ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה לא בדיוק הפורום, אבל אין פורום "מארזים" בכל מקרה, מישהו יודע אם יש בארץ את המארז הזה : ASPIRE (Turbo Case)X-Superalien Blue Aluminum Server Case with 500W Power Supply, Model "ATXA6SW/500"? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=11-144-007&catalog=7&manufactory=BROWSE&depa=1 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת וידאו למחשב עם windows xp ואני לא מוצא לה דרייבר: החברה היא teica. משהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קניתי סורק ידני (DFI HS-3000) יש תמונה שלו פה : http://www.vexus.com.br/usados/scanermo.gif הבעייה שיש לו חיבור שאני לא יודע לאיפה להכניס!! החיבור שלו נראה בדיוק כמו ps2 אבל יש לו בתוך העיגול 8 פינים, ואין לו מלבן למעלה כמו ps2, בבקשה תעזרו לי! איפה לתקוע את החיבור?? הנה תמונה של החיבור, בבקשה נסו לזהות מהו : http://img80.echo.cx/img80/5193/s9mb.jpg
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי בדיוטי פריי את העכבר Microsoft IntelliMouse® Explorer for Bluetooth® עכשיו איתו קיבלתי מתאם Bluetooth והנה השאלה: אם אני קונה עוד מתאם של Bluetooth למחשב הנייח שלי אז יש אפשרות לעשות רשת בין 2 המחשבים דרך הBluetooth? ועל איזה מתאם אתם ממליצים לי ללכת? כי יש הרבה ואני לא מבין בזה ממש... תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב קדש והמארז שלו זה 69U6 של ויש שם יציאה לUSB קידמי. פתחתי את איזור שצריך להיות הUSB אבל אין שם את היצאה. יש שם תשתית לזה אבן אין שם לאן לחבר זה רק(יש שם חור שצריכים להיות היציאות אבל הם לא שם) רציתי לדעת למה זה. יש לזה אולי קשר ללוח אם שלי. זה הלוח: K8NF-9 רציתי לדעת למה לא חיברו לי ואם אני יביא את זה למשהו הוא יוכל לחבר לי אותם או אם יש אפשרות שאני יעשה את זה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק במחיר עד 500 ש"ח. אין לי מושג בנושא ואשמח לקבל עזרה בבחירת סורק. המחיר הוא בעיקרון עד 500 אבל אם יש סורק טוב גם במחיר פחות יקר, אשמח עוד יותר... תודה!
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למדפסת דיו קטנה וקומפקטית, עם חיבור אלחוטי. אין צורך במכשיר משולב, אינני צריך סורק או מכונת שכפול, רק מדפסת קטנה. אני מדפיס מעט מאוד, בממוצע מספר דפים בודדים בשבוע, מקסימום. אין תקציב ספציפי, אני מניח שכמה מאות שקלים.
-
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש המלצה למקלדת ועכבר זולים ופשוטים? לא משהו ג'נרי מצד אחד, אבל לא צריך גם משהו "מפואר" מידי. נגיד 150 ש"ח לשניהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים שווק העכבר של ה EX110 של לוג'יטק שנקנה בסט אלחוטי, הייתי מאוד מרוצה מהסט ועכשיו כאשר העכבר שוות חיים קניתי סט חדש די דומה, S510 והעכבר והמקלדת מאוד נוחים ואני מרוצה פשוט יש בעיה שעם המקלדת של ה S510 המחשב נכנס למצב שינה כל כמה דקות וזה משגע, אני כרגע עם המקלדת של ה EX110 והעכבר של ה S510 וזה לא קורה כלומר זה בעיה במקלדת, הדבר הזה זה משהו נפוץ, למשל כאן הם גם הרגישו את זה: http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=805525 השאלה שלי היא איפה ההגדרה שמבטלת את זה?...איך אני מסדר את זה?....
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה שקורה אחרי זמן מה העכבר מפסיק לדבר עם המקלט,הלד נשאר על חזק לא משנה עם בסטנדביי או לא ותמיד מאיר חזק- הכוונה היא שכשאר לא משתמשים העכבר מהבהב חלש יותר כדי לחסוך בחשמל וכאשר הוא נתקע זה לא קורה המערכת בת חודש ...הסוללת של דורסל שבאו עם הערכה. משהו נתקל במצב כזה. היום כדיי לפתור את זה אני מוציא ומחזיר את הסוללה ומסנכן (עי לחיצה) מקלט והעכבר. המקלדת עובדת יופי.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
תודה לעוזרים...אשמח ללינק
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מדפסת הזרקת דיו בטווח מחירים של עד 500 ש"ח. תודה,
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עכבר יחד אם המחשב החדש שלי (שאותו אני קונה ב-TMS.co.il) אז חיפשתי עכבר שיהיה נוח לשים עליו את היד ומצאתי את זה: Genius Ergo 525 2000DPI Laser Gaming Mouse http://tms.co.il/product/3078 ואני צריך שתגידו לי מה הוא שווה ואם הוא אמין וכדי לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
-
כותרת^^ [br]פורסם בתאריך: 12.04.2009 בשעה 12:22:00 בבקשה עזרה..
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המצלמה הנ"ל ומיד עם ההפעלה הראשונה הבחנתי בעיוות אופטי גם בצילום ווידיאו וגם בצילום סטילס. במידה וישנם פה אנשים שיש להם את המצלמה הנ"ל או שיצא להם לעבוד איתה אשמח לדעת אם נתקלתם בתופעה דומה כדי שאדע אם זה מחלה של הדגם הזה או שפשוט נפלתי על מצלמה לקויה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מצלמת VX-5000 תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת מדיה סנטר של microsoft 2005. המחשב שלי מחובר ישירות מהכרטיס מסך לטלוויזיה שבסלון. אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. אתם יכולים להמליץ לי על שלט איכותי וטוב? ועוד משהו. אני מעדיף שבשלט של המחשב יהיה גם מין גוסטיק קטן או משהו אחר שישמש כעכבר במחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו? אני חושב לקנות אותו. סליחה שפתחתי פעמיים, כי לא ידעתי איך למחוק הודעה בפורום ה-קולנוע ביתיי. , וכאן הפורום יותר מתאים
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בעיקרון, אין לי בעיה עם חוטים. מע' ההפעלה : VISTA 64 (תמיכה/דרייברים?) שמוש כללי: אפליקציות שונות, כולל עיצוב 3D ומשחקים אני מקליד עיוור אבל גמיש בתצורת מקלדת - קשת, קימורים למינהם - הכל מקובל אם הנסיון מראה שזה ארגונומי לאורך זמן. אני לא צריך כפתורי מולטימדיה או תאורה פנימית. היתה לי מקלדת לוג'יטק בסיסית במשך כ-7 שנים ועכשיו יש לי A4TECH שנראית אחרי כמה חודשים גרוע מהלוג'יטק. נכון שבתקופה הזאת שיחקתי ב-PES-6 שהביא לי את הסעיף : אבל שכפתורים ישברו? פלסטיק שביר היה צריך להעצר במכון התקנים כמסוכן. עכבר: העכבר ששרד אצלי הכי הרבה זמן בינתיים - בשווי 20 ש"ח שנקנה בסופר אבל זה בתקופת החורף. בקיץ, מאחר ואני בלי מזגן, היד נוטה להזיע כך שאני צריך עכבר אטום ככל האפשר. בעיה שני…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
צריך מקלדת בסביבות ה100-120 ש''ח. חשוב לי שיהיה -תמורה מלאה תמורת הכסף -שתיהיה יחסית שקטה , מאוד חשוב לי שתיהיה כמה שיותר שקטה -שיכללו מקשי מולטימדיה עם זה נכנס לתקציב . ד''א האם יש איזהשהם סטים נחמדים של עכבר + מקלדת תמורת 150 ש''ח?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
מחפש מדפסת לשימוש ביתי, בעלת פקס וסורק (שמתי עין על HP5610) הזרקת דיו/לייזר ? לטווח הרחוק, טיונר דיו, איכות
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-