ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני כ 4-5חודשים את הצורב של פלקסטור והיה כתוב - שנה אחריות היום אני רואה באתרים באינטרנט שכתוב שנתיים אחריות. האם זה תקף גם לגבי?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום הזמנתי צורב של Sony-Nec AD7260S אבל במקומו קיבלתי את LG GH22NS50 האם יש הבדל משמעותי בין שני הצורבים? אם כן, מהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
האם הצורב של Lite-On 40x24x10 שווה משהו? או שעדיף משהו אחר?? המחיר שלו די זול יחסית לאחרים..
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איזה צורב עדיף: a-open 32x12x48 lg 32x10x40 שתייהם בערך אותו המחיראבל מה יותר טוב (ביצועים ושקט) ???
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי לקנות צורב חדש (צריך להחליף מה- x4 כבר ), התחלתי לבדוק מחירים, וראיתי משהו מוזר יש הבדלים די גדולים במחירים בין הצורבים במהירות x40, במיוחד עם הפלקסטור שעולה בערך 200 שקל מעל הממוצע :-\ למה זה קורה ? בכל, מקרה חשבתי על כמה צורבים ואני צריך עזרה, בבקשה, להחליט איזה הכי משתלם: Plextor - 808 ש"ח (פנדה) Asus - 559 ש"ח (פלונטר) Liteon -508 ש"ח (פלונטר) בדקתי בזאפ את המחירים הכי זולים, אני יודע שלחלק מהדברים יש גם יותר זול בחנויות שלא מופיעות, אבל זה היה רק כדי להראות את ההבדלים - 808 מול 559 ??? איזה מאלה הכי מומלץ ? אם יש אחר שלא כתבתי פה אבל אתם ממליצים עליו יותר, אני אשמח אם תגידו לי.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני ואחים שלי קונים צורב DVD לאח אחר.. כמתנה כמובן ואנחנו מעוניינים לדעת איזה צורב באמת כדאי לקנות וכמובן לדעת למה.. לי אישית יש צורב של SAMSUNG DVD .. מחכה לתגובות =) תודה , שקד.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני יודע שזה נדוש השאלה הזאת אבל בכול זאת, אני זקוק לתשובות. יש הרבה צורבים חדשים נהירים היום 24x, 32x, 40x. כולם פחות או יותר צורבים באותה מהירות, וגם הפרשיי המחירים לא גדולים. אז מה שמבדיל אחד מהשני זה קריאה ,קריאת אודיו, צריבת הגנות של אודיו ומשחקים, קריאת CDRW, רעש ועוד.... אני מסתובב כל היום משווה צורבים ועדיין אין לי החלטה. יש את plextor 24 ו 40 ויש את asus 32 ואת richo 24 ואת mitsumi 32 ואת yamaha 24 ואת LITEON 32.... כולם מהירים אין הפרשגדול ביניהם, אבל כמו שאמרתי זה לא הכל וגם חשוב שיהיו שקטים, כי YAMAHA הקודמים ממש מרעישים. אז מישהו יכול לתת הצעות , אשמח לקבל הרבה...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחיר סביר, 100-300 בעדיפות לכמה שיותר נמוך אבל שהמקלדת תהיה טובה למשחקים וטובה בכלל שתחזיק מעמד ותהיה נוחה לעבודה של שעות רבות. תודה
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מישהו מכיר כלי שמאפשר *קשר עין* בשיחת וידאו? פירוט: בשיחות וידאו בסקייפ נומר, יש אפקט שאתה מסתכל על האדם שאתו אתה מדבר - שמופיע על המסך שלך. אבל המצלמה של המחשב ממוקמת מעל המסך, וכשאתה עושה את זה אתה לא מסתכל למצלמה. ואז בצד השני אתה מופיע כמסתכל מטה. מישהו מכיר כלי, חומרה או תוכנה, שמוצא דרך מסביב לנקודה הזו? ומאפשר תחושה של קשר עין בשיחת וידאו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,שמעתי לא מזמן על העכבר האווירי של לוג'יטק MX Air ואין לי מושג עד כמה הוא נוח...למישהו יש ניסיון איתו? הוא תחליף טוב לגיימפאד? וגם למי שיש ניסיון בגיימפאד של XBOX360, הוא נוח גם בשליטת עכבר למשחקי אסטרטגיה וFPS? אולי מקלדת אלחוטית לבד עם עכבר מובנה הוא הדבר האלחוטי הכי נוח.. ואני מתכנן לקנות גם הגה והילוכים...יש דגמים מומלצים? אם למישהו יש ניסיון,דעות או הצעות אני אשמח לשמוע תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
Hercules Game Theater xp 6.1 - 654 Logitech WingMan® Strike Force 3D - 643 SideWinder Wheel Force Feeddback - 761 SideWinder Game Pad pro usb - 201 Hercules XPS 510 - 531 Logitech BLACK OPTICAL CORDLESS KIT - 940 3740 ש"ח מה הייתם משנים/מוסיפים ולמה?
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מזמין מחשב חדש (שנעזרתי בהרכבתו בפורום זה) ורציתי לקבל ייעוץ לגבי ציוד היקפי. שימוש המחשב הוא בעיקרו למשחקי מחשב. דגש - אני לא משחק כלל במולטיפלייר. לגבי עכבר+מקלדת, התלבטותי היא בין Logitech Media Combo MK200 לבין אחיו האלחוטי MK260. העדפתי היא לאלחוטי מטעמי נוחות, אך איני בטוח אם זה יפגע לי בחווית המשחק עקב חוסר קליטה וכ"ו. לא יצא לי כלל לעבוד עם אביזרים אלחוטיים למעט בקר אלחוטי xbox360 למחשב שאין לי בעיות איתו בכלל ואני מאד מרוצה ממנו. אשמח לקבל ייעוץ בעניין. תודה רבה! לירן
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש ציוד היקפי למחשב גיימינג חדש. התקציב הכללי הוא בערך 400 שח ומסיבות אישיות הייתי רוצה לחלק אותו כך: מקלדת+עכבר = עד 150 שח רמקולים= 100 שח אזניות= 200 שח אם יש המלצות לחלוקה אחרת של התקציב, זה בסדר, אם ניתן לחסוך מעולה. מכיוון שמדובר בציוד למשחקים כנראה שעדיף שיהיה חוטי.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת ציוד היקפי למחשב חדש שאני קונה. תקציב - עד 1,000 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שיותר. הציוד ההיקפי שאני צריך: עכבר - אני מעוניין בעכבר כבד יחסית, כפתורים לאגודל ואחיזה נוחה באחיזה שבין claw grip ל-palm grip. חשוב שיהיה חוטי, אבל לא חוט פלסטיק שמסתבך כל הזמן. מקלדת - כמה שיותר גדולה עדיף, רצוי מאוד מוארת. עברית חשוב, אבל לא מאוד. אוזניות + מיקרופון - העיקר שיהיו נוחות לשימוש במשך הרבה זמן, עדיף שיסנן רעשים מבחוץ. לא צריך משהו מקצועי ויקר. אם נישאר תקציב, אז אני גם רוצה פד לעכבר. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ציוד היקפי (מקלדת,עכבר,משטח לעכבר,אוזניות) עד 400 שקל. אני צריך ציוד ממש בסיסי שיתאים לגיימר מתחיל . אני מעדיף מקלדת היברידת ולא מכאנית ורצוי שהגודל של הפד שהיה בינוני
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני צריך ציוד היקפי לגיימינג (מקלדת,עכבר,אוזניות,משטח לעכבר)
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מפרסם פה בשם חבר שלי שאין לו משתמש פה. הוא מעוניין לקנות מקלדת ועכבר - יש לו תקציב של 600 שקל. הוא משחק משחקי FPS וMMORPG הרבה. אשמח להמלצות, עדיף מKSP המבצעים שלהם נגמרים ב7.12. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה חוץ מהLCD שאני הולך לקנות שזה כנראה יהיה A550 או A650 אני צריך מארז, מקלדת ועכבר אלחוטיים המארז ששמתי עליו עין אבל הוא די יקר זה הANTEC Desktop case NSK2480 - 380W אם למישהו תהיה המלצה יותר זולה אני מעוניין! מקלדת חשבתי ללכת על הAdesso, מישהו התנסה איתה?מומלץ? אני מעוניין בה לרוב בגלל הTrackball חוץ מזה אני יצטרך עכבר אלחוטי כרגע אני עם MX518 שאני מאוד אוהב, מהסתכלות קצרה ראית שיש את הLX8 ב200 שקל שזה ממש זול, השאלה כמה העכבר הזה טוב ביחס לMX518 שלי? ואם הוא יעבוד טוב על שטחים מאולצים כמו מיטה וכאלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי המלצה ממכם ל עכבר מקצועי מקלדת ורמקולים והכול בסיסות ה 500 שח וזה המחשב שאני מזמין http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13261
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין בציוד היקפי למחשב כף יד Asus MyPal A636. בתור התחלה, אני מחפש מגן מסך איכותי שמותאם לדגם הזה, ונרתיק איכותי מעור שמאפשר להשתמש במחשב כף יד כאשר הוא נתון בתוך הנרתיק (פתיחה כמו ארנק, בערך), ותואם לדגם הזה (רצוי שניתן יהיה לטעון את המכשיר ולפתוח את אנטנת ה-GPS מבלי להוציא את המכשיר מהנרתיק). בנוסף לכך, אני מעוניין גם בעט סטילוס איכותית שמשמשת גם כעט רגילה. אני צריך שבנרתיק יהיה מקום ייעודי עבור עט מעין זו, אבל שהוא לא יהיה גדול מדי, כך שהוא יכנס בקלות לכיס מבלי להכביד. אשמח לקבל הפניות לציוד היקפי נוסף עבור המחשב כף יד הזה מאנשים שמשתמשים במחשב כף יד מסוג זה, ומוצאים את הציוד ההיקפי שברשותם נוח לשימוש ועשוי לעזור לאנשים אחרים. כמו-כן, אשמח לקבל גם שמות של חנויות…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב נייח עם הנתונים הבאים: 1. שיהיו כמובן נוחים ללחיצה. 2. במקלדת - שיהיו מקשי מולטימדיה. בעכבר - גלגלת לפחות ללמעלה וללמטה. 3. חסכוניים בסוללה!! אני עכשיו עם עכבר שכל חודש מחליף לו סוללה. 4. שהעכבר והמקלדת יהיו בעלי אותו גודל של סוללה. 4. עדיפות לחיבור נאנו למחשב. לא בגודל של USB. בנוסף, מחפש רמקולים איכותיים למחשב עד 250 ש"ח - עדיפות לחסוך כמה שיותר. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
איך המקלדת והעכבר האלה? Logitech Media Keyboard - ¤170.00 Logitech® MX510 Performance Optical Mouse BLUE - ¤200.00 למחשב שמיועד למשחקים ? הם איכותיים או שעדיף משהו אחר? תקציב לציוד הקיפי עד 350 שקל + - עדיף כבר אלחוטי או שבמחיר כזה אי אפשר להביא אלחוטי ברמה? ואלה מצויינים בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו פה ירים את הכפפה ויעדכן את רשימת הציוד ההיקפי המומלצת לשנת 2015 דיון ישן: http://hwzone.co.il/community/threads/495681-%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%93-%D7%94%D7%A7%D7%A4%D7%99-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-(%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F-2014)
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מוזרה - האם ציוד היקפי יכול לקצר את המחשב? לאחר זמן לא מבוטל בו נאבקתי עם המחשב עקב תקיעות/ריסטרטים/BSOD נשנים שלא הצלחתי לתקן, נשברתי ולקחתי את המחשב למעבדה. אצלם הוא עבד יום שלם והטכנאי ביקש שאביא גם את הציוד ההיקפי לבדיקה (עכבר, מקלדת, מסך). שם לאחר שעתיים המחשב אתחל, ואחרי שרק המסך נשאר מחובר הוא אתחל אחרי יום. האם יכול להיות שהמקלדת/העכבר מקצרים את המחשב וגורמים לאיתחולים? מפרט: מעבד: AMD Phenom II X4 965 black edition קירור: Arctic Freezer 13 לוח: Gigabyte GA_MA790UD4P זכרון: Crucial Ballistic Sport 2*8GB kit כ. מסך: Radeon HD 7870XT קשיח: WD 1TB SSD: Samsung Evo…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-