ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות Webcam, יש להורים שלי את ה - Logitech Quickcam Pro 4000 והיא ממש טובה, אך היא גם יקרה, רציתי לדעת איך ה - Quickcam Zoom בהשוואה אליה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות דיסק קשיח נייד בנפח של 1 טרה, הייתי שמח לשמוע עצות לאילו פרטים יש לשים לב בעת קניית הנ"ל (איזה חיבור עדיף אם בכלל, מחיר, זכרון נדיף). בזאפ מצאתי את הדיסק הבא:Seagate FreeAgent Desk 1000GB ST310005FDD2E1-RK אם מישהו יכול לתת את חוות דעתו בעיניין אשמח מאוד! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית לשימוש משרדי. ראיתי שיש הרבה חברות והרבה דגמים. אנחנו מדפיסים בין 20 ל30 דפים ביום ולפעמים גם מדבקות. לקחתי כמה הצעות מחיר: 1. OKI C3600n מגיעה עם טיונרים ל500 דפים. דיו שחור עולה 220 וצבעוני 320. המחיר שלה הוא 1020 ש"ח. המחירים לא כוללים מע"מ. 2.לקסמרק C544 מגיעה עם טיונרים ל2000 דפים. טיונר שחור עולה 300 ש"ח וצבעוני 360 ש"ח. המחיר שלה הוא 1490. המחירים לא כוללים מע"מ. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אחרי שקניתי היום את עכבר הG5 שאני ממש ממש מרגיש שיפור והוא פשוט מעולה לדעתי הרבבה יותר טוב מה518 mx אני מכוון למקלדת גיימרים אבל שתהיה גם בעברית זה גם חשוב שמעתי על הG15 ועל הRazer Tarantula מישהו יודע עוד כמה דברים אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=news&action=display&num=1008427831&start=0]על החדשות[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספויילר עכבר לא מגיב בצד שמאל של המחשב עולה למעלה ולמטה בלבד
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר/שמע/יודע משהו על המדפסת: brother mfc 250c . אני מצרף לינק לתיאור המדפסת: http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=262&ArticleID=831 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע אים זה הפורום הנכון ,אים לא אשמח להפניה............ רציתי לדעת איזה מצלמה הכי טובה בתקציב של 500 ש"ח ולמה? ומה אתם ממליצים? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך את העזרה שלכם בבחירת סט עכבר ומקלדת אלחוטיים לשימוש במחשב שמחובר ל-LCD מרחוק אני צריך שיקלוט מרחוק 2-3 מטר משו טוב שלא יעשה לי בעיות שיבוא עם מטען ובטריות נטענות.. והבנתי שיש עכבר שהוא קולט תזוזה אווירית ושלא צריך משטח כדי לעבוד ואפשר להזיז אותו באוויר אם אפשר כזה אם לא אז לא משנה זה לא חייב להיות סט שלק בעיקר שיהיו מעולים .. ואני מעדיף של לוג'יטק כי יש לי הנחה שם.. מצטער על החפירה ותודה לעוזרים! דרך אגב איך הסט הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=372067
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי כרגע UPS של Gamatronic וותיק ועתיק מסוג On Line בעוצמה של 500VA (שרכשתי לפני 4-5 שנים מחברת הייטק שפשטה רגל וכרגע הגיע מסיבות שונות.). ה-UPS כיום משרת רק את המחשב + המודם אך אני רוצה שהוא ישרת את המחשב (מארז+ספק של Enermax - נדמה לי 350W) + מסך "20 + מודם. 1. מה ההבדל בתכל'ס בין Line Interactive ל- On Line? 2. האם לרמה של מחשב ביתי (המשרת עסק קטן) שווה להשקיע ב-UPS מסוג On Line? 3. האם קיימים הבדלי איכות בין UPS של Gamatronic לבין Advice? 4. ב-Gamatronic יש את דגם ה-750VA שעולה 500 ש"ח לערך אך מדובר ב-UPS מסוג Line Interactive, אך UPS מסוג On Line של החברה כבר מזנק למעל 2,000 ש"ח 5. ל-Advice יש UPS מסוג On Line (דגם PRP750) בעוצמה זהה של 750VA במחיר קצת יותר יקר של …
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רכשתי אתמול מקלדת ועכבר אלחוטי של מייקרוסופט זה אמור להיות פשוט לשים בטריות מקלדת +עכבר לשים את ה USB וזה אמור לעבוד מישום מה העכבר נדלק מה שאומר שהבטריות מלאות אבל אין תגובה מדוע ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב 1000 פלוס מינוס שימוש: עבודה מול המחשב יום שלם משקל כבד.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את המדפסת הזאת ב2000 ש"ח... אני יודע שמדפסות לייזר לא מתקרבות לאיכות של מדפסות פוטו הזרקת דיו... אבל... מישהו מכיר את המדפסת? איכויות ההדפסה הצבעונית?? (גם מבחינת תמונות וכדו'). חיפשתי הרבה היום על המדפסת ולא מצאתי ממש הרבה... תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כולל המסך, על מה מומלץ וכמה זמן יחזיק האל-פסק הזה עם מפרט כמו שלי?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הסט שבנושא. אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליקה שוב לפעמים קורה שהרסיבר של הסט נדלק, אני לוחצת על הכפתור שקולט את המקלדת והעכבר והוא מהבהב אבל כשאני לוחצת על אותו כפתור בעכבר או במקלדת כשי שיקלטו הרסיבר נכבה ולא מגיב. (כשהוא קולט נדלקת נורה שמסמנת שיש חיבור, ומיותר לציין שהעכבר או המקלדת לא מגיבים אם הרסיבר כבוי). ניסיתי לנתק ולחבר שוב את הUSB שלו למקומות אחרים, לאותו מקום, ורק אחרי 10000000 נסיונות זה מצליח. כל הדרייברים המעודכנים מותקנים. מה עושים?? :s05:
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול מחפש להחליף את הסט המזדקן שלי (Logitech EK110) בסט דומה שתומך windows 10 כרגע הסט הנוכחי פשוט לא נתמך ולא מאפשר למערכת להכנס להשהייה תודה זיו
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות את ה- Logitech G13 בארה"ב ויש לי 2 שאלות (בקשות): 1. האם יש למישהו המלצות למקלדת הזו או אולי עדיפות למקלדת אחרת (שמעתי על Belkin n52te) ? 2. האם מישהו מכיר חנות בארץ (באזור המרכז או ירושלים) שמאפשרת לנסות את המקלדת לפני קנייה ? (רק להניח את היד לראות שזה מתאים) תודה, גוסטב
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק שקופיות ונגטיבים (של פילם). לשימוש ביתי (לא מקצועי) אבל ברמה סבירה ולא משהו מצ'וקמק. האם מישהו יכול לזרוק איזה עצם? אין לי מושג לגבי רמת המחירים, אבל נניח שאני מוכן להשקיע 300-400 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
PowerStrip "Designed to compliment the native Windows Display Properties sheet under Microsoft Windows 95/98/NT, the PowerStrip combines advanced, multi-monitor API support with extensive programmable hardware support. A simple toolbar and menu that pops up from the system tray provides configuration and fast access to your favorite display settings, incremental enlargement and reduction of desktop size, comprehensive color calibration controls with gamma hotheys, the ability to associate specific applications with custom display settings, graphics system diagnostics, flexible font controls, extensive hotkey and screen saver support, a database of over 1000 monitors, and …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חחחח, למי שראה את הלוח SOLO 2 שמדגים את מערכת הHAMMER של AMD (בANANDETCH או בTOMS HARDWARE) ודאי שם לב לתווים הקטנים שמתחת לשם, אבל לא התייחס (כמוני) תראו על מה החבר'ה האלה עלו - AMD Jokes on Intel's Music (תקראו גם את הפורום על זה) ROFL!! בדקתי את זה בפסנתר וזה נכון!! (מקווה שאתם מכירים את המנגינה) חוש הומור יש לAMD האלה...
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי את העכבר הנ"ל כמעט שנתיים ואחרי שפירמטתי את המחשב ושמתי WIN7 הוא התחיל טיפה לזייף, הוא פשוט לא עובד ניכנסתי לאתר של LOGITECH ושם הורדתי את הדרייברים וניסיתי גם ללחוץ על הRESET במעמד וגם על העכבר ושום דבר לא עובד.... מישהו יודע מה הבעיה? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אמנם זאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל יש לי כרטיס קול Audigy שמחובר מקדימה..כמו כן יש חיבורים מאחורה אבל זה לא נשמע מי יודע מה עם האוזניות מגיע חיבור 6.3 עכשיו אני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול הבעיה שלא שומעים כלום(עם החיבור 6.3) ואם מחברים עם החיבור הרגיל שומעים דיי חרא ומשום מה כשאני בחור בתצורת הרמקולים את אופציית הסטריאו לא שומעים כלום ד"א האוזניות הן Sennheiser HD428 וואי כל זה היה הרבה יותר פשוט אם היה לרסיבר היה חיבור לאוזניות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להדפיס תמונה על נייר פוטו בגודל 15*10 ואני לא מצליחה להגדיר במדפסת XEROX PE220 את הגודל של הדף שהוא 15*10. אני אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין את המדפסת שלי עם הדיסק המקורי ואני מבקבל את ההודעת שגיאה הבאה בעת ההתקנה : קבצים הדרושים לפעולה תקינה של ווינדוס הוחלפו בגירסאות לא מזוהות כדי לשמור על יציבות המערכת , על ווינדוס לשחזר את הגירסאות המקוריות של קבצים אלה. הכנס את windows XP professional service pack 2 CD . יש לציין שיש לי WINDOWS XP לא מקורי . אודה לעזרתכם בנושא . asafrejuwan@walla.com
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי לא מזמן ACER ICONIA TAB A500 אני מחפש בשבילו מקלדת bluetooth עם מנשא אבל לא ממש מצאתי משהו טוב משהו מכיר כזה שילוב טוב במחיר הגיוני ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-