עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Haflo,

לפני כחצי שעה העכבר שלי MS Intellimouse Explorer -USB Optical שבק חיים...... :-[ סתם ככה בלי שום סיבה או איזו התקנה..... ניסיתי מספר פעמיים לחבר/לנתק יחד עם Restarts אז הוא עובד תזוזה אחת או שתיים וזהו!!! מאחר ויש לי עוד עכבר כזה בדיוק (חדש באריזה) הוצאתי אותו וחיברתי אותו.....והכל כרגיל. הלך פה פעם למישהו עכבר? מה יכול להיות שהכבר שובת עקב עבודה מרובה? זה לא רכיב שאמור להתקלקל..?! ??? (אני יודע על עכברי MS PS/2 שמתקלקלים, על עכברים אופטיים של חברה לא ידועה אבל intellimouse explorer??)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by urich,

יש לי לוח פנטיום 2 חדש למדי הייתי רוצה להוסיף זיכרון כיצד אדע באיזה זיכרון בלוך משתמש 100 או 133(sdram) והאם אפשר להישתמש בזיכרון 133 בלוח של 100 וכמה עולה זיכרון מכל סוג

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. רציתי לדעת מה הקיטריונים שצריך להסתכל עליהם שקונים מצלמה דיגיטלית ומה בדיוק משמעותם. אני מתכנן לקנות זוג מצלמות אחת בתקציב500$-1500$ והשניה עד 300$ בקירוב. אם אפשר גם דגמים של מצלמות שאתם ממליצים עליהם מניסיון או קישור להשוואה בין מצלמות או איםה ניתן לקנות. בתודה, אני עם התוכי Jim

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by Duckman_911,

לאחר שקראתי את המדריך לאילתור מאווררים באתר החלטתי גם לנסות לאלתר מאוורר מספק ישן שהיה לי. ובכן, יש לי מאוורר מאולתר אבל עם חיבור של חשמל כמו לכונן דיסקטים - זה מה שאמרו לעשות במדריך. כתוב שם שיש לחבר את זה ללוח האם - וכאן הבעייה. אין חיבור כזה בלוח האם, ככל הנראה לי. כל המאווריים האחרים שלי מחוברים ישרות לספק כוח עם חיבורי חשמל של הארד דיסקים וסי די רומים, מלבד המאוורר של המעבד, שמחובר ללוח, אבל עם חיבור קטן יותר משל כונן דיסקטים (3 פינים לא 4). אז בדקתי מה כתוב שם ליד החיבור שלו, והיה כתוב משהו כמו sfan0 ... נשמע לי כמו חיבור למאוורר... אז חיפשתי עוד כאלו על הלוח ומצאתי אחד, sfan1 שמו, אבל גם זה עם חיבור 3 פינים - ניתן לחבר אליו את המאוורר המאולתר עם החיבור של כונן…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  5. Started by eran_mo,

אני מחפש משהו שיענה על שלושה דברים לפחות א- מעבד טוב יחסית ב- כרטיס מסך טוב (אפשר אפילו לא 3D אבל עם יש מה טוב !!) ג- DVD חובה ! אם ניתן להוסיף צורב אדרבא ! נא ליצור עימי קשר דרך פה או ב סלקום : 058700850 תודה ערן מוסאי, נ"ב אני נוסע לצרפת בענייני עבודה אז עם זה משהו משם או מ ארה"ב אני יכול להשיג אנא דעתכם חשובה לי !!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DXT,

אני מתכנן בקרוב לעשות שידרוג למחשב שלי (מעבד, לוח-אם, זכרון, כונן קשיח). לכן אני צריך כמה שיותר חנויות אינטרנט טובות, אמינות והכי חשוב - זולות, שאתם יכולים בבקשה להביא לי. תביאו לי אם יש לכם משהו חוץ מ: PCHARDWARE PANDA LAMIR SIMPLETECH ZIGZAG2000 PLONTER EXCELLNET. תודה רבה. ;D

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Vortex,

מכירים את המצלמה? קיצר, למי שיש אותה, איך אני משפר את האיכות של התמונות?? שיניתי את הsharpness בהגדרות וזה עדיין לא משהו... משום מה זה נראה לי שהמצלמה מעדיפה Smoothness על Sharpness, זה מתבטא בזה שכשאני לוחץ על הסמל שלה ב"מחשב שלי" אז התמונה ממש זורמת כמו בטלויזיה יש דרך לשפר את האיכות על חשבון הSmoothness ? או לצלם ברזולוציה גדולה יותר מאשר הסטנדרט? תודה

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  8. ראיתי בדף הראשי את של לוג'יטק יש אותו בארץ זה הדגםLogitech Wingman Cordless Review מישהו מכיר דגם אחר איך תחשות הרטט??? זה כמו ב play staion??? אם מישהו יודע שיענה לי תודה אה וכמה זה צריך לעלות?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, לא ידעתי איפה לשים את ההודעה אז אם זה לא מתאים אז סליחה ;D זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CELERON 1000 מומהר ל1330 (טואלטין) לוח אם: DFI CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *3 FANS מסך: PROVIEW 17" 772M מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 192MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומושי CD-ASUS*52 TEAC 8*8*40 מקלדת+עכבר(usb)פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI אני מתקוון לקנות חלק/ים חדשים עד 1000 ש"ח מה לקנות ??? ??? ??? : : :P :-/ :-/ :-/ :-/ :AR15: :AR15: :asthanos:

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by godisme171,

מישהו מכיר יבואן שאני יכול לקנות ממנו בזול זכרון 128/256 SDRAM PC 133 באזור ירושלים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zdeamir,

: אתר נחמד שמציע "אפלט" הנותן לבחור ספק כח לפי מס' קריטריונים לא ממש מקצועי - אבל נחמד http://www.pcpowercooling.com/products/power_supplies/index.htm

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by PeaS,

אני מתכוון לקנות מארז חדש יחד עם המחשב החדש גם כן... אני מתכוון ללכת על מארזשל חברה ידועה (אנרמקס, אנטק, צ'יפטק וכו'...) ולא על מארז ג'נריק, מידי טאוור או פול טאוור, זה לא משנה עכשיו. השאלה היא מה הקריטריונים? אני מניח שבכולם יהיו כפתורים להדלקה\כיבוי ונורות LED בחברות ידועות כאלה איכות הפלסטיק\חומר אחר שהמארז מיוצר ממנו יהיה איכותי, לא יהיו פינות חדות? מה שחשבתי עליו הוא המשקל. מארזים כמו הENERMAX 710B כבדים מאד, בגלל החומר ממנו הם מיוצרים. מישהו מכיר מארזי אלמיניום שנמכרים בארץ? הם אמורים להיות הרבה יותר יקרים? ועוד משהו, למה המארזים של ליאן-לי כל כך יקרים?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by udi,

קניתי לפני כשנה כונן dvd לא מזמן לאחר 5 החלפות של האיזורים הוא ננעל על איזור 1 המליצו לי על אתר אני לא זוכר אותו עכשיו שיש בו את כל הפריצות של ה DVD הבעיה של היה שם את סוג ה DVD שלי אולי משהוא יודע איך למרות הכל אפשר לפרוץ את הכונן ? סוג הכונן הוא: PIONEER DVD-ROM DVD-115 1.12 ??? ???

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by יובלד,

אוקיי אז נידפק לי הסידי אז החלטתי כבר לקנות די וי די התקציב עומד על 300+- וזה יכול להיות גם או אי אמ כי יש לי תוכנה MSI DVD שווה משהו בכלל? המלצות בבקשה!!! האא ושהכונן יהיה מולטיזוiן או שיהיה אפשר לפרוץ אותו! תודה יובל!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Doron Rosenzweig,

שלום לכולם... שאלה די טיפשית אבל פשוט לא הצלחתי למצוא את התשובה! מהי החומרה של ה Playstaion 2 המאפשרת לו חיבור התקנים חיצוניים (יציאות). למיטב הבנתי יש לו 2 יצואות USB יציאת FIREWIRE ויציאה לכרטיס דיכרון... וכאן נשאלת השאלה - האם ל Playstaion 2 יש יציאת Ethernet ( ואם לא - האם ואיך ניתן להוסיף לו) בתודה מראש, דורון

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by elgard,

הוא לא מתכוון לעשות אוברקלוק והשימוש העיקרי הוא משחקים: Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE 159$ (921ש"ח) Seagate Baracuda 40GB 7200RPM 92$ (533ש"ח) או מקסטור אתם תחליטו Pine 56.6K ESS CHIP 19$ (110ש"ח) TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 13$ (75ש"ח) Actima X 52 31$ (180ש"ח) AMD ATHLON XP 1600Plus 117$ (678ש"ח) gigayte gvrxp Mushkin 256mb DDR 3000 119$ (689ש"ח) אתם תחליטו Tsunami Virgo bLUE 300W 33$ (191ש"ח) אתם תחליטו סה"כ 748$ (4,332ש"

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by The Grey Matter,

מישהו בארץ שמע או רכש את ה AFTERBURNER ? או את ה FLASH LINKER ADVANCE ?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by Or ei,

אתם יכולים לתת לי דגמים של מקלדות אלחוטיות ?? בנתיים ראיתי אחת של GENIUS KB16 של לוג'יטק כולן באות עם עכבר אז זה לא טוב (אלא אם כן מסתתר לו דגם בלי ????) ומיקרוסופט לא מצאתי משהו אלחוטי...

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by PSben,

אני מעוניין לקנות עכבר חדש. קראתי את הכתבה על ה-Trackball של Logitech באתר. אשמח לשמוע חוות דעת על העכבר ממי שיש בבעלותו עכבר כזה, או כל עכבר Trackball אחר. הדברים שמעניינים אותי: נוחות, תנועה (אם אלחוטי - האם יש Delay?) חשיבות גלגל scroll בעכבר מסוג זה איך הוא במשחקים האם עדיף על עכבר רגיל וכל נושא אחר שתרצו להעלות תודה, PSben

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by elgard,

שימו לב שכשהתכוונתי לחברה מוכרת ויקרה אני מתכוון לאנמרקס וכו'... כשאני אומר חברה זולה זה משהו כמו גיניוס...

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  21. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כך, מסיבות ששמורות במערכת(סתם, אין לי כח להסביר למה) אני צריך מעביר שיאפשר לי לחבר ג'ויסטיק של חיבור רגיל לUSB, אני יודע שקיים כזה דבר, השאלה איפה אני יכול למצא כזה דבר בארץ הקודש ולא במחיר של ג'ויסטיק שלם(מעל ל30 ש"ח). בבאג טוענים שהם שמעו שיש, אבל להם אין. לפלונטר אין כזה בכל המגוון של המעבירים שיש להם, אותו דבר בRadioShak ובכל החנויות יפות הנפש האלה. משהו יודע אולי איפה נתן להשיג את הדבר הזה, ואני רוצה מעביר כזה שעובד...? תודה מראש, athlon

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום חברים אני חייב לשתף אתכם במכונה החדשה שקיבלתי בעבודה. ;D זוהי מכונת בראנד של DELL בשם PRECISION 530 מפרט: שני מעבדי XEON 1.7 1גיגה זכרון RDRAM כרטיס מסך NVIDIA QUADRO 4 900 XGL 128 MB DDR דיסק 40 גיגה WD IDE שיוחלף ב 73 גיגה SCSI אופטי המארז בגודל FULL ATX גוף אלומיניום מצופה פלסטיק שחור, המחשב כבד מאד !!! הלוח המיוצר ע"יי DELL ומשתמש בציפסט INTEL 860 כולל SCSI U3 240/אופטי כל היציאות הסטדרטיות וגם FIRE WIRE לחלונות 2000 לוקח שתי שניות לעלות המכונה מאד מאד שקטה - יש לה שלושה מאווררים 92 מ"מ עם רגש טמ'פ שמשנים את המהירות בהתאם לצורך כפי שרואים בתמונה למעבדים יש תעלה ירוקה לקירור אין מאוורר ישיר על הגוף קירור אלה המאוורר על דופן המארז ושואב את החום החו…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. תודה מראש למתייחסים. זהו כאמור פאלם פיילוט M515 עם העברית של כלנית. 1. אני יודע שיש כל מיני יישומים קטנים שאפשר להוריד מהרשת ולהתקין לפאלם - איך עושים את זה ? 2. יש לי כמה אייקונים באנגלית (בנוסף לאלה שבעברית) - וחלקם כפולים (גם בעברית וגם באנגלית) - כיצד אני מסיר את מה שאני לא צריך ? 3. יש אייקונים (כמו אייקון הסנכרון) ששמו הוא באנגלית - איך אני משנה אותו לעברית ? תודה !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. המ... זאת מסרטה דיגיטלית של JVC וממש אין לי מושג איך אני מחבר אותה למחשב(זה לא עם USB)... המ...מישהו יודע\עבד עם המצלמה הזאת פעם? http://www.olsale.co.il/auction/description_only.asp?type=1&supplier%5Fid=1&product%5Fonly=1&sku=jvc%5Fgrdvl45&mscssid=DH0K74H0V1GX9LELX9K4VR56G6NC7AP6

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by Nitz,

ביום שבת קיבלתי את המקלדת והעכבר (זה מן סט כזה) שקניתי באמריקה כי שם זה עולה 400 שקלים (אחרי חישוב) ובישראל זה עולה כמעט 1000(!) שניהם אלחוטיים שמשדרים בגלי רדיו. העכבר: Logitech Cordless MouseMan Optical אופטי ואלחוטי שזה ייתרון ענק מעוצב ליד ויש לו שלושה כפתורים+ סקרולר (גלגלת) חסרונות: הוא לא : DUAL OPTICAL- אין לו שני חיישנים, רק אחד, חיסרון עצום מקלדת: הדובדבן שבקצפת אלחוטית, כל הפתורים הרגילים+ סאונד קונטרול (מערכת שליטה בסאונג)+ כפתורי אינטרנט: אתר בית, חיפוש, קניות, אי-מייל, iTouch ( האתר של סדרת המקלדות של לוג'יטק), מועדפים (favorits נשמע יותר טוב), קהילה (WTF???), האתרים שלי (שבניתי), כלכלה וכפתור של כיבוי המחשב. + כפתורי ניווט: GO (פותח שורת כתובות), BACK, וסקר…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים