ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך לשדרג את המקלדת והעכבר שלי ואני צריך ממכם המלצה. זה יכול ליהיות סט של מקלדת ועכבר ביחד (אפשר גם לחוד), רצוי לוג'יטק. לא אלחוטיים. תקציב - 200 ש"ח בערך. אם אפשר שהעכבר עצמו יהיה בעל תזוזה מהירה. העכבר לשימושים של עיצוב גראפי ופה ושם קצת משחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
הכרטיס עושה בעיות של כתמים שחורים ומדי פעם המחשב קורס יש ספק 330W אני חושב שהבעיה היא שהספק לא מספיק בכל מקרה איזה ספק טוב אפשר למצוא שיחזיק את המערכת כמו שצריך? ושיהיה כמה שיותר זול...
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
תודה לעוזרים...אשמח ללינק
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעם אם הספק במארז הזה הוא טוב או שצריך להחליך RaidMax Scorpio 868
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה XEROX 3117 איך אני יכול לדעת לכמה דפים בערך הטונר וכמה נותרו לי כל פעם? מעבר להצהרות היבואן והחנות... תודה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
האם להחליף FSP 400W THN ב- HEC Win 420w ???
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש מקלדת + עכבר שמסוגלת לקלוט דרך קיר גבס למרחק של 5 מטר
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
DELL pp01x inspiron i8100 הלכה לו הסוללה, אני מחפש חדשה, עדיפות לקניה באינטרנט, אבל אם לא אז גם אפשר להסתדר... רב תודות (:
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המארזים הבאים: HEC Compucase CI-6A21 400W HEC Compucase CI-69U6 400W והייתי רוצה לדעת מה ההבדלים ביניהם. ההבדל במחיר ביניהם הוא רק 10 ש"ח. באתר של קומפיוקייס אין את ה-69U6 (כנראה דגם קצת מיושן), מה שמקשה עלי לדעת אם הוא שווה את ה-10 שקל האלו. אז חוץ מזה שהוא יפה יותר, מה יש בו שאין ב-6A21?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בבית שלי בכל יום יש הפסקות חשבל ולא רק בחורף והתקציב שלי זה 800 שקל לאל פסק שמתאים למחשב שבדיוק הזמנתי המחשב שלי זה עם ספק כח רגיל של ZALMAN 400W ועם מעבד 4 ליבות INTEL CORE 2 QUAD EQ6600 מארז ATX STANDRT
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שמעתי שבאחד מסוגי הצורבים שלהם ישנה אפשרות להגדיל את שטח המקום ל 8.5 גיגה בדיסק של 4.7 מה אתם אומרים על זה ? משהו נפגע עקב זה ? מחכה לתגובות.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה דעתכם על זה http://skypc.co.il/pl_product~920-000279~19~0.htm או זה http://skypc.co.il/pl_product~967553-0119~19~0.htm אם יש הצעה טובה ותר אמרו לי..
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה מהאתר של לוג'יטק, הוא אומר שדרוש עידכון, אני לוחץ על פלאש, העכבר נכבה והתוכנה נשארת תקועה על prepering to flash יש משהו נוסף שאני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, שיהיה במארז גם זרימת אוויר טובה ...
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עדיין לא החלטתי מה התקציב שלי, אבל מן הסתם אני מחפש כמה שיותר זול. יש לציין שאני לא גיימר שמשחק בFPSים מטורפים- אני משחק בCOD, Oblivion, WoW וכל מיני משחקים קטנים אחרים, שום דבר שמצריך דיוק של 10,000DPI. אין צורך באלחוטיים. אני לא ממש מבין בלייזר/אופטי, אז מה שנראה לכם. לא מחפש פיצ'רים מדהימים בעכבר- חשוב שהוא יהיה נוח. 5 כפתורים לא מדברים אלי. עם שינוי DPI לא יצא לי להתנסות, אבל אם זו פונקציה באמת שימושית (למישהו שלא משחק FPS) אין לי בעיה. המקלדת צריכה להיות מקלדת מולטימדיה עם עברית. חשובים לי כל הכפתורים של שליטה על נגן המדיה וכפתורים של קיצורי דרך. כמו כן לא יזיק גם משטח לעכבר אם אני כבר שם. ראיתי בזיגזג את ה Func F-Series 14" F10.S (smooth) ב111 שקל, שווה …
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום! לפני שבוע נהרסה לי המדפסת וכבר אי אפשר לתקנה לכן אני צריך לקנות מדפסת חדשה ומכיוון שאני לא הכי מבין בעולם במדפסות אז חשבתי לשאול אותכם. אז ככה אני צריך מדפסת יחסית זולה מקסימום 400-500 שקל, חייב שיבוא כבר עם דיו, ושפשוט ידע להדפיס טוב ושהדיו שלו לא כזה יקר או שאפשר לקנות את הדיו שלו בצורה ממוחזרת.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
9800P P4 2GHZ 256MB DDR 500 X 2 IS7-E 40GB WD צורב CDROME השגתי ספק 300W של eagle בחינם מחבר אני רוצה לדעת אם הוא יספיק למפרט הנ"ל? עכשיו הוא מפעיל את אותו המפרט אבל עם GF 4 MX ולא R9800.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={346606A2-1114-4AC6-8363-0F9EE6D08445}&details_type=1&itemid={99CBD1E3-9FE5-4567-9275-624880CA2F8A} הוא בא עם ספק ? תודה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
החלטתי לפנק את המחשב שלי במארז חדש. יש לי את הקומפיוקייס הנפוץ הישן והטוב, http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741, ואיך לומר, נמאס לי ממנו קצת... כשקניתי את המחשב לא רציתי להשקיע במארז אז קניתי משהו זול וטוב, אבל עבר הרבה זמן ועכשיו ברוך השם אין בעיות של כסף. אני רוצה איזה מארז יפה כזה מהאלה עם העיצוב המיוחד והחלון שרואים את כל האורות שבתוך המחשב וכו'. אל תשתגעו עם מחירים אבל אפשר להשקיע איזה 700 שקל... הבעיה היא שהמחשב שלי צמוד לקיר והדלת של מארז, ששם אני מניח שנמצא החלון במארזים עם חלון, צמודה לקיר, כך שאם יהיה שם חלון לא יראו אותו בכלל... כך שאני חייב מארז הפוך שהחלון בצד השני (אם יש כזה דבר בכלל)... תודה נ.ב http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מחפש משטח לעכבר G5 של לוגיטק. אני ממש לא לא יודע מה טוב ומה לא אבל אמרו לי שבד יותר טוב. בכל מיקרה אני צריך משטח כי השולחן הורס את החולדה. ;D
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש עכבר של BTC (מצוין לדעתי), והיום ראיתי שקצב הדגימה באפשרויות המתקדמות של העכבר מכוון ל 100 ויש אפשרות של מ20 עד 200, אז למה לא להפעיל אותו ב200? יכל להיות שהוא לא באמת יפעל ב200? והאם זה יגרום לנזק כל שהוא? תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת לצורכי משרד. הדפסה דו צדדית כמה מגירות לנייר הדפסה לא צבעונית אבל לייזר מצאתי שני דגמים ואני מתלבט אם למישהו יש דגם שהוא יודע שהוא טוב בבקשה שימליץ אלו שני הדגמים: KYOCERA KM2050 XEROX WORKCENTER 4150 תודה מראש כפיר.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-