עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by computer,

:AR15:אני קונה מחשב ממש חזק כיוון שאבא שלי עובד בהיי טק לכן צריך מחשב רצחני אז מה שאנו מחליטים לקנות הוא מחשב מעוד רצחני ויקר והפרטים הם: מארז:enermax dragon full 430w מעבד: intel pentium 4 2.53*2 (כלומר שני מעבדי פנטיום 4). לוח אם: intel baytowndual (לכל מעבד). מעבד 2': intel ititnium (מעבד חזק למחשבי חזקים ביותר). זיכרון פנימי: 3gb rdram pc-1066. דיסק קשיח: 300 seagate gb. סידי- רום: asus 52. די.וי.די: pioneer dvr 7000. כרטיס עריכה + פריסה לדי.וי.די: netstreem 2000. צורב: plextor 48*16*48 צורב עם אפשרות scasi+bafrגבוה. צורב די.וי.די: pioneer dvd-r ao4. כרטיס רשת: 3com 3c985 opti-pci. כרטיס מסך 1': asus geforse 4 ultra v8460. כרטיס מסך 2': nvidia nforse 2 ultra. כרטיס מס…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, בזמן האחרון המחשב שלי מתחיל להיות איטי מתמיד... וכמעט כל הזיכרון בשימוש, אז החלטתי לקנות זיכרון. את מפרט המחשב שלי תוכלו לראות ב"מפרט מחשב". עכשיו אני לא כ"כ מבין בעסק הזה... אז הייתי רוצה שתמליצו לי מה לקנות... בתקציב של כ-400 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by le cat,

נראה שהבוקר, אוטוטו , נזמין מחשב חדשששש... אני עדיין מתלבט בין: Enermax FS-710 לבין Chieftec - Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER אני לא נוהג להתרוצץ עם המחשב, כך שהמשקל לא קריטי בשבילי. לא ראיתי את המארזים עצמם, ראיתי רק תמונות ברשת. אם מישהו מכיר "אישית" אחד מהם או את שניהם, אשמח לדעת! אגב, האם הדלת שבמארזים לא מעצבנת קצת? כלומר האם לא עדיף מארז שלא דורש ממך לפתוח ולסגור כל פעם? תודה רבה! לילה טוב!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ofir123,

היום יום ב' נשרף הזיכרון :'( עיגלתי את הכבלים והוצאתי את הזיכרון החזרתי אותו הפעלתי את המחשב והתחלי לצאת עשן! הוצאתי את הזיכרון ויש (נכון איפה שיש זהב) אז אחד שחור! הזיכרון באחריות ואני לא יכול ללכת למי שקניתי ממנו את המחשב כי הם יראו שהוצאתי את המדבקה במארז כדיו לפתוח אותו ואם מוציאים את המדבקה אז האחריות פגה )-: רציתי לדעת מי היבואן שלו כדי ללכת אליו להחליף, הזיכרון הוא: רשום על השבבים NANYA ועם ועל אחד יש מדבקה שרשום REMOVAL OF LABEL VOVLO WARRANTY ורשום שזה 256 DDR תעזרו לי מהר!!!!! זה מה שרשום אני לא יודע חברה. למה נעלתם את ההודעה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היום יום ב' נשרף הזיכרון :'( עיגלתי את הכבלים והוצאתי את הזיכרון החזרתי אותו הפעלתי את המחשב והתחלי לצאת עשן! הוצאתי את הזיכרון ויש (נכון איפה שיש זהב) אז אחד שחור! הזיכרון באחריות ואני לא יכול ללכת למי שקניתי ממנו את המחשב כי הם יראו שהוצאתי את המדבקה במארז כדיו לפתוח אותו ואם מוציאים את המדבקה אז האחריות פגה )-: רציתי לדעת מי היבואן שלו כדי ללכת אליו להחליף, הזיכרון הוא: רשום על השבבים NANYA ועם ועל אחד יש מדבקה שרשום REMOVAL OF LABEL VOVLO WARRANTY ורשום שזה 256 DDR תעזרו לי מהר!!!!!

6. :'( :'( :'( :'( המחשב נקנה הורכב הנה המפרט המלא: Epox 8k3a+ Rev 1.2 Last Bios Athlon XP 1700+ not O/C Kingson 256Mb DDR PC2700 Leadtek Winfast 170A DDR (Nvidia Geforce 4 MX440) v IBM 30Gb 7200 , Seagate 60GB 7200 Samsung Combo Drive / Asus DVD Rom 16/48 Motorola 56k PCI Modem Task Case 5 Fans Modded Atx 300W Power Supply הכל הורכב חובר והופעל הכל היה מצויין עד שהופעל המשחק הראישון ואיך שהמשחק ניגש ל3D בום, המחשב נופל -=> הספק קופץ, כדי להפעיל צריך להוציא כבל מתח ספק לחכות להקשיב לקליק שבא מייד להכניס , לנסות שוב ולבכות ..... ממש בוצעו נסיונות עם כל אפשרות ניתנת על הדעת בBIOS עודכנו הBIOS של הכרטיס מסך דרייברים שונים ללוח אם כרטיס מסך הכל נוסו 5 כרטיסי מסך …

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by koren,

Textאני רוצה מחשב הכי חזק והכי טוב שיש משנה לי מהייה המחיר כמה שיותר גבוה ואני רוצה מגבר חזק מאוד וטוב לקולנוע ביתי כדי שאני יחבר אותו למחשב *בבקשה תעזרו לי.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=277_346&products_id=1639

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by le cat,

מישהו מכיר את חברת למיר? האם שמעתם עליהם טובות? אם קניתם אצלם, אודה מאוד לקרוא את התרשמותכם! http://www.lamir.co.il תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by or,

אפשר קישור לחנויות כאלה!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. חבר שלי רוצה לקנות צורב, והוא אמר לי שהוא ישקיע על זה סכום של עד 500 ש"ח.. איזה צורב הכי טוב אפשר לקנות בסכום כזה? תודה בן-אור

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן אני גר בנתניה ואין לי כרטיס אשראי{אז להזמין לשכוח להזמין מהאינטרנט} רציתי לדעת איפה הכי טוב להשיג ציוד קירור למחשב????? אני כל פעם רואה באתר כתבות על ציוד חדש ולא מיידעים איפה אפשר להשיג!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by ElEmEnt,

היה לי צורב ככה איזה 4 שנים גם המהירות זהה לשנים אין לי בעיה שהצורב ההיה "איטי" אבל שלא ידפקו דיסקים המלצות חברות + דגמים תודה...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי אנשים הכונן dvd של אחותי שבק חיים לכל חי.אני כעת מחפש לה כונן dvd בסכום של עד 400 ש"ח +. אודה לכם אם תמליצו לי על הכונן הכי טוב בטווח המחירים הזה. עשיתי סקר קטן ולמען האמת די התבלבלתי.חלק אמרו לי asus חלק אמרו לי aponer <מה זה?> חלק סוני חלק טושיבה...בקיצור אני מאוד אשמח לי אם תתנו לי את שם הכונן הכי טוב <וגם מספר דגם> נ.ב .-יש לציין שאני בור ועם הארץ בנושאי מחשבים אז הבנתי שצריך תוכנה מסויימת להפעלת ה-dvd ברגע שאני מתקין אותה.שוב אודה לכם אם תעדכנו אותי מהי התוכנה הטובה היום בשוק ומהיכן אפשר להוריד אותה. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  15. איזה סידירום קורא את כל הדיסקים ולא עושה בעיות....!! איזה באמת הכי טוב.............?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by סלרי,

אני מחפש פווול טאור רגיל!!!!!!!! בלי שום עיצוב מצידי שיהיה גרניק חיפשתי בכל מקום -פלונטר,פנדה,סימפלטק,למיר.............................. הדרישות: 6 ומעלה מקומות 5 וחצי 2 ומעלה 3 וחצי הרבה מקום תרשמו גם חנויות רגילות לא חייב באינטרנט תודה מראש סלרי עצבני (טעם ליופלה)

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  17. אז ככה - הוא עלה בדיוק 600 דולר ו-50 סנט מ-[glow=Green, 2, 300]NEWEGG [/glow] כולל דמי משלוח: [glow=Red, 2, 300]CPU: AMD Athlon XP 1800+ (OEM) 90$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Mother Board: Soltek SL-75DRV4 (Purple Ray Version) 75$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Hard Disk: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 100$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Graphic Card: ATI Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI-I + CRT 115$[/glow] [glow=Red, 2, 300]Memory: OCZ 256MB DDR PC-2100 300Mhz 56$[/glow] [glow=Red, 2, 300]CDRW: Liteon 40x12x48 69$[/glow] [glow=Red, 2, 300]DVD-ROM: Microtek 16x48[/glow] [glow=Red, 2, 300]Mouse: Pine Optical Mouse 7$[/glow] [glo…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by SHLOMI71,

המחשב עובד עם XP PRO ןמדיה פלייר 8 כונן ה DVD ננעל על אזור 1. איך אני מסיר את הגבלת האזורים? תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. אני צריך למערכת שלי שמופיעה כאן בפורום זיכרון DDR 333 אני רוצה 512MB אבל חשוב לי גם המחיר. איזה חברה ודגם הכי טוב\משתלם?

20. Started by Prodigy,

pentum 4 2.0 Ghz 256 RDram 800 rhz gainword ge-force 2 ti 500 64 ddr dvd toshiba 16x48 hp keboard (משוכללת עם כל הפונקציות פשוט חלום ומעוצבת ביופי אדיר...) mouse opti quantum philips 107e 17 inch modem adsl 0.5 mb motherboard intel d845 wn (הכרטיס מסך הוא בעצם כמו כרטיס טלויזיה עם פונקציות של עריכת סרטים והעתקת סרטים מדי וי די וידאו וטלוויזיה וכו')

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by spatz,

על איזה ספק כוח אתם הכי ממליצים מבחינת אמינות, יציבות מתח, אורך חיים וכו'? הספק של מינימום 350 וואט. כרגע נגיד שאני לא מוגבל בכסף, אבל עדיין לא צריך סתם לבזבז...

22. Started by Joe Blow,

אני מעוניין לקנות webcam, תקציב של עד 500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  23. בחוברת של סקאל דיוטי פרי מפורסמת רשת אלחוטית F5D6050U. מישהו שמע עליה פעם או ניסה אותה. אשמח לשמוע רשמים.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  24. Started by marking,

איזה מארז יש לי אם כתוב אלוי בגדול E-STAR ?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by nice-1,

אחרי משהו כמו חודשיים של עקיבה יומיומית של כל המכרזים ברשת הצלחנו להוציא את הC700 של אולימפוס ב2300 שקלים חדשים... המחיר בחנויות לא יורד מ2600 אחרי עליית המעמ, ואפילו מתקרב לגבול ה3000 קצת על המצלמה: 2.1 מגהפי' זום אופטי X10 -- 38-380 מגיע ל800 אסא אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.