ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב , אתמול רכשתי פד חדש ל G5 שלי - Razer exactmat... אך מה ? הפלא ופלא ,ב control side העכבר פשוט לא מגיב , וב speed side - הוא מגיב , כל עוד אני לא מזיז את העכבר מהר מאוד או לחלופין מצד לצד בזריזות . כמובן שווידאתי שהבעיה הינה בפד ולא בעכבר ע"י השוואה עם המשטח הישן . לפני כמה שנים נתתי צ'אנס ל steelpad s&s שבו ה G5 הגיב מעולה (אולי כי הוא היה מתכתי לעומת הרייזר שהוא מפלסטיק עם ציפוי שקר כלשהו) , אך פשוט לא התרגלתי לשחק בלי 'כרית' לפרק כף היד - וכתוצאה מכך מכרתי אותו . אז מה גיימר שחפץ בפד איכותי ולא יכול בלי כרית תמיכה אמור לעשות ? חשבתי לקנות razer vespula , אבל כמה כבר אפשר לזרוק כסף לאוויר ? בנתיים , משנת 2003 , אני משתמש בפד בד עם 'כרית' , שהוא אגב , מ…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
חשוב שיהיה נוח ונעים למגע. מה ההבדל בין אלה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=4878 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=4882 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=4881 האם יש משהו יותר מומלץ בתקציב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
איזה פד הכי טוב אני יכול להוציא ב 70-80 ש''ח? משהו חלק טוב למשחקים.. מנועה מחשבים תביאו משהו
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה דעתכם על הפד הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=10031 יתרונות/חסרונות ? יש משהו עדיף בסדר גודל המחיר הזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
-
-
שלום, לפני מספר ימים רכשתי את הDEATHADDER 3.5G של RAZER והעכבר הוא פשוט תענוג. מה שכן, אני שחקן שרגיל לשחק בלי פד לעכבר, על השולחן העץ שלי שיש לו טקסטורה כמעט חלקה לגמרי ואני בטוח ב100% שהTRACKING מדוייק והכול קשיח. רגלי הטפלון של העכבר כל-כך חלקות שתזוזת עכבר כזו עוד לא הכרתי, ואני לא רוצה לאבד את זה. האם באמת נחוץ לרכוש פד לעכבר כדי לשמור על רגליות הטפלון, או שהן לא באמת נשחקות על משטח קשיח בצורה שתגרום לי לשים לב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשביל מה להוציא כסף לפד לעכבר אם יש שולחן ? אין לי פד ועד היום לא ראיתי שיש בעיות בזה........
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי שהפאד הישן (אלא הפלסטיקים שחילקו בחינם פעם) הלך, אני משחק ישירות על שולחן עץ. הבעיה בעיקר זה שגם הגומי / פלסטיק מתחת לעכבר קצת מתגרד על השולחן ולפעמים הרגישות נעשית גרועה יותר (וצריך לנקות את השולחן / עכבר). רציתי לדעת אילו סוגי פדים יש ועד כמה הבדל הם עושים בשימוש ועד כמה זה משהו אישי כמו סוג המקשים במקלדת מכנית שצריך לנסות לפני שקונים. העכבר הוא logitech g700, מה הם הדגמים שנמכרים בארץ, כמה יוצא להשקיע בפד טוב ויש איפשהו שאפשר להתנסות ?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החלטתי שאני קונה את העכבר האופטי Logitech G400s. איזה משלושת הפדים הבאים הכי מומלץ עבורו לדעתכם? Steelseries Qck Razer Goliathus SPEED Edition Razer Goliathus CONTROL Edition אשמח גם להסבר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פד גיימינג לעכבר שבכותרת. איזה אתם ממליצים? אני לא יודע בידיוק מה התקציב אבל תנו לי הצעות בין ה 100 ל 300 tnx
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני בערך שבועים הזמנתי את הפאנק מזיגזג אבל התקשרו אליי ואמרו שהוא כנראה לא יגיע יותר למלאי בקיצור מישהו יכול להמליץ לי על פד בערך באותה רמה במחיר של עד 200 שקל ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מיועד גם למשחקים. אשמח להמלצות בכל טווח התקציב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני משתמש בעכבר כחודש ונראה שיש קצת קפיצות הפד שאני משתמש בו פשוט יחסית ועובד מצויין עם ה- MX518. האם יש הבדל בין לייזר לאופטי והאם יש המלצות לפד מסויים. האם קיים הבדל משמעותי בין ה- MX1000 ל- G7 מבחינת הדיוק בשימוש בעבודה גרפית.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי עכבר MX900 ורציתי לדעת עם כדאי לקנות פד לעכבר??? ואם כן איזה כדאי לקנות?? והאם פד אלומניום הוא טוב או גרוע??
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן אני קניתי את העכבר Razor Lachesis והייתי רוצה לדעת אם יש לכם המלצות לפדים מסוימים או לחברות של פדים בכללי. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לשאול אם מישהו יודע מה ההבדלים בין הפדים האלה? האם הNP עבה יותר מהQCK? אני יודע לגבי הWATER RESISTANCE שקיים בNP. מעבר לזה? על מה הייתם הולכים? יש לי QCK כבר 5 שנים שנקרע ואני חייב להחליף אותו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה פד לעכבר זה בשביל שהכדור יכול להסתובב בעכבר רגיל לא ?השאלה שלי זה האם אני צריך פד בשביל עכבר אופטי יש לי איזה פד בבית אם גל נוח ליד זה פד מתאים לעכבר אופטי והאם אני יכול להרוס ככה את העכבר תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכבר g502 , מחפש משטח / פד לעכבר ומקלדת , שיתאים לעכבר חיישן לייזר וכו... תקציב 150 . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש פד לעכבר ולמקלדת משהו איכותי ונוח עם ג'ל מיוחד. משהו באמת טוב... כל זאת מכיוון שפיתחתי דלקת שנקראת tennis elbow. בדר"כ זה לשחקני טניס ,אבל בעידן היום של המחשבים זה נגרם בעקבות חזרה על תנועת ההקשה על המקלדת והעכבר בצורה לא נכונה ועקומה במשך הרבה זמן. אח"כ בעקבות הרמת משקל כבד בצורה לא נכונה מתחילה להתפתח דלקת או משהו בגידים עם כאבים מאוד לא נחמדים במרפק.... בקיצור אני צריך פד איכותי לעכבר ולמקלדת!!! ואם אפשר גם המלצה לעכבר ארגומוטי או איך שלא קוראים לזה... עכבר אופטי לא חשוב מהירות ודיוק רק שיהיה נוח!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע משתשמש בmx518 כשהוא יושב על השולחן שלי והוא כל הזמן תופס לכלכוך וזה וזה לא נוח לשים את היד על השולחן אז חשבתי לקנות פד לעכבר אבל אני ממש לא גיימר כבד ולכן אני לא צריך משהו מיוחד אני צריך משהו פשוט ונוח ולא יקר מדי ובגודל סביר לא 50 על 50 אשמח לכל עזרה שתכולו לתת בעדיפות לפנדה כי הם החנות הנורמלית היחידה באזור הדרום כמו כן יש לי בעיה במקלדת נפל לי אחד מהגומי בתחתית איך להדביק אותו כי ניסיתי עם דבק מגע פשוט והוא נפל.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ככל הנראה אני אקנה בקרוב G5 ורציתי פד טוב , יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מעוניין בפד לעכבר הלייזר שברשותי, לא למשחקים אלא לפעולות עדינות יותר: פוטושופ, אוטוקד וכמובן שימוש רגיל - פשוט בזמן האחרון אני מוצא את העכבר "מקפץ" והגיע הזמן להפסיק להשתגע... ראיתי המלצות חמות במיוחד כאן ל5L אבל הוא קצת יקר וואני לא יודע עד כמה הוא יהיה טוב לצרכים של לא משחקים... תודה
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-