עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by INFERNO,

אנשים במזל טוב רכשתי נגן DVD עכשיו אני צריך שתגידו לי אם זה את 1350 ששילמתי? http://www.olsale.co.il/auction/description_only.asp?type=1&supplier%5Fid=1&product%5Fonly=1&sku=toshiba%5Fsd1300&mscssid=RQKX504PCL319GM69SQFERFB2LRC1BW2

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by gal,

אני מעוניין לקנות אבל דווקא נגנים עם זכרון פנימי כי קניתי נגן עם דיסקים ואחרי חודשיים הלך לעולמו ולכן נסיוני לא טוב מה אתם ממליצים???

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by maCr0T,

קבלתי מספר תמונות וחוות דעת ממני מסימפלטק על המארזים האלו, והגעתי לשלוש מסקנות: 1. ככל שהמארז קטן, המחיר גדל, מה שנותן פול טאואר (710) ב1000 שקל, ומשהו שקטן ממיני טאואר ב1700 שקל לערך. 2. כל מילימטר של המארז צועק איכות, אם כי לא כולם צועקים יופי... :dance: 3. זהו מארז איום ונורא למודינג, כי מי יגע במארזים הללו במשהו השונה מצמר גפן?.... :cistinebiggrinA: אגב, 11 קילו של אלומיניום זה או תכנון איום ונורא, או שהמארז עשוי רק בפלטות של אלומיניות, והגוף, החיבורים, פלדה, או מתכת כבדה אחרת. :bigok: אגב, מארז זה, דגם 710 מצטרף לרשימת המוצרים במערכת המאוד פרובוקטיבית שאני אקנה אם אקבל בונוס היסטרי, יחד עם AXP 1600, לוח מבוסס AMD 760, זכרון זול, לייב 5.1, מסך LCD, DVD ש…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by untitled,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש בבית הספר (כלומר, כבר יש לי אחד כזה, טושיבה 200 מגהרץ עם מסך דפוק, ואני מעוניין בחדש...) דרישות: א. עמידות (בפני זעזועים, מכות) ב. אמינות (שלא יתקלקל כל שבוע...) מהירות - להרצת יישומים משרדיים (אופיס + סטאר אופיס) גרפיקה וסאונד - מיותר. ניידות - בינונית. השאלה שלי היא קודם כל כזו: האם יש חשיבות למחשב מותג (טושיבה, יבמ, דל, HP, קומפק), ואם כן, איזה יצרן מייצר את המחשבים האמינים ביותר? טווח מחיר: 5000-7000 ש"ח. בתודה, רונן.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  5. שלום: קניתי לא מזמן מחשב ובקניה נכללה מקלדת אינטרנט של מיקרוסופט. קיבלתי את הכל ואז כשהורדתי את הדרייבר למקלדת התברר לי שכמו ברוב המקלדות גם כאן קיים הפלסטיק למנוחת מפרקי הידיים - אך גם לאחר חיפוש מדוקדק שני לא נמצא הפלסטיק הנ"ל בקרטון המקלדת. שאלת תם- האם אמור להיות הפלסטיק הנ"ל או שאצל מיקרוסופט זה מסופק ללא ואמורים לקנות אותו ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by bmw,

שלום קניתי מחשב אך אני רוצה לדעת עם הוא טוב הוא שיש משהו לשפר בוא אז בבקשה תעזרו לי. והמחשב שקניתי הוא: מארז: enermax 430w מסך: אינץ' samsung 171s lcd 17 לוח אם: asus p4t 32bit rdram מעבד: intel p4- 2.26 זיכרון: (256x2 rdram pc-1066 kingston (512 pc-1066 כרטיס מסך: gainword 750xp ultra +glases כרטיס קול: hercules game theater xp+מפענח ל-7.1 די.וידי: pioneer 16x48x צורב די.וי.די: pioneer a04 צורב: plextor 40x/12/40x עכבר+מקלדת לייזר: logitech desktop. רמקולים: creative dtt 5300 5.1. מודם: adsl 3mga wow. מערכת הפעלה: win xp pro 2002. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל ati raedron 9700 כשיגיע לארץ. זה כדי???

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  7. Started by MDK,

הציעו לי בחנות אחת את המחשב AMD athlon xp 1800 עם המארז - A Open QF45AP4 250W ATX MidiTower. הם טוענים שהוא מאושר AMD, אבל אני לא חושב שהספק מספיק חזק כדי להחזיק מערכת עם DVD, GTXP, Ti-4400, 80GB....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש לכבוד הבר מצווה שלי והכרטיס מסך הוא raedron 9700 אני רוצה לדעת עם כרטיס הזה טוב ועם אתם מעונינים לדעת איזה מחשב אני קונה אז הפרטיים הם: מסך: samsung 171s lcd מארז: enermax לוח אם: asus p4t 533c מעבד: intel p-4 2.53 533 mhz זיכרון: kingstone 256x2 pc- 1066=512 rdram דיסק קשיח: wd 120gb 7200rpm 8mb cach ברטיס מסך: ati redrone 9700. כרטיס קול: creative audigy plantinum ex די.וי.די: pioneer a06s צורב: asus 48x 16x 48x מקלדת+עכבר לייזר: locgithac dasktop רמקולים: creative ttd 5700 5.1. עם המחשב אני מקבל: win' xp pro 2002 ומשחקים חדשים ולוהטים. אז בבקשה כול מי שמבין שיעזור לי והכתוב לי תודה מראש c.j.s ]

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  9. אז קודם כל סליחה על הבעיה שהייית לי עם הודעות לא הבנתי איך זה הפך לשלוש ונסיתי למחוק אותם והיה לי שגיאה במחשב אז אני מבקש סליחה לחברי האתר. :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :( :(

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  11. שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by WarMachine,

אני צריך אוזניות חדשות לנגן אמפי שלי אבל אני גם אחבר אותן למחשב שלי(בשעות הלילה לא כדאי להעיר את ההורים)....משהו איכותי ולא יותר מ300 שקל...אין לי מושג האמת באוזניות אז נראה מה יש לכם להציע לי בתודה מראש שפיק אל חרטטה.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  14. בסוף לא לקחתי את המחשב הקודם pentum 4 2.53 533Mhz 512 rdram 800 Mhz keyboard hp new design & new model d.v.d toshiba 16x48x mouse opti microsoft motherboard intel mv sound card on board intel philips 107t 0.20 17 inch leadtek ge-force 4 ti 4400 128 ddr = vivo hard disk samsung 60 gb 72000 rpm speakers creative 5.1 ddt אם יש לשפר בבקשה להעיר !!! :AR15:

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  15. Started by Amitai,

אודה למי שיענה.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by ohad_haz,

אמרו לי שצריך כרטיס וידיאו בשביל זה.. אם כן תסבירו לי איך זה עובד ומה כדאי לקנות? ואם צריך איזה תוכנה? אם לא אני ישמח לדעת איך בדיוק אני יכול לערוך. ... למי שלא הבין הכוונה שלי לקחת נגיד סרט כלשהו שצילמתי , להוסיף לו אפקטים במחשב ולהחזיר לקלטת. תודה מראש. :asthanos:

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by MDK,

שלום! אני צריך לדעת - האם יש מארז טוב ששווה באיכותו ל-enermax 350W (מציפטק למשל) ? ? ? ? אני צריך לדעת דחוף כי אני רוצה לסגור היום על המפרט ולהביא אותו לחנויות מסוימות... בבקשה תענו מי שיודע... תגידו חברה ודגם...זה דחוף... תודה מראש, MB

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by Gohan,

http://www.gtek.net/index.php?mode=item&id=506 COOL

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by The Grey Matter,

המארזים של cooler master היו אמורים כבר להגיע לארץ? לא? מתי הם אמורים להגיע?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by cganir,

טוב. את האמת ? לא ידעתי איפה לתקוע את הנושא הזה, מאחר והוא קשור גם לגאדג'טים (irDA) וגם למודים, אז החלטתי בכל זאת לשים את זה פה. כבר מזה זמן רב אני מחפש מודול IR למחשב, על מנת שאוכל לבצע סנכרון של הפאלם, וסנכרון של הטלפון (כולל הורדת רינגטונים ואייקונים ישירות למכשיר). לדאבוני, חיבור כזה עולה בסביבות ה 300 שקלים ויותר. הוצאה די נכבדה עבור צעצוע. שמרתי על הרעיון על אש קטנה, עד שהזדמן לידי מודול FIR של מדפסת HP. מודול זה מאפשר הדפסה ממחשבי מחברת המצוידים ב IR, או ממחשבי PALM. לאחר שמצאתי את המודול, ביצעתי חיפוש זריז של שם המודול ב GOOGLE, ומצאתי את הפתרון הזה לחיבור המודול ללוח האם .לאחר כ15 דקות של עבודה לא מאומצת, הצלחתי - ועכשיו יש לי משדר/מקלט IR ! הנה קצת תמונות : …

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Component,

התקציב הוא +/- 2000 שקל. היא צריכה להיות 2.1 מגהפיקסל, ובעלת זום אופטי. אמא שלי תתמש בה כדי לצלם תמונות לעבודות דפוס. בתודה מראש, עדי.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. כן כן חבריי וחברותיי , הבאתי XBOX מEBAY לארץ לצערי - הספק מת. מכירים מישהו שמתעסק בזה? אנא עיזרו לי!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  23. אני מעוניין לדעת איפה קונים את זה בארץ מי שלא יודע במכוניות החדשות יש צג אלקטנוי שמותך ב RDS ולא רק במכוניות , גם מערכות סטריאו אז על הצג מופיעים כאלה כתוביות כמו שיש לרדיו BU לרדיוס ועוד תחנות ... אני מעוניין לדעת איפה קונים את החומרה הזאת בארץ שאלתי ברדיו BU הם אמרו לי חברה בשם סקינורטניס אבל ב 144 לא מצאו חברה כזאת ...

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by Ben-Dor,

זה נושא שמאוד מעניין אותי הייתי רוצה לדעת איך לבנות לדוגמא מן מעגל חשמלי כזה או משהו לדוגמא עכבר או משהו זה מאוד מעניין אותי כל הנושא הזה ואני רוצה ללמוד עליו מאיפה אפשר ללמוד על זה? תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  25. תסתכלו במפרט שלי. עכשיו, האם לדעתכם אני אצליח למכור את המחשב בלי הצורב במחיר של 500 ש"ח ? ? ? (או יותר? ) המחשב במצב לא משהו, אבל הvoodoo יכול להיות פריט לאספנים למרות שאין לו TV CARD...אולי... : וגם אולי אפשר לעשות איזהשהו פרויקט קטן עם המחשב...לא יודע....אני פתוח להצעות....למרות שאני לא מעוניין למכור אותו לכם....לא שאתם תרצו אותו... ;D

• 3 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.