עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by lioryb,

אני מעוניין לקנות עכבר לייזר. לא מכיר את טווח המחירים הסטנדרטי, לא מכיר את הפרמטרים שאני צריך לבחון. הדבר היחיד שאני יודע זה שהטכנולוגיה הזו מאפשרת דיוק הרבה יותר גבוה, דיוק שנדרש לי בעיבוד תמונה עם פוטושופ. אם מישהו יוכל לתרום לי קצת מהידע והסברים + המלצות, אודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by Acejin,

היי, רציתי לדעת איך הפאד הזה לעכבר (G5)? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23841 ערוך/הסר הודעה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  3. 1. Sony PlayStation 3D Pulse 2. Nacon RIG 500 Pro High-Resolution Surround-Ready 3. HyperX Cloud II 4. אוזניות גיימינג אלחוטיות Roccat Syn Pro Air 3D Audio התקציב המדובר הוא 300-450

4. Started by x-pac,

אני רוצה ספק לOC שיעלה בסביבות 300 עדיף פחות ושיחזיק את המערכת שלי עד אוברקלוק ל3.0 ככה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  5. היי חבריה, האם יש מתאם המחבר 2 מחשבים למסך אחד? תודה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות קורא כרטיסי זיכרון שיהיה לי לפלאפון ולמצלמה!! ורציתי לדעת איך הוא מתחבר למחשב?? יש לו כניסה של כבל חשמל קטן כמו הכניסה של ה FLOPPY?? ואיך הוא מתחבר לMB?? עם כבל רחב כמו של הצורב? עם כבל רחב כמו של הכונן דיסקטים? כי אם זה כמו של הכונן דיסקטים אז תהיה לי בכיה כי יש לי רק חיבור אחד כזה במחשב!! מה עושים?? תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  7. תראו חשבתי כבר על זו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_184&products_id=867 היא גם זולה ראית גם מקלדת של מייקרוסופט אבל היא עולה יותר מ 250 ש"ח לא שווה במיוחד בקיצור אם משהו מכיר משהו זול וטוב אז שיגיד ומה אתם חושבים על ההיא שנתתי קישור אליה ... תודה מראש לעוזרים

8. Started by The Rock,

שלום, רציתי לדעת מה אתם חושבים על הספק הבא והאם אתם ממליצים לי לקנות אותו : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=134 Enermax 350W EG 365P VE

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  9. Started by idan1836,

אני צריך לדעת פרטים עליה... כי אמרו לי שהיא יכולה להכיל זיכרון בנפח עד ג'יגה 1 ובמקום אחר אמרו לי עד 128 מגהביט..? למי יש אותה ואיך היא?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  10. שלום לכולם חבר שלי רוצה לרכוש מדפסת תלת מימד, אבל הוא חדש בעניין ולא יודע על זה כלום. מה צריך לבדוק לפני רכישה ? איזה נתונים חשובים ? כרגע אין לו ממש תקציב כי הוא לא יודע כמה עולה מדפסת חביבה שכזו. זה לא מיועד (לפחות בינתיים) לעיסוק מסוים אלא לתחביב ולניסויים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by kinggil,

שלום. ראיתי את הספק הזה בסך 190 שקל, שזה מאוד זול. אבל אני לא בטוח שזה הספק שבתמונה. בגלל שיש לו כבלים מוסלבים, והוא ניראה יותר יקר. אשמח לשמוע מכם http://img392.imageshack.us/img392/6752/untitled4rl.jpg

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by rani,

זקוק נואשות לדריוור למדפסת הזאת.. איני מצליח להוריד דרך האתר של HP (בעיות בשרת שלהם) ואיני מוצא את הדיסק שקיבלתי. אשמח אם מישהו יעלה את זה לאתר כולשהו או ישלח לי תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  13. שלום רב. אני מעוניין ברכישת מצלמה דיגיטלית איכותית בתקציב של 2000 שקלים. אני די נגנבתי מהמצלמה של סוני (דגם חדש, אפשרות וידאו והכי חושב מטען בטריות) אבל אני רואה פה בפורום שהרבה אוהבים את המצלמה של קאנון (שגם היא בסביבות ה 2000 פלוס) אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על איזו מצלמה ללכת עם תקציב של 2000אני רשמתי שני דגמים אבל אני חדש בעסק ואני לא מכיר עוד דגמים של מצלמות לצערי. תודה לכולכם.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by yairperetz,

מה ההבדל בין 2 הדגמים האלו : EG365AXVEb VS EG-365P-VE האם מדובר באותו הדגם ?? ואם לא מי יותר מוצלח ?? תודה לכל העוזרים !!

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by Dan1919,

הי, כבר הרבה זמן שיש לי בעיה במאוורר האחורי, שאני מדליק את המחשב עד שעולה המערכת הפעלה הוא עושה רעשים נוראיים ואחר כך זה מפסיק.. מה הבעיה? ואייך ניתן לסדר את זה?

16. Started by eegg,

יש לי כרגע qck steel pad שהוא מעולה ונוח אבל מתלכלך המון חשבתי לקנות את ה Razer "eXactMat" Professional Mouse Pad יש למישהו אותו

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by assaf8888,

איזה סטים אתם ממליצים? אני רוצה את MX1000 ויש לכם המלצה על מקלדת אלחוטית ברמה מעולה?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by flow1,

מה זו רזולוציה אופטית בסורק. האם 200X600dpi זו רזולוציה טובה או במילים אחרות: הסורק 8) הוא סורק איכותי?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by So@tr43,

משהו מכיר או קנה, מישהו יכול איזה שהיא ביקורת עליהם.!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות מדפסת בסביבות 500 שקל עם הדגשים הבאים: חסכונית מאד (95% מההדפסות שחור לבן) מומלץ שהתוכנה שתבוא איתה לא תבקש ממני כל פעם להדפיס דף ניסיון סורק (עדיף איכותי) עדיף שראשי הדיו של המדפסת לא יהיו מאד יקרים דברים שלא חשובים לי: מהירות הדפסה פקס נא לציין כמה דפים אני יכול לההדפיס בשחור לבן עם מחסנית דיו אחת כדי שיהיה לי פרמטר להשוואה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. AMD X2 3800 2GB (שני סטיקים) 7900GT האם הספק HEC 400TRT 20/24PIN יחזיק את המערכת?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by Check_Point,

בשעה טובה הגיעו למספר חנויות בארץ המארזים של RAIDMAX. רשום שהוא בא עם ספק 420W. הסתכלתי בכמה ביקורות עליו ובאחת מהן רשום בחסרונות שהוא לא מגיע עם ספק אף-על-פי שמצוין שהוא מגיע עם ספק. רציתי לדעת, יש ספק או אין ? (אם אני אזמין בארץ)

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by moranhoresh,

מישהו מכיר חנות באזור המרכז שבה אני יכול לבדוק מקלדות שונות ועכברים שונים? הכוונה לבדוק במקום איזו נוחה לי, כך שאדע לרכוש את מה שנוח לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  24. שלום, ברשותי מדפסת משולבת PE16. לאחרונה כאשר אני שולח פקס או מצלם, הצד הימני של הדף יוצא באיכות גרועה (בהיר מאוד עד שלא נראה כלל). ניקוי מגש הזכוכית גם לא הועיל. אני מתאר לעצמי שזו בעיית סריקה של צד זה, מישהוא יכול לייעץ כיצד לפתוח את המכשיר ואיזה חלק יש לנקות לתקן בעייה זו ? תודה,

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  25. לאחרונה, אין לי בדיוק מושג ממתי ולמה, עכבר הUSB שלי התחיל לזוז בדיליי לעיתים קרובות כשיש עומסים קלים במחשב. ניסיתי להחליף עכבר USB וגם לא עזר, מדובר על עכבר של מייקרוספט אופטי IntelliMouse. ניסיתי גם לבטל את האפשרות בדרייבר של ה USB של ניתוק זרם חשמל כשאין שימוש וגם לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? איך זה קרה פתאום ואיך מתקנים את זה?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים