ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למארז במחיר של עד 400 ש"ח . חשוב שיבוא עם מאווררים, אבל שקטים. אבל גם חשוב העיצוב והמראה... (שלא ייראה כמו קופסא לבנה עם כפתורים..) תודה מראש נ.ב... שמתי עין על מארז מסוים... הבעיה שלי היא מיקום סניפי החברה, ואין לי מושג אם המאווררים שקטים... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6838
-
- 13 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על מארז בסביבות ה400-500 ש"ח, שיהיה דיי גדול (ישלי מארז קומפקטי וזה טעות שאני לא מתכוון לחזור עליה), עם יציאות קדמיות (יואסבי\רמקולים\מיקרופון, קיצר הדברים הרגילים שיש) עם ספק אני הולך על Albarton K8NF4X nForce 4-4x AMD Athlon64 3000+ וכנראה 6600GT 256mb
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
צריך מדפסת משולבת לצורכי משפחה, לימודים, עסקים וכאלה.... לא משהו יקר. התקציב עד 500 שקל. שיהיה משו אמין שהאיכות הדפסה תהיה סבירה ורצוי עם צג LCD. ושוב עד 500 שקל.
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
התקציב הוא 500 עד 600 שקלים.. רצוי מדפסת שמשולבת עם סורק..כמו מכונת צילום.. מה ההמלצות שלכם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מדפסת חדשה לשימוש ביתי ..הכי טוב שאפשר להביא עד תקציב של 400 ש"ח אני ישמח לקבל המלצות מאנשים- כי אני ממש לא מבין בזה! תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה. כבר שנים אני משתמש ב: פנסוניק (KX P1084 (dot matrix אבל באמת הגיע הזמן לעבור להזרקת דיו. אני מחפש משהו עד 600 ש"ח ושתחזיק מעמד (אני בכל מקרה בקושי מדפיס) ראיתי באתר של בנק הפועלים את המבצע: מדפסת צבעונית Canon S100 במחיר חסר-תקדים: רק 298 ¤ מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! לפני שבוע נהרסה לי המדפסת וכבר אי אפשר לתקנה לכן אני צריך לקנות מדפסת חדשה ומכיוון שאני לא הכי מבין בעולם במדפסות אז חשבתי לשאול אותכם. אז ככה אני צריך מדפסת יחסית זולה מקסימום 400-500 שקל, חייב שיבוא כבר עם דיו, ושפשוט ידע להדפיס טוב ושהדיו שלו לא כזה יקר או שאפשר לקנות את הדיו שלו בצורה ממוחזרת.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה תקציב בערך 500 שקל, הנה מה שחשוב לי: מהירות הדפסה, שקט, איכות הדפסה של טקסט בעיקר (לא מדפיס כמעט תמונות - זה לא שיקול), חסכונות בדיו, ומחיר הדיו. נראה לי שזה הכל, אז אם אפשר המלצה על מדפסת כזאת, רק שהיא לא תהיה בלתי אפשרית להשגה בארץ או משהו... תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום! לא ממזמן נהרסה לי המדפסת וזאת אומרת ש אני צריך לקנות עוד מדפסת. מכיוון שאין לי ממש מושג לגבי מדפסות החלטתי לפנות אליכם...המומחים. אז ככה אני צריך את המדפסת לצורכי מסמכים ולפעמים כמה תמונות לעבודות של אחותי אבל לא לצורכים גראפיים מתקדמים, מדפסת בתקציב של מקסימום 500 שקל. אבל מחיר המדפסת הוא פחות חשוב מה שיותר חשוב לי זה מדפסת שהדיו שלה יעלה כמה שפחות, אין לי בעיה לקנות מדפסת יקרה אבל שהדיו שלה יהיה זול. זה החשש העיקרי שלי כיוון שברור שההוצאה העיקרית על מדפסת זה דיו ובגלל שאני צריך לשם עבודות של בית ספר איני רוצה לבזבז כל כך הרבה כסף על דיו, אז אם אתם מכירים מדפסת טובה עם ראשי דיו זולים (אבל שלא יגמרו במהירות) בבקשה תמליצו לי. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מדפסת לסטודנטית, רצוי שתהיה זולה ככל הניתן אבל שעלות הדיו לא תהיה כמו עלות המדפסת. אם אפשר שזה יהיה מחנות ממשית מעולה, אבל אם אין אז גם חנות ווירטואלית תספיק. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
לא מצאתי בפורום משהו מומלץ בתחום הזה, הבנתי שממש לא כדאי לקנות HP, בגלל השחיטה בראשי הדיו (למרות שיש חלופיים). מהי המלצתכם ?
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
צריך המלצה למדפסת אלחוטית משולבת אמינה וחסכונית לצורך הדפסה ביתית בתדירות נמוכה, בשחור בלבד, A4, בחיבור חוטי ואלחוטי, ממחשב וטלפון. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
צריך מדפסת USB במחיר של עד 300 ש"ח, עדיפות למדפסות אמינות ועם דיו זול. אני יודע שאי אפשר להשיג מדפסת משהו משהו עם זה אבל זה מה יש :\ תודה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אז ככה,אני צריך מדפסת ועדיף עם סורק לצורך הדפסת מסמכים וכאלה דברים. המדפסת האחרונה שלי הייתה של lexmark והיא הייתה ממש גרועה וגם התקלקלה אחרי כמה חודשיים למרות שבקושי עשיתי איתה שימוש ( ) אז הפעם אני רוצה ללכת על חברה אמינה כמו hp הידועה. זה מה שמצאתי לבנתיים: http://www.pch.co.il/docs/pd1618413065.htm זה לא חובה שיהיה לו גם סורק אבל עדיף... תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
התחלתי לעבוד במשהו שדורש פרסום נרחב, אני מדריך אומנות לחימה באיזור המגורים שלי, ותהיתי לגביי מדפסת שתוכל להדפיס לי דפי A4 ואולי אפילו גם A3 אבל לא חובה, ובכמויות שהם לא כל כך בייתיות, לגבי צבעוני אני עדיין מתלבט, הייתי רוצה שיהיו לי עותקים צבעוניים אבל אני לא יודע מה העלויות של הדבר ומה ההבדל בין מדפסת שיש בה צבעוני לבין כזו שאין בה (מבחינת אמינות, הבדלי מחירים וכדומה) חשוב לציין שכבר המליצו לי על מדפסת לייזר של Brother, אבל לא נתנו לי איזשהו דגם שאוכל להסתכל עליו ולהציג פה בשביל לקבל ביקורת. תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המצלמה למדפסת ביתית All in one עם פקס, סריקה וכרטיס רשת אלחוטי\אטרנט. חשוב לי שיהיה עם Feeder למשיכת וסריקת דפים אוטומטית. ועם עלות דיו לא גבוהה מידי. מחיר: סביב 500 ש"ח. אשמח לקבל המלצה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר לחרוג אבל רק קצת(50-100). תודה לכל העונים ;D מור רוזס
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ת'כלס לא משנה לי חברה רק לא משהו זבל. התקציב הוא 500 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת דיו צבעונית למטרות משרדיות (גרפים וטקסט צבעוני). מעוניין במדפסת אמינה שתשמש אותי להדפסת מספר עמ' בשבוע ולא יותר מזה (נגיד 50 דפים בחודש וזה בהגזמה). אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית מבחינת הדיו. האם יש איזה סדר גודל של מחיר בו כבר מתחילים לקבל משהו טוב אבל עדיין זה לא יהיה יקר? גמיש במחיר אבל מעדיף לשלם פחות ולא אוהב לשלם על משהו שאני לא באמת צריך ) אם יש למישהו המלצה לדגם ספציפי שהוא התנסה בו זה יהיה מעולה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לרכוש מדפסת לא ממש יקרה (עד 500 ש"ח בערך). מה שאני מחפש במדפסת היא שתהיה אמינה שקטה (עד כמה שאפשר), זולה (אך לא זולה מדי) ושתדפיס במהירות סבירה (לא דף בשעה). ראיתי את הדגם של קנון s-200 אך אני לא מכיר אותו ממש. מטרת המדפסת היא הדפסות קטנות בדר"כ בשחור לבן אך שתדפיס באופן סביר בצבע. אשמח לקבל תגובות.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למדפסת טובה אך זולה, בתקציב של מתחת ל-400 ש"ח. כמה שיותר נמוך ככה יותר טוב, והשימושים הם בעיקר הדפסת מסמכי וורד - לא משהו שדורש איכות גבוהה (אם בכלל). כמו כן, באותה הנימה, רציתי שתמליצו לי על פתרון לדיו לאותה המדפסת, שמעתי שיש חברה המוכרת בזול קופסאות דיו ממוחזרות עם אחריות. העניין הוא שלאחד ממכרי התקלקלה המדפסת HP Deskjet 695C וחשבתי לעצמי שהבדיקה+התיקון+הדיו החדש (הדיו נגמר) בהחלט יכול לעלות כמו מדפסת חדשה - לכן המלצתי לו לקנות מדפסת חדשה. האם צדקתי?
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
צריך מדפסת באיכות טובה שהראשי דיו שלה יהיו גדולים ולא יגמר לי הדיו מהר.. ועדיף שהראשי דיו יעלו כמה שפחות..
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
צריך המלצה למדפסת לייזר פשוטה ש/ל לשימוש בייתי. חשוב שתהיה כמה שיותר זולה לקניה אך יותר חשוב שתהיה זולה לאחזקה מבחינת תקלות ועלות של טונרים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
התקציב: 500-800. צבעוני או שחור- אני מעדיף צבעוני, אבל הבנתי שזה עסק יקר (?) מבחינת טונר- מה ההבדל בינהם? בשחור אני יודע שלעיתים רחוקות צריך להחליף טונר שעולה 200-300, איך זה בצבעוני? אין לי מושג איך לחפש אפילו. על מה צריך להתסכל? מה משמעותי? מישהו יכול להמליץ על מכשיר ספציפי? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-