עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Hunter-Of-Death,

יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  2. Started by US,

שמעתי שבאחד מסוגי הצורבים שלהם ישנה אפשרות להגדיל את שטח המקום ל 8.5 גיגה בדיסק של 4.7 מה אתם אומרים על זה ? משהו נפגע עקב זה ? מחכה לתגובות.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  3. ???

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. Started by daniel666,

רוצה לדעת עם המארז בסדר

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by daniel0089,

Hi, Is the power supply in the Logitech G25 wheel compatible with 110-220V? Its very impotent and I need answer quickly please!!! Thanks, Daniel

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  6. אוקי שלום כולם יש לי 300 שקל ואני רוצה לקנות עכבר ואפד אני שחקן סיאס כבד מקצועי שיודע מה הוא צריך עכשיו אני מתלבט בין 2 אפשריות קניה של ההאקספלור של מיקרוסופט (intenrt exploirt) יחד עם פאד פאנק או mx510 בלי פאד מה כדאי ? דחוף אני קונה היום או מחר

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. אני מתכוון להזמין ביום ראשון את ההגה הנ"ל: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2490 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by shalbik,

ספק 300 וואט ג'נריק אמור להספיק לדיסק,סי די, 9800 פרו (הכניסת מתח) ומעבד+מאוורר אחד? אם זה יכול לסחוב את זה, יש מצב לעוד כמה מאווררים?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by AmitMarko,

קיבלתי סורק umax astra 3400 ואני מחפש מקום להוריד ממנו דרייבר חינם ל חלונות XP אשמח אם תוכלו לעזור.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. איך המארז הזה? כמה מאווררים אפשר לחבר לו? עם כמה הוא בא ואיך הא בכלליות?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  11. תודה.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  12. אשמח לשמוע חוויות

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  13. Started by Frozen,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש וברצוני להחליף בהזדמנות זו גם את העכבר המקלדת והפד. אני חשבתי על: עכבר: G5 (כדאי לקנות OEM?) מקלדת G15 ( אני לא יודע אם היא באמת טובה אבל היא מגניבה ברמות, וכפתורי המקרו נראים לי שימושיים למשחקים(אותו כנ"ל עם ה OEM)) פד: פתוח להמלצות, אין לי בעיה של מקום ( אז כל גודל זה בסדר) ועדיף משהו יפה אם אפשר מחנויות באזור המרכז. תודה מראש

14. Started by godisme171,

למה טוב להוריד דרייברים של כרטיס מסך וקול למה זה עוזר

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by teddy85,

אני ממש לא פרנואיד של שקט אני צריך מארז שעולה 450 שיקרר טוב בשביל OC קטן וזהו (אם הוא גם קצת יותר שקט אז סבבה אבל לא להסחף) :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  16. כל החנויות גם המוכרות שבדקתי לא היו פדים ואם היו אז רק את הפשוטים ביותר ב 40 שקל

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by sinai21,

שלום לכולם, אני מחפש ספק חדש למערכת שלי, השיקול העיקרי הוא שקט... חיפשתי קצת בפורום ועלה שם ה- Antec Phantom, השאלה שלי היא אם אפשר לסמוך על ספק בלי מאוורר? אם לא, אז יש איזה שהוא ספק אחר בפחות או יותר אותו תקציב (אזור ה-1200 ש"ח) שאפשר לסמוך עליו ושייתן לי הכי הרבה שקט? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by Pitzinyelo,

האם הספק הבא: http://www.thermaltake.com/purepower/w00089.htm יחזיק ללא בעיות את המערכת הבאה: amd 64 3000 epox nforce 3 geforce 6800 gt ddr 400 1gb hard drive 80 GB 7200 sata dvd-rom cd-rw four chassis fans polo 3-1 cpu fan וכמובן כונן פלופי

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מארז FULLTOWER. יש לי לוח אם NF7 עם מעבד AMD XP 2500. אז אני חיפשתי מארז FULL TOWER במחיר נמוך אבל לא מצאתי. כולם מאוד יקרים. אז בבקשה תביאו לי לינק למארז FULL TOWER במחיר הכי נמוך שיש (בלי ספק). לא איכפת לי אם הוא יהיה גרוטאה, אני אעשה עליו מודינג ואני אשפר אותו. העיקר שיהיה לי פולטוואר. אני לא אתן פה תקציב, פשוט תביאו לי לינק למארז עם המחיר הכי הכי הכי נמוך בבקשה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  20. היי, אני צריך לשדרג את המקלדת והעכבר שלי ואני צריך ממכם המלצה. זה יכול ליהיות סט של מקלדת ועכבר ביחד (אפשר גם לחוד), רצוי לוג'יטק. לא אלחוטיים. תקציב - 200 ש"ח בערך. אם אפשר שהעכבר עצמו יהיה בעל תזוזה מהירה. העכבר לשימושים של עיצוב גראפי ופה ושם קצת משחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  21. Started by The Winter King,

יש לי מקלדת ארגונומית 4000 של מיקרוסופט (חוטית) ולאחרונה יש לי בעיה אתו - קיצורי דרך לא עובדים! לדוגמא, אם אני לוחץ F5 (refresh) הוא לא עושה כלום, וגם בתוכנות אחרות קיצורים לא עובדים, שזה בשבילי בעייתי כי אני עובד עם תוכנות גרפיות. מישהו מכם גם אולי נתקל בזה...?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  22. תודה לעוזרים...אשמח ללינק

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by ראסמון,

אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים למחשב HTPC, שישמשו גם למשחקים. התקציב שלי הוא 500 ש"ח אבל ניתן לחרוג, אם תהיה סיבה טובה... אם יש עכברים אופטיים שניתן לעבוד איתם על זכוכית, אז אשמח לשמוע עליהם. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  24. מאיפו אני יכול ליקנות מארזים (טובים) אם חלונות בצד וכל זה . עריכת המודר: כותרת.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים