ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה לאוזניות גיימינג עד 500 שקל כמובן שעם סראונד ועדיפות למיקרופון מובנה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
-
טוב עד היום היו לי את האוזניות CX300 של סנהייזר, אוזניות ממש מעולות אבל לפני כמה ימים איבדתי אותן T.T בעיקרון אני צריך אוזניות בסגנון שלהן בעיקר בגלל שאני יוצא לרוץ איתן ועם הנגן, ואני צריך אוזניות שישארו בתוך האוזניים ולא יצאו מהן בזמן הריצה... חשבתי לקנות אותן שוב אבל אמרתי נשקיע עוד איזה 100 שקל ונקנה משהו יותר איכותי...הדבר שהיה חסר לי ב CX300 זה הבאסים, אני רוצה אוזניות עם באסים מטורפים... בקיצור תליצו על אוזניות בסגנון של ה CX300 אבל שיהיו יותר טובות D: תקציב של בערך 400 שקל, אם יש משהו באמת מיוחד מוכן לחרוג עד 600...
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות אוזניות סטריאו בשביל להשתמש בהן בגיימינג ולשמוע גם מוזיקה. האיכות סאונד מאוד חשובה ובנוסף מאוד חשוב שיהיו נוחות כי לפעמים אני יושב מספר שעות ברצף עם אוזניות ואני לא רוצה שיכאבו האוזניים. התקציב בערך 400 ש"ח. תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ולכן גם צריך אל פסק חדש. AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX ABIT AN8 Ultra nForce 4 Socket 939 Motherboard DDR-RAM 1024MB 3200 Samsung Original Memoryx2 Leadtek PX7800GTX TDH My VIVO PCI-e 256MB Retail Video Card Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5` FDD LG 16/48 Bulk DVD-ROM NEC ND-4550A White x 16 Bulk DVD±R/RW Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Coolermaster TAC-T01-E1 WaveMaster Aluminium P/S Not Included Case Antec TruePower 480W V2.0 120mm + SATA + 24pin Power Supply מסך: 19 אינץ LCD. מה אני צריך?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אל פסק חדש אחרי שנהרס לי מה שהיה לי ויש לי עד 500 ש"ח (אם בשביל אל פסק ממש טוב צריך להוסיף עוד 50 שקל ככה אין לי בעיה להוסיף גם את זה) אני ממש לא מבין בזה ככה שהנה הלינק לאל פסקים מזאפ פשוט תגידו לי איזה הכי כדאי לי http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-UPS תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המחשב שלי: Intel Pentium4(Northwood) 3.0GHz MSI 915P Combo Samsung 256MBX2 PC3200 400Mhz Dual MSI NVIDIA 6600TD 128MB 128BIT PCIE GDDR3 Samsung 120GB S-ATA הספק והמארז לא ממש ידועים לי... על מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי לאחרונה היו יותר מדי נפילות מתח , ואין לי אל-פסק והמחשב נראה לי עומד להתמוטט אם זה קורה שוב אז צריך המלצה לאל-פסק טוב ולא יקר מדי למחשב עם המפרט הבא : CPU : AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL Motherboard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : OCZ 1GB (2X512) DDR PC3200 Revision 3 Performance Dual Channel CL2-3-3-6 Hardisc : SEAGATE 160GB 7200RPM SATA 8MB NCQ Video Card : eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E DVD Recorder : NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X DVD-ROM : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE Floppy : SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Case : Antec TX1050B Black SOHO Tower Case 500W Case Fans : Cooler Master Neon LED 80mm - BL…
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בעיקרון הוא צריך להפעיל מחשב עם ספק גנרי של 400W (בקרוב ספק 480W של TT), מסך מאג 19 (לא חובה), סוויץ ומודם ADSL. לא יזיק אם יהיה לו גם הגנה על קו טלפון ורשת ראיתי כל מיני דגמים של advice אבל לפי מיטב ידעתי יש להם רק 2 שקעים ואני צריך 3-4. יש אפשרות לחבר להפ מפצל ואם זה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בשביל מטרה לעביר דברים שיהיה אמין ומהיר פחות או יותר ........... אני לא מבין למה אנשים ממלצים ואומרים לא משנה מה תיקח אפילו הכי זול מה הסיבה בדיוק .........אני פשוט רוצה משהו שיהיה אמין פחות או יותר ואיכותי ...... בקיצר חברה אמינה יש לכם המלצה ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אנשים אני רוצה לקנות בקר FireWire ועכשיו לפי מה שהבנתי ההכי טוב במחיר סביר זה הכרטיס שבעל הצי'פט של Nec. ובפרט הייתי רוצה דעה לגבי הכרטיס הזה של ST Lab: http://www.st-lab.com/f122.htm תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בעניין.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Flight simulator x ואחרי זמן קצר של משחק בו (וגם מנסיון קצר בעבר) הבנתי שאי אפשר לשחק בו עם מקלדת ועכבר וחייב ג'וייסטיק... חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאם אני לא קונה את המשחק לפחות אני אקנה לו ג'וייסטיק... ;D אני גם מניח שבעקבות קניית הג'וייסטיק אני יוריד עוד סימולטורים... אז אני מעדיף להשקיע 150 שקל (+-20 שקל) ואני מעדיף לקנות מפנדה מטעמי נוחיות... אז זה הקטלוג המלא שלהם: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_175_176_1138 ואלו הם האופציות אחרי סינון מחירים: Logitech® Attack 3: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_179&products_id=394 SAITEK ST90 STICK : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש למישהו איזה שהיא המלצה ל Game pad טוב ואיכותי עם הרבה כפתורים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש בקרוב ג'ויסטיק... ואני לא ממש מבין בזה אז אשמח לקבל עצות והצעות לג'ויסטיק טוב בתקציב 400-500 שקל...
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לגבי מדפסת משולבת של canon .. קיבלתי הצעה על המדפסת הבאה canon pixma mp150 ב400 שקלים רציתי לדעת עם היא טובה ועם המחיר הוא זול \יקר יש לי עוד שאלה קטנה במדפסת משולבת ה''דיו'' של הצילום הוא עם הדיו של ההדפסה או שזה בטיונר נפרד? והאם זה עפ אותם דפים של ההדפסה או דפים שונים? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי בבקשה על מדפסת משולבת(סורק, פקס,מכונת צילום וכו) עד 500 שקל, ועדיפות למדפסת איכותית(לא בהכרח).... תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לגבי מצלמה לאינטרנט כרגע אין לי תקציב מסויים אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מ 500-600 שח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. לשמאליים (או, סימטרי כמובן) 2. חוטי 3. אופטי בעל רזולוציה טובה מספיק למשחקים 4. בעל כפתורי BACK ו- FORWARD בצדדים לנוחות גלישה באינטרנט 5. שאינו העכבר Intellimouse Optical Microsoft תודה לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות ג'ויסטיק, במטרה עיקרית למשחקי יריות וכאלה, בסגנון COUNTER STRIKE , AMRICAN ARMY ועוד. אתם מכירים את זה שבמשחק יש מקשים להסתכל למעלה למטה ימנה ושמאלה ובנוסף מקשים לתזוזה לכל הכיוונים האלה, וכן צריך לירות, להחליף נשקים, ועוד מלא פרטים כאלה. במקלדת זה עומס קשה עלי חח. המליצו לי בבקשה על סוג גויסטיק או רכיבים או דברים מסוימים שאברר לפני שקונה שיועיל לי ליעוד הזה בעיקר. כי אני ממש חדש בגויסטיק, אז תפרטו לי בזה כמה שתוכלו מה אני צריך . תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שפה קצת מבין בגיים פאדים למחשב כמובן בבקשה שיעזור לי למצוא גיים פאד נחמד משו בסגנון של הפלייסטיישן עם שני סטיקים אנאלוגיים ועוד כפתורים שכמו בפלייסטיישן L1 L2 R1 R2 ואני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון החברה לא כל כך חשובה התקציב שלי הוא עד 100 אז אם יש לכם הצעות טובות אני ישמח מאוד על העזרה תודה!
-
- 40 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
המלצה לגיים פאד תקציב 150 שקל שימושו העיקרי פיפא ופרו אבולשן......... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לגיים פאד למחשב בסכום של כ-200 עד 250 ש"ח אני צריך בעיקר למשחקי ספורט ומרוצים... שמעתי שגיים פאד של XBOX תומך בהרבה יותר משחקים אם זה נכון אשמח לשמוע גם המלצות בשבילו ד"א מה יותר נוח בעיצוב של XBOX או של PS ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גיימפאד בתקציב של עד 300 ש"ח את אלה אני כבר מכיר אז אין טעם להציע לי אותם... logitec chillstream logitec Rumblepad 2 logitech dual action תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-