ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום כמו שצינתי יש ברשותי מכשיר משולב MFC-425CN עכשיו השאלה שלי היא אם אני שולח פקס דרכו יש אפשרות שהוא ידפיס לי אישור שהפקס הועבר ליעד שלו כמו שצריך? כי אני יודע שבמכשיר שהוא רק פקס יש אפשרות כזאת. אם ישנה אפשרות כזאת אך אני עושה זאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך הפאד הזה לעכבר (G5)? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23841 ערוך/הסר הודעה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היי מחפש עכבר ומקלדת לתכנות (כרגע יותר חשוב העכבר, עם המקלדת בינתיים אני מסתדר). יש לי כרגע סט יחסית זול לוג'יטק mk270. יצא לי להתנסות באחד מדגמי ה-mx master שלהם. העכבר גרם לי לכאבי יד כי הוא כבד מדי וגדול מדי (היה לי קשה לשים את היד מסביבו כי הוא גדול), לכן חשוב לי שהמימדים יהיו דומים למימדים של העכבר של הסט שיש לי (ארשום למטה את המימדים. הייתי מאוד רוצה שתהיה אפשרות לגלול כמו ב-master - יש אופציה של לתת סיבוב לגלגלת והיא ממשיכה להסתובב, אופציה שמצאתי מאוד שימושית. אציין שיצא לי לקרוא קצת בעבר באתר ואין לי שום היכרות או הבנה בתחום (ראיתי כל מיני מונחים כמו ממברנה אם אני זוכר נכון ועוד, אין לי מושג מה הם אומרים אז אני סומך על שיקולים דעתכם אם צ…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום. ראיתי את הספק הזה בסך 190 שקל, שזה מאוד זול. אבל אני לא בטוח שזה הספק שבתמונה. בגלל שיש לו כבלים מוסלבים, והוא ניראה יותר יקר. אשמח לשמוע מכם http://img392.imageshack.us/img392/6752/untitled4rl.jpg
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
??? ברשותי מצלמת DV של sony מדגם pc110, המצלמה מתחברת למחשב ע"י חיבור firewire ובנוסף usb שאלתי האם יש אפשרות כל שהיא ע"י איזה שהיא תוכנה או כל רעיון אחר איך אפשר להשתמש בה כמצלמת רשת.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
חברה התקציב הוא בין 300-600 לא לחרוגגגגגגגגגגגגג ! תודהה מראש
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
התפרסמה עכשיו ביקורת על ספקים באתר של "טום" ובגלל שאני לא מבין כל כך בתחום וגם אני לא הכי חזק באנגלית לא הצלחתי להבין. מישהו יכול לעזור ולהגיד מה היו הממצאים של אותה ביקורת ולפי הביקורת איזה ספק מומלץ לקנות? http://www.tomshardware.com/howto/20050401/index.html
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מארז של SPL שחור עם חלון שקוף וחמישה מאווררים (3 בצד 1 מקדימה 1 מאחורה) ויש עוד 2 מאווררים להוצאת האוויר החם או משהו כזה ועוד מאורר למעבד ועוד מאורר לדיסק הקשיח . שני לדים מקדימה . ידית נשיאה. וכפתורים להדליק מלמעלה וספק של 400W או 4200W לא זוכר בדיוק עם מאורר ב 350 שקל כדי לקנות ? או שיש משהו להוסיף או לשנות בו ?? (אפשר להרכיב למאוררים לדים ?)
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני עומד לעשות השבוע OC (אחרי שאני אקנה את גוף הקירור V.12). יש לי ספק כוח ג'נרי, 350W. רציתי לדעת אם הוא יכול לעשות לי בעיות בלל ה-OC? (להישרף או משהו). ה-OC שאני עומד לעשות הוא למעבד AMD 2500@3200
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה מהאתר של לוג'יטק, הוא אומר שדרוש עידכון, אני לוחץ על פלאש, העכבר נכבה והתוכנה נשארת תקועה על prepering to flash יש משהו נוסף שאני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי האם דבר זה נכון? "המתכת של המסגרת יוצרת מעין כלא מגנטי זה אומר ששדות מגנטיים מבחוץ לא מגיעים לתוך הרכיבים במארז בשדות עם חלון אין את האפקט הזה ושדות חיצוניים יכולים להגיע לרכיבים כשצ'יפ מחשב נחשף לשדה מגנטי זה יכול להפריע לו מידת ההפרעה תלויה בעוצמת השדה"
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי את האקספלורר הישן של מיקרוסופט בעל ה5 כפתורים כולל הגלגלת (לא TILT) עכשיו אחרי שעשיתי TVOUT וראיתי כמה שזה לא נוח לקום כל הזמן למחשב בשביל העכבר אמרתי למה לא לקנות עכבר אלחוטי שגם אני יוכל לשחק איתו אסטרטגיה בטלויזיה, אז ממה שאני יודע יש לי את הMX700 שהוא נחשב לתותח בתחום ויש את המיקרוסופט שבביקורת באתר-הMX700 יקר והמיקרוסופט זול מאוד ! חיפשתי קצת ביקורות והבנתי שהמייקרוסופט הוא לא כל כך טוב למשחקים, אז ההתלבטות שלי עכשיו היא אם העכבר שיש לי כרגע הוא יותר מדוייק למשחקים מאשר האלחוטי, כי אם הוא לא אז עדיף לי לקנות את האלחוטי וזהו...
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
אני מעוניין להשתמש בסט מקלדת + עכבר אלחוטיים בחדר שבו נימצא המחשב כמובן .אך במידת הצורך(הפעלת מדיה סנטר) גם בסלון הנמצא בסמוך לחדר מחשב (קיר מפריד)האם יש סט עם 2 מקלטי IR או מקלדת הכוללת גם עכבר שתעבור גם קיר ממ"ד אחד ומרחק כולל של 5מטר
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
עכשיו אני מזמין אותה אבל אני מתלבט מה אתם אומרים מקלדת טובה . http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1851816446.htm?affID=zap או שכדי לחסוך עוד קצת ולקנות את המקלדת החצויה שחורה הזאת http://www.pandas.co.il/product_reviews_info.php?cPath=33_8_210&products_id=2870&advertisor=zap&reviews_id=782
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
AMD X2 3800 2GB (שני סטיקים) 7900GT האם הספק HEC 400TRT 20/24PIN יחזיק את המערכת?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קיבלתי סורק umax astra 3400 ואני מחפש מקום להוריד ממנו דרייבר חינם ל חלונות XP אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1902 ראיתי את הספק הזה, הוא גם יפה וגם 480 WATT עכשיו הקטע שאין לי כח להתעסק עם שני בקרי השליטה של המאווררים בספק. מישהו יודע על ספק כזה בלי בקרי שליטה?? אם לא אז יקרה משהו אם אני ישאיר את הספק פשוט איך שהוא בלי לשנות את עומצת המאווררים?? יש את אותו דגם של ספק בזיגזאג שעולה 480 ש"ח ורשום במאפיינים שלו- active pfs. מה הכוונה?? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הסטים הבאים: G5/MX 518 עם מקלדת שאני כבר אבחר- G15/ZBOARD שזה אפשר להגיד סט הגיימרים ה"אולטמטיבי"... או ללכת על סט האלחוטי הבא: Logitech® Cordless Desktop® MX 3100 שיש בו עכבר אלחוטי לא רע בכלל- MX 1000... שאולי בהמשך אני אוסיף לסט האלחוטי איזה G7 נחמד... תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
Thermaltake TR2 420W קניתי את הספק הנ"ל לפני יומיים מזיגזג למפרט שבצד. יש לי בבית מסך CRT 17" מלפני 7 שנים בערך, שעובד בצורה חלקה. למסך יש שני חיבורים, אחד שהולך לכרטיס מסך והשני הולך לספק כוח. עם HEC ART300 שיש לי, יש חיבור בספק כוח שמתאים למסך כמו שצריך. רק שעם הספק החדש שקניתי, אין חיבור למסך ויש רק אחד לכבל החשמל! מה אני יכול לעשות במקרה כזה? אם לא לספק כוח, אז לאיפה אני אמור לחבר את המסך?
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט ועכבר MX1000 עכשיו שניהם פשוט "מתנגשים" ביניהם...(שניהם אלחוטיים-אחד עובד אז השני לא עובד). אז עכשיו אני בחיפוש אחר מקלדת חוטית,מצאתי אחת שנראית לי(היא פשוט נראית טוב):http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6176 עכשיו בגלל שאני יודע שישנם אנשים רציניים באתר.....אנשים שמבינים בחומרה באתי להתייעץ לפני קניה.(ילד טוב!) אז חוו אתה דעתכם בבקשה על המקלדת הנ"ל.תודה.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה דעתכם על ה Epson Stylus CX 5200 במחיר של 1,114 שקל? (אני יודע את החסרונות של מע' משולבת) הנה מפרט טכני: SPECIFICATION Part number: C11C496032 PRINT FUNCTION -------------------------------------------------------------------------------- Print Technology EPSON Micro Piezo 4 colour separate cartridge system DURABrite Ink Print Quality Up to 5760 optimised dpi using RPM* (Resolution Performance Management) * On selected media Print Speed Approx. 22ppm - A4 black text document (Economy Mode) Approx. 11ppm - A4 colour text document (Economy Mode) Approx 4ppm - A4 text & colour graphics document (Normal Mode) Approx 155 seconds to print 8x10'' bike image (Photo Mod…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בבעלותי פאד לעכבר מדגם Qck Steel mini ולאחרונה נשפך עליו קצת קפה, אחרי ייבוש נשאר כתם מוזר. רציתי לשאול האם אני יכול לנקות את הפאד עם מים בבטחה? בתודה מראש, דור
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
1-איך אני עושה שאני אראה על מסך מלא? כלומר שאני בא לקחת תמונה זה מראה לי על בקושי רבע מסך...איך אני עושה שזה יהיה על מסך מלא? 2-האם אני יכול לעשות דיליי? אילו שזה יצלם אחרי 3-5 שניות או משהו כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-