ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מחפש מודם 56K חיצוני טוב (עד 95$). בלי יותר מדי שיכלולים - התקנה פשוטה וגלישה טובה. על איזה דגם אתם ממליצים ?
-
זיכרון 128 SDRAM או HD 40 GB יש לי זיכרון 64 SDRAM ו HD 15 G אני לא יודע מה לקנות??? לפי דעתעם מה יותר חשוב???
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שאני יתחיל לשגע את כל העולם יש לי שאלה: יש מקומות שמפתחים בהם תמונות מכרטיסי זיכרון (כמו תמונות רגילות)? איפה? כמה זה עולה?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
כרגע חזרתי משמיר, ניסיתי להחליף את המתאם שקניתי (מקלדת ישנה -> מחשב חדש) למה שמסתבר שאני באמת צריך (מקלדת חדשה-> מחשב ישן). קניתי את הדבר הלא נכון כי התבלבלתי זה לא בדיוק למקלדת זה למקלדת קומפי כזאת, בקיצור התבלבלתי וקניתי את הדבר הלא נכון ואין להם את מה שאני כן צריך, מכיון שאין לי צורך במתאם שכן קניתי רציתי להחזיר ולקבל את הכסף חזרה אבל הם אמרו שאפשר רק להחליף. אז חשבתי על משהו שאני צריך ושאלתי אם יש להם כבל כוח (בין מסך לחשמל או בין מחשב לחשמל) והם אמרו שכן ואז המנהל הביא לי ואמר לי כזה שקל מתנה. אני הודיתי לו מאוד הייתי בטוח הוא נותן לי את זה מתנה ומוותר על השקל שזה עולה אבל אז הסתבר לי שזה עולה 30 שקל והמתאם 29 אז ויתרו לי על השקל. התפלתיתי שכבל כזה פשוט וסטנדרט…
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לקחת UPS זול (500 ש"ח) ולחבר אותו למצבר של מכונית (עוד 500 ש"ח)במקום המטען הרגיל שלו, וכך, במחיר של ~1000 ש"ח לקבל UPS עם שיכול להספיק לשעה ויותר.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי NOKIA 3310 ואני רק פעם אחת הצלחתי להוציא את הפאנל האחורי... מאז, כלום! הדבר הזה פשוט לא זז! אני עוקב אחרי ההוראות הרגילות (ללחוץ על הכפתור התחתון ולהחליק כלפי מעלה) אבל לא זז! יש למישהו רעיון שלא כולל חומר נפץ בליסטי כלשהוא וישאיר את הפלאפון עצמו שלם? הפאנל האחורי זה זה שמצד ימין והכפתור זה זה שלמטה שם: הלכתי לפוצץ בניינים של חברה מסויימת בסקנדינביה, TNX!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1700 לוח אם asus p4t-e 256 זיכרון rdram וספק כוח של 230W ושמעתי ברחבי הפורם שספק שהוא פחות מ 300W הוא גרוע וחייבים להחליף מייד.... ואני לא אדם שמתעסק באוברקלוק ויש לי אפילו רק מאוורר אחד לכל המארז. והשאלה שלי אם הספק שיש לי מספיק לי? ואם לא אז על איזה ספק ללכת?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
קניתי 450 שקל ב גיי מחשבים את LD 256 DDR 2100 ונשאר לי גם הקודם SAMSUNG 128 DDR 2100 אז קודם יכולתי להגידר ב BIOS מצב TURBO עכשיו אם אני מגדיר TURBO המערכת ההעפלה לא עולה לי ויש הודעות שגיע!!!! בXP (לא נסיתי מערכת אחרת ונסיתי פורמט!!!) אבל כך הכל מצוין! ומה דתעכם על חברת LD?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הסורק הנ"ל...הכל עובד טוב ויפה אבל איך לעזאזל אני מכבה אותו?!!?!?!?!!?!?!?!!?!?!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
בוקר אור.. יש לי את האל פסק שציינתי בכותרת רציתי לדעת איך אני יכול לחשב כמה זמן הוא יכול להחזיק לי את המודם אדסל, המחשב והמסך ראיתי שכתוב שהוא מחזיק בערך 10 דקות מחשב ומסך 15".. אבל לכל מחשב שונה זמן שונה.. :\ בכל מקרה - איך אני יכול לחשב את זה?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
יש פה אנשים שמפתחים ל-Palm OS ?!.. אני מתעניין עכשיו בתחום ונראה לי שאני הולך להכנס לזה חזק עכשיו... ;) .. בעיקרון אני הולך לקנות שבוע הבא Palm ולראות מה אני יכול לעשות עם זה.. .. דרך אגב אם יש לכם עצות-הצעות לגבי PalmS ( מחירים, מפרטים וכו..) תשלחו אותם פה בבקשה.. 8) 8)...
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בקיצור די דפקו אותי בחומרה ורציתי לדעת האם זה קרה לעוד מישהו כי אני מתכוון לתבוע אותם.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
-
-
-
זהו זה כל מה שנשאר לי לבחור בשביל המחשב החדש וכנראה האחרון שלי!!! זכרון ומארז אז ככה אני אשתמש במעבד AMD athlon xp 2100+ ולוח אם a7v333 של asus וכרטיס מסך(אם זה משנה): MSI geforce4 ti 4600 אז השאלה העיקרית שלי היא :...... איזה זיכרון של איזה חברה ואם אפשר גם איזה דגם אם יש לכם זמן (תודה) ואני מחפש משהו טוב 256 מגה או 512 מגה שיתאים למה שכתבתי למעלה. אל תיחסו חשיבות יותר מדי גבוהה למחיר אני לא מחפש משהו זול סדר העדיפויות שלי הוא קודם כל איכות אחר כך מחיר אבל אם זה עולה ממש הרבה(יותר מ 120 דולר אז לוותר אבל בכל זאת אפשר להציע אם זה ממש טוב) ועוד משהו זה מארז אם יש משהו טוב במיוחד שיתאים ללוח אם ויהיה בו מספיק מקום ושהספק כוח שלו יהיה טוב... ועוד משהו שיהיה לו מספיק מאוררים …
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים כבל 15pin D-Sub video cable ל DVI? ואם כן איפה לקנות כמה זה עולה ומה האורך שלו(זה לטלויזיה 14 LCD שקיבלתי לחדר מקרוב משפחה נחמד מארצות הגולה). DVI זה לא במקרה ה15pin D-Sub? נכון?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אנשים. רציתי לדעת אם מישהוא השתמש אי פעם בקסדת מציאות מדומה VFX1 ??? יש לי כאלו ואני לא מצליח להפעיל את תזוזת הראש. תודה גיל.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בבקשה מצאתי את ואני עדיין לא מאמין חובה לראות: http://www.techtv.com/screensavers/supergeek/story/0,24330,3381725,00.html
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן חברה, מישהו כבר קנה את הזיכרון הזה? האם משהו יודע האם זה אותו זיכרון שיש גם בחו"ל? המחיר בKSP מפתה, אני חושב לקנות משם, אבל אני ממש לא בטוח בהם, למישהו יש ניסיון איתם? אשמח לשמוע חוות דעת ;D
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פנטיום 3 550MHZ 256MB זכרון SDRAM CD ATAPI X 32 HD - WD 20GB כרטיס מסך - NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 מודם Soft56K כרטיס קול Creative צורב פיליפס X 8 כונן 1.44 !!! (ל-ל-א מסך) => כמה עלי לדרוש עברו המחשב הזה ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-