר קטן ולמען האמת די התבלבלתי.חלק אמרו לי asus חלק אמרו לי aponer <מה זה?> חלק סוני חלק טושיבה...בקיצור אני מאוד אשמח לי אם תתנו לי את שם הכונן הכי טוב <וגם מספר דגם> נ.ב .-יש לציין שאני בור ועם הארץ בנושאי מחשבים אז הבנתי שצריך תוכנה מסויימת להפעלת ה-dvd ברגע שאני מתקין אותה.שוב אודה לכם אם תעדכנו אותי מהי התוכנה הטובה היום בשוק ומהיכן אפשר להוריד אותה. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  23. אני רוצה לזרוק כמה שפחות כסף אז תענו לי כמה שיותר ברצינות מה עדיף. http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MOS&DRID=9201846 או http://www.starcom.co.il/product.asp?product=433 האם ההבדל בייניהם יהיה לי גדול? (אני גיימר לא קטן , אני יודע שהלוגיטק מצויין למשחקים אבל האם הוא שווה את זה?)

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by AMIT_MEG,

יש לי כבל usb, ויש לו 4 חוטים. ורציתי לדעת מה כול כבל עושה. תתודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים