עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, אני מחפש לרכוש מדפסת ביתית משולבת, לצרכי הדפסה וסריקה, עד 500 שקל. מנסיון אישי שלי, אני ממש לא מחבב מדפסות hp, וההתנסות שלי בעבר עם brother הייתה סה"כ טובה. אני מחפש מדפסת שראשי הדיו שלה יהיו במחירים יחסית נורמאליים, ושלוו דווקא חייב לקנות ראש מקורי אלא אפשר לעבוד עם חלופי. יש אנשים שיוכלו להמליץ על מדפסת כזו? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אהלן אנשים.. נראה שהעכבר שלי Razer Diamondback שבק חיים. אני מחפש עכבר חדש.. אני אומנם לא גיימר כבד אבל לא יזיק אם יהיה לו DPI גבוה. ה Diamondback היה מצויין (עד אתמול). חשבתי על ה Copper head ..? מבחינת הגודל והצורה לא כל כך משנה לי. אני אתרגל לכל דבר, מה שכן חשוב לי שלא יהיה גדול וכבד... אני מעדיף יחסית קטנים וקלילים (כמו הנוכחי). כסף זאת לא בעיה העיקר שיהיה טוב.. העכבר יוזמן כבר מחר ( יום א) *תוקן לשבק, פאדיחה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  3. Started by netanelam,

היי אני משחק פיפא 2008 ורציתי לדעת עם יש אפשרות לחבר שתי מקלדות אחת עם חיבור USB והשניה זה הכבל הרגיל ולשחק פיפא 2008 שתי שחקנים?

4. Started by x-dude,

קניתי Thermaltake 420W pure power ויש לו בקרת טמפרטורה אוטומטי,בלוח אם שלי אין לי קונקטור בשביל החיבור הזה (לוח אם מאפן). שאלתי היא: האם יש לספק הזה בקרה פנימית שהוא יכול למדוד טמפ' או רק בקרה דרך הקונקטור הזה? ואם אני לא מחבר את הקונקטור,האם הוא יזרוק אוויר במקסימום שלו? משום שעכשיו החלפתי את הג'נרי שהיה לי,והג'נרי הוציא אוויר ממש יותר חזק מה TT.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  5. אוקיי אז ככה אני מחפש עכבר טוב למשחקי רשת כמובן....היום יש לי סתם עכבר מסריח של מייקרוסופט... אני מתלבט בין העכברים האלה: 1)MX500 2)MX510 3)MX518 4)G5 5)G7 6)MX1000 תקציב יש לי של עד איזה 600 שקל גג... רציתי לשאול איזה מהם הוא הכי טוב...והכי מומלץ למשחקים ואם אפשר גם למה (לא חייבים ) נ.ב כנסו WTF? חח תראו כמה העכבר עולה... http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7486 (וכן אני יודע שזה ישתנה...) תודנ לעוזרים.

6. Started by mito125,

טוב אז קניתי שילשום G25 פה בארץ במחיר סבבה חדש באריזה הגעתי הביתה פתחתי הכל טוב אין בעיות חיברתי והתקתי את הדריבר.... נכנסתי לתוכנת הבדיקה של ההגה וכל פעם שניסיתי להכניס 5 זה היא 3 ו 6 היה גם 4 וגם רברס היה 4. גם במשחקים שונים אותה בעיה עם 5 6 ורברס בלבד חשבתי בעית דריבר או חיבור בדקתי .... OK התקתי דריבר חדש יותר מהאתר ... לא נפתר שלחתי מייל ללוגיטק ואמרו לי שלפי הסימנים יחידת ההילוכים תקולה וצריך להחליפה. טוב סבבה אז פתאום נחנסתי לפורום של לוגיטק באתר שלהם וחשכו איני... יש שם איזה 10000 הודעות על תקלות בהילוכים של ה G25 לאחד לא עובד רברס לאחר הילוך שני ולשליש עבד מצוין פתאום אחרי חודשיים מת. מה קורה פה קיבינימט זה הגה של 1500 שקל ...!!!!!! מישהו בארץ ניתקל איתו גם בבעי…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by chichy,

היי!!! רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שמשתמש ברדיאון של פלית (לא, זאת לא הכלבה הצנחנית) אם כן רציתי לדעת איך הוא!!! תודה איל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by UVnet,

יש לי שני דיסקים קשיחים אחד הוא 20 GB מלא עד הסוף והשני הוא 40 GB חדש איך אני מעתיק את כל המידע שעל הראשון לשני?? אני צריך עזרה ממש דחוף כי הראשון הוא של IBM והוא בתהליכי גסיסה סופניים. ועוד משהו הראשון מחולק ל 4 כוננים של 5 ג'יגה כל אחד איך אני מיישם את אותה שיטת חלוקה על השני? (כלומר 4 כוננים של 10 ג'יגה כל אחד) ושאלה אחרונה האם יש לי דרך שבה אוכל להעתיק את המידע מהראשון לשני מבלי לשנות ע"י כך את התארוך (מלשון תאריך) של כל תיקייה, כלומר שאם יש לי תיקייה שכרגע התאריך שרשום שהיא Modified הוא 20/1/1999 שאחרי שהיא תועבר התאריך לא ישתנה ולא יהפוך לתאריך של היום (היום שבו היא הועתקה). אם תוכלו נא להגיב כמה שיותר מהר תודה רבה מראש לכולם...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מתנצל מראש שאני פותח דיון חדש , זה פשט יותר נוח. מבקש את עזרתכם - נא בחנו את המפרט המצורף וחוו דעתכם לגבי הרכיבים שבחרתי , ההרכב של הכל ביחד (יעבוד ?) ותזכירו לי את שכחתי משהו... (צורב - אני לא צריך , גם לא כרטיס קול מיוחד...) מקווה שזו באמת הפעם האחרונה.. :-) , תודה אנשים !

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by DoR,

יש לי V8200 Deluxe. לפני כמה שבועות הורדתי והתקנתי את הדרייורים מגרסה 21.81. החלפתי את הגרסה 12.60. עד ההתקנה המחשב היה יציב לגמרי. אבל אחרי ההתקנה המחשב קופא עם העלייה של חלונות. הוא תמיד קופא באותה נקודה, אחרי מספר מסויים של שניות. היום הורדתי את הדרייורים 21.85 אבל יש איתם בדיוק אותה בעיה. לא יודע אם זה התחממות. אני לא עושה לכרטיס אוברקלוקינג.

11. Started by Mydew,

היי לכולם. אני מעוניינת לקנות עכבר שישמש אותי לגיימינג, אולם כל העכברים שנראו לי חביבים עד כה היו בתקציב של 175-220 ש"ח שזה יותר מידי לטעמי. חשוב לי שהעכבר יהיה חוטי, נוח והשמחיר יהיה סביר יותר (לא יותר מ-100 ש"ח). נתקלתי בעכבר הזה של ג'יגבייט שנראה מתאים לצרכים שלי (USB, חברה מוכרת, נראה נוח ומחיר סביר בהחלט): http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4177 האם מישהו התנסה בעכבר הזה? הוא נוח לשימוש? אשמח לשמוע דעות (חיוביות או שליליות) עליו. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by coolbuzzer,

כבר הרבה מאוד זמן אני מתכנן לקנות מכשיר ל MP3 עקב ההתפתחות במצב ובקיבולת\איכסון של מכשירים אלו אך היות והמצב העגום בתחום הזה בארץ החלטתי לרכוש לי מכשיר כזה דרך האינטרנט. עשיתי בדיקה בכמה מאתרי המכירות הגדולים ורק הסתבכתי קשות.. גיליתי שיש גם מינידיסקים שקוראים MP3 וגם דיסקמנים העובדים על דיסקים ושלא נדבר על המכשירים מבוססי כרטיסי הזיכרון וכו... מאחר ואני מתכנן לקנות מכשיר כזה מפני שאני אוהב מאוד להתאמן עם מוסיקה (במיוחד לרוץ) רציתי לדעת איזה מכשיר הכי ממולץ מבחינת בלימת זעזועים טובה איכות שמיעה טובה וסכום סביר של עד כ 900 ש"ח הדגמים שמצאתי בשוק במחירים סבירים הם : --מכשיר מינידיסק + MP3 תוצרת SONY דגם : MZ-R500PC PORTABLE MD/MP3 מחיר: 139$ --מכשיר MP3 מבוסס כרטיסי זיכרון …

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום לכולם, בחנות מסוימת הרמקולים נראים כך - https://1pc.co.il/product-44313-Microlab_Solo_6C_2.0_Wooden_With_Remote_100W_SOLO6C.aspx באייבורי הם נראים כך - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5779&iszap=1 ופה הם נראים כך - https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=10535 זה בגלל שכל אחד זה גרסה שונה? ואם כן, איזה רמקולים הם הגרסה החדשה ביותר? תודה

14. אני מעוניין לקנות מדפסת זולה, סה"כ לצרכי הדפסות של סיכומים שונים לאוניברסיטה. 100% מההדפסות יהיו רק מילים בצבע שחור, לא תמונות או דבר אחר. בשביל משימה כזו אני לא חושב שצריך מדפסת איכותית במיוחד, לא שווה לי להוציא 400 שקלים על הנושא. אז השאלה שלי היא, מה המדפסת שמומלצת, בתקציב מאוד נמוך, לסטודנט שרוצה רק הדפסות כתב בצבע שחור? הבנתי שיש מדפסות ב-200 שקלים שגם במשימה הזו נופלים! חשבתי גם לקנות אחת שהדיו לא עולה יותר ממנה, אם יש אחת בתקציב זול!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Xaar,

איך הוא? ואיך המקלדת Logitech Media Keyboard Elite?[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 18:09:18 למה לא עונים לי ? :\

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  16. שלום ברשותי מדפסת לייזר LEXMARK E240, כשאני מדפיס דפי A4 שרשומים מן השוליים מקצה לקצה, הוא טיפונת חותך את הקצוות, כלומר אם רשום המילה House אז ימחוק את הH בצד שמאל זה קצת יותר קיצוני, אך גם בצד ימין הדף זה טיפה חותך (יש לציין שעל הדף עצמו יש עוד שוליים לבנים, כלומר יש מקום לשים את האותיות האל) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה די מייאש :'(

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by LermanIsUberCool,

יש לכם מידות פיזיות לכרטיס? אני מניח שאין הבדל בגודל בין חברה לחברה.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום, אני מפרסם פה בשם חבר שלי שאין לו משתמש פה. הוא מעוניין לקנות מקלדת ועכבר - יש לו תקציב של 600 שקל. הוא משחק משחקי FPS וMMORPG הרבה. אשמח להמלצות, עדיף מKSP המבצעים שלהם נגמרים ב7.12. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by פבלו,

שלום, אני מתכוון לרכוש אל פסק, בהקדם האפשרי. המטרה היא להגן על המחשב והפסקות חשמל ולאפשר לי להמשיך לעבוד על המחשב בזמן הפסקת חשמל ולכבות אותו בצורה בטוחה. הומלץ לי לקנות אל פסק של Advice. הספק כוח שלי הוא corsair psu 620w rm650x מעבד AMD Ryzen 7 1700X כרטיס מסך - Geforce RTX 2070 Super gigabyte לוח אם ASUSTeK COMPUTER INC. PRIME X370-PRO (AM4) זיכרון Corsair DDR 4 32 G 3200 2 x 16 אחסון: samsung ssd 500gb 960 evo m2, Seagate 2.0 TB 64MB Sata 3 Barracuda ועוד אחד רגיל לא SSD מחובר בפנים, כמו ה-Seagae רק ישן יותר. מאוורר מעבד noctua nh-u12s כיסוי: fractal design define R5 יש לי 2 או 3 מאוורי…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי מקלדת של MICROSOFT WIRELESS 4000. יש לי גם שלט של YAMHAA ש"לומד" אפשר להציב מולו שלט אחר והוא ילמד את הכפתורים שלו לפי התכנות האישי שלי משהו מדהים. השאלה שלי האם אפשרי לקרוא את התשדורת של המקלדת לזיכרון של השלט ובעצם כשאני לוחץ על כפתור בשלט אני כאילו לוחץ על הכפור "ENTER" במקלדת נניח. ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  21. שלום, יש בידי מחשב שמוחבר לטלוויזיית LCD המרחק בין המחשב לטלוויזיה בחדר הוא משהו כמו מטר מטר וקצת אני רוצה מקלדת ועכבר - איכותיים [אני מבין שיש 2.4 GHZ וכל מיני באלגנים, לא מעניין אותי המרחק פה הוא לא מהותי] אז כמו שהבנתם המרחק לא מהותי, רק שיפעל טוב ולא יהיה מקלדת ועכבר חרטא שמתים כל יומיים או צריכים הטענה, כי אני רגיל לMX518 שאני הולך לוותר עליו. תקציב עד 300 ש"ח [כמה שפחות יותר טוב]

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by pro,

לפני כחודש שלחתי את המחשב לתיקון אבל הייתי צריך את הצורב אז שמרתי את הכרטיס אצלי. כעבור שבוע חזר המחשב ואני מחזיר את הכרטיס והמחשב לא קלט אותו אוטומטית חשבתי שאם יש לי ווינדוס XP ימצא אותו לבד אבל הוא לא מצא לכן עשיתי ADD HARDWARE וגם הוא לא מצא הורדתי מהאתר של SONY (החברה של הצורב) DRIVER CHEKER וכנראה שהוא לא עובד בXP עזרו לי אני חייב את הצורב

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by ראם,

האם יש מישהו שיודע היכן ניתן להשיג ציוד להמרת קלטות וסרטי/גלגלי סופר 8 לקבצי MP4 ???

24. קניתי לאחרונה את ה-Firestorm Dual Power 3 שתומך ב-Force Feedback. התקנתי את הדרייבר והכל וניסיתי אותו ב-Need for Speed Underground וגיליתי שהוא רועד לא כשאתה נתקע באיזה עצם או משהו אלא שזה תלוי בסיבוב - ככל שהוא חד יותר ככה הרעד חזק יותר. אז רציתי לדעת עם זה ככה תמיד בכל משחק או שזה משהו אצלי ואולי יש דרך לסדר את זה? עם תוכלו רק לענות לי בקצרה זה גם יעזור אז תודה מראש לכל מי שיקח שתי שניות מזמנו ויעזור לי בנושא השזה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by goldan,

הצעות לעכבר אלחוטי לשימוש משרדי (בשביל אמא שלי) ? יש לה הרבה סוללות במשרד אז לא משנה אם איאפשר להטעין את העכבר

• 0 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.