עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אז ככה: קניתי למחשב שלי מקלדת apple wireless keyboard ויש לי מתאם דיי-מאוד ג'נרי (צירפתי תמונה). סתם חתיכה כחולה שרשום עליה סלקום וBLUETOOTH. אין יצרן לכאורה. השתמשתי בתוכנת הBT של ויסטה שבאה PREINSTALLED. נראה שאת הפלאפון שלי זה דווקא כן מגלה, את המקלדת לא. והפלאפון שלי מוצא את המקלדת אני מניח שמדובר בבעיית דרייברים. הדיסק שהיה מצורף היה משהו של WIDCOMM שהיה כנראה OUTDATED וחסר תאימוות לויסטה (המ"ה התריעה לי באמצע התקנה "this software has known compatibility issues..." בלה בלה בלה...) אז הורדתי איזה דרייבר מהאינטרנט שכנראה תואם, נראה לי שגם המ"ה החליטה שבא לה להתקין משהו... קיצר איך אפשר לגרום למחשב למצוא/לזהות את המקלדת? צריך לערוך משהו? אולי הדונגל לא טוב? הסרה וע…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by TscR,

שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה במדפסת והוא ביקש שאני אכתוב אותה כאן כדי לקבל עזרה. אז הינה היא: תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by morx,

שלום עכשיו בחורף החשמל נופל בבית ואיתו גם המחשב .. אז חשבתי לקנות אל פסק ואני לא מבין בזה כל כך אז אני צריך עזרה. הסתכלתי באתר של TMS וראיתי שרק מה ששונה חוץ מהמחיר של כל UPS זה רק מספר ואז VA.... VA = ? בקיצור אז תקציב זה לא משנה כל כך השאלה מה כל מספר אומר, תסבירו לי בבקשה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by Oranili,

שלום קניתי היום LOGITECHB WAVE אלחוטי + עכבר ויש DELAY קטן אחרי כמה מילים שאני כותב .... מה עושים ? זה DELAY מעצבן כזה לא משהו מורגש אבל בכל זאת מעצבן... למישהו יש מושג? נגיד אני כותב ככה חשדגעחכןדגשעיאדםשגיםםיאשיאידםגשאים יש DELAY אחרי שהמילים הבאות .... מקווה שאתם מבינים אותי

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by SOME12,

שלום, אני מחפש המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים שישמשו בעיקר לתיכנות למחשב נישא. אני מחפש משהו שיעבוד בסביבות העבודה של לינוקס (אם אין לכם מושג אם זה עובד או לא פשוט תמליצו, אני כבר אשבור את הראש עם זה ) לא אכפת לי הגודל, היות ואני עובד עם המחשב בעיקר על שולחן בבית, ככה שזו יכולה להיות המלצה שלא מתאימה למחשבים נישאים בהכרח. אני כמעט ולא משחק במשחקים ככה שאין למשחקים רלוונטיות מבחינתי אלא בעיקר לגלישה באינטרנט, וכפתורי קיצור. חשוב לי שהמבנה הארגונומי של העכבר והמקלדת יותאם לשעות רבות של עבודה. טווח המחירים למקלדת והעכבר בסביבות 1000 שקלים, גם אם זה יגיע ל1500 זה בסדר. (למרות שאני לא בטוח שאני באמת צריך משהו כל כך מופקע...) עדיפות ללוג'יטק. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by blueeye,

היום קיבלתי מחשב חדש אבל בגלל שהיום היו כבר 2 הפסקות חשמל בבית אבא שלי לא מרשה לי לחבר את החשב החדש בלי אל פסק.. בחנות שקניתי את המחשב הבחור הציע לי לקנות את האל פסק הזה: Advice PRD 750V http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=593302 אבל להם לא היה, אז הלכתי לחנות קרובה הביתה ולהם גם לא היה, להם יש את הדגם הישן יותר שהוא: Advice PrPc 750V http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592624 מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בינהם? ואיזה יותר מומלץ, בבקשה זה דחוף..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. שלום לכולם אבא שלי קנה את המודם של חברת ZTE דגם mf330 ולא מוצא את הדיסק תוכנה , איפה אני יכול להוריד אותה? עריכה : לא חשוב.. נמצא

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bronco,

צריך המלצה לקופסת מיתוג USB עם חיבור מסך DVI במחיר סביר

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by shem86,

http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1273 למישהו יש נסיון עם זה? עדיף כבר ללכת על בקר XBOX360? אני רוצה כמובן לחבר למחשב. יש לי המון נסיון עם הבקרים של PS2 ואני רגיל אליהם מאוד, הבקר של XBOX דומה מבחינת ארגונומיה? תודה מראש, שם.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by serg122,

שלום יש לי כמה שאלות בנוגע להדפסה מיוחדת למדפסות שמשתמשים בהם בעיקר בחברות גדולות. איזה מדפסת תתאים להדפסה באיכות חדה במיוחד? האם יש מדפסות(למכירה) שמדפיסות צבע בשכבה עבה מהרגיל כך שאחרי ההדפה יהיה ניתן לממש את הצבע על הנייר עם עצבע? האם יש מדפסות(למכירה) שמשתמשות בצבע עם אחוזי ברזל בהרכב? האם יש מדפסות(למכירה) שמשתמשות בצבעי זהב וכסף?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by danielzy,

אתמול רכשתי לי את המלקדת הנ"ל במחיר של כ450 ש"ח. האריזה נחמדה מאוד, אני פותח את המלקדת ודבר ראשון מנסה את ה"מזלג" ההוא שאמור לשלוף מקשים- היתי נותן לו 0, עם מזלג קל ונוח יותר להוציא מקשים. הדרייברים מסובכים ומלאים תקלות, לפעמים הפרופיל נטען לבד על ידי ישום EXE לפעמים לא המקרואים מוגבלים ל 8 לחיצות, ואם נניח באמצע משחק תלחצו W, ועל מקרו, המקרו לא יפעל. המקשי מולטימדיה מתחת לכל ביקורת, פשוט גרועים וקשים מאוד ללחיצה. שלא נדבר על זה שהזום שם לא כמו הזום במקלדות של לוג'יטק המשך בקרוב

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  12. שלום חברים, הייתי רוצה את עזרתכם בהמלצה למדפסת משולבת( מדפסת+פקס+סורק+מכונת צילום). התקציב רשום בכותרת. ראיתי את המדפסת של HP OFFICEJET 5610-האם היא ממולצת? בכל מקרה, אני אשמח לעוד הצעות. תודה, חיים.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by Chura,

מישהו יודע איפה לכל הרוחות יש להשיג את זה ?! היה לי אחד ונגמר קניתי אחד באופיס דיפוט הוא לא מתקרב בעוצמה שלו...

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  14. Started by yanivu,

אני על סף רכישת מדפסת חדשה לשנה החדשה. אני מתלבט בין 2 דגמים: Samsung 4828FN או HP M2727NF הראשונה דגם ממש חדש ומגיעה עם טונר של 2000 דף מתוך 5000. מחיר מדפסת: 1700 שח. השנייה דגם ישן יחסית מגיעה עם טונר מלא של 3000 דף. ניתן להרחיב אחריות ל 3 שנים באתר הלקוח בתוספת של 460 ש"ח. מחיר מדפסת: 1350 שח. הכי חשוב לי DUPLEX וכרטיס רשת מובנה. מיועדת בעיקר להדפסה ואחרי זה סריקה בשחור לבן. מה אתם אומרים? תודה!

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  15. היי. צריך המלצה למדפסת פשוטה, צבע+ש"ל, שתהיה זמינות דיו נורמלית, לא לחפש בנרות. תקציב לא מוגדר, אבל לא אמור לעלות הרבה משהו כזה. כאלטרנטיבה, אם יש מדפסת+פקס+סורק מומלצת בתקציב זול יחסית, גם תמליצו.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  16. שלום לכולם מחפש גוייסטיק למטרת סימולטור בעיקר טיסה אזרחית תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by achick,

שלום האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות מדבקה מהסוג שניתן להדביק על מסך הלפטופ (14.1 אינץ') על מנת שכשיושבים איתו בחוץ, בשמש, לא תהיה השתקפות ויהיה ניתן לעבוד איתו כרגיל? אייבורי מכרו אבל נגמר להם ולא יגיע יותר. תודה רבה מראש, אחיק

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מnewegg

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אני גרפיקאי מתחיל ואני צריך המלצות למדפסת ביתית\לעסק צבעונית חסכונית ואיכותית ככל האפשר . על המדפסת לטפל גם בדפי A3 ולהיות מסוגלת לטפל בדפים עבים יותר מ-75 גרם (דפי A4 רגילים למדפסת) עד 250 גרם. (אני מתכוון לרכוש דיו בזול במילוי ע"י חנויות מקצועיות שעוסקות בכך). התקציב כ-5000 ש"ח (גמיש) אבל אם יש מדפסת איכותית וחסכונית שיכולה לעשות את העבודה בחצי המחיר אז בבקשה תציינו אותה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. - חשוב: * שהמדפסת תהיה חסכונית - שאני אוכל להדפיס הרבה דפים עד שאני אצטרך להחליף טונר או ראש דיו. * אמינות - שהמדפסת תוכל להדפיס PDF של 300 עמ' מבלי שזה באמת יזיז לה. * שהמדפסת תוכל להדפיס משני צידי הדף - אוכל להתפשר על תכונה זו. - לא חשוב: * איכות - אני לא גרפיקאי ולכן אני האיכות צריכה להיות מינימאלית ע"מ שאוכל להדפיס ספרים ומאמרים לקריאה. * גודל המדפסת - לא באמת חשוב לי מה גודלה וכמה היא שוקלת.. * מדפסת לייזר או דיו - לא משנה. - הערות נוספות: * יש לי העדפה למדפסת צבעונית, אך בסופו של דבר אני אבחר במדפסת שהכי תתאים לי. * אני מחפש מדפסת שתעלה בסביבות 600 ש"ח. תודה רבה ויום נעים

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by ldmajor,

היי אני מחפש מדפסת משולבת (לפקס אני פחות זקוק אבל שיהיה סורק) תקציב של 800 +- אישית מצאתי את זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=692158 אשמח לקבל עליה חוות דעת והצעות\המלצות נוספות דן.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. בגדול אני רוצה מקלדת BT לא בשביל קולנוע ביתי או משהו כזה אני פשוט רוצה מקלדת שתסתנכרן עם הנייד שלי בלי שאני אצטרך לחבר לו שום סטיק או פלאגים. ככה שטראקפדים וכאלה ממש לא מעניינים אותי אני פשוט צריך מקלדת אלחוטית בחיבור בלוטות' פשוטה ככל שניתן. ראיתי רק 2 בזאם- אחת של לוג'יטק שעולה 900 שקל. לא תודה השניה של מיקרסופוט שעולה 500 שקל עם עכבר מה שיותר סביר אבל הביקורות אומרות שהיא כל הזמן מתנתקת מהמכשיר ובעיות אחרות... זהו זה כל הדגמים שיש למקלדות BT???...

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  23. העכבר מיועד בראש ובראשונה לאשתי שה-901 משמש בעיקר אותה, היא צריכה עכבר סימטרי (היא משתמשת לעיתים בעכבר ביד שמאל) המתאים לכף יד קטנה-בינונית. לא צריכים יותר מ-2 כפתורים וגלגלת עם side-tilt. היא עובדת כיום עם LX7 ומאוד מרוצה. תכונות חשובות נוספות: יכולת קליטה טובה, ללא עכבות או קפיצות. יכולת עבודה על משטחים לא אידיאליים (כיאה למחשב UMPC, שולחנות פורמייקה וכו'). זמן סוללה סביר (לפחות חודש על זוג סוללות). העכבר של מיקרוסופט מתחיל עם יתרון משמעותי של 150 ש"ח בקופה ולפחות בתאוריה אמור לעבוד ללא מתאם נוסף על ה-901, אבל אם הנאנו מדהים במיוחד אני אסבול את ההפרש ואת הצורך במתאם. תוספת - לא רלוונטי, לאור הפער העצום במחיר (200 ש"ח) הוזמן לבסוף המיקרוסופט.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. יש לי מצלמה של אולימפוס ומלצמה של PENTEX. האם אני יכל להפוך אותם למצלמות אינטרנט(שימוש בSKYPE) איך? בקשה זה באמת דחוף! תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים