עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים שיתפקדו ממרחק של 3-4 מטר ללא תקיעות וכו' אני לא משחק מהמרחק הזה אלה רק אינטרנט שירים וכד' אני צריך משהו הכי פשוט שיש עד 150-170 ש"ח אם יש אז עדיף של Logitech או Microsoft תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by בייגל טוסט,

לאור גל הפסקות החשמל האחרון החלטתי גם אני להתמגן הדרישה היא למכשיר שיבלום את כל הנזקים של חברת החשמל, נחשול/קפיצת מתח/וואטבר, למחשב במפרט ממש לא משנה לי כמה זמן הוא יחזיק כל עוד זה מספיק בשביל לכבות את המחשב באופן מסודר אבל, אני מעדיף אל-פסק עם פונקציה תוכנתית שמכבה את המחשב כשהסוללה מתרוקנת. יש כזה דבר? תודה רבה מראש

3. מחפש מקלדת דקה עם כפתורי מולטימדיה, ראיתי לבינתיים רק את הדגם הזה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7067 אבל לפי מה שרואים בתמונה אין לו כפתורי מולטימדיה, יש אחד שכן יש לו ?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by assaffa,

האם המארז הזה מספק למפרט שמצורף? אני לא מעוניין לחרוג מהתקציב יותר מידי (מאקסימום 2400 ש"ח): מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤590 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EG31MF-S2 ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39268 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤292 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 ¤121 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD3650 Silent 512MB PCIe ¤360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-H3652DD צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤141 כמות:1 http://www.skypc.co.…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by Impreza,

קניתי לוח כי הלוח של הפנטיום 3 שלי נשרף לי הבעיה שאין ללוח יציאות USB או PS/2, יש פרללית למקלדת ישנה ופינים לעכבר ומארז שלי גם לא מתאים ללוח הזה יש מתאמים מפרללי ל PS/2 או כאלה דברים? ואיפה ניתן להשיג עוד מארזים ישנים? יש פה מישהו שמוכן לתת לי? אני יכול לתת לו את המארז שלי הישן וגם בלוח יש רק 2 סלוטים של SDRAM ולי יש 3 סטיקים של 64M 100MHZ ואני יכול לשים רק 2 אז כאילו יש לי 128M יש פה מישהו שמוכן להחליף איתי סטיק של 128M ב 2 של 64M ???

6. אני מחפש את המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות ב 100 - 150 ש"ח. אם יש משהו בהרבה יותר טוב קצת יותר יקר, תציעו גם. תודה לעוזרים. נ.ב. אם אפשר אז גם את הלינק לאתר המכירה וגם שהעלות הסופית, כולל משלוח, תיהי בטווח המחירים.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  7. יש לי ג'וייסטיק microsoft sidewinder שחור כזה אם מישהו מכיר אני לא זוכר איך קוראים לחיבור שלו למחשב אבל מהשחלפתי מחשב אין את החיבור נראה לי חיבור סיריאלי לא זוכר... קיצור אני צריך מתאם ליו אס בי שיעבוד לי במחשב החדש למה אני ממש אוהב את הג'וייסטיק הזה (8 שנים יש לי אותו לא מתקלקל לא כלום) אם מישהו יודע למה אני מתכוון שירשום פה את השם שלו או מאיפה לקנות דבר כזה תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  8. Started by DS,

טוב חשבתי על גיימפאד כזה( ב-50 ש"ח) בערך [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  9. כל החנויות גם המוכרות שבדקתי לא היו פדים ואם היו אז רק את הפשוטים ביותר ב 40 שקל

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by snir0,

שלום לכם! קניתי לא מזמן צורב DVD של LG GSA-H22N וכשאני מפעיל את תוכנת נירו מהירות הצריבה המינימאלית שלי היא X16 ואני רוצה לצרוב במהירות של X8 או X4 כדי שהסרט יצרב בצורה הכי טובה בלי פאקים. מישהו יכול לומר לי מה עושים במצב כזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום כמו שצינתי יש ברשותי מכשיר משולב MFC-425CN עכשיו השאלה שלי היא אם אני שולח פקס דרכו יש אפשרות שהוא ידפיס לי אישור שהפקס הועבר ליעד שלו כמו שצריך? כי אני יודע שבמכשיר שהוא רק פקס יש אפשרות כזאת. אם ישנה אפשרות כזאת אך אני עושה זאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  12. יש מקלדות אלחוטיות שכן יכולות להפעיל דיסק בוט בדוס ויש כאלה שלא.במה זה תלוי? לדוגמא בעת פרמוט שרוצים שהוא יקרא את הדיסק של הווינודס צריך ללחוץ על אחד מהמקשים במקלדת יש מקלדות אלחוטיות שבמצב הזה לא מתקשרות עם המחשב ויש כאלה שכן במה זה תלוי? במקלדת עצמה?(אלחוטית בלבד אני מדבר) או בלוח אם? או במשהו אחר............

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by kobibo,

עם כמה מאווררים מגיע ה ANTEC 3700BQE Black Quiet 350 Watt ( לא כמה ניתן להתקין לו אלא פיזית בעת קנייה עם כמה מאווררים הוא מגיע) ? אשמח לשמוע ממי שיש לו את המארז הנ"ל ביקורת אובייקטיבית . נ.ב. האם המארז נחשב לשקט ? ( המחשב אמור לעבוד 24 ש' ולא בא לי להעיר את כל הבית מהרעש ).

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by x-pac,

אני רוצה ספק לOC שיעלה בסביבות 300 עדיף פחות ושיחזיק את המערכת שלי עד אוברקלוק ל3.0 ככה

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by Pika007,

שלום לאחותי לא מזמן התפוצץ הספק הג'נרי במחשב, ואתמול קנינו ספק חדש, HEC300w הבעיה- מסתבר שהחיבור ללוח אם ב HEC הוא 24 פינים, והחיבור בלוח של אחותי- 20 פינים. חיפשתי מתאם- לא מצאתי. יש למישהו רעיונות? :\

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות קורא כרטיסי זיכרון שיהיה לי לפלאפון ולמצלמה!! ורציתי לדעת איך הוא מתחבר למחשב?? יש לו כניסה של כבל חשמל קטן כמו הכניסה של ה FLOPPY?? ואיך הוא מתחבר לMB?? עם כבל רחב כמו של הצורב? עם כבל רחב כמו של הכונן דיסקטים? כי אם זה כמו של הכונן דיסקטים אז תהיה לי בכיה כי יש לי רק חיבור אחד כזה במחשב!! מה עושים?? תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by useless,

ובכן, זו תהיה הרכישה הראשונה למצלמות דיגיטליות שלי. עשיתי תחקיר קטן, וע"פיו, המצלמה הנ"ל זכתה לשבחים רבים למעט מספר דפקטים קטנים. (מסך שריט מאוד, שמירת תמונות על JPG\JPEG בלבד ורעשים קלים ב 1400). אם למישהו יש איזשהו ניסיון חיובי או שלילי איתה, בבקשה הוסף הודעה. תודה.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  18. Started by david2006,

שלום אני צריך משטח איכותי במחיר של 100 שח בלבד תודה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  19. עם המארז קיבלתי ספק של "סאנשיין קומה" מפרט טכני ראשון מסביר מה יש לי במארז, כולל אוברקלוקינג קטן האם יש סיבה לקנות ספק כוח חדש ? מה יתן לי ספק אחר לאומת הסאנשיין קומה והאם 300W יספיקו לי?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  20. שלום רב אח שלי לומד אנימציה בבצלאל והמדפסת המשולבת הביתית לא מספיק טובה בשביל לעבוד איתה [= אז הוא צריך סורק טוב ומדפסת איכותית השאלה אם לקחת משהו משולב או מדפסת לבד וסורק לבד שיהיה כמה שיותר איכותי וכמובן חסכוני בדיו אין תקציב מוגדר תודה מראש [=

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש אתר למצלמות דיגטליות שממלצים על המצלמות בחברות שונות. ורציתי לדעת אם מישהו אולי יודע אם כל המצלמות הדיגיטליות יש בהם אפשרות למצלמה רשת??? ואולי אם תוכלו לעזור לי כאן בקשר למצלמה דיגיטלית HP photosmart 850 אם יש לכם הממלצה טובה על המצלמה הזאת? המחיר עולה: 1800 ש"ח. המפרט הטכני: חיישן CCD: 1/1.8 אינץ CCD עומק צבע:36 bit זום:56X (אופטי 8X ,7X דיגיטלי) תצוגת LCD:צג LCD בגודל 5 ס"מ זיכרון:כרטיס זכרון SD 16MB פורמטים של קבצים:JPG ו MPEG טווח מיקוד עדשה:0.5 מ עד אינסוף (רחבה) 0.9 מ עד אינסוף (טלה פוטו) 0.1 מ 0.7 מ (מאקרו) עינית: רזולוציה גבוהה, תצוגת מיקרו מהירות צמצם:16 עד 1/2000 שניות רגישות:ISO 100, ISO 200, (אוטומטית וידנית) מדידה:TTL מיקוד:0…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  22. יש לי MX500 לא חדש כן אני יודע,יש לי בעיה כאשר לפעמים הכפתורים שהגדרתי בלחצנים פעם עובדים ופעם לא עובדים,וגם לפעמים הכפתור השמאלי צריך ללחוץ 50 פעם עד שנפתח משהו ולפעמים לא... לא יודע מה קורה פה, אגב גם התקנתי מחדש את הדרייבר לא עזר. X: מה כדאי לעשות? אני לא גיימר בנשמה ואני לא צריך משהו יותר ממנו מקס' 518 וגם לא בטוח רק בתנאי שאין מה לעשות אני לא מחפש לשלם סתם

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by גיבסון,

למישהו יש מידע האם ייבאו בקרוב את המארזים הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by Rיה,

קניתי אותו ב-ksp...אני חושב שהוא מיוצר ביפן או סין(לא ממש מרוצה ממנו) עלה לי בסביבות ה-300 ש"ח בא עם ספק 380 w ושם היצרנית היא..colors it אם מישהו מכיר אז שיתן חוות דעת ולמי שיש אותו ו"קצת התעסק" איתו שיגיד כי אני מחפש איך לפרק משהו ממנו! http://img497.imageshack.us/img497/7619/spa02826ef.jpg

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by Aviko,

סליחה בטעות פתחתי עוד תרד אם אפשר למחוק את זה...

• 0 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים