עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by jitz,

לפני כשבוע הזמנתי את המחשב החדש שלי מפנדה,...: Bundle: AMD Athlon XP 1900 + MSI KT3 ULTRA-ARU + CORSAIR XMS256 MB 3000DDR MSI GeForce4 Ti4200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version CDRW: Liteon 32x12x40 Case: Chieftec Dragon AH-01SL Aluminum Case Silver Power Supply: Tsunami 350 Watt Thermal Take Volcano 7 Plus ALPS Floppy 1.44 אז ככה, את הכל הם יוכלו לספק.. ולא תהיה בעיה (ייקח עוד איזה שבוע עד שהלוח והכרטיס מסך יגיעו לארץ... אבל.. חפיף)... חוץ.. מהמארז (שיגיע אליהם עוד אחד כזה רק עוד איזה חודש, ואין מצב שאני מחכה חודש). אני מחפש מארז שיהיה כמה שיותר היי טקי/יפה/מקורר - אך בו זמנית ייכנס לי לספריה (מה שמגביל אותי לגובה של בערך 47 סנטימטר של המארז) - בגלל כל הסיבו…

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  2. טוב, אז אני לא אסבך לכם את העניינים יותר מידי... יש לי מעבד של אינטל במהירות 600 מגה-הרץ וכרטיס מסך ג'י-פורס 2 (אם-איקס 200). יש לי בערך 1000 ש"ח להוציא. מה יביא לי ביצועים יותר גבוהים (במשחקי מחשב בעיקר) ויהיה משתלם יותר באופן כללי? לקנות מעבד חדש של אינטל במהירות 1800-2000 בערך או כרטיס מסך Geforce 4 Ti4200? תודה מראש על העזרה...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Radeon-man,

זאת המטרה שלי! יש לי 30 אלף למחשב! איזה לקנות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by pro,

לפני כחודש שלחתי את המחשב לתיקון אבל הייתי צריך את הצורב אז שמרתי את הכרטיס אצלי. כעבור שבוע חזר המחשב ואני מחזיר את הכרטיס והמחשב לא קלט אותו אוטומטית חשבתי שאם יש לי ווינדוס XP ימצא אותו לבד אבל הוא לא מצא לכן עשיתי ADD HARDWARE וגם הוא לא מצא הורדתי מהאתר של SONY (החברה של הצורב) DRIVER CHEKER וכנראה שהוא לא עובד בXP עזרו לי אני חייב את הצורב

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by someone,

החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרי (חוץ ממסך) אבל אני רוצה שיהיה בו את כרטיס המסך החדש של ATI הRADEON 9700. ההתלבטות שלי היא אם כדאי לקנות את המחשב עכשיו אם כרטיס מסך זול חלופי עד שיגיע הRADEON 9700, או לחכות כמה חודשים ולקנות את כל המחשב ביחד, אולי גם יגיע איזשהו רכיב חומרה חדש קריטי אחר עד אז?

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  6. מעבד- AMD Athlon XP 1800 MHz זיכרון - 256 MB DDR לוח אם - PC Chip ומארז תואם לחלקים תגידו לי אם שווה לרכוש אותם ב 1660 ש"ח תודה לעונים ;D

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by waizman,

לא ידעתי ממש באיזה פורום לתקוע את ההודעה הזאת, אבל זה נראה לי הכי מתאים... קיצר, קניתי נייר מדבקה להדפסה (A4), ורציתי לדעת על מה אני מגדיר אותו - יעני נייר רגיל, שקף, וכו'.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. איזה אתרי דריברים אתם מכירים אתר של דריברים ?????????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by a12beat,

ראיתי ת'רד שכותרתו היא דרכים להרוס הרד דיסק ורציתי לשאול האם חיבור הרדיסק על אותו קו חשמל של מאוורר יכול להזיק להרדיסק ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by פבפ,

בניתי מחשב אנא חוו דעה ואם אתם מזהים אי תאימות בין המעבד ללוח ולזיכרון תגידו לי בבקשה AMD 1900 Xp Msi KT3 Ultra2-R KT 333 NEW Micron 256MB 266Mhz Teac 1.44 Tsunami p4 350W

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by url,

מישהו יודע על קיומו של כרטיס עם יציאות של Usb2 או יודע על כל דרך אחרת להוסיף יציאה מסוג זה למחשב?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by expi,

שלום אני רוצה לקנות זיכרון 256 MB DDR ורציתי לדעת אם זה יעבוד ב.... INTEL PENTIUM II 400 MHz ואם כן אתם יכולים להציע שמוכרת זיכרון 256 בזול תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by MDK,

הציעו לי בחנות אחת את המחשב AMD athlon xp 1800 עם המארז - A Open QF45AP4 250W ATX MidiTower. הם טוענים שהוא מאושר AMD, אבל אני לא חושב שהספק מספיק חזק כדי להחזיק מערכת עם DVD, GTXP, Ti-4400, 80GB....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by gal,

אני מעוניין לקנות אבל דווקא נגנים עם זכרון פנימי כי קניתי נגן עם דיסקים ואחרי חודשיים הלך לעולמו ולכן נסיוני לא טוב מה אתם ממליצים???

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by G-BOY10,

קניתי עכבר אופטי אלחוטי חדש ואפשר לחבר אותו גם ל- PS/2 וגם USB (יש לי יציאות USB פנויות במחשב) אז כיצד כדאי לחבר אותו? אם אני אחבר אותו ל-USB הוא יהיה יותר מהיר או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by DisinfectedDuck,

מישהו ראה פעם אריזות DVD ריקות, כמו שמוכרים אריזות CD ריקות??

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  17. שלום: קניתי לא מזמן מחשב ובקניה נכללה מקלדת אינטרנט של מיקרוסופט. קיבלתי את הכל ואז כשהורדתי את הדרייבר למקלדת התברר לי שכמו ברוב המקלדות גם כאן קיים הפלסטיק למנוחת מפרקי הידיים - אך גם לאחר חיפוש מדוקדק שני לא נמצא הפלסטיק הנ"ל בקרטון המקלדת. שאלת תם- האם אמור להיות הפלסטיק הנ"ל או שאצל מיקרוסופט זה מסופק ללא ואמורים לקנות אותו ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Component,

התקציב הוא +/- 2000 שקל. היא צריכה להיות 2.1 מגהפיקסל, ובעלת זום אופטי. אמא שלי תתמש בה כדי לצלם תמונות לעבודות דפוס. בתודה מראש, עדי.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by maCr0T,

קבלתי מספר תמונות וחוות דעת ממני מסימפלטק על המארזים האלו, והגעתי לשלוש מסקנות: 1. ככל שהמארז קטן, המחיר גדל, מה שנותן פול טאואר (710) ב1000 שקל, ומשהו שקטן ממיני טאואר ב1700 שקל לערך. 2. כל מילימטר של המארז צועק איכות, אם כי לא כולם צועקים יופי... :dance: 3. זהו מארז איום ונורא למודינג, כי מי יגע במארזים הללו במשהו השונה מצמר גפן?.... :cistinebiggrinA: אגב, 11 קילו של אלומיניום זה או תכנון איום ונורא, או שהמארז עשוי רק בפלטות של אלומיניות, והגוף, החיבורים, פלדה, או מתכת כבדה אחרת. :bigok: אגב, מארז זה, דגם 710 מצטרף לרשימת המוצרים במערכת המאוד פרובוקטיבית שאני אקנה אם אקבל בונוס היסטרי, יחד עם AXP 1600, לוח מבוסס AMD 760, זכרון זול, לייב 5.1, מסך LCD, DVD ש…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by slider,

אז ככה, אני מתכוון לקנות צורב ב 300-400 ש"ח, תמליצו לי בבקשה איזה צורב לקנות ואיפה, בבקשה בלי לחרוג מהתקציב, וכמה שיותר זול, יותר טוב... תודה

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  21. אז קודם כל סליחה על הבעיה שהייית לי עם הודעות לא הבנתי איך זה הפך לשלוש ונסיתי למחוק אותם והיה לי שגיאה במחשב אז אני מבקש סליחה לחברי האתר. :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :( :(

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by INFERNO,

אנשים במזל טוב רכשתי נגן DVD עכשיו אני צריך שתגידו לי אם זה את 1350 ששילמתי? http://www.olsale.co.il/auction/description_only.asp?type=1&supplier%5Fid=1&product%5Fonly=1&sku=toshiba%5Fsd1300&mscssid=RQKX504PCL319GM69SQFERFB2LRC1BW2

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by untitled,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש בבית הספר (כלומר, כבר יש לי אחד כזה, טושיבה 200 מגהרץ עם מסך דפוק, ואני מעוניין בחדש...) דרישות: א. עמידות (בפני זעזועים, מכות) ב. אמינות (שלא יתקלקל כל שבוע...) מהירות - להרצת יישומים משרדיים (אופיס + סטאר אופיס) גרפיקה וסאונד - מיותר. ניידות - בינונית. השאלה שלי היא קודם כל כזו: האם יש חשיבות למחשב מותג (טושיבה, יבמ, דל, HP, קומפק), ואם כן, איזה יצרן מייצר את המחשבים האמינים ביותר? טווח מחיר: 5000-7000 ש"ח. בתודה, רונן.

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by The Grey Matter,

המארזים של cooler master היו אמורים כבר להגיע לארץ? לא? מתי הם אמורים להגיע?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by bmw,

שלום קניתי מחשב אך אני רוצה לדעת עם הוא טוב הוא שיש משהו לשפר בוא אז בבקשה תעזרו לי. והמחשב שקניתי הוא: מארז: enermax 430w מסך: אינץ' samsung 171s lcd 17 לוח אם: asus p4t 32bit rdram מעבד: intel p4- 2.26 זיכרון: (256x2 rdram pc-1066 kingston (512 pc-1066 כרטיס מסך: gainword 750xp ultra +glases כרטיס קול: hercules game theater xp+מפענח ל-7.1 די.וידי: pioneer 16x48x צורב די.וי.די: pioneer a04 צורב: plextor 40x/12/40x עכבר+מקלדת לייזר: logitech desktop. רמקולים: creative dtt 5300 5.1. מודם: adsl 3mga wow. מערכת הפעלה: win xp pro 2002. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל ati raedron 9700 כשיגיע לארץ. זה כדי???

• 1 תגובה
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים