ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אם למישהו כבל כזה והוא לא צריך אותו אני מאוד אשמח לקבל אותו.. אני חיפשתי כבל כזה המון בהרבה חנויות ואין מישהו שמחזיק דבר כזה. הוא צריך להיות לכרטיסי RADEON ולהראות בדיוק כך: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הי, לא מזמן קניתי את ה Saitek Cybrog Evo Force, אבל הוא לא מכוונן (calibration) וגם ה rudder שלו לא בסדר... http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/UNCALIBRATED.jpg מה עושים עם זה? :עריכה: מצאתי את הפתרון, מורידים את הדרייברים הכי חדישים, זה מוסיף עוד TAB בהגדרות של Deadzone, ואז מזיזים את המדים למינמום האפשרי שהקווים האדומים מגיעים. אפשר למחוק - או בעצם להשאיר לאנשים שעושים חיפוש
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי הגה LS-USBMX 1\2\3 ובזמן האחרון יש לי בעיות איתו: הוא לא עובד במשחקים , ניראה כאילו שהוא לא שולך שום קלט למחשב למרות שההגה דולק (יש עליו מנורה שנדלקת כשהוא ON) בדקתי במנהל ההתקנים ואין אותו שם (למרות שלפני הבעיה הוא היה שם) במקומו יש שם : התקני מנהל ממשק אנוש (HID) ובתוך זה יש עוד 2 דברים וגם עם הדרייברים - אם אני מתקין אותם או לא שום הבדל למרות שפעם זה הוסיף לי פריט להפעלה המהירה שאפשר היה שם לשנות את האפשרויות של ההגה. חיפשתי דרייברים אחרים לא מצאתי. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
לא מוצא... אם אין אז אולי יש כאלה שמדמים את הג'ויסטיק של המכונות משחק הישנות?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ראיתי באמזון מספר מקלדות עם trackball מובנה. חיפשתי בחנויות הרשת בארץ ולא מצאתי שום דבר דומה. מישהו ניתקל בכזאת מקלדת (או לחילופין עם משטח מגע כמו בלפטופים) בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת הסורק הכי טוב והכי גדול (מבחינת הגודל של מה שנכנס בתוכו). אין לי מושג איך לדעת אם הסורק טוב או לא. אני מחפש משהו בתקציב של כ- 400 ש"ח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ידידה צריכה מדפסת, לצילום עבודות לאוניברסיטה, ומדי פעם תמונות (לא משהו רציני). חשוב שהדיו יהיה זול, והמדפסת תדפיס באיכות סבירה+. התקציב הוא עד 350 שקלים, יש משהו מתאים בתקציב הזה לדרישות?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
(יש לי כבר מדפסת) עוד תנאים: שימוש ביתי, זול, אמין, תחזוקה זולה, שימוש בפקס ללא הפעלת המחשב, ושידע לנווט בשיחות הנכנסות האם זו שיחת טלפון או פקס. אני לא יודע הא קיים מכשיר כזה העונה על כל התנאים הנ"ל, אז לפחות מבקש המלצה על מכשיר דומה תודה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה מתאם Bluetooth הייתם ממליצים לי לקנות מהרשימה? http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Bluetooth&DB174463=174474&orderby=price האם כדאי ללכת על ההכי זול שם ( USB BLUETOOTH 60m) שעולה 58 כולל משלוח מהחנות פי.סי. סנטר? האם הייתם ממליצים לי לנסות אתר השוואת מחירים אחר כי אולי זאפ הם גובים כסף מהחנויות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ב שנת 2000 קניתי הגה SIDE WINDR FORCE FEEDBACK שנחשב לרולס-רויס של ההגאים באותו זמן. הבעיה שלי שההגה באה עם חיבור ישן שמתחבר לכניסה הצהובה (מאחורי המחשב),ול ווינדוס XP אין תמיכה ב דרייברים ישנים,ולכן אין אותם רעידות ו תחושות כמו שהיה עם ה דרייברים, למישהו יש אולי כזה וגם ויש לו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, האם יש מדפסות לייזר ביתיות שיכולות להדפיס דופלקס, חוץ מה-Laserjet 1320?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של DELL שיש בו חיבור FIREWIRE. במחיצה של NETWORK CONNECTION יש לי חיבור 1394 שהוא תמיד ב-CONNECTED. מה המשמעות שלו? והאם הוא צריך להיות ב-CONNECTED תמיד, למרות שלא מחובר לי שום דבר דרכו? תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שהכפתור יהיה מובנה על הסורק? מבקש סורק פשוט, ביתי, בעיקר שחור לבן.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך להחליף לצערי את הגה שיש לי MICROSOFT SIDE WINDER כי אין לו חיבור USB ואין דרייבים לXP. ההגה שאני חושב עליו בעקבות התציב הוא זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_181&products_id=8413 האם למישהו יש ניסיון איתו? והאם ההגה הזה יכול לתת את אותם רעידות מנוע כמו ה מקירוסופט שעלה בזמנו 850 ונחשב לטופ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אבא שלי החליט שהוא רוצה לערוך קצת וידאו במחשב נייד שלו... יש לנו כבר כרטיס ישן במחשב שלי אבל הוא רוצה אחד חדש שהוא יוכל לערוך במחשב שלו. אני לא מבין בזה ממש ואת הכרטיס שיש לי עכשיו קנינו לפני כ5 שנים עם המחשב הישן... אין תקציב.. אבל כדאי שהוא יהיה כמה שיותר נמוך. ושאלה.. לאבא שלי יש כרטיס מסך מהסדרה FireGL, יש מצב שיש לו כניסה של וידאו?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח. יש המלצות? ראיתי את זה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ULTRAX&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=he מה נראה לכם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הסט הזה הוא לשימוש עם מחשב סלוני שמשמש להצגת סרטים לכן אין צורך בסט יקר מאוד. אני צריך רק שלא יהיה גמגום בעניין האלחוט (המרחק הוא בסביבות 3.5 מטר). תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
קניתי עכבר MX1000 לפני חודש ואני רוצה עכשיו מקלדת אלחוטית שתתאים לו.אתם יודעים איזה תתאים לו? רק מקלדת בניפרד
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד Thinkpad, הבעיה שלי היא שאין בו חיבור firewire ואני אצטרך לקנות כרטיס נפרד. האם יש המלצה לכרטיס או יצרן מסוים או פשוט לקנות את הכי זול כי כולם אותו דבר ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/VOIP-Phone-Adapter-Support-Skype/dp/B000BGRZAG
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
כל הזמן שאני מכבה ומדליק את המדפסת אז היא מוציאה דף בדיקה וזה גומר לי סתם את הדיו איך אני מבטל את זה????
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הבנתי שהחברה הכי טובה למקלדת ועכבר אלחוטיים היא לוג'יטק. (האם זה נכון?) ראיתי שיש כמה דגמים: EX100 ב 200 ש"ח EX110 ב 200 ש"ח LX500 ב 300 ש"ח לא הצלחתי להבין מה ההדבל בין המקלדות? ומה עדיף? האם יש דגמים אחרים ממולצים? (אפשר גם של חברות אחרות) תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מקלדת חדשה למחשב החדש ואני לא מתכוון לשים יותר מ100$. המקלדת צריכה להיות מארה"ב מאתרים כמו newegg ואחרים. המחשב הוא מחשב נטו למשחקים. ראיתי את ה Logitech G15 אבל קראתי כמה ביקורות לא מחמיאות. מה שחשוב שלא תהיה אלחוטית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי רציתי לקבל דעה לגבי העכבר ולברר כמה פרטים ואשמח לעזרה בביקורת של hwzone כתוב שיש לו כמה בעיות בפיירפוקס ו-bsplayer אבל אני יודע שהביקורת על העכבר הייתה מזמן ורציתי לדעת אם עדיין יש את הבעיות האלה? לגבי הסוללות אני יודע שאין לעכבר מטען ובאתר של logitech כתוב שהבטריות מחזיקות חצי שנה השאלה שלי היא האם אפשר להישתמש בעכבר בבטריות נטענות ופשוט לטעון את העכבר פעם בחצי שנה בערך? אגב העכבר קצת "ישן" מישהו יודע על גירסה חדשה של עכבר כזה שיצא מלוג'יטק בקרוב? http://hwzone.co.il/reviews.php?file=mediaplay תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-