ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הבעיה מה יותר טוב מבחינת איכות, נוח להפעלה, ביצועים וכולי.... ??? יש שתי מקלדות ששמתי עין עליהם : 1. Logitech Cordless Desktop® Optical 2. Microsoft® Wireless Optical Desktop pro שתי חברות מצוינות אבל הבעיה מה עדיף? חסרונות יתרונות וכולי..,הכסף לא מפריע לי אני מוכן לבזבז 600 שקל, :saint:יש לי בקשה לאתר עם תוכלו לרשום מאמר על המקלדת של logitech שאפשר לדעת עליה יותר. :saint: עם מישהו יכול לעזור לי ,בבקשה תגובות. :AR15:
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן אחד עם usb 1.0 אז השאלה שלי היא: איך אני יכול לקנות/להחליף ל-USB 1.0 ל-USB 2.0 וגם להוסיף מפצל כדי שהיהיו יותר USB (יש לי רק 2 שמה). תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי מחשב שנקנה לפני כ-4 שנים, הספק עושה רעש (כנראה מאז ומתמיד), אני צריך המלצה לספק כוח טוב ושקט . התקציב עד 150 ש"ח (גג 200 אם יש משהו ממש טוב) . הספק יחובר ללוח אם מסוג ASUS P3V4X . מפרט מחשב: סלרון 850 מגהרץ כרטיס מסך Radeon 9250 כרטיס טלוויזיה Pinacle PCTV 512 SDRAM קינגסטון 2 הרד דיסקים 40X גיגה צורב DVD צורב רגיל תודה.
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
PC - https://www.asus.com/laptops/for-gaming/tuf-gaming/asus-tuf-gaming-a17/ MACBOOK PRO - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=89892 צריך לסחוב מקלדת מכנית של LOGITECH. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון התחלתי לחזור קצת למשחקי מחשב וראיתי שקשה לי לעבוד עם לוח מקשים כשאני צריך לנהוג במשהו עם מקשי ה ASWD. חיפשתי קצת ומצאתי משהו בשם azeron (https://www.azeron.eu/) שהוא בעצם כמו "כפפה" ליד בה ניתן להפעיל את כל אחת מהאצבעות למקשים שונים, והכי חשוב ניתן להפעיל ג'ויסטיק באמצעות האגודל במקום ה AWSD. המחיר של הצעצוע הזה הוא יותר מאלפיה אז חשבתי לחפש לו תחליף. אני מחפש gamepad keyboard joystick אבל המוצרים היחידים שמצאתי לא ממש זולים (https://www.fruugo.co.il/wired-gaming-keyboard-mechanical-key-board-one-hand-automatic-pressure-rocker-left-handed-keyboard-for-pubgeat-chicken-games/p-155040342-328500332?language=en&ac=google&asc=pmax&gad_source=1&g…
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה ל kvm שמתאים למשחקים kvm ל 4 מחשבים עם חיבור hdmi usb 3 עם 4k 120hz האם יש kvm שעונה על הדרישות האלו ?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
- 1 follower
-
-
היייייייייייי אנשים שבת שלום!!! אז ככה רציתי קצת פרטים על מחשבי כף-יד כאילו אני מחפש משו עם GPS מסך נחמד שלא יקרטע ויהיה נחמד אם יהיה לו גם מקום לSIM (כדי שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט מחוץ לבית) ו.......אה כן מצלמה אם למישו יש המלצות וקצת מחירים דגמים אני מאוד אודה לכם (כותבים אודה או הודה?? ) תודה ושבת שלום עידו
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני לא ממש מתמצא בתחום ואין לי מושג איזו חברה טובה או לא טובה לכן אני מבקש מכם המלצה ל UPS למחשב הבא : למחשב סלרון 1.2 128 MB SDRAM HARD DISK 40 GB צורב +סי די רום מסך 17 אינץ' LG שלא יעבור את ה 500 שח . תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות webcam, תקציב של עד 500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות WEBCAM איכותי ביותר שאפשר לקנות למעשה אני מעוניין לקנות 2 כאלה ..הסכום סובב לעד 500 שקל אחד. צריך שיתמוך ברזולציה מקסימלית ללא אינטירפולציה )2048*2048 יותר מזה גם טוב. שאלה נוספת....האם ניתו לחבר שני מצלמות כאלה למחשב ...ולעשות מיתוג בהם... מדובר בצילום של תמונות סטטיות בלבד.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מכשיר ביתי שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת התקציב הוא לא ידוע מכיוון שאינני יודע כמה הדברים האלו עולים חשוב לי שההדפסה תהיה באיכות טובה ולמדפסת יהיה כ. רשת אלחוטי..אני לא רוצה לחבר אותה בכבל למחשב אלא לשים אותה בסלון.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בשביל המשחק GTA SA. עכשיו, אני לא יודע מה המחירים הרגילים, אז אני פשוט אתן תקציב של 130 ש"ח! יש אפשרות להשיג במחיר כזה GAMEPAD טוב? אם לא אז כמה להוסיף לתקציב כדי להשיג משהו נורמלי? אני די לחוץ בעניין התקציב.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לשחק במשחקי מירוצים ואקסטרים עם גיימפאד זה נראה הרבה יותר כיפי ונוח אני צריך המלצה לגיימפאד טוב עם אפשרויות נחמדות (בערך כמו של שלט פלייסטיישן נגיד) במחיר סביר ושיהיה אמין עדיף שיתחבר לUSB חשבתי על ליצור לעצמי גיימפאד משלט פלייסטיישן אבל אין לי פורט פרלל פנוי (אם יש איזה מדריך איך לחבר לסיריאל פורט שלט פלייסטיישן אני אשמח אם תתנו) תודה מה אתם אומרים על זה: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=305252&pfp=BROWSE? אני גם ככה מתכנן לקנות כרטיס מסך מהחנות הזו...
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
הייתי הולך על VGA אבל בGTX260 יש רק DVI-I. תודה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
טוב, הבקשה די בכותרת, אז קדימה תודה מראש לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על מצלמה טובה עד 150 ש"ח? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך אוזניות שיהיה נח להשתמש להרבה שעות ברצף השימוש העיקרי לסרטים ומוזיקה וטיפה גיימינג מחיר מקסימלי של 300~400 שקל תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת אוזניות לנגן mp3, מיועדות לשמיעת מוסיקה ורדיו באימוני ריצה ובאוטובוסים. עם כבל סימטרי. האם sennheiser cx 400 ii יתאימו ? אם כן אשמח לשמוע היכן ניתן לרכוש אותן עם אחריות היבואן הרשמי.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות לטובת ביצוע שיחות בסקייפ. חשוב שזה יהיו אוזניות קשת. אני גם מוכן לקנות דרך EBAY. מאוד אשמח לשמוע המלצות תודה !
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות אלחוטיות שכוללות מיקרופון לצורך ביצוע שיחות בסקייפ. תקציב: עד 400 ש"ח. תודה !
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משהו פשוט יחסית, לסרטים וסדרות, עד 150-200 ש"ח. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בסלון מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה וככה אני רואה סרטים וסדרות, אפילו משחק במשחקים לפעמים. בשביל לא להפריע לסביבה החלטתי לקנות אוזניות אלחוטיות. חשוב לי איכות השמע ומאוד חשוב לי שיהיו נוחות לשימוש ממושך. התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח. מאוד אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות כפתור ב100 שקל, אוזניות טובות ופשוטות הישנות הטובות של סוני נהרסו, ועכשיו אני משתמש באוזניות ב20 שקל גרועות של MAXELL מיועדים לMP3 ולמחשב (אני לא גיימר פה ושם משחק לא משהו רציני), 100 שקל בלי חריגה עדיף מחנויות כמו KSP TMS או אייבורי או מבאג תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות גיימינג עד 400 שח, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-