ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לאור גל הפסקות החשמל האחרון החלטתי גם אני להתמגן הדרישה היא למכשיר שיבלום את כל הנזקים של חברת החשמל, נחשול/קפיצת מתח/וואטבר, למחשב במפרט ממש לא משנה לי כמה זמן הוא יחזיק כל עוד זה מספיק בשביל לכבות את המחשב באופן מסודר אבל, אני מעדיף אל-פסק עם פונקציה תוכנתית שמכבה את המחשב כשהסוללה מתרוקנת. יש כזה דבר? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אחרי שהעכבר הישן שלי התחיל לחסל סוללות בקצב מטורף ו/וא לא לעבוד לפרקים החלטתי לזנוח את WIRELESS OPTICAL MOUSE 2 היקר שלי ולחפש מחליף. לא ממש מעניין אותי הDPI שלו - אני לא ממש גיימר. הבנתי שכרגע הכי טוב שיש לשוק להציע זה הMX REVELOUTION - רציתי לדעת האם אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
בבקשה לא להיחשב במחיר או ביופי. המפרתים: http://www.compucase.de/English/product103.htm http://www.compucase.de/English/product100.htm
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת לצורכי משרד. הדפסה דו צדדית כמה מגירות לנייר הדפסה לא צבעונית אבל לייזר מצאתי שני דגמים ואני מתלבט אם למישהו יש דגם שהוא יודע שהוא טוב בבקשה שימליץ אלו שני הדגמים: KYOCERA KM2050 XEROX WORKCENTER 4150 תודה מראש כפיר.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אפשר לסמוך על הספק הזה? אם הוא אמין? FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA 160 ¤ 1
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמת רשת בסכום של עד 150 שקל. חייבת לתמוך בVISTA X64. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
כל החנויות גם המוכרות שבדקתי לא היו פדים ואם היו אז רק את הפשוטים ביותר ב 40 שקל
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין לקנות ספק כוח חדש למחשב. יש לי לוח אם - Asus P4P800 Deluxe 3 הארד דיסקים (אחד מהם S-ATA). Innovision GeForce FX 5700LE ועוד 2 כונני דיוידי (האחד מהם צורב דיוידי). אני לא יודע אם הדברים האלה כל כך משנים אבל המליצו לי על Antec True Power 430W האם זה מספיק ? יש אולי ספקי כוח אחרים שהם טובים ואתם ממליצים עליהם ?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה גם לקנות אל פסק לכול מקרה.. המפרט: Q8200 + Freezer 7 Pro GA EP43-DS3L GT 9500 2 GB RAM OCZ 500 GB HD HITACHI DVD+RW X22 SAMSUMG ENERMAX 405W CM ELITE 334/TT V9 יחובר למסך 19" - SAMSUNG BW931 תקציב - תנו לי הצעות לבנתיים..
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
ובכן, זו תהיה הרכישה הראשונה למצלמות דיגיטליות שלי. עשיתי תחקיר קטן, וע"פיו, המצלמה הנ"ל זכתה לשבחים רבים למעט מספר דפקטים קטנים. (מסך שריט מאוד, שמירת תמונות על JPG\JPEG בלבד ורעשים קלים ב 1400). אם למישהו יש איזשהו ניסיון חיובי או שלילי איתה, בבקשה הוסף הודעה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 המקלדות הבאות: 1. Microsoft Wireless Optical/Laser Desktop 4000 2. Logitech Cordless Wave העכבר ב-2 הסטים לא מעניין אותי, כי כבר יש לי עכבר טוב Vx Revolution. נטיית הלב במקור היתה ללוגיטק עקב לחצני המולטימדיה הגדולים אבל: 1. בלוגיטק כדי להשתמש בפונקציות מיוחדות יש צורך בלחיצהעל FN כל פעם 2. בלוגיטק אין כפתורי פונקציה מרובים כמו במיקרוסופט (1-5). אשמח לשמוע חוות דעת על 2 המקלדות מבעלי המקלדות, או מישהו שמכיר מישהו שמשתמש בהן. רציתי לדעת עד כמה הן נוחות, האם יש להן בעיות מיוחדות והאם ללוגיטק יש בעיה בויסטה. אני יכול להשיג את 2 המקלדות בהפרש של כ-100 ש"ח (לטובת מיקרוסופט), כך שהמחיר לא מהווה כאן שיקול בין השתיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לי,עושה רושם שכן. האם מישהו רואה אחרת? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6371 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=30011120&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=177
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני צריך את המקלדת 3 שפות אנגלית עברית רוסית התקציב 300-400 לוג'יטק יהיה נחמד
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1076&products_id=8326 ומעוניין להתקין בפנוכו זלמן 7700 (120 מ"מ), מבחינת לוח האם שבחרתי לו יש התאמה אבל באתר של זמן רשום שע"מ להתקין את ה-7700 על המרחק בין לוח האם לבין ספק הכוח אמור להיות לפחות 7 מ"מ. חיפשתי ולא מצאתי את האתר של החברה שמייצרת את המארז הנ"ל (SUNSHINE כמדומני...), מישהו יכול לעזור? למישהו יש את המארז המדובר + זלמן 7700 מותקן? תודה!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת אינטרנט חדשה כי הישנה שלי לא ממש טובה, פשוט אני לא יודע מה לקנות בגלל שיש כל כך הרבה מצלמות במגוון רחב של מחירים ואפשרויות. אני מעוניין לקבל המלצות מכל מי שמבין או שיש לו מצלמה טובה שהוא מספוק ממנה מסחינת המחיר והכל. בגדול אני מעוניין לרכוש מצלמה שתהיי באיכות טובה שלא יראו בא נקודות כאלו ממש חלק חלק וגם שלא תעלה יקר מידיי, אני לא הולך לשדר למשהו או מישהו רק בחו"ל עם משפחה ואני רוצה שיראו ברור בצורה טובה יותר. תודה לכל העוזרים,
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי אני מבקש הסבר על בחינת איכותו של ספק , מה זה PFC פסיבי/אקטיבי? בנתונים של הספק (המצויים על בתמונה) , מה אני אמור לחפש ? האם נתונים אלה טובים , מה הקרטריונים אותם אני צריך לבדוק בנתונים אלה. ******ועוד עניין לפי ההסברים שניתנו באשכולות השונים, אין כמעט אף מחשב אישי היום שזקוק ליותר מ - 350 W , אשמח לשמוע דעתכם בנידון. (וזה כולל גם את המערכת שלי שהיא די חזקה) מעבד אינטל 4 - 3.06 , 800 , 1 MB שני הרדסקים - 200 ו 60 . X800 VIVO - כרטיס מסך כונן קורא DVD , וצורב. לוח אם - i875P זיכרון 512X2 על 400 . תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מחפש סט של מקלדת ועכבר אלחוטי לשימוש של מולטימדיה ( הבקר ווליום והכפתורים סטופ ופליי האלה) בסביבות ה300 שקל
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז בעיקרון הזיכרון שלי טוב?... והאם כדי להוסיף עוד ראם?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אתם רואים את ה-Pin 10 (USBOC) משהוא יכול להגיד לי למה הוא משמש? כי כפי שאתם רואים בתמונה הזאת: בסוף החיבור הוא מבקש GND נוסף ואני רואה שיש שם גישור שכזה עם חוט שחור... עכשיו השאלה היא האם הפין העשירי לא ישבש לי משהו והאם זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למדפסת הזרקת דיו לא משולבת בתקציב של עד 200 שקל. המדפסת היא בשביל אח שלי, הוא לומד באוניבירסיטה ולכן הוא צריך מדפסת, הוא רוצה מדפסת הכי פשוטה שיש. אין לו דרישות מיוחדות בשביל המדפסת. רצוי מדפסת שהראשי דיו שלה לא יעלו הרבה. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת בסביבות 500 שקל עם הדגשים הבאים: חסכונית מאד (95% מההדפסות שחור לבן) מומלץ שהתוכנה שתבוא איתה לא תבקש ממני כל פעם להדפיס דף ניסיון סורק (עדיף איכותי) עדיף שראשי הדיו של המדפסת לא יהיו מאד יקרים דברים שלא חשובים לי: מהירות הדפסה פקס נא לציין כמה דפים אני יכול לההדפיס בשחור לבן עם מחסנית דיו אחת כדי שיהיה לי פרמטר להשוואה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי סורק וותיק (כזה עם מתאם שקופיות) מדגם hp4470. בזמן האחרון שמתי לב שמופיעים לי כתמים סגולים במשטחים לבנים. כשאני מכבה ומדליק התופעה נעלמת לכמה סריקות ואז חוזרת. התופעה הולכת ומחמירה עם הזמן. האם יש חלק מסויים שהתיישן?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-