ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שמירת זכרונות... במידה ולא רלוונטי לפורום, מתנצל - אנא מחקו את האשכול. חיפשתי פתרון לסריקת כל אלבומי התמונות הישנות שיש לי, למדיה דיגיטלית. לסרוק תמונה אחת אחרי השניה זה סיוט שלא בא בחשבון, מצאתי חנות צילום שעושה זאת - המחיר יקר, וגם לא כ"כ פרקטי, מכיוון שאני מעוניין בפתרון קבוע אצלי בבית. חשבתי לצלם עם המצלמה הדיגיטלית את התמונות (אחת אחרי השניה) - לא נשמע מלהיב במיוחד. נתקלתי בהמלצה בנענע למוצר הבא : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=555093&sid=127 (זו לא פרסומת, האתר בכלל בחו"ל) מדובר בסורק שמקבל תמונות, ושומר אותם בקובץ תמונה (5 מגה פיקסל), המגיבים טענו שזה לא באמת סורק, אלא בעצם יש בתוכו מצלמה... רציתי לרכוש, אבל אז שמתי לב שלא ניתן להזין למכשיר חבילה של…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים , לא יודע אם זה הפורום המתאים ... אם לא , אז מנהלים .. בבקשה להעביר אני רוצה להתקין בבית 5 מצלמות אלחוטיות , אחת בכל חדר. מה אני צריך להתקין/לקנות כדי שתהיה לי גישה מרחוק לכל המצלמות? מן Web interface כזה .... מישהו יודע עלויות או יכול להמליץ על דרך זולה וחלופית עם web cams פשוטות תודה !!!
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת Logitech MX5000 (יש לי את הסט שהיא באה ביחד עם עכבר MX1000) למקלדת זו יש מסך קטן שמציג נתונים כמו שעה ותאריך. ברצוני לדעת האם אפשר לעשות משהו כדי שהמסך הקטן הזה יציג נתונים כמו : טמפרטורת המעבד\הכרטיס מסך וכדומה? (עברתי על הדרייבר שלו,על האתר של לוג'יטק,וחיפוש בגוגל ולא מצאתי...) אם מישהו יודע דרך כלשהי כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל) אשמח לעזרה. תודה רבה,ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מהמחשב המקומי זה מדפיס בסדר גמור.. אבל כשאני מדפיס ברשת זה מדפיס הפוך כאילו במקום לכתוב שלום זה כותב םולש.. מישהו שמע על זה??
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לראש צבע שהתייבש יש לי מדפסת של לקסמרק שלא השתשמתי בה מאז שקניתי אותה הצבע התייבש לי ואמרו לי לשים את המחסנית דיו במים חמים וכנראה שהבצע יחזור לעצמו האם זה נכון ? אם לא יש איזה דרך אחרת לסדר את זה או שחייב להחליף מחסנית?
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מעוניין להציב בבית מספר מצלמות, מצלמה בכל חדר, עם האפשרות לראות את המתרחש בבית דרך האינטרנט, מכל מחשב, ועם האפשרות להקליט את המתרחש בבית, לדיסק הקשיח (לא חובה צבעוני, חובה סאונד). עם עדיפות למצלמות אלחוטיות, ע"מ שלא אצטרך להעביר כבלים בכל הבית. מכיוון שאני חדש בתחום אשמח לקבל לינקים למוצרים / עלויות / טיפים / עצות וכו', כל עצה / המלצה תתקבל בברכה. תודה !
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי כ-400 תמונות שאני צריך לסרוק באיכות גבוהה עד כמה שאפשר. מן הסתם שידנית זוהי משימה קצת... לא סבירה. אז אני מחפש סורק בעל פידר (feeder) שגם ייתן לי איכות טובה וגם יחסוך ממני החלפה של תמונות באופן ידני.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עדיף מחיר לא בשמים. לא צריך את הכי טוב שיש. למסך LCD לא LAPTOP. תודה מראש למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קורא כרטיסים (רצוי 3.5 אינץ') החובה היא שתהיה בו אפשרות לכרטיסי מכיוון שיש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י. הרצוי הוא פאנל שחור. לגבי תקציב קשה לי להגיד כי אני ממש לא מבין... תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מדפסת HO 46** (לא זוכר דגם מדויק) שנקנתה לפני כמה שנים,והיא משולבת עם פקס עד כמה שזכור לי. בכל אופן,הצבעוני אצלו מדפיס בלי בעיה ואילו השחור לא הדפיס כלל. אמרתי לו שהיות והמיכל לא מקורי אני מניח והוא סתום והדיו לא יוצא. הלך הבחור וקנה אחר,אבל גם מיכל לא מקורי והוא עכשיו התקשר להגיד שהוא הדפיס 3-4 הדפסות והעניין שוב לא מדפיס. מניסיון עם מדפסת אפסון של חברה שלי,גם לה קרה אותו דבר.. יכול להיות שגם פה הדיו תקוע והראש סתום? יש לכם הצעה אחרת לפתרון? אפילו לבדיקה האם זה אכן סתום או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך חיבור DVI עם פינים מלא שיכול לספק את המקסימום. יש לכם רעיונות כגון אחד כזה? http://exp.shopy.co.il/products/106662 בחנות קרובה יותר שלא צריך הזמנה, סביבות רמת גן או ת"א. במחיר שפוי כמובן. הכבל כעיקרון נקרא 24+1 פינים במקום 18+1. ש 18+1 הוא כאמור SINGEL LINK ו ה 24+1 הוא DUAL.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את ההגה MOMO Racing Force,למרות נסיונות רבים ונשנים, אני לא מצליח להגדיר את דוושות הגז והבלם בתוך המשחק Live For Speed אני מתקשה להבין מדוע משום שבמשחק אחר (GRID) הדוושות פועלות נהדר. אם מישהו יודע כיצד להגדיר אודה לו מאוד!
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
למישהו יש המלצות ליריעת בד / ניילון לכיסוי המקלדת והעכבר ? הן לשמירה מפני אבק, והן לגיוון ושינוי המראה .
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מהי המצלמה הקטנה / איכותית ביותר לצילום וידאו כיום עד 500 ש"ח +- ? כוללת מיקרופון מובנה. LOGITECH QUICKAM PRO 5000 Microsoft® LifeCam VX-6000 68C-00002 Microsoft® LifeCam NX-6000 Notebook 94N-00002 Microsoft LIFE CAM VX-7000 Logitech QuickCam Pro 9000 אחר? *HD זה 2 מגה פיקסל? *איזה מצלמה הכי יפה ומוסוות טוב? *המצלמה Logitech QuickCam Pro 9000 (שהומלצה לי בפורום אחר) משתלמת / איכותית בהשוואה ל: Logitech QuickCam Pro for Notebooks Zeiss 595 ש"ח אחריות: 24 חודשים. Logitech QuickCam Sphere 775 ש"ח אחריות: 24 חודשים. Logitech QuickCam Sphere MP 807 ש"ח אחריות: 24 חודשים. או שאלו מצלמות שלא משתלם לרכוש אותן?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
איך ה ???Logitech EX110 איך ה ???Logitech EX110 איך ה ???Logitech EX110 אוקיי אני צריך מקלדת עם 3 דרישות אשר על השלישית אני לא מתעקש, כי אני לא חושב שקיים דבר כזה. 1) אלחוטית. אין לי בעיה אם זה קיט שכולל עכבר, כי גם ככה הדרישות שלי לא פשוטות אז אני לא אתפנק כאן. 2) שתהיה בסטייל מקלדת של מחשב נייד. בלי יותר מידי רווחים בין הכפתורים. בלי פונקציות מולטימדיה, אופציה של מצב שינה וכל מיני שטויות שכאלו. שתהיה כמה שיותר קלה, קטנה, פשוטה... ודקה. 3) כמו שציינתי כבר, לא חושב שזה קיים.. אבל אני רוצה שהיא תהיה בסגנון המקלדות המתקפלות מסיליקון, שיהיה מאוד קל לנקות אותה. ניקיון חשוב לי מאוד, אני יכול לוותר על הניקיון של המון דברים באיזור המחשב אבל כשזה נוגע למקלדת אז זה הכי חשוב. שיהיה…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלו ם רב ברצוני לקנות מקלדת למדיה סנטר מקלדות של מותגים ידועים לוגי'טק מיקרוסופט.BTC יקרות לי אני מחפש מקלדת 2.4 G באיזור ה200 ש"ח,שתעשה את העבודה בחיפושיי עלתה מקלדת של TEAC SMX-20 ידוע לי שמדובר במוצר "מדבקה" אך אשמח לדעת מי היצרן,האם יש ליצרן הנ"ל אתר כמו כן האם למשהו יש נסיון עם המקלדת הנ"ל?? תודה[br]פורסם בתאריך: 27.06.2008 בשעה 10:09:04 פרטים על המקלדתדור החדש של המקלדות האלחוטיות כבר פה תמיכה ב VISTA ו-מדיה סנטר של MICROSOFT 2.4GHZ וטווח קליטה מורחב של 10 מטר שידור ב 8 ערוצים כולל עברית צרובה המקלדת הקומפקטית ביותר ללא צורך בקשר עין עם המקלט מנגנון שינה חכם-מקנה אורך חיים ארוך לסוללות משולבת בעכבר 1,000DPI מדויק במיוחד (TRACKBALL)
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
המדריך לא שלי ואני לא לוקח עליו קרדיט. http://www.vk2k.com/Logitech-MX1000-Battery/ פשוט לרכוש סוללה מEBAY שמתאימה פיזית לעכבר ולהלחים 3 חוטים. מעולה! (כמובן שזה מסיר אחריות) בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
משהו בסגנון של זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17715 או דומה למקלת של אפל. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מחר במבצע של אופיס דיפו או באג את המקלדת G15 של לוג'יטק ... 1. למישהו יש ניסיון איתה ? 2. מה הסיפור עם הצג LCD , מה הוא מראה לי? 3. למה צריך 250 ראם חופשיים רק בשביל המקלדת ?!? תודה רבה, דור
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הייתי באופיס דיפו היום וראיתי שמוכרים מתאם מחיבור של PS2 (פלייסטיישן2) לחיבור של PS3 שזה בעצם USB. לשאלתי: יש לי הגה שמתאים לפלייסטיישן, ואני רוצה לשחק איתו ב NFS למחשב. החיבור הזה יתאים בשבילי? אני אוכל לכוון את כפתורי המשחק להגה? וגם אם לא להגה, בג'ויסטיק של ה PS2 שלי גם יהיה נחמד לשחק. זה אפשרי? תודה! דרך אגב למועניינים, זה היה ב 80 ש"ח או 89 ש"ח, לא זוכר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסורק. הצרכים שלי הם בעיקר לסריקת מסמכים ותמונות. תקציב משוער הוא בסביבות 500 שקל (+ \ -) קבלתי המלצה מחבר על canon lide35, האם הוא שווה את זה? אשמח לקבל דעות עליו והמלצות בכללי תודה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
שימוש ביתי לחלוטין הציעו לי ב-190 שח כדאי?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מתכננן לקנות בקרוב עוד מסך ולעבוד על שתי מסכים במקביל.כרגע יש לי שתי מחשבים ואני רוצה לחבר את שתיהם לשתי המסכים. הבעיה היא שלא מצאתי kvm switch עם שני כניסות לשתי מסכים, צריך עזרה או הצעות אחרות לחיבור של שתי המסכים
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-