עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני צריך מצלמת אינטרנט לצורך צילום וידאו ממרחק (סביבות 15-20 מטר). לא צריך איכות מרשימה, אבל שיהיה אפשר לזהות פנים למשל מהמרחק הזה. עד 600¤. אם לא קיים משהו מתאים בתקציב הזה, אשמח להארה בעניין. העניין די דחוף, צריך את זה למחר. תודה, בז'נגלו.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by Jack_g,

אני חושב על להזמין מתאם מחיבור של בקשר של XBOX ל USB של מחשב. רציתי לשאול אם זה בכלל כדאי? ואיך זה עובד, האם כל המשחקים מזהים את הבקר כמו נגיד בקרים של לוג'יטק והאם הרטט וכל הכפתורים האחרים של הבקר מתקפדים כמו שהם מתפקדים ב XBOX עצמו? תודה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by oz12,

שלום קניתי את המקלדת החדשה של לוגיטק dinovo edge עכשיו סתכלו הכול עבד יפה חלק עד שהוצאתי את החיברו בלווטוס שמקבלים עם זה חיברתי אותו שוב ופיתאום לא עובד המחשב שלי מזה את החיבור בלווטוס ב USB בתור USB hub גינרי ולעומת זאת במחשב אחר זה מזהה את זה כמו שצריך בתור usb bluetooth מה אני יכול לעשות במחשב שלי כדי שזה יזהה תודה רבה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי עכבר G5 (הגרסא הראשונה הכחולה) של לוג'יטק כבר כמה שנים. העכבר עובד בנתיים בסדר גמור. רק שהמשטח שעליו נחה כף היד כבר נהיה חלק ואיבד מהחספוס שלו. יש שיטה כלשהי להחזיר את החספוס למרקם שלו מבלי לפגוע בצבע/עיצוב שלו? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by meirwal,

שלום. יש לי מדפסת HP-6313 והיא מפסיקה להדפיס ברגע שאחד ממכלי הדיו הולך להיגמר ולדעתי יש עוד מספיק דיו להמשיך ולהדפיס . כיצד ניתן לבטל את הפסקת ההדפסה כאשר המדפסת מגלה שאחד ממחסניות הדיו הולך להיגמר ? . איך ניתן להדפיס רק שחור ללא צבע ? תודה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by Pika007,

אחרי שעתיים שחרשתי בכל מקום- מישהו יודע מה לעזאזל התדר של הסט Logitech Easycall? בעיקרון העכבר MX600 עובד על 2.4GHZ, אבל יש לו גם גרסת 27MHZ (שנמכרת עם ה MX3200) בשום מקום באינטרנט לא כתוב מה בשם אלוהים התדר, בכל מקום כתוב RF. אז יופי שזה RF! מה התדר?! X_X תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by ilu_xa,

ראיתי שיש עליו מחיר מפתה בסטארטPC כ134 ש"ח כולל המשלוח. מישהו כבר התנסה ויכול לתת חוות דעת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by MouseSpeed,

תסלחו לי אם פתחתי במקום הלא נכון. בכל מקרה יש לי בעיה קניתי עכבר מסוג steel series kinzu וכאשר חברתי אותו והורדתי תדרייבר שלו שחקתי עם הדברים שם ובקיצור גרמתי לבעיה שבהזזה אופקית של העכבר הוא מאוד מהיר גם אם אני מוריד תמהירות מהלוח בקרה ובתור גיימר של משחקי fps זה מפריע לי מאוד יש לציין שפרמטתי ונסיתי מלא דברים כד לסדר ומשום המ שום דבר לא עוזר אשמח לעזרה והצעה לדברים שאפשר לעשות בנידון. אגב ככול שאני מפחית בHz ככה הוא מהיר יותר ואני צריך לשחק על 1000Hz מה שאני לא אוהב כדי שיהיה עוד איכשהו נורמאלי תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by anatd,

יש לנו סורק ישן אבל איכותי. קנון 4400. הוא מחובר למחשב ישן. אופציה אחת היא לקנות מחשב מיני פיצי נייח, עבורו. אופציה שניה היא שהוא יהיה מחובר למתאם WIFI , כך שאפשר יהיה להתחבר לסורק מכל מחשב. האם אופציה 2 קיימת ?? אם כן, איך זה עובד ? איך מתכנתים לאיזה ראוטר להתחבר ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. https://hwzone.co.il/advert/סוויצים-למקלדת-מכנית-kailh-box-navy/ כל המידע פה החלטתי ללכת עם סוויצים אחרים בסוף אבל אני מניח שיש כאלו שיאהבו את אלה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, יש חייה כזאת? אני לא מוצא מקשים חרוטים בעברית עם פונט גדול וברור (שהאותיות בעברית לא יהיו קטנות מהאנגלית) וגם אם יש משהו מתקרב לזה אז תאורת ה LED האחורית מאד חלשה בחריטה של עברית לעומת האנגלית. מה שבעיקר מקשה על בחירה של מקלדת היא בעיקר: שבאתרי הקניות אין תמונה של המוצר עם מקשים בעברית. (רק תמונות מאתר היצרן עם מקשים באנגלית) הם גם לא מציינים האם זה חריטה או הדפסה, הדבר היחיד שהם מציינים זה האם יש עברית או שזו מקלדת אנגלית בלבד. מה הולך פה?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  12. היי כולם יש לי בעיה חצי שנה בעכבר ואף אחד לא מבין בעהי זה לא בארץ ולא בחול! אני לא יודע מה לעשות ואנ י בתקווה אולי משהו פה יודע את הבעיה/קרה לו אף אחד לפני חצי שנה לא ידע כלום! זו בעיה בעכבר LOGITECH G500 הוא פשוט לא נקרא במחשב אבל אני לא מבין איך?! הורדתי את כל הדרייברים ניסיתי המון דברים וזה מה שרשום לי : וכאן רשום לי שהכל פועל כראוי! מה לעשות? תמונה : דיברתי ורשמתי בפורומים וטלפונים בארץ ובחול ואף אחד לא מבין את הבעיה שלי! אולי אתם תדעו! בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם יש דרך לקשר עכבר בלוטות' ליותר ממחשב אחד ? בתודה מראש !.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  14. יש לי 2 כבלים של mini usb להטענה שאני רוצה לחבר למטען במצת ברכב, אחד אורגינל ואחד מ ebayיותר ארוך ונועד להטענה מהירה.איזה מבין שלושת הכניסות אני צריך להתאים לשני הכבלים? או שזה לא באמת משנה....

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by at,

קניתי לפני 10 חודשים מדפסת לייזר XEROX 3120, ואני ממש מרוצה... הטיונר במצב חיסכון הדפיס 3400 דפים ולא לא נגמר. אבל קסם הולך להיגמר, ואני צריך לקנות טיונר חדש - אני מחפש הצעות איפה אפשר לקנות בזול (עדיף לא באינטרנט)? * אני יודע שבאופיס דיפו מוכרים בערך ב 450 ש"ח (המחיר הרשמי 500 ש"ח) האם אתם מכירים טיונר חלופי יותר זול (אז עדיף)? ושמעתי משהו על למלא את מיכל טיונר, איך האפשרות הזאת ? איפה עושים את זה? וכמה זה עולה? (לא אכפת לי לנסות) ** אגב לדגמים כמו 3110 של XEROX יש טיונר חלופי בערך ב 300 ש"ח לפני זיכוי על מיכל (בערך 30 ש"ח) - מי שמחפש ישאיר הודעה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by Elrond,

יש לי לוח אם 850 גריבלדי מקורי של אינטל. מאז שקיבלתי אותו הפרה-בוט (pre-boot) שלו לוקח המון זמן (לפחות 3 דקות), מה יכולה להיות הבעיה? ??? הפוסט בוט דא"ג לוקח כמה שניות :

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  17. יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ולא התייחסתי אליה .. וזה ממש מעצבן אותי אני חייב את עזרתכם לוח אם gigabyte ep43 ds3l הצורב הוא asus DRW 2014L1T זה קורה רק עם דיסקים dvd עם דיסקים רגילים הכל בסדר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר שחור לבן עד 400 ש"ח שתהיה מדפסת חסכונית. תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by GALAI30,

איך משנים בשלט הזה שילכו קדימה עם המקשים אעלה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by albert13,

אני רוצה לקנות עכבר לגיימינג חשבתי על האימפרטור יש משו יותר טוב בכמעט באותו מחיר? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  21. מחפש המלצה למכשיר משולב - פקס, מדפסת, סורק ומכונת צילום. 1. יש לי קו של הוט וגם תא קולי, לכן אמרו לי שחשוב שניתן יהיה לשלוט על תוך כמה זמן הפקס עונה לשיחה הנכנסת, האם מישהו מכיר מגבלות נוספות ? 2. איזה פרמטרים יש לבדוק (מהירות הדפסה, DPI/רזולוציה וכו') ומה הערכים הרצויים ? 3. האם יש פיצ'רים נוספים במכשירי ה AllInOne הללו, שכדאי לקחת בחשבון ? 4. אשמח להמלצה על חברה ודגם ספציפיים למשימה :-) חשוב לדעת שאני מדפיס, סורק ומצלם רק דפים בודדים בשבוע, ושולח פקסים בודדים בחודש. תודה !

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by SilentBob,

קמפיין מימון חדש של יצרנית הציוד ההיקפי Mionix מבקש ליצור את עכבר הגיימינג שיעקוב אחר המדדים הבריאותיים שלכם תוך כדי משחק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a2%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%a9%d7%99%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa/

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by MichaelZ,

יש לי מדפסת משולבת לייזר Lexmark X215. אני משתמש בה כבר 10 שנים. לאחרונה היא הפסיקה להרים את הדפים מהמגש. אני יכול להדפיס איתה רק בהזנה ידנית. הסתכלתי בפנים וראיתי שהגומיה שעושה את הפעולה יבשה וסדוקה (אבל לא גמורה טוטל לוס). לא בה לי למסור את המדפסת לטיפול שיעלה מאות שקלים, במצב כזה עדיף כבר להביא חדשה. מצד אחר, היא מדפסת מצויינת שאני רגיל אליה ואין איתה שום בעיה חוץ מהקטע עם הגומיה. אם יש פיתרון זול ומהיר (אם כי זמני), אני אנסה להוציא מהמדפסת הזאת עוד שנה-שנתיים. ראיתי ביוטיוב את הסרטון הזה: יש את החומר שנקרא: RUBBER CLEANER & REJUVENATOR הייתי בהום סנטר ובעוד חנות וכל מה שהיה להם זה ספריי סיליקון. הגדלתי ראש ולא קניתי את זה. הספריי הזה אולי ימלא טיפה את הסדקי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, אני מחפש גריפ לעכבר G9 של לוג'יטק אני מחפש הגריפ הנוח יחסית, ולא את המחוספס. האם ניתן להשיג אותו בארץ? אם כן היכן? תודה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מה באמת ההבדל בין עכבר/מקלדת גיימינג לפשוטים יותר? למה אני צריך לשלם פי 3 על דבר שעושה אותו דבר? אף פעם לא ניסיתי אביזר גיימינג, אז אם מישהו מוכן להסביר לי, למה לשלם כ"כ הרבה יותר? אני לא רואה הבדל חוץ מזה שאביזרי הגיימינג נראים הרבה יותר טוב, אבל אני לא אשלם כ"כ הרבה כסף על כזאת שטות... עכשיו יש לי עכבר ומקלדת פשוטים ואלחוטיים של לוג'יטק, ואני משחק בסדר גמור, אין שום בעיות... מישהו מוכן להסביר?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.