ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כבלים למחשב כגון:מסך, מקלדת, עכבר (בשביל סויץ') איפה אני יכול לקנות בזול והאם יש מקומות בהם עושים קבלים לי מטר? אני גר באזור המרכז תודה :
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
תודה שניכנסתם , לא מזמן ניפתחתי לקטע של צילום הדבר ניראה לי מהנה ומושך :cistinebiggrinA: מי מבין מספיק בתחום זה שיכול להמליץ לי על מצלמה טובה ומשתלמת? אני ממש לא מחפש לקנות משהוא שיבאס אותי אחרי תקופה קצרה, אני מחפש משהוא איכותי אבל יחד עם זאת שלא יפוצץ לי את הכיס יותר מידי. כרגע אל תתיחסו למחירים, תנו פה בבקשה המלצות לכל מה שאתם מכירים וממליצים עליו, אני את הבחירה אעשה בסוף לפי תקציבי
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 1800+ MSI KT3 Ultra-ARU 512MB PC2700 Samsung GeForce2 Pro 64MB DDR הכרטיס מסך נשאר כשהיה, אני משער שהוא יותר מיספיק לי לשנה ויותר. אוקי, אז מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חודשיים ואני רוצה לדעת אם הוא טוב מספיק גם נכון להיום. pentium 4 1700 mhz 256 mb rdram לוח אם: asus p4t דיסק קשיח: 40gb 7200 rpm קול: creative soundblaster pci כ. מסך: geforce2 mx400 64mb+tv out מסך: lg studio-work 17inch מודם: smart link 56k v92 modem lg dvd X16X48
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מסתבר שהם לוקחים זכרונות של חברות אחרות שמים להם קרור ועושים אוברקלוקינג. תקראו, זה היה בפורום של MADONION : http://ocztech.n3dt.com/OCZPics/xxxxx.html
-
אני מרכיב ברגע זה תוכנית למחשב (אני רק מקווה שאני באמת אקנה אותו כי זה תלוי בהורים שלי...) 1) בכל מקרה רציתי לדעת מה צריך בשביל לראות סרט DVD במחשב? אני זוכר בערפול משהו עם מפנעח... 2) לפנטיום 4 צריך מארז מיוחד, אבל לAMD לא, נכון? 3) אפשר להשתמש בATX שהוא "מיוחד לP4" גם לAMD? ו... זהו... ד.א עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי את הנושאים האלה אז אל תגידו לי תחפש, אולי חיפשתי מילים לא נכונות אבל לא ציפיתם שאני אעבור על כל דיון שרשום בו "מארז" נכון?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.nomadworld.com/products/jukebox3/ אחי רוצה לקנות את זה המחיר לא משנה כלום הוא טוב.... היה לו דיסמן של mp3 וכל שריטה זה שיר שלם ... אז הוא רוצה ללכת אל משהו טוב .. גם הגודל של הכונן לא חשוב.. עריכה: תדאג לשים כותרת עניינית להבא.
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מטרת המכשיר תהיה להעסיק אותי באימוני ריצה . אני לא רוצה להוציא יותר מ-1,000 שקל, ולכן אני נוטה להעדיף מינידיסק, כי נגני אם פי 3 שבאים עם בג'יגות עולים הרבה. איזה נגן אתם ממליצים? אני הסתכלתי בינתיים בזאפ, רק שלא הבנתי הרבה. אז למי שיש המלצה טובה שיפרסם בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אפשר לומר מילים מועטות עליה- זאת הקונסולה, איזה גרפיקה מעולה היא מציגה- הכל חלק ואמיתי ונעים לעין(בייחוד על טלויזית 50 אינץ' 8)) ובזכות משחקים SC2 DOA3 וHALO אני יכול לומר שהיא הקונסולה הכי טובה שיש בעולם. זה כזה כיף לשחק בה, אפילו שברתי את שיא שעות המשחק על הPS2 עם דנטה בDevil May Cry שעמד על 9שעות... רק מה שהפנינה הזאת היא לא שלי אלא של חבר... (מזל שהוא גר בית לידי)
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
התלהבתי מאוד מהמארזים של enermax ושל antec עכשיו אני מחפש מארז שהוא כמו ה 710 של enermax רק עם 6 פתחים לדיסקים ולא 4 מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה? ואיזה כדאי יותר enermax או antec?
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הנני עומד לפני רכישת מצלמת וובקם לצורך וידיאו קונפרנס. הייתי רוצה לרכוש מצלמה איכותית, שהרזולוציה בה וקצב הפריימים יהיו מכובדים. בואו נשאיר לרגע את שיקולי המחיר בצד. איזה מצלמה הייתם רוכשים או ממליצים ? שמעתי עד עכשיו רק על ה Creative WebCam3 - דעות נוספות על מצלמות נוספות או אחרות ? אשמח לשמוע ... בתודה, שחף
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קניתי מודם חדש של אלסה - Microlink ISDN PCI. המחשב מזהה אותו בסדר [PCI Network controller], ולאחר התקנה חלקה של הדריוורים הוא מופיע ב"מערכת" בלוח הבקרה עם השם והדגם הנכון. גם המתאמים ב"רשת" מותקנים. הבעיה היא שהמודם למעשה "מת" - אי אפשר לחייג או לבצע כל פעולה אחרת, ותוכנת המוניטור שהגיע איתו מדווחת "No answer from CAPI"... ניסיתי כבר הכל - התקנתי מחדש עשר פעמים, ניסיתי דרייור בטה החדש ביותר, החלפתי חריץ... אפילו החלפתי למודם חדש אצל היבואן בגלל החשד שהמודם עצמו לא תקין. מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
תנו דעות שלכם ושימו לב גם למחיר. amd 1800 asus a7v333 GF4 Ti 4200 Asus 64 ddr - v8420 maxtor 60 GB 7200 pc2700 256 ddr - 333 1.44 52 LG p-4 atx עכבר לוג'יטק מקלדת מיקרוסופט 4500 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב חדש בטווח המחירים של 5-4 אלף ש"ח. אני צריך מסך 17 אינצ', הארד דיסק יחסית גדול ובמיוחד חשוב מחשב אמין. אני מעוניין להרכיב אותו מהחלקים הטובים ביותר שניתן למצוא בסכומים האלו. מטרת המחשב היא עבודה על תוכנות מוסיקה. מה ההמלצות?
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בשבוע האחרון חיפשתי ללא הצלחה יתרה ספק כוח 400W ומעלה שנועד ללוחות אם בעלי שני מעבדי xeon - היחוד של ספק כזה הוא שמעבר לחיבור ATX ו- 4pin 12V, יש לו עוד חיבור של 8pin 12V. דוגמא לספק כזה ניתן למצוא באתר של supermicro: http://www.supermicro.com/PRODUCT/Accessories/pws-034.htm, שלצערי בדקתי אצל המשווקים שלהם בארץ ואף אחד מהם לא מביא דבר כזה. אם מי שהוא מכיר חנות או יבואן שיש להם ספק כזה (לא בהכרח של SM אלא כל ספק שעונה על הדרישה של 400W+ ועם החיבורים המתאימים) אני אשמח לשמוע, תודה.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 1400 ש"ח בערך זה המחשב שלו: pentium 4 1.3 GHz לוח אם של אינטל מבוסס על I850 64 MB RDRAM*2 creative vibra 128 genrice case+ 300W PSU newron keyb logitech - אלחוטי yamaha burner *16 DVD *16 hercules GeForce 2 MX 400 LG 17" monitor HP Scanner HP photosmart1000 HP Digital camera 2.1 Mpixel intel video conference camera quantum 60 GB WD 40 GB ADSL 1.5 Mbps הוא הזמין מארז - Enermax FS710 B + Enermax 350W PSU ו 2*128 MB RDRAM של קינגסטון. האם זו הקנייה הנכונה (מזיגזג)?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז הנה המפרט של המחשב שלי..... 1 INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache 1,709 ש"ח 1 EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 940 ש"ח 2 Mushkin 256mb DDR 3000 1123 ש"ח 1 WD 80GB 7200 8M 798 ש"ח 1 MSI GeForce4 TI4600 - VTD 2,217 ש"ח 1 ASUS CD X 52 171 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 77 ש"ח 1 Enermax FS-710-B 350W 739 ש"ח 1 IIYAMA 19 PRO 454 NEW MODEL 2,779 ש"ח סה"כ 10,533 ש"ח המחיר ירד כי אני כנראה יקנה את הזכרון הנוסף רק בעוד חצי שנה שנה כי אני לא צריך באמת 512 אז אני יקנה 256 עכשיו ויוסיף עוד 256 עוד כמה חודשים כשהמחירים של הדגמים החדשים ירדו.... מה אתם אומרים על הסידירום? זה שהוא זול אומר שהוא לא ט…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי ביקש ממני המלצה לקניית לוח אם,מארז+ספק,מעבד,זכרון פנימי,דיסק קשיח וכרטיס מסך והמחיר המקסימלי שהוא מוכן לתת הוא 3500 ש"ח אני לא מבין גדול בזה בעצמי אז פניתי אליכם אז מה כדאי לו לקנות? נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נראה מכשיר שווה דווקא. גם רדיו, תמיכה ב - MP3, אומנם רק 32 MB אבל בכל זאת, תמיכה ב - ACC (אין לי מושג מה זה ומה האיכות של זה) רדיו FM מובנה.. נראה יפה, מתחבר לפלאפון ויש לו אפשרויות עם הפלאפון ביחד... רק דבר אחד אלי ירתיע אותכם והוא המחיר העשיקתי: 1118 שקלים חדשים (WTF?!?!?!) למה מי מת !? מה זה המחיר הזה ?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מה זה כבר משפר את מהירות המחשב???
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
מי שזוכר, עם המעבר מפנטיום 3 ל 4, עלתה אצלי בעייה של מארז לא מתאים... אחרי שבוע של חיפושים ובדיקות, מצאתי מארז מדהים במחיר נורמלי! יהיה לי את ה Dragon DX-01BLD Tower שנקנה במכירה קבוצתית במחיר מצחיק של 440 ש"ח! מארז פול טאוור מצוין במחיר שווה לכל נפש, לא? אז תגידו לי מזל טוב (או לפחות למחשה העירום שלי) וברגע שאני אסיים להתעלל בו, אני אעלה את התמונות לגלרייה...
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איגור ידידי, תוהה לגבי לוח אם, מעבד וזכרונות במחיר של 3500 ש"ח... לא חשוב המודל, העיקר שיהיה איכותי. אין מצב לאוברקלוק!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש להם את הדגמים high performance שהם pc2100 ויש להם דגמים של pc3000 באותו מחיר.... אז מי מהם יותר טוב?? מה אתם אומרים? אני חושב לקחת את הhigh performance מישהו יודע אם הוא CL2 כי הבנתי שצריך את זה.... בקיצור אני מתכוון לקחת אותו 256MB אני מתכנן המהרה למעבד ללוח האם ולזכרון... הוא בסדר?
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש מדפסת הזרקת דיו של HP, אני מתכוון להוציא עד 1,000 ש"ח בערך. על מה אתם ממליצים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-