עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by zivler,

אני מחפש פד לבן איכותי למשחקים... ועם בכלל החיישן עובד טוב עם לבן?? עם אין אז מה הכי קרוב לזה??

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. אם יש מקלדת עם מקשים שקטים כמו של נייד/מק זה יהיה מעולה אני שונא את המקלדות הענקיות שתופסות חצי שולחן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  3. שלום! אני צריך מדפסת שתדפיס לי גם שחור וגם ציבעוני שהיא תדפיס באיכות טובה ונקייה,עוד משהוא שהדיו יעלה לא יקר,שתיהיה איכותית תדפיס יחסית מהר,שלא אוכלת הרבה דיו וזהוא! תודה!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by XMB,

אהלן, מחפש מקלדת בתקציב לא מוגדר, שתהיי נוחה בעיקר לעבודה מול מחשב (כתיבה) פחות משחקים. מחפש מקלדת עם תאורה (אפשר בדגם הזה לכבות אותה או משהו כזה? או שהכפתורים תמיד "זוהרים"?) אני קונה בחו"ל ככה שלא אכפת לי עברית לא עברית, המחיר של המקלדת בחו"ל 70$ = ~270 ש"ח (כאשר בארץ רוצים 550 ) תודה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25829

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  5. טוב אז קודם כל כבר הירצתי חיפוש בפורום. ברוב האשכולות שפתחו על שאלה דומה לזו לא היו תגובות, וגם באלה שהיו תגובות הם היו דיונים ישנים או שהומלצו לעכבר מסוים ולכן אולי זה לא היה רלוונטי אליי. אז החלטתי לנסות את מזלי ולפתוח דיון משל עצמי :s05: טוב אז ככה, העכבר שאיתו אשתמש הוא ה-Razer deathadder . התקציב הוא עד 200 שקל - עדיך כמה שפחות. חשוב לי שבחירת הפאד תהיה נטו הפאד, לא דברים שוליים שמסביב כמו משענת ליד ושטויות כאלה. אחרי קריאה בכמה מקומות הבנתי שה-Destructor וה-eXactMat נחמדים. ואני נוטה יותר לכיוון של ה-Destructor , בתכלס היתרון של ה-eXactMat זה שיש לו 2 צדדים , מבחינתי זה חיסרון, כי בתכלס אני אשתמש בצד אחד שאני אתרגל אליו וזהו. אני מכיר מספר מועט של פאדים,וממה שאני …

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by assafy1000,

.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  7. המרחק בין המקלדת והמחשב 4 מטר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  8. אני החלפתי מחסנית דיו, ניקיתי את הצינור שמוביל מהמחסנית למדפסת עם סיכה ארוכה וביצעתי מספר פעמים את הניקוי ראש דרך התוכנה של המדפסת. כשאני מדפיס דף טקסט לדוגמא אני אשמע את הראש זז ועושה רעש של הדפסה אבל הדף עצמו יצא ריק. יש רעיונות למישהו? ועוד שאלה על הדרך :האם משתלם לתקן תקלה כזו או לקנות מדפסת חדשה?(המדפסת בת יותר משנה וכבר לא באחריות)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

המליצו לי עליה כמחליפה של ה Xerox 3117 (לא יודע אם מותר לפרסם חנויות כאן בפורומים). בכל מקרה, המחירים שלה די צנחו בחודשים האחרונים, מה יכולה להיות הסיבה לשיווק ההיסטרי של המדפסת? שאלה שנייה, בחנות אפשר להוסיף עוד 300 שקל בשביל שלוש שנים אחריות במקום שנה וטונר מלא במקום סטרטר. אני מניח שסטרטר הוא הטונר הראשון. זה כדאי? כמו כן, לגבי טונרים תואמים, יש תמיד את אלה שטוענים שאיכות ההדפסה פחותה וזה גלוי לעין. במה זה מתבטא?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by slrr,

איפה יש כזה?? כמו מצת של אוטו.. רק שזה מתחבר במקום סלוט של סידירום...

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by GeForce,

אני רוצה לקנות שלט אלחוטי ב-EBAY. מה זה OEM? והאם יש הבדל בינו לבין השלט המקורי שנמכר על ידי מייקרוסופט? מה עם השלט הזה: http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-WIRELESS-CONTROLLER-for-MICROSOFT-XBOX-360_W0QQitemZ310152058088QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item483680d4e8&_trksid=p3286.c0.m14

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by ScreameR,

קטן קומפקטי ואלגנטי, משהו כמו הגריפין AirClick תודה

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין Microsoft Wireless Laser 6000 לבין Microsoft Natural Wireless Laser 6000. לפי מה שהבנתי ה-Natural יותר נוח ובריא ליד, אבל מצד שני הדגם הרגיל שוחרר לשוק אחרי ה-Natural ונחשב לדגם מתקדם וחדש יותר של אותה סדרה (תקנו אותי אם אני טועה). יש מקומות שבהם הרגיל עולה יותר ויש מקומות שה-Natural עולה יותר (בחו"ל וב-skypc למשל הרגיל עולה יותר בכ-30 ש"ח). קראתי reviews באינטרנט ועדיין לא הצלחתי להבין מי מהם יותר טוב ומתאים לי. בעיקרון, השאלה שלי היא מה יש בדגם הרגיל שאין ב-Natural (חוץ מניצול טוב יותר של הבטריות). http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718264 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=696172 בבקשה לענות רק מי שמכיר את הדגמים האלו ומבין בזה. …

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. הוא עושה עבודה טובה והכל אבל כשאני מנסה להכנס למשחקי רשת או בכלל למשחקים הוא כיאלו מזיז לי את המסך שמאלה ויש מלבן שחור בצד ימין . איך אני מטפל בתופעה הזאת? ואיך אני מגדיר ל KVM מקש מסויים כשאני ילחץ עליו הוא יתן לי אפשרות לבחור איזה מחשב אני רוצה? יש לי על ה KVM כפטורים שאני יכול על פי לחיצה עליהם להחליף מחשבים . תודה רבה לעוזרים . נ.ב . דגם הציוד הנ"ל הוא : KVM-0411

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מדפסת חדשה , אני עכשיו רוצה להתחיל בליין במגנטים לאירועים אני צריך לקנות מדפסת.. אני לא יודע מה כדאי ולכן אני פה ..יש למישו המלצה? צריך שתהיה איכותית , ונראה לי ההדפסה זה לא דף רגיל כי יש לו ברק, אולי זה למנציה או משו אני לא יודע

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. שהצלמה פתוחה רואים בה ללא קירטועים בהפעלת שיחת וידאו במסנג'ר היא קופאת יש פיתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  17. מצאתי אחד שמותאם ל G9 Corepad Skatez PRO for Logitech G9 http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=53_175&products_id=25833 יש מצב להשיג משהו דומה בארץ ? אני חייב חדשים כי הזמנתי את ה SteelSeries SX Game pad ואני חייב שיעבוד חלק חלק איתו, יש אומנם שריטות קטנות על הרגליים של העכבר אבל הם לא ממש מפריעים, בכל מקרה בשביל מקסימום ביצועים ואריכות ימים עדיף לשים לעכבר רגליים חדשות.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. הכונן ישמש לגיבוי של אוסף סרטי HD שיש לי במחשב, חשוב שיהיה נייד כדי שאוכל תמיד אוכל לקחת אותו איתי לכל מקום. העניין הוא שבתקציב שלי זה בעיקר Western Digital Passport Essential Hard Drive בגודל של 320 ג'יגה, העניין הוא שהחיבור שיש לו זה רק USB2 - עד כמה החיבור הזה באמת טוב מבחינת מהירות העברת נתונים? כי מצד אחד יש לי קבצים של 2 ג'יגה ומעלה לגבות - משהו כמו 50 סרטים, אבל מצד שני אני לא רוצה לחכות כל פעם שעה כשאני מעביר איזה סרט או שניים... או שיש המלצות לכוכננים אחרים. מודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, אני לא יודע אם זה מתאים לפה או לפורום אודיו, אז בבקשה להעביר אם זה לא המיקום הנכון,תודה! אני מתלבט בין האוזניות HD435 לבין HD465 . השימוש בהן יהיה:80% למשחקים, ו20% למוזיקה. אילו מבינהן עדיפה? (הפרש של כ30 ש"ח). תודה רבה!

20. אם אני מדפיס ברצף אין בעיות אבל אם אני לא מדפיס כמה ימים אי אפשר. אני חייב לנתק ולחבר את החיבור למחשב כדי שזה יעבוד. זאת תקלה נפוצה בדגם הזה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני רוצה לקנות להדפיס איתה תמונות על דף גלוסס...ולהדביק על מגנט.. איך היא טובה,מישו עבד איתה??! = רציתי גם לדעת מה כדאי לקנות דיו חילופי או מקורי? ומאיפה אפשר לקנות GLOSE PAPER?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by galh_5,

שלום לכם, אני רוצה לקנות כונן גיבוי חיצוני אבל אני עדיין לא סגור על הגודל שלו ולכן,חשבתי על 2 כוננים שהם קטנים ושאפר לנייד אותם וגם על 2 שהם גדולים ופחות ניידים וצריך כבל לחשמל השניים היותר ניידים הם: wd my passport 320gb שעולה 350 שקל ועל ‏S2 Portable 320GB 2.5'' External Hard Drive USB 2.0‎ שעולה 400 עכשיו השאלה שלי היא מה יותר טוב מביניהם מבחינת ביצועים? השניים הפחות ניידים וגדולים: My Book Essential Edition, 500GB USB 2.0 עולה 385 FreeAgent Desk 500GB 3.5'' External HDD USB 2.0 עולה 340 מה יותר עדיף ומי מהם יותר מהיר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by theking7,

לפני חודשים ספורים קניתי עכבר חדש מדם Microsoft Wireless Mobile Mouse 3000. העכבר עבד מעולה, עד שלפני שבוע לערך הוא התחיל להגיב באיטיות מחרידה שלא מאפשרת שימוש... הוא כן זז, לכן חשבתי שאולי הקליטה היא לא משהו, והגדלתי לעשות והעברתי את המשדר שיישב מולו על השולחן. לא עזר. לעומת זאת, אם אני שם תחתיו חתיכת נייר או מגלגל אותו על החולצה שלי, הוא מגיב מצויין ורגיל. מספר פעמים ניקיתי את העכבר עצמו, וכן את השולחן. לא זכור לי שעשיתי משהו מיוחד בשולחן. למישהו יש רעיון? זה מציק...

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by yairts,

יש לי כאבים במפרק היד, בעיקר ביד ימין (היד שמחזיקה את העכבר) אני עובד על המחשב ביום כ-12-14 שעות ביום, כמעט ברצף. אני מחפש עכבר ארגונומי שמתאים מבחינה אורטופדית למבנה היד ונוח לשימוש. לגבי פד לעכבר - אני לא כ"כ מבין בזה, פשוט אני לא רוצה שתהיה זווית גדולה בין מפרק היד לבין האצבעות, ולכן אני מחפש פד עם ג'ל מוגבה כזה (או אם יש פדים אחרים טובים) אפשר המלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  25. שלום לכולם.. רציתי לשאול מספר שאלות בנוגע למקלדת ואזניות שאני עומד לקנות בימים הקרובים. אני מעוניין באזניות 5 5in1 Stereo RF Wireless Headphone Earphone שניתן לראות בכתובת: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220412507636 ובסט מקלדת ועכבר של Microsoft, דגם: Microsoft Desktop 700 שניתן לראות בכתובת: http://www.getit.co.il/Prod/50817/ (את הדגם הישן יותר כי החדש עולה 100+ שקלים יותר). קודם כל רציתי לשאול האם למישהו יש את הציוד הנ"ל והוא יכול להגיד את דעתו עליו... האם יש הבדל משמעותי בין הסט של מיקרוסופט בצורה הישנה ובחדשה? האם הקליטה משתנה? הצורך בסוללות? האם האזניות מספיק גדולות ותופסות את האוזן כמו שצריך? האם לאחר שימוש ארוך אני אחוש בכאב? (כמו ברוב האזנ…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים