עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום אני אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי בקניית מדפסת חדשה שתשמש למחשב ביתי להדפסת עבודות תמונות וכו' אם אפשר לא מדפסות של HP למה שתי המדפסות הקודמות שלי נהיה להם בעיות מהתחלה אני צריך משהו שעושה את העבודה והוא אמין תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  2. שלום חברה !!! לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה ולכן רשמתי פה !!! אני צריך המלצה לטלפון שמתחבר למחשב וממנו אפשר לדבר חינם אם תוכנת סקייפי ולהתקשר לאנשים לטלפונים רגילים ???? כל מידה אל טנולוגיית voip בעברית תעזור !!!! ותיתנו לי קישורים בעברית לנושא תודה ....

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  3. http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=20050103163647001&psid=20050107104840001&pid=20050118170432002 ו http://www.edimax.com.tw/html/english/products/EK-xx2C.htm ואני לא מבין... בראשו של Aten רשום שמחשב אחד מתחבר דרך USB והשני לא... לא הבנתי בדיוק למה אחד כן והשני לא?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by TeaTime,

הורדתי את התוכנה מהאתר של לוג'יטק, הוא אומר שדרוש עידכון, אני לוחץ על פלאש, העכבר נכבה והתוכנה נשארת תקועה על prepering to flash יש משהו נוסף שאני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by GRINFELD,

אני רוצה לקנות מצלמה עד 750 שקל. שיהיה פלאש ומקום לזיכרון. ראיתי כמה אבל אני לא יודע מה לבחור. תודה.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by lital_shoham,

היי האם ה-SWITCH הבא טוב (בדגם SV2 ) האם יש לכם ניסיון איתו.? http://www.addertec.com/products/kvm_pc/sv2_sv4.html האם יש לכם המלצה לדגם טוב יותר אך פחות או יותר באותו מחיר (200 ש"ח). Thanks

7. Started by landmn,

מחנות שאפשר להשיג בה גם את שאר הרכיבים במחיר סביר.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  8. אני מעוניין לרכוש הביתה מכשיר משולב. מה דעתכם על ה HP Photosmart 2613 All-in-One? האם יש לפי דעתם הצדקה למחיר? או דגם יותר כדאי? חשוב שיהיה מכשיר משולב.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  9. השאלה בכותרת, שיהיה במארז גם זרימת אוויר טובה ...

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by singera,

כאשר לא משתמשים בעכבר האם מערכותיו כובות? (כדי לחסוך בסוללה) אם כן מה מעיר אותו לחיצה או תזוזה? איך הוא יחסית לCHIC באופטי אלחוטי הנטען??

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by izikd,

אני מדבר על סויץ' בין מחשבים לא סויץ' רשת... אז ככה אני צריך את הכבלים למקלדות לעכברים ולמסכים. איפה אני יכול להשיג כאלה ועדיף במחיר זול (אפילו ממש) ולא במחיר עשקני?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  12. Started by kobibo,

חשוב לי מאוד שיהיו אמינים שקטים ושיוכלו להחזיק AMD 3200 64bit וכרטיס GTO2 ( בקיצור מחשב חזק למשחקים ) 1. FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 2. Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  13. אני מתכנן מערכת 3800/4200 כנראה עם 6800GS. 2/3 הארד דיסקים (1 חדש, 1 ישן, 1 לינוקס) וצורב DVD אני מוכן להוציא על מה שרשמתי למטה עד 1000 שקל ואפילו קצת יותר, אבל אני רוצה קצת שקט בחדר, ולא לחשוב עם זה המחשב שמרעיש, או שמישהו פתח תנור אמבטיה!!! אני לא מתכנן OC לפחות לא ב3 שנות האחריות. כמו כן הארד דיסק צריך קירור? האיוורור שבא עם הAMD מספיק טוב?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by godisme171,

למה טוב להוריד דרייברים של כרטיס מסך וקול למה זה עוזר

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. קניתי לא מזמן עכבר ומקדלת של מיקרוסופט אלחוטיים אופטיים. ונראה לי שזה מאט את המחשב משום מה. כמו שחיבור מודם דרך ה- usb ולא דרך כרטיס רשת מאמץ יותר את המעבד. נראה לי שקריאת הנתונים שהעכבר והמקלדת שולחים למחשב מאמצת אותו. והקולט גם מחובר ל-usb. אגב גם יש לי בלוטו'ת מחובר ל-usb יכול להיות שגם זה מאט?? (שהוא לא בפעילות)

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by x-dude,

קניתי Thermaltake 420W pure power ויש לו בקרת טמפרטורה אוטומטי,בלוח אם שלי אין לי קונקטור בשביל החיבור הזה (לוח אם מאפן). שאלתי היא: האם יש לספק הזה בקרה פנימית שהוא יכול למדוד טמפ' או רק בקרה דרך הקונקטור הזה? ואם אני לא מחבר את הקונקטור,האם הוא יזרוק אוויר במקסימום שלו? משום שעכשיו החלפתי את הג'נרי שהיה לי,והג'נרי הוציא אוויר ממש יותר חזק מה TT.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  17. מה דעתכם על המצלמה הזאת?? יש לי אפשרות לרכוש אותה עובר 2000 שקלים.. האם יש מצלמות בתקציב הזה שעדיפות עליה?? חוץ מזה מה אתם חושבים על איכות התמונות שלה ביחס ל olympus c-220z (c2 zoom) תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  18. פנדה וזה לא מתעדכנת בדברים האלה מהחירים שם בכלל א מה שהם מוכרים בחנות במקלודות עכשיו אני רוצה מקלדת בצבע שחור שיהיה תהיה אלחוטית . לחבר שלי יש כזה דבר ואני התאהבתי . תקציב 300 שח .

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  19. ???

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  20. Started by bigshow,

שלום , יש לי בעיה כשאר אני מפעיל את המחשב ההפעלה עוצרת ורושם לי : CPU IS UNWORKABLE OR HAS CHANGED. PLEASE RECHECK CPU MENU PRESS F1 TO CONTINUE .DEL TO ENTER SETUP יש לי את זה דיי הרבה זמן כל פעם שיש את זה אני לוחץ F1 והמחשב עולה כרגיל אבל זה כבר מתחיל להציק אני ישמח אם מישהו יעזור לפתור את זה [אגב חוץ מזה אין שום בעיה עם המחשב]

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by joe123,

שלום אני מעוניין לקנות מדפסת צבעונית, אך לא לשימוש כבד. ראיתי את קנון ip1500 והבנתי שהדיו שלה מאוד זול (59 ש"ח ב-dmo לשחור וצבעוני ביחד) השאלה שלי, האם שווה ללכת על זה? והאם הדיו זול כי הוא נגמר מהר הרבה יותר מ-HP לדוגמא

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  22. Started by NTK1,

יש לי עכבר MX900 ורציתי לדעת עם כדאי לקנות פד לעכבר??? ואם כן איזה כדאי לקנות?? והאם פד אלומניום הוא טוב או גרוע??

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  23. Started by a_halachmi,

יש לי בעיה של התנגשות דרייברים בין סורק (Mustek 1200 CU) דרייבר TWAIN לבין מצלמה ( Canon PowerShot A520) דרייבר WIA לא מצאתי דרייברים תואמים לשניהם. מע' הפעלה Windows XP. איך אפשר להתגבר על הבעיה? כלומר לאפשר לשניהם לעבוד ביחד?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  24. Started by Lirux,

האם להחליף FSP 400W THN ב- HEC Win 420w ???

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  25. Started by iziko,

האם ספק כוח פיור פאוור של טרמלטייק 460W יחזיק לי את המערכת הבאה? לוח אם: P5wd2 E-premium מעבד: אינטל D 930 ליבה כפולה 2 סטוקים של זכרונות KINGSTON צורב DVD כונןDVD כרטיס קול X-FI פלטיניום הארדיסק אחד לבנתיים של 250 GB 16 MB CACHE כרטיס מסך צריך המלצה לכרטיס מסך עם האפשרות לCROSSFIRE ואפשרות הקלטת וידיאו ממקור אנלוגי למחשב באיכות טובה ולא ברזולוציה קטנה ומעצבנת 2קתודות קרות 3 מאוורים של טרמלטייק שבאו עם המארז מאוור גולדן אורב 2 וכנראה קירור לכרטיס מסך שירכש בהמשך בקר מאווררים וזהו.. אני חושב

• 6 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים