ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח פנטיום 2 חדש למדי הייתי רוצה להוסיף זיכרון כיצד אדע באיזה זיכרון בלוך משתמש 100 או 133(sdram) והאם אפשר להישתמש בזיכרון 133 בלוח של 100 וכמה עולה זיכרון מכל סוג
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר יבואן שאני יכול לקנות ממנו בזול זכרון 128/256 SDRAM PC 133 באזור ירושלים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
: אתר נחמד שמציע "אפלט" הנותן לבחור ספק כח לפי מס' קריטריונים לא ממש מקצועי - אבל נחמד http://www.pcpowercooling.com/products/power_supplies/index.htm
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי איפה לשים את ההודעה אז אם זה לא מתאים אז סליחה ;D זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CELERON 1000 מומהר ל1330 (טואלטין) לוח אם: DFI CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *3 FANS מסך: PROVIEW 17" 772M מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 192MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומושי CD-ASUS*52 TEAC 8*8*40 מקלדת+עכבר(usb)פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI אני מתקוון לקנות חלק/ים חדשים עד 1000 ש"ח מה לקנות ??? ??? ??? : : :P :-/ :-/ :-/ :-/ :AR15: :AR15: :asthanos:
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מיועד למשחקים! http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp?ID=1326
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי דגמים של מקלדות אלחוטיות ?? בנתיים ראיתי אחת של GENIUS KB16 של לוג'יטק כולן באות עם עכבר אז זה לא טוב (אלא אם כן מסתתר לו דגם בלי ????) ומיקרוסופט לא מצאתי משהו אלחוטי...
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מישהו בארץ שמע או רכש את ה AFTERBURNER ? או את ה FLASH LINKER ADVANCE ?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שימו לב שכשהתכוונתי לחברה מוכרת ויקרה אני מתכוון לאנמרקס וכו'... כשאני אומר חברה זולה זה משהו כמו גיניוס...
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר חדש. קראתי את הכתבה על ה-Trackball של Logitech באתר. אשמח לשמוע חוות דעת על העכבר ממי שיש בבעלותו עכבר כזה, או כל עכבר Trackball אחר. הדברים שמעניינים אותי: נוחות, תנועה (אם אלחוטי - האם יש Delay?) חשיבות גלגל scroll בעכבר מסוג זה איך הוא במשחקים האם עדיף על עכבר רגיל וכל נושא אחר שתרצו להעלות תודה, PSben
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה מראש למתייחסים. זהו כאמור פאלם פיילוט M515 עם העברית של כלנית. 1. אני יודע שיש כל מיני יישומים קטנים שאפשר להוריד מהרשת ולהתקין לפאלם - איך עושים את זה ? 2. יש לי כמה אייקונים באנגלית (בנוסף לאלה שבעברית) - וחלקם כפולים (גם בעברית וגם באנגלית) - כיצד אני מסיר את מה שאני לא צריך ? 3. יש אייקונים (כמו אייקון הסנכרון) ששמו הוא באנגלית - איך אני משנה אותו לעברית ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המ... זאת מסרטה דיגיטלית של JVC וממש אין לי מושג איך אני מחבר אותה למחשב(זה לא עם USB)... המ...מישהו יודע\עבד עם המצלמה הזאת פעם? http://www.olsale.co.il/auction/description_only.asp?type=1&supplier%5Fid=1&product%5Fonly=1&sku=jvc%5Fgrdvl45&mscssid=DH0K74H0V1GX9LELX9K4VR56G6NC7AP6
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מחפש מודם 56K חיצוני טוב (עד 95$). בלי יותר מדי שיכלולים - התקנה פשוטה וגלישה טובה. על איזה דגם אתם ממליצים ?
-
לפני שאני יתחיל לשגע את כל העולם יש לי שאלה: יש מקומות שמפתחים בהם תמונות מכרטיסי זיכרון (כמו תמונות רגילות)? איפה? כמה זה עולה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום חברים אני חייב לשתף אתכם במכונה החדשה שקיבלתי בעבודה. ;D זוהי מכונת בראנד של DELL בשם PRECISION 530 מפרט: שני מעבדי XEON 1.7 1גיגה זכרון RDRAM כרטיס מסך NVIDIA QUADRO 4 900 XGL 128 MB DDR דיסק 40 גיגה WD IDE שיוחלף ב 73 גיגה SCSI אופטי המארז בגודל FULL ATX גוף אלומיניום מצופה פלסטיק שחור, המחשב כבד מאד !!! הלוח המיוצר ע"יי DELL ומשתמש בציפסט INTEL 860 כולל SCSI U3 240/אופטי כל היציאות הסטדרטיות וגם FIRE WIRE לחלונות 2000 לוקח שתי שניות לעלות המכונה מאד מאד שקטה - יש לה שלושה מאווררים 92 מ"מ עם רגש טמ'פ שמשנים את המהירות בהתאם לצורך כפי שרואים בתמונה למעבדים יש תעלה ירוקה לקירור אין מאוורר ישיר על הגוף קירור אלה המאוורר על דופן המארז ושואב את החום החו…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לקחת UPS זול (500 ש"ח) ולחבר אותו למצבר של מכונית (עוד 500 ש"ח)במקום המטען הרגיל שלו, וכך, במחיר של ~1000 ש"ח לקבל UPS עם שיכול להספיק לשעה ויותר.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1700 לוח אם asus p4t-e 256 זיכרון rdram וספק כוח של 230W ושמעתי ברחבי הפורם שספק שהוא פחות מ 300W הוא גרוע וחייבים להחליף מייד.... ואני לא אדם שמתעסק באוברקלוק ויש לי אפילו רק מאוורר אחד לכל המארז. והשאלה שלי אם הספק שיש לי מספיק לי? ואם לא אז על איזה ספק ללכת?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
זיכרון 128 SDRAM או HD 40 GB יש לי זיכרון 64 SDRAM ו HD 15 G אני לא יודע מה לקנות??? לפי דעתעם מה יותר חשוב???
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע חזרתי משמיר, ניסיתי להחליף את המתאם שקניתי (מקלדת ישנה -> מחשב חדש) למה שמסתבר שאני באמת צריך (מקלדת חדשה-> מחשב ישן). קניתי את הדבר הלא נכון כי התבלבלתי זה לא בדיוק למקלדת זה למקלדת קומפי כזאת, בקיצור התבלבלתי וקניתי את הדבר הלא נכון ואין להם את מה שאני כן צריך, מכיון שאין לי צורך במתאם שכן קניתי רציתי להחזיר ולקבל את הכסף חזרה אבל הם אמרו שאפשר רק להחליף. אז חשבתי על משהו שאני צריך ושאלתי אם יש להם כבל כוח (בין מסך לחשמל או בין מחשב לחשמל) והם אמרו שכן ואז המנהל הביא לי ואמר לי כזה שקל מתנה. אני הודיתי לו מאוד הייתי בטוח הוא נותן לי את זה מתנה ומוותר על השקל שזה עולה אבל אז הסתבר לי שזה עולה 30 שקל והמתאם 29 אז ויתרו לי על השקל. התפלתיתי שכבל כזה פשוט וסטנדרט…
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
קניתי את הסורק הנ"ל...הכל עובד טוב ויפה אבל איך לעזאזל אני מכבה אותו?!!?!?!?!!?!?!?!!?!?!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
בוקר אור.. יש לי את האל פסק שציינתי בכותרת רציתי לדעת איך אני יכול לחשב כמה זמן הוא יכול להחזיק לי את המודם אדסל, המחשב והמסך ראיתי שכתוב שהוא מחזיק בערך 10 דקות מחשב ומסך 15".. אבל לכל מחשב שונה זמן שונה.. :\ בכל מקרה - איך אני יכול לחשב את זה?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי NOKIA 3310 ואני רק פעם אחת הצלחתי להוציא את הפאנל האחורי... מאז, כלום! הדבר הזה פשוט לא זז! אני עוקב אחרי ההוראות הרגילות (ללחוץ על הכפתור התחתון ולהחליק כלפי מעלה) אבל לא זז! יש למישהו רעיון שלא כולל חומר נפץ בליסטי כלשהוא וישאיר את הפלאפון עצמו שלם? הפאנל האחורי זה זה שמצד ימין והכפתור זה זה שלמטה שם: הלכתי לפוצץ בניינים של חברה מסויימת בסקנדינביה, TNX!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש פה אנשים שמפתחים ל-Palm OS ?!.. אני מתעניין עכשיו בתחום ונראה לי שאני הולך להכנס לזה חזק עכשיו... ;) .. בעיקרון אני הולך לקנות שבוע הבא Palm ולראות מה אני יכול לעשות עם זה.. .. דרך אגב אם יש לכם עצות-הצעות לגבי PalmS ( מחירים, מפרטים וכו..) תשלחו אותם פה בבקשה.. 8) 8)...
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בקיצור די דפקו אותי בחומרה ורציתי לדעת האם זה קרה לעוד מישהו כי אני מתכוון לתבוע אותם.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-