עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן, קניתי לאחרונה את המקלדת Logitech LX710 ואני מאוד מאוכזב. מלבד הלאגים המעצבנים, יש לי בעיה עם מקש ה- L שפשוט מסרב לעבוד בחלק מהפעמים. בכל אופן אני הולך מחר להחליף את המקלדת ואני צריך המלצה למקלדת אלחוטית איכותית. המחשב שלי מחובר ל- LCD ואני רוצה יכולת לשלוט בווליום/PAUSE דרך המקלדת. בעקרון יש את האפשרות הזאת ב- LX710 הבעיה היא שאפשר להשתמש בכפתורים האלו רק ב- Windows Media Player, בעוד שאני משתמש ב- VLC. אם מישהו מכיר מקלדת אלחוטית טובה שניתן לקנפג אותה כך שתעבוד גם עם VLC אני אודה לו מאוד. תודה, אור.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  2. שלום, אני בונה מפרט למחשב HTPC ובשביל לשלוט עליו החלטתי ללכת על מקלדת אלחוטית שמשלבת עכבר אשמח לקבל חוות דעת על המוצרים ואם יש המלצות אחרות אני מאוד אשמח לשמוע. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=KRK-728&cart=131402522110928917〈=heb http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7739&CatCode=415 תודה !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, אתמול מקלדת הG510 שלי החזירה נשמתה לבורא אחרי שנתיים של עבודה, ועליי לקנות חדשה . אשמח לקבל המלצות למקלדת טובה ואלחוטית הפעם (אני מזיז הרבה את המקדלת ומושך אותה אליי, וזה מה שדפק את הקודמת שלי - לכן הפעם אנסה אלחוטית) כאשר התקציב הוא 500 שקל, כשאפשר לחרוג בכמה עשרות שקלים ... השימוש בה יהיה למטרות גיימיינג למשחקים כמו BF3 וכדומה, וכתיבת קוד בפלטפורמות שונות ... תודה מראש, חיים

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  4. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני צריך המלצה למקלדת גיימינג עד 300 שקל וגם זה יקר בשבילי. את האמת אני קונה מקלדת גיימינג רק בגלל התאורה של המקשים בעיקר. האם יש במחיר הזה מקלדת מומלצת שיש לה חיבור פיאל לאוזניות? חשבתי על שני מקלדות למרות שאני נוטה יותר ל-TT במחינת העיצוב ועוד 20 אחוז הנחה באייבורי, מה אתם אומרים? שני המקלדות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5269 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5280 מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Overlocker,

אני צריך מקלדת גיימינג עד 400 שקל ורצוי תאורה אדומה או שתהייה אדומה כי יש לי סט אדום חשבתי על זאת http://ksp.co.il/?uin=20385

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Satlan,

שלום אני מחפש לקנות מקלדת חדשה שהשימוש שלו הוא גיימינג התקציב הוא עד 250 .. ותביאו לי בבקשה חנויות מהארץ בלי חו"ל .. בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן, אני מעוניין להתחדש במקלדת למטרת גיימינג כך שלא תהיה בעיה על לחיצת 2 מקשים בו זמנית, שלא תהיה קשה מדי, נוחה כמה שיותר וכמובן יפה ליד ולעין. בסביבות 250 ש"ח! בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  8. היי כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג לגבי עכבר כבר בחרתי את DEATHADDER כי הוא טוב לידיים קטנות יחסית. באוזניות אני יודע שיש את STEELSERIES ו-PLANTRONICS RAZER וגם במקלדות יש את לוג'יטק כמובן ו RAZER על מה אתם ממליצים לי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. מקלדת אין צורך באלחוטית.. נראה לי אני אקנה את הפשוטה של מייקרוסופט שעולה 90 ש"ח.. מה שאומר שיש תקציב 210 ש"ח לעכבר, כעיקרון אין אף משחק שאני משחק בו עם עכבר כרגע (באיזה משחקים כן משחקים??), הדרישות שלי מעכבר הם שיהיה כרגע לקצת משחקים (בטח מתישהו אני אשחק באיזה משחק כזה) לאינטרנט ושיהיה תקין כלומר שלא יתקלקל לא יהיו לו בעיות שידור וכדומה.. הייתי מעדיף אלחוטי אבל זה לא עקרוני, לדעתי זה מוגזם G5 ב210 ש"ח לעכבר חוטי מדוייק שזו לא דרישה כל כך עקרונית שלי.. אשמח להמלצות (עדיף כמה שיותר זולות )

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by mkx,

אני רוצה לקנות יחד עם מחשב חדש, מקלדת ועכבר. שהם יהיו אלחוטיים ועכבר אופטי. אני רוצה משהו איכותי וזול. מה אתם מציעים?

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  11. תקציב עד 500 ש"ח ואפילו פחות אם אפשר גם לתת קישור תודה

12. אני צריך המלצה למקלדת ועכבר שמאלי טוב לגיימרים הייתי יכול למצוא לבד אבל אני שמאלי ואני לא מוצא עכברים לשמאליים.. =\ וסך הכול שניהם אמורים לעלות בערך 300 ש"ח.. תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  13. שלום חברה, אני קונה מחשב חדש לסלון מחשב מולטימדיה. בתכנון רציתי לקנות מקלדת ועכבר אופטימליים רגילים של LOGITECH אבל מהר מאוד הבנתי שהמרחק שלהם הוא רק 2.5 - 3.5 מטר המרחק שאני צריך לסלון זה לערך 5-6 מטר. אם למישהו יש המלצה לגבי מקלדת ועכבר שמתאים לי אני אשמח לקבל שם. - אם אפשר משהו יותר זול מ BLUETHOOTH אני ישמח... כי ממה שהבנתי הBT זה ללפחות 9 מטר אבל לא מצאתי BT פחות מ600 ש"ח וזה כבר מוגזם בשביל מקלדת ועכבר... תודה מראש לכל עוזר !!!

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  14. שלום שלום :-* אז בעצם מה שאני צריך זה שהמקלדת תהיה די קטנה (כמו מקלדת של 20 שקל) בלי כל הכפתורי אינטרנט והבולשיט זה לא חייב להיות סט העכבר חשוב שיהיה איכותי (אבל לא יקר מדי) המרחק שהם צריכים להגיע לא גדול מדי (2 מטרים אפילו פחות) תקציב? עדיין אין. אתם תציעו לי ונראה מה אבא יגיד. רק שיהיה כמה שיותר זול!! תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב :-*

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by QQQ,

אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים וצריך ש: העכבר לא יהיה כבד מידי עדיף שהוא לא יהיה עם סוללות(נטען) ואם לא- שהסוללות לא יכבידו עליו יותר מדי ושלא יגמרו מהר מקשי מולטימדיה במקלדת עכבר ארגונמי(לא חובה בשבילי אבל עדיף) של חברה טובה כמו MICROSOFT וLOGITECH הטווח קליטה לא ממש משנה לי כי זה פחות ממטר וזה אותו גובה מחיר עד כ550 ש"ח

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. יש לי כבר איזה 5 שנים אותם מקלדת ועכבר חוטיים, ובמקלדת כבר יש לחצנים שקשה ללחוץ עליהם וזה מעצבן, ועכבר חוטי כבר נמאס עליי.. אז אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת עד 350 שקל, ושיהיה אלחוטי. אז אני צריך את העזרה שלכם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. מול המחשב יש לי שטח קטן למקלדת והעכבר, ובגלל זה כל העסק נהיה מסורבל בגלל החוטים (במיוחדים במשחקי פעולה, כמו COD II). אז בבקשה תמליצו לי על מקלדת+עכבר אלחוטיים, בתקציב 300 ש"ח, שיתאימו גם למשחקים (COD II, BF2 וכו').

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים בטווח מחיר של 200 - 300 שקל.. אם האלחוטיות פוגעת בזמן תגובה באופן משמעותי או שיש חיסרון משמעותי אחר אני יוותר.. אני לא גיימר.. אבל אני מקליד הרבה ואני צריך מקלדת איכותית ושלא תשמע כמו טרקטור כשמקלידים עליה.. תודה :]

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  19. שלום לכולם אני צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים שאפשר פשוט לחבר אותם לכל מחשב ללא כל דרייברים פשוט זה למין מעבדה קטנה. בין השאר צריך שזה שיהיה זמן בטרייה גדול (שלא כל שבועיים אני יצטרך לחפש בטריות. עדיפות לצבע שחור. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הבנתי שקיימת בעיה במקלדות האלחוטיות , אם לוחצים על 4 כפתורים אז הוא מפעיל רק 3 מישהו ניתקל בבעיה הזאת ? אני צריך המצלמה לסט מקדלת ועכבר זולים וטובים בתודה איתי

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  21. Started by D-M-X,

אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר (אפשר ביחד אפשר לחוד) בסכום של עד 400 שקל רצוי מאוד שהם יהיו אלחוטיים מה אתם מציעים?

22. אני צריך מקלדת חדשה ועכבר יש לי ממש גרועים(הם די נהרסו)אני רוצה בעיקר למשחקים. לא חייב סט אני מעדיף לקנות עכבר ומקלדת בנפרד.אם אפשר אז תביאו לי את שנהם ב 350 או 300 אבל אם אי אפשר אז 400

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לרכוש מקלדת חוטית בתקציב של עד 200 ש"ח. אני עושה במחשב שימוש משרדי (אופיס, גלישה באינטרנט) ובנוסף אני גם משחק במשחקים. מאוד אשמח לשמוע המלצות. תודה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. שלום. יש לי תקציב של 600 ש"ח כולל מע"מ מהעבודה לקנות מקלדת. אז אפשר להגיע עד לסכום הזה. אני אשתמש בה לתכנות וכתיבת מסמכים. אני מעדיף מקלדת חוטית. אני רוצה שיהיו בה מקשים בעברית. אני אוהב שהמקשים מתנגדים קצת, אבל רק קצת, וללא רעש חזק. בלי אורות ושטויות כאלו. אשמח להמלצה על מקלדת מתאימה. תודה.

25. Started by A.Z.P,

היי, המקלדת A4TECH KL-7MU שלי מתחילה להראות סימנים של ניוון (בכל זאת כבר איזה 4 שנים של שימוש) אז חשבתי להתחדש במקלדת חדשה. התקציב די צנוע ואין לי דרישות גבוהות, רק שתהיה נוחה, בתצורה סטנדרטית, מקשי קיצורים (ווליום,HOME) ואם אפשר שתהייה גם שקטה דהיינו. הדרישות הן כמובן בהשוואה למקלדות אחרות בתקציב כזה ואני לא מצפה למקלדת מושלמת, אלא הכי טוב שאפשר במסגרת. ראיתי את הLOGITECH MEDIA KEYBOARD 600, יש משהו יותר טוב ממנה? השימוש הוא להקלדה ולגיימינג. אם יש מקלדת שבאמת שווה את זה וחורגת מהתקציב תציעו לי אני אשמח לבדוק גם אותן (כמובן לא ב250 ש"ח אלא יותר באזור עד 150). תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.