עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by 34N1A1N79,

היי, עשיתי סקר מקיף על מדפסות שונות בחברות שונות ואני משתפת את מי שמעוניין לרכוש וגם למי שמוכן להוסיף ולתת טיפים או מידע על מדפסות הכי מומלצות ועוד קנון מספקת את המדפסות דיו האיכותיות ביותר, המדפסות עצמן לא יקרות אבל הדיו שלהן מאוד יקר, היא מתאימה בעיקר לאנשים שרוצים להדפיס תמונות והדפסות צבע גבוהות, למי שאין לו צורך בזה היא לא משתלמת לטווח הרחוק, גם לא עם רכישת ראשי דיו תואמים רוב הדגמים שלה מאותה סדרה זהים עם הבדלים כאלו ואחרים מינימליים שמשפיעים על המחיר של המדפסת, לכן סוג אחד של דיו יתאים להרבה מהמדפסות מכל משפחה למשל פיקסמה או MG.... ההבדלים יכולים להיות: מדפסת אלחוטית או לא דופלקס משולבת או משולבת חלקית(בלי פקס או עם פקס) מדפסת נטו זה ההבדלים העיקריים שמשפיעים…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום רב. אני מעוניין ברכישת מצלמה דיגיטלית איכותית בתקציב של 2000 שקלים. אני די נגנבתי מהמצלמה של סוני (דגם חדש, אפשרות וידאו והכי חושב מטען בטריות) אבל אני רואה פה בפורום שהרבה אוהבים את המצלמה של קאנון (שגם היא בסביבות ה 2000 פלוס) אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על איזו מצלמה ללכת עם תקציב של 2000אני רשמתי שני דגמים אבל אני חדש בעסק ואני לא מכיר עוד דגמים של מצלמות לצערי. תודה לכולכם.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  3. חסכונית, עלות דיו זול כמובן, או לפי המחיר החלופי של הדיו שזה מה שכנראה יהיה. ועדיף שיהיה מהרשימה מהלינק( לפי מה שראיתי 10 מוצרים בדף) http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/subcategory.aspx?came=332&CategoryName=Printers&SubCategory=AllInOne_Printers_With_Fax לא הכוונה לדגמים הענקיים שם, הנה הדגמים שכן : HP 5610 LEXMARK X5070 brother MFC-465CN brother MFC-5460CN HP 5783 LEXMARK X7350 LEXMARK X6570 תודה עידכון: ראיתי לאחר חיפוש ממושך פה שbrother MFC-465CN יכולה להיות אופציה טובה. והאמת שיש לי סלידה מHP מהכרות עם מדפסת שלהם.. יש פה אופציה יותר טובה ? הפקס זה רגיל, שמים דף לשליחה ומחייגים כמו כל פקס?(סליחה על הבורות) מבחינת דיו אני רואה שהברוד…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by שמוליק איתן,

שלום! מחפש מדפסת משולבת כוללת פקס לשימוש ביתי, מחפש את הזולה, הטובה, וחסכונית בדיו. (חבר אמר לי שיש כאלה שאפשר למלא לבד את מיכלי הדיו) תודה! שמוליק

5. מסובך? לא כל כך. יש לי מחשב נייד סנטרינו ורשת אלחוטית G שעובדת ב2.4 גיגה. יש לי גם טלפון אלחוטי שעובד בתדרים האלו. אני שוקל לרכוש את העכברון הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1167 שגם עובד ב2.4. האם כולם יוכלו לחיות אחד עם השני או שרשת אלחוטית לעכבר 2.4 זה כמו חתול לעכבר? האם יש המלצה אחרת לעכבר למחשב נייד, אופטי אלחוטי ? אורי

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by ophir555,

האם מי שהוא מכיר מדפסת משולבת ליזר של קנון דגם LaserBase MF3110 ואיך יתכן שהיא נמכרת בין 650 שקל ל 1400 אותה מדפסת בדיוק. גם בזאפ אין שום בקורת

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. הכוונה היא למקלדת שיש בה עכבר... כמו זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2878 או זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5149 אפשרות הראשונה גרועה! והאפשרות השניה יקרה בצורה מגעילה. מה נותר?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by shimi58,

מעונין לקנות את המדפסת רוצה לקרוא חוות דעת .

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by reptile,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1001753214&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by onthemic,

אהלן כולם לפני כמה ימים קיבלתי מצלמת אינטרנט (עם חיבור יו אס בי למצלמה ו3.5 למיקרופון) וגם מיקרופון עם חיבור 3.5. ניסיתי לחבר את שניהם (בנפרד) לעיגול האדום/ורוד של המיקרופון, ולא עבד. הלכתי וקראתי כל דבר אפשרי שקשור לבעיה הזאת - שיניתי הגדרות, בדקתי שהווליום של המיקרופון הכי גבוה, שהוא לא מושתק, בדקתי כל הגדרת קול אפשרית - וכלום. התקנתי סאונד דרייבר של נ'ווידיה כדי לבדוק אולי אפשר לשנות שם משהו - הכל על הנייר פיקס. אבל זה לא עובד. נ.ב. המצלמת אינטרנט הקודמת שלי כללה מיקרופון מובנה עם חיבור יו אס בי משותף והכל עבד חלק, גם המצלמה וגם המיקרופון. אני כבר אובד עצות, מישהו יכול לעזור עם זה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ShakedB,

שלום, מחפש מדפסת לאמנית, הדרישות שלה שתדפיס בגודל של a3 לכל הפחות (אם יש יותר אז עדיף), ואיכות הדפסה גבוהה. סורק איכותי יהיה בונוס נחמד. תקציב בסביבות האלף שקל, אם שווה להוסיף למשהו רציני יותר אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי מחשב נייד ואני מתלבט בין 2 עכברים של מיקרוסופט. שניהם ליזר אחד בלוטוט ואחד אלחוטי שניהם עולים אותו דבר. אלו הדגמים: Notebook Mouse 5000 שנה אחריות. Wireless Laser 7000 שלוש שנים אחריות. השימוש שלי הוא גם משחקים אבל בעיקר שימושים רגילים אינטרנט וכאלה. מה עדיף איך עכברים בלוטוט? עכשיו השאלה השניה אם אני נגיד מחבר עוד מתאם בלוטוט usb המחשב ידע להשתמש בו במקביל? או שברגע שיש לי עכשיו בלוטוט אני מבטל את כל אופציית הבלוטוט במחשב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  13. שנה וחצי אחרי שהענקית הטאיוואנית החליטה לנסות למצוא את מקומה גם בתחום ספקי הכח לגיימינג עם שלישיית דגמים צנועה יחסית - היא עוברת את רף ארבעת הספרות לראשונה עם דגם 1,000 וואט מחוזקלכתבה

14. שלום לכולם, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו שתוכל להדפיס על דיסקים CD/DVD המיועדים לכך (printable). כמו כן אשמח מאוד אם המכשיר יהיה משולב וגם אם יתמוך בחיבור לרשת במקום למחשב ספציפי (לא משנה אם חוטי או אלחוטי). התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח, יש משהו באזור התקציב הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מנסה לבנות נערכת לעבודה כדלהלן! 3 מחשבים שיעבדו על מקלדת עכבר ומסך אחד. יש לי KVM של 4 כבר. חיברתי ובכל עובד מצויין. בשניים מהמחשבים יש כרטיס גרפי שתומך העבודה על שני מסכים. (יש על כל כרטיס מסך יציאה אחת של DVI ויציאה אחת של VGA) בנוסף על זה שהם עובדים על מסך אחד דרך הKVM אני רוצה שתהיה לי האפשרות לעבוד בשניהם על שני מסכים. (שיש שלי) אני עובד על שניהם בגרפיקה ותלת ורוצה ששניהם יעבדו בשני מסכים. חיברתי למסך השני קופסת KVM ישנה שלי של 2 מחשבים ואותה חיברתי ליציאות השניות של הכרטיסים הגרפים על שני המחשבים. אבל היא לא עובדת בלהחליף רק מסך כי צריך לחבר אליה ואל מחשב גם מקלדת על מנת ותפעל. יש פיתרון כמובן בלמצוא קופסת מיתוג מיכנית רק למסכים. השאלה שלי האם למישהו יש רעיון…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by rweins,

שלום רב! אני מעונין לרכוש מקלדת cherry דגם: G84-4100. איפה פשר למצוא כזו בארץ או בחו"ל? תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מקלדת לשימוש ממושך יחסית לצורך תכנות ושימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט וכו). התעניינתי בK350 של לוגיטק, אך לצערי אין להשיגה כעת. יש המלצות למקלדות אחרות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Einklienermench,

שלום לכולם, ברצוני לייצר סביבת עבודה כמה שיותר קלה לעבודה בשבילי ואחרי שראיתי שאפשר לשנות מה כל מקש מיוחד עושה במקלדות של לוג'יטק חשבתי: האם אפשר לקנות מקלדת נוספת ולשנות מה כל מקש עושה, גם המקשים של האותיות כגון: להריץ שורטקטים של תוכנות מסוימות, להכניס מידע מסויים כמו "הדבק" של סטרינגים לתוך ה CMD ו ה IOS במקום להקליד הכול מחדש כל פעם. האם יש אפשרות לעשות זאת? אני מודע לכך שאפשר לעaות זאת בעזרת שורטקטים של ALT+, CRTL+ SHIFT+ וכו אבל זה מאוד מייגע ואני מעדיף שתהיה מקלדת שנייה שתבצע את כל הפעולות האלה, אני מודע שעוד מקלדת על השולחן זה לא אסתטי אבל לי זה לא מפריע יש לי מספיק מקום. אני מחפש לקנות את המקלדת DINOVO EDGE של LOGITECH וכרגע יש לי את LOGITECH ULTRA FLAT. לכן אני…

• 0 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. Started by o07,

בחנות מחשבים המליצו לי על ה -J4580 ב400 שח שהיא גם סורקת גם פקס וגם מדפסת. שווה לקנות או שיש המלצות יותר טובות?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  20. שלום לכם חברים, אני צריך המלצה למקלדת+עכבר אלחוטיים עד 350 שקל. מבחינתי שיהיו ברמה של ה-Microsoft Desktop 1000: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472600 פשוט שהטווח שלהם קצר ואני צריך קליטה לטווח של בערך 2.5 מטר.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. שלום לכולם, קנינו מצלמת וידאו דיגיטלית מסוג GA-D30AG של JVD(היא Mini DV), ואלו הנתונים: .6 Bright lens 680,000 Pixel CCD Digital CyberCam Video Camera 2.5" High Resolution, 270-degree rotating LCD color monitor 700X Digital Hyper Zoom with Spline Interpolation 16X Optical Hyper Zoom Digital Image Stabilizer Power-Linked Operation Black/White Viewfinder 16x9 Squeeze Mode PCM Digital Stereo Audio Iris Lock Wide Mode Manual focus, Exposure, and White Balance modes Black Fader Digital Wipes and Fades Variable-speed Shutter (1/500,1/250, 1/100, 1/60 sec.) High Density Image Recording, Mini DV NTSC (SD specifications) BN-V408U 800 mAh Lithium-ion, High Cap…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by dlivneh,

מצאתי שניים: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=151306 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=12676 המלצות ? דגמים נוספים ?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by hellyeahmofo,

המליצו לי עליה כמחליפה של ה Xerox 3117 (לא יודע אם מותר לפרסם חנויות כאן בפורומים). בכל מקרה, המחירים שלה די צנחו בחודשים האחרונים, מה יכולה להיות הסיבה לשיווק ההיסטרי של המדפסת? שאלה שנייה, בחנות אפשר להוסיף עוד 300 שקל בשביל שלוש שנים אחריות במקום שנה וטונר מלא במקום סטרטר. אני מניח שסטרטר הוא הטונר הראשון. זה כדאי? כמו כן, לגבי טונרים תואמים, יש תמיד את אלה שטוענים שאיכות ההדפסה פחותה וזה גלוי לעין. במה זה מתבטא?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by Eksh,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המקלדת והעכבר [העכבר בעיקר] שאין לי מושג מה מקור הבעיה בדיוק. זה כבר כמה חודשים ככה, בהתחלה העכבר היה סתם נתקע במקום ]היה מגיב לקליק ימני/שמאלי] אחרי כמה מכות/לבד היה משתחרר ועובד רגיל. עכשיו הבעיה היא שהעכבר נתקע כבר כמה פעמים בלי אפשרות לזוז או ללחוץ, המקלדת לרוב עבדה אבל היו מקרים שגם היא לא [שום כפתור לא הגיב אפילו שלחצתי על אחד הכפתורי הLOCK הנורית לא האירה. לרוב זה קורה שאני משחק בסטים HL/OF ואז זה נדפק ממש מהר, אבל לפעמים גם קורה בלי זה [לרוב אחרי יותר זמן אבל] כמו כן אני חושב שכל פעם שזה קרה, לפני זה העכבר/מקלדת נתקעו לבערך 5-10 שניות, ואז שמעתי את הצליל הזה מהלוח אם. אחרי בערך חצי דקה - דקה היה נתקע לכל הזמן מה שמוזר בכל הסיפור, זה שריסט …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by zeropaid,

שלום לכולם. אני מחפש מתאם PCI עם זוית של 90 מעלות כך שאוכל לחבר את כרטיס ה-PCI שיש לי במקביל ללוח האם ולא בניצב (בגלל מגבלות מקום). האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מתאם כזה?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.