ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אח שלי לומד אנימציה בבצלאל והמדפסת המשולבת הביתית לא מספיק טובה בשביל לעבוד איתה [= אז הוא צריך סורק טוב ומדפסת איכותית השאלה אם לקחת משהו משולב או מדפסת לבד וסורק לבד שיהיה כמה שיותר איכותי וכמובן חסכוני בדיו אין תקציב מוגדר תודה מראש [=
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אוזניות עם מיקרופון חיבור 3.5, הכל עבד בסדר עד שהבן שלי זרק את האוזניות מעצבים על איזה משחק, חשבתי התקלקל המיקרופון, אבל מתברר שהכל עובד על מחשב אחר, בדקתי שהכל מאופשר, כיביתי את המחשב, עשיתי disable/enable, uninstall לדרייבר של realtek, חיברתי מאחורה, מקדימה, לא עוזר כלום. אוזניות USB גם המיקרופון לא עובד. יכול להיות שנדפק משהו במחשב ורק המיקרופון לא עובד?, כרטיס קול יעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני צריך ציוד היקפי (מקלדת,עכבר,משטח לעכבר,אוזניות) עד 400 שקל. אני צריך ציוד ממש בסיסי שיתאים לגיימר מתחיל . אני מעדיף מקלדת היברידת ולא מכאנית ורצוי שהגודל של הפד שהיה בינוני
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, באמצע החודש כתבתי ביקורת על הEC1 של החברה ZOWIE GEAR, וכמובן שהבטחתי לתת לכם ביקורת על מספר עכבר חדשים. ובכן, אני רוצה להציג לכם את הSTEELSERIES SENSEI - העכבר החדש של STEELSERIES. סטילסירייס הדנית, לאחר ההצלחה הבילתי מעורערת של הXAI בשנת 2007, מביאה לנו את הSENSEI שאמור להיות הXAI ה"משופר". כמו שאר הביקורות שלי, לביקורת יהיו כמה קטגוריות שבכל אחת אדבר על נושא אחר:[list type=decimal] [*]אריזת המוצר [*]מידע מורחב על המוצר - סוויצ'ים (איכות החומרים (פלסטיקים), סווצ'ים ("מערכת קליקים" של הכפתורים הראשיים, הגלגלת, והכפתורים בצד העכבר), והרגליות והשוואות גודל. [*]חיישן (ביצועים בשטח, LOD). [*]הדרייבר. [*]יתרונות ,חסרונות. [*]סי…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מדפיס כמה דפים בודדים בחודש (צבעוני) וצריך מדפסת בסיסית עם סורק שתהיה אמינה ולא יקרה.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מחפש בעקרון אפשרות לצפות בסרטי דיוידי במרפסת בג'קוזי. יש נדירים עם טלוויזיה מובנת שעולה מתוך הג'קוזי אבל זה מכפיל את המחיר שלו - הסתפקנו ברמקולים ואמפי3. בקיצור הדבר האופטימלי זה מסך עם דיוידי מובנה חיצוני [חוץ בית] אבל קשה לי להאמין שיש משהו כזה... במידה ואין, האלטרנטיבה היא נגד דיוידי נייד. אשמח אם תסייעו לי במציאת פתרון. הסאונד מהרמקולים עצמם לא חשוב כי הוא יחובר לרמקולים המובנים - אבל חשוב שזה לא יהיה מסך 6 אינץ' או משהו כזה. תודה מראש :-\
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשחק במחק במחשב הבעיה היא שאין גיטרות למחשב במחיר נורמלי השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול לקנות את הגיטרה של guitar hero החדשה (זאת עם הסליידר) לps3 ולחבר אותה למחשב ואם כן אז איך? תודה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה ATP3 שמי שמכיר יודע שאין עליהם יציאה לאוזניות...והמחשב בגישה לא כ"כ נוחה בשביל להחליף.. בכל אופן חיפשתי בזאפ מתאם מ-USB ליציאות סאונד ולא מצאתי...הדבר קיים ? אם כן מה טווח המחירים והאיכות? (על אוזניות אני לא הולך להשקיע...מקסימום 50 שקלים) כי אני מוכן לשלם טיפה על נוחות אבל לא יותר מדי P: ..רציתי לבדוק לפני מה המחירים וכו' תודה מראש, לירן
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מתלבט בין שני סוגי עכברים: הלייזר האלחוטי 6000 או האופטי האלחוטי 5000(מספרי דגם) תודה לעונים ניר
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איזה מצלמת רשת הכי כדאי לי לקנות.. תיתנו אופציה של מצלמה במחיר עד 100 שקל.. וגם מצלמה במחיר של עד 200 שקל. בחנות שבה קניתי את המחשב ..ניסו לתת לי "מצלמת חיפושית M350"..ניסיתי לחפש עליה משהו באינטרנט ..כלום.. אז אם מישהו מכיר את הדגם שיכתוב איך הוא.?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אז ככה, התענינתי בזמן האחרון על מצלמה דיגיטלית למחשב. שתפעל גם כמצלמה רגילה(סטילס) וגם כ-מצלמת אינטרנט. חשוב לי גם שאיכות התמונה תיהיה טובה!! והסכום שאני מוכן להשקיע הוא בערך עד 1000 ש"ח (מה אתם אומרים על Premier DC1310?) אשמח אם תעזרו...
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי סורק hp2200C שמגיע עם HP Precision Scan LTX אבל כשאני מפעיל את התוכנה הוא כותב לי "Sory, scanner could not be initialize (Scanner not found). התקנתי VueScan, תוכנה לסריקה שעובדת על ויסטה באופן עקרוני היא עובדת אבל אני לא מרוצה ממנה, היא עושה לי בעיות עם הסריקה... מישהו מכיר תוכנה טובה לסריקה שעובדת על ויסטה וגם תתאים לסורק שלי ?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
השאלה הזאת הולכת להישמע ממש ממש דפוקה לרוב האנשים פה אבל בכל זאת אני מבקש שתתיחסו ברצינות... אני מתבלבט האם ללכת על ה-Logitech® Cordless Desktop Optical או על ה-Genius Wireless Optical יש לי מקלדת טובה ובגלל זה לא אכפת לי ללכת על הג'יניוס שהוא רק עכבר... עם הלוג'יטק אני יקבל גם מקלדת דבר שלא יפריע לי ממש... כמו שאני תופס את זה הלוג'יטק טוב פי 2 אם לא יותר מהג'יניוס.. רציתי לשאול אם למישהו מפה יש את זה או את זה..אם כן בבקשה תגידו יש לי כמה שאלות....! הג'יניוס עולה לי 240 שקל והלוג'יטק אני לא יודע זה במכרז אבל אני לא מתכוון להציע יותר מ350 שקל - מחיר מציאה לעומת המחיר בחנויות שהוא בין 800 ל-1000 שקל.... אני מחפש המלצות לגבי איכות ונוחות המכשירים ולגבי המחירים, תודה , NuXeR.
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לרכוש מדפסת תלת מימד, אבל הוא חדש בעניין ולא יודע על זה כלום. מה צריך לבדוק לפני רכישה ? איזה נתונים חשובים ? כרגע אין לו ממש תקציב כי הוא לא יודע כמה עולה מדפסת חביבה שכזו. זה לא מיועד (לפחות בינתיים) לעיסוק מסוים אלא לתחביב ולניסויים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהתייעצתי בפורום מפרטי מחשב לגבי רכישת מחשב חדש בדיון הזה, אני מבקש את עזרתכם בהשלמת המפרט מחשב שאני מרכיב לידידה. בעיקרון אין תקציב ממש מוגדר, ואני מנסה לחסוך ככל הניתן. מכיוון שהיא צריכה רמקולים, עכבר ומקלדת ממש פשוטים - השימושים שלה זה office ואינטרנט בלבד (אימיילים) אני מניח שעיקר התקציב יתפסו המסך והמדפסת. התקציב מאד גמיש; היא בקשה המלצה על תקציב, בעיקר שיהיה כמה שיותר משתלם לצרכים שלה וחסכני. בינתיים המסך שחשבתי עליו זה Dell P2314H ב-800 ש"ח. היא בקשה מסך של 20 אינץ' בערך, אז הוא עשוי להיות גדול מדי, אבל המחירים של מסכים קטנים יותר נראים פחות משתלמים. כמה נראה לכם שכדאי להוציא על הציוד הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית עם משטח גלילה מובנה. שתי הערכות האלו עלו לגמר; שתיהן עולות אותו דבר בערך. נראה שמיקרוסופט קיבלו השראה (בלשון המעטה..) מדגם בכיר יותר של לוג'יטק (TK820): משטח הגלילה גדול יותר ומדובר במקלדת full size (היא לפיכך גם גדולה יותר פיזית). העניין הוא שאם לגבי הלוג'יטק יש חוות דעת רבות מאחר והמוצר נמצא בשוק כמה שנים (נניח, טווח קליטה וצריכת חשמל על בסיס נסיון מ"העולם האמיתי"), על הערכה של מיקרוסופט אין. אני גם נוטה יותר לסמוך על לוג'יטק מנסיון עבר ושומע שהשרות שלהם הוא ללא תחרות. מה כדאי לקנות? :\
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת לצרכים ביתיים לשימוש קל עד 20 דפים בחודש בממוצע ,אני צריך שתכלול: הדפסה צילום סריקה ופקס עצמאי עם כרטיס רשת אלחוטי, התקציב עד 1000 שח , חשוב גם שתהיה פוטו כי אני אצטרך להדפיס תמונות מידי פעם, הציעו לי 3 דגמים Brother MFC-J4420DW HP Officejet Pro 6830 E3E02A HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C איזה מהם לפי דעתכם כדאי לקנות ??? תודה רבה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר עד 100 שקל שהיה למשחקים ומהחנות KSP חשבתי על העכבר ?SilverLine Wireless? אבל אני לא יודע אך הוא תגידו לי אם יש משהו יותר טוב ממנו בKSP
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טוב, התעורר אצלי הצורך בסורק, אבל מה לעשות שאני סטודנט עני והתקציב מוגבל למקסימום 400 שקלים חדשים. אני נוטה לקוות שיש משהו באיכות סבירה במחיר הזה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה על מיקלדת ועכבר אלחוטיים לא משהו יקר סוללות רגילות שיתן תמורה טובה לכסף עבור מחשב לילדים שיהיה אמין בעיקר (האם הסט של סילבר ליין טוב?) ניר
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום! יש לי מדפסת מסוג סמסונג ML-2251N - מדפסת לייזר. יש לי איתה בעיה - כל מה שאני מדפיסה יוצא עם חצאי עיגולים שחורים בצדדים. אין לי מושג איך לתקן.. אשמח להצעות... תודה ליטל
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
המרחק בין המקלדת והמחשב 4 מטר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אם אני מדפיס ברצף אין בעיות אבל אם אני לא מדפיס כמה ימים אי אפשר. אני חייב לנתק ולחבר את החיבור למחשב כדי שזה יעבוד. זאת תקלה נפוצה בדגם הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-