ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
שלום . אני מעוניין לקבל המלצות לסורק איכותי - למטרת סריקה של תמונות / ספרים / מגזינים /פילם / - למטרת הטמעה ושימוש בעבודת בניית אתר + עריכת עבודות. אשמח לקבל המלצות , סוגים , וניסיון טוב . תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב רמקולים על מצבר שיחוברו לאיפוד, ולכן אני צריך רמקולים של מחשב כוללל סאב וופר ושני רמקולי (2.1). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע כל רמקולים אם השנאי שלהם ממיר את המתח מ230V ל12V או למתח אחר. רוב הרמקולים כן ממירים את המתח ל12V וככה אני יעקוף את השנאי ויתחבר ישירות למצבר. אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב שיש להם שנאי שממיר את המתח ל12V והרמקולים והסאב וופר עובדים על 12V. אם אתם מכירים דגמים מסוימים של רמקולים שעומדים בדרישות שציינתי אז תגידו לי. תודה. אם למישהו יש את הרמקולים: * SBS350וCreative *Divoom Titan 747 *Creative SBS330 *וS200וLogitech אז אני ישמח אם הוא יבדוק ויגיד לי מה כתוב על המדבקה במאחור של הרמקול על המתח שיוצא מהשנאי שבתוך הרמקול (OUTPUT)
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לפני איזה חצי שעה הוא עבד אבל כל כמה דקות הוא נתקע ועכשיו הוא בכלל לא זז יש פיתרון? לקח לי להכנס לכאן איזה 5 דקות(מלא tabים)
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה למדפסת עבור סטודנט. חשוב לי שהיא תיהיה בגודל סביר (תעמוד על שולחן),WIFI,אמינות ודיו שלא מתייבש מהר. (עדיפות לצבעוני אך לא פוסל שחור לבן בלבד). תודה!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב בסכום של עד 150 מתלבט בין 2 דגמים, אולי מישהו מכיר? Creative A120 Logitech S220 איזה עדיף לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
Thermaltake TR2 420W קניתי את הספק הנ"ל לפני יומיים מזיגזג למפרט שבצד. יש לי בבית מסך CRT 17" מלפני 7 שנים בערך, שעובד בצורה חלקה. למסך יש שני חיבורים, אחד שהולך לכרטיס מסך והשני הולך לספק כוח. עם HEC ART300 שיש לי, יש חיבור בספק כוח שמתאים למסך כמו שצריך. רק שעם הספק החדש שקניתי, אין חיבור למסך ויש רק אחד לכבל החשמל! מה אני יכול לעשות במקרה כזה? אם לא לספק כוח, אז לאיפה אני אמור לחבר את המסך?
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש כאן למישהו slimstar 310 לא בשימוש? כי ניקיתי אותה ואיבדתי 3 מקשים.. אני אשמח אם מישהו יעשה את טובה עצומה וישלח לי אותם.. המקשים F6,F7, Home הייתי גם מביא תמורה קטנה אם היה לי מה להביא.. (יש לי אוזניות Apple מקוריות למי שרוצה)
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ? אני מחפש לקנות מחבר USB ללפטופ שיאפשר לי לראות תצוגה של כרטיס מסך מתחנת עבודה / שרת. כך אני אוכל להסתובב עם הלפטופ היה שלי ובעת הצורך להתחבר לפלט מכרטיס המסך של כל מחשב במשרד, זאת במקום לסחוב איתי מסך CRT כבד ומעצבן. האם מישהו מכיר מחבר קסם כזה ? תודה מראש, מקסים.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, כפי שהכותרת מרמזת החלק החיצוני שבעזרתו מסובבים את העינית יצא, מה עושים? אני יכול לסובב עד לצד אחד עד שזה מגיע למקסימום, ואם אני מסובב לצד השני החלק יוצא. הדגם שלי הוא teac mx-7. לחבר את החלק איכשהו? דבק? או שיש מכשיר חיצוני שיכול לסובב את העינית? בבקשה עזרה =\
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עם כמה מאווררים מגיע ה ANTEC 3700BQE Black Quiet 350 Watt ( לא כמה ניתן להתקין לו אלא פיזית בעת קנייה עם כמה מאווררים הוא מגיע) ? אשמח לשמוע ממי שיש לו את המארז הנ"ל ביקורת אובייקטיבית . נ.ב. האם המארז נחשב לשקט ? ( המחשב אמור לעבוד 24 ש' ולא בא לי להעיר את כל הבית מהרעש ).
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קורא כרטיסי זיכרון שיהיה לי לפלאפון ולמצלמה!! ורציתי לדעת איך הוא מתחבר למחשב?? יש לו כניסה של כבל חשמל קטן כמו הכניסה של ה FLOPPY?? ואיך הוא מתחבר לMB?? עם כבל רחב כמו של הצורב? עם כבל רחב כמו של הכונן דיסקטים? כי אם זה כמו של הכונן דיסקטים אז תהיה לי בכיה כי יש לי רק חיבור אחד כזה במחשב!! מה עושים?? תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב אז לפני שנה וחצי בערך קניתי את האנטק סופר לאנבוי...חשבתי שיהיה לי מארז קל נורא וקומפקטי שיוכל להכיל את כל הדברים...הבעיה שהוא התגלה כקטן מדי...הOCZ MODSTRREAM שלי בקושי נכנס...והייתי דיי מוגבל מבחינת המקום ואפשרויות ההרחבה במסגרת שדרוג כללי החלטתי לסיים את מערכת קירור המים שלי...והאנטק קצת הגביל אותי... עכשיו הצלחתי במזל למכור אותו ב-300 שקל ואני עכשיו מחפש מארז חדש... אין לי יותר מדי דרישות...רק שיהיה לו מאוורר 120 מ"מ מאחור (רצוי שיגיע מוכן עם המאוורר שאני לא אצטרך להוסיף אחד) ושיהיה מספיק גדול בשביל שיהיה לי מרווח עבודה כמו שצריך...למען האמת רצוי טול פרי אני חשבתי על הג'יגהבייט אורורה או על הסאנבים כשהג'יגהבייט זכוה בנקודות אקסטרה בגלל שהוא קל(יתרון אדיר בשבילי שאנ…
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה אתם חושבים על הספק הבא והאם אתם ממליצים לי לקנות אותו : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=134 Enermax 350W EG 365P VE
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
האם להתפשר על הדגם הבא: 009PRE 400W 12+8 cm Fan ניסיתי לחפש עליו קצת, כל מה שמצאתי היה אתר אחד: http://www.reut.co.il/heb/index.php?manager=products&amount=24&from=96 או שווה להשקיע 300 ש"ח יותר ולקנות בחנות אחרת שמחזיקה מארזי COMPUCASE ??
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב להוסיף כרטיס רשת ופתאום הכונן לא עובד. מישהו יכול לומר לי למה? ואיך לתקן דחוף?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני צריך לדעת פרטים עליה... כי אמרו לי שהיא יכולה להכיל זיכרון בנפח עד ג'יגה 1 ובמקום אחר אמרו לי עד 128 מגהביט..? למי יש אותה ואיך היא?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אתר למצלמות דיגטליות שממלצים על המצלמות בחברות שונות. ורציתי לדעת אם מישהו אולי יודע אם כל המצלמות הדיגיטליות יש בהם אפשרות למצלמה רשת??? ואולי אם תוכלו לעזור לי כאן בקשר למצלמה דיגיטלית HP photosmart 850 אם יש לכם הממלצה טובה על המצלמה הזאת? המחיר עולה: 1800 ש"ח. המפרט הטכני: חיישן CCD: 1/1.8 אינץ CCD עומק צבע:36 bit זום:56X (אופטי 8X ,7X דיגיטלי) תצוגת LCD:צג LCD בגודל 5 ס"מ זיכרון:כרטיס זכרון SD 16MB פורמטים של קבצים:JPG ו MPEG טווח מיקוד עדשה:0.5 מ עד אינסוף (רחבה) 0.9 מ עד אינסוף (טלה פוטו) 0.1 מ 0.7 מ (מאקרו) עינית: רזולוציה גבוהה, תצוגת מיקרו מהירות צמצם:16 עד 1/2000 שניות רגישות:ISO 100, ISO 200, (אוטומטית וידנית) מדידה:TTL מיקוד:0…
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי MX500 לא חדש כן אני יודע,יש לי בעיה כאשר לפעמים הכפתורים שהגדרתי בלחצנים פעם עובדים ופעם לא עובדים,וגם לפעמים הכפתור השמאלי צריך ללחוץ 50 פעם עד שנפתח משהו ולפעמים לא... לא יודע מה קורה פה, אגב גם התקנתי מחדש את הדרייבר לא עזר. X: מה כדאי לעשות? אני לא גיימר בנשמה ואני לא צריך משהו יותר ממנו מקס' 518 וגם לא בטוח רק בתנאי שאין מה לעשות אני לא מחפש לשלם סתם
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין ברכישת מצלמה דיגיטלית איכותית בתקציב של 2000 שקלים. אני די נגנבתי מהמצלמה של סוני (דגם חדש, אפשרות וידאו והכי חושב מטען בטריות) אבל אני רואה פה בפורום שהרבה אוהבים את המצלמה של קאנון (שגם היא בסביבות ה 2000 פלוס) אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על איזו מצלמה ללכת עם תקציב של 2000אני רשמתי שני דגמים אבל אני חדש בעסק ואני לא מכיר עוד דגמים של מצלמות לצערי. תודה לכולכם.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני רואה בפורום הזה הרבה מאוד הודעות בהם אתם מציעים ספקי כוח של חברות מוכרות וטובות אבל יקרות סביבות ה-400 שקל לספק,אבל כל החיים שלי אני הייתי עם מחשבים שפועלים עם ספקים ג'נריים ואף פעם אבל אף פעם ! לא נשרף לי המחשב לא מתוצאה של ספק ג'נרי ולא מכל סוג אחר של חומרה,והמחשב שיש לי כרגע הוא p3 עם ספק ג'נרי עם הספק של 230v ושלא תחשבו שאני לא מעמיס יש לי הארדיסק סידירום צורב (כל מה שיש בכל מחשב) + 4 מאוורים נוספים...אני לא חושב שזה מוסיף הרבה אבל עדיין... מה אתם אומרים ? באמת הספקים הג'נריים עד כדי כך הורסים ?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הדגמים האלו : EG365AXVEb VS EG-365P-VE האם מדובר באותו הדגם ?? ואם לא מי יותר מוצלח ?? תודה לכל העוזרים !!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי כרגע qck steel pad שהוא מעולה ונוח אבל מתלכלך המון חשבתי לקנות את ה Razer "eXactMat" Professional Mouse Pad יש למישהו אותו
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי אני מבקש הסבר על בחינת איכותו של ספק , מה זה PFC פסיבי/אקטיבי? בנתונים של הספק (המצויים על בתמונה) , מה אני אמור לחפש ? האם נתונים אלה טובים , מה הקרטריונים אותם אני צריך לבדוק בנתונים אלה. ******ועוד עניין לפי ההסברים שניתנו באשכולות השונים, אין כמעט אף מחשב אישי היום שזקוק ליותר מ - 350 W , אשמח לשמוע דעתכם בנידון. (וזה כולל גם את המערכת שלי שהיא די חזקה) מעבד אינטל 4 - 3.06 , 800 , 1 MB שני הרדסקים - 200 ו 60 . X800 VIVO - כרטיס מסך כונן קורא DVD , וצורב. לוח אם - i875P זיכרון 512X2 על 400 . תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
התקציב לא מוגבל אבל לא להיסחף, חשבתי על הMX500 אבל 270 ש"ח? זה לא יקר מידי?, יש אולי המלצות למשהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-