עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה לקנות מדפסת שגם תהיה איכותית בהדפסות.וגם שהיא תוכל להדפיס על דיסקים.אני יודע שיש צורב שמדפיס על דיסקים,אבל אני רוצה מדפסת. אז אם אתם מכירים מדפסת טובה ואיכותית.אז בבקשה תגידו לי.

2. ערב טוב אנשים.. אחרי שנמאס לי מהמקלדת החוטית שלי אני שוקל לקנות מקלדת אל-חוטית. בנתיים המקלדת שאני חושב לקנות היא logitech EX-100. אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הסט הזה אני ממש יודה לו. נ.ב אני עובר לאל חוטית בגלל שאני צריך מקלדת שתגיע למיטה(2 מטר מרחק+/-) אז הקליטה צריכה להיות טובה למרחק הזה... הקליטה של העכבר לא ממש קריטית בגלל שהוא ישאר על השולחן כל הזמן. שימושים: ממש קצת משחקים כמו FIFA ודומיו (דברים שרצים על המחשב - ניתן לראות את המפרט בצד)... חוץ מזה צריך שתהיה למקלדת מקשים לקול, PLAY/STOP וכו'. אם יש אופציה למקלדת בלי עכבר אז זה גם טוב.

3. Started by Shiker,

מה דעתכם על זה http://skypc.co.il/pl_product~920-000279~19~0.htm או זה http://skypc.co.il/pl_product~967553-0119~19~0.htm אם יש הצעה טובה ותר אמרו לי..

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  4. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11804 מישהו מכיר את החברה הזאת?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות קורא כרטיסי זיכרון שיהיה לי לפלאפון ולמצלמה!! ורציתי לדעת איך הוא מתחבר למחשב?? יש לו כניסה של כבל חשמל קטן כמו הכניסה של ה FLOPPY?? ואיך הוא מתחבר לMB?? עם כבל רחב כמו של הצורב? עם כבל רחב כמו של הכונן דיסקטים? כי אם זה כמו של הכונן דיסקטים אז תהיה לי בכיה כי יש לי רק חיבור אחד כזה במחשב!! מה עושים?? תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by Bear Cub,

אני צריך כרטיס במחשב חדש שאני רוצה לקנות שיהיה אפשר להעביר איתו סרטים ממסרטת וידאו דיגיטלית שיש לי (עם קסטות) שמהם אני מעביר אל המחשב, ויש לזה חיבור IEEE1394 או בשמו הנוסף (כך נאמר לי) firewire. הכרטיס נראה כך בכל אופן: נאמר לי שאפשר שיהיה מובנה עם לוח האם שאבחר. המעבד שאני מתכנן ללכת עליו הוא Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E האם זה מתאים לדרישה שלי או כדאי להחליף למשהו מתאים/לקנות כרטיס נפרד. תודה רבה

7. Started by 8-Ball,

יש לי התלבטות בין שני מארזים (התקציב מאוד מצומצם אך עם זאת גם הדרישות) אני צריך שיהיה קטן ופשוט ושיהיה לו ספק אמין (מספיק 300W), המארזים שביניהם אני מתלבט הם: Compucase 6C29 Black 300W ו- Foxconn TLA570A USB Front True Power 300W FSP Case הקומפיוקייס עולה 255 ואילו הפוקסקון עולה 230. ההפרש לא רציני, השאלה מי מהם יותר טוב. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by eegg,

יש לי כרגע qck steel pad שהוא מעולה ונוח אבל מתלכלך המון חשבתי לקנות את ה Razer "eXactMat" Professional Mouse Pad יש למישהו אותו

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by ndv,

יש לי הגה עם דוושות של חברת ג'ניוס שהיה עליו בעבר ביקורות פה באתר : http://hwzone.co.il/reviews/genius_wheel/ הורדתי את הדרייבר מהאתר של ג'יניוס אבל על ההגה דולקת רק הנורה הירוקה והיא דולקת כשההגה מקבל חשמל (ההגה כוח גם פועל) כמו בתמונה הזאת מהביקורת : http://hwzone.co.il/pictures/genius_wheel/Wheels.JPG אבל המחשב לא מזהה אותו (אי אפשר להתקין חומרה חדשה זו או משהו כזה) הדרייבר נראה לי מתאים כי יש את אותה התמונה של ההגה הדגם המלא הוא genius speed wheel force feedback וזה בדיוק מה שהורדתי מהאתר של החברה.... מה עושים ? עריכה: עכשיו ראיתי באתר שהדרייבר הוא רק לUSB, מה אני עושה ?? ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by lioryb,

אני מעוניין לקנות עכבר לייזר. לא מכיר את טווח המחירים הסטנדרטי, לא מכיר את הפרמטרים שאני צריך לבחון. הדבר היחיד שאני יודע זה שהטכנולוגיה הזו מאפשרת דיוק הרבה יותר גבוה, דיוק שנדרש לי בעיבוד תמונה עם פוטושופ. אם מישהו יוכל לתרום לי קצת מהידע והסברים + המלצות, אודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. פתחתי את המחשב להוסיף כרטיס רשת ופתאום הכונן לא עובד. מישהו יכול לומר לי למה? ואיך לתקן דחוף?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. שלום ברשותי מצלמה דיגיטלית של HP בניגוד לשאר החברות המוכרות ( והמאוד לא מוכרות ) - HP אינה מספקת עם המצלמה כבל A/V ולמעשה רוצה שאני אקנה את ערכת העגינה שלהם בXXX כסף, או - בקנייה ישירה ממעבדת החברה ב 120-140 ש"ח - ובתגובה שלי... כן... בסססדר ! ( NOT ) ניסיתי שני כבלי A/V שונים - האחד של FUJI והשני של חברת NONAME שכזאתי - שניהם תפקדו מצויין. ככה שכל כבל בסגנון כנראה יתאים. ניסיתי ליצור כבל כזה באופן עצמאי - לקחתי כבל פשוט עם יציאת EARPHONE פשוטה ובצד השני פיצול לשני זכרי RCA ( כבל סטנדרטי של 5-10 שקל לפשוטים ) ובקצה הEARPHONE JACK חיברתי מתאם סטראופוני למיני JACK ( כמה שקלים בודדים ) - הכל טוב ויפה - אבל הSIGNAL של הAUDIO לא יוצא, מה שכן - הוידאו כן... ( ודווקא טו…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by sils,

קניתי מחשב חדש לא מזמן. מסתבר שהספק כוח לא מספיק חזק ולא מספיק טוב בשבילו. רציתי לדעת איזה ספק כדאי יותר לקנות? HEC 475 Wat VD-T 2 fan או Thermaltake TT420 Wat APD 2-fan APFC שניהם בסביבות ה300 שקל. הנה המפרט: P4 2.6intel 800mhz 256mb ddr (400mhz) samsung*2 ASUS P4 P800 Maxtor 120GB 8MB 7200 SATA Hercules Radeon 9800XT SB Live Platinum+LiveDrive מגירה נשלפת להרד דיסק+2 מאוררים קטנים. צורב LG DVD ROM כל הנקודות חשמל במחשב תפוסות.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by zombics,

בבקשה לא להיחשב במחיר או ביופי. המפרתים: http://www.compucase.de/English/product103.htm http://www.compucase.de/English/product100.htm

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

שלום אני רואה בפורום הזה הרבה מאוד הודעות בהם אתם מציעים ספקי כוח של חברות מוכרות וטובות אבל יקרות סביבות ה-400 שקל לספק,אבל כל החיים שלי אני הייתי עם מחשבים שפועלים עם ספקים ג'נריים ואף פעם אבל אף פעם ! לא נשרף לי המחשב לא מתוצאה של ספק ג'נרי ולא מכל סוג אחר של חומרה,והמחשב שיש לי כרגע הוא p3 עם ספק ג'נרי עם הספק של 230v ושלא תחשבו שאני לא מעמיס יש לי הארדיסק סידירום צורב (כל מה שיש בכל מחשב) + 4 מאוורים נוספים...אני לא חושב שזה מוסיף הרבה אבל עדיין... מה אתם אומרים ? באמת הספקים הג'נריים עד כדי כך הורסים ?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  16. אני מחפש משתמשים בעלי מארז ריידמקס קוברה או בעלי מארז ATOP X-BLADE (גם בעלי סופרטלנט x-blade יתקבלו בברכה, עקרונית זה אמור להיות אותו מארז) הייתי רוצה לשמוע דעה ממקור ראשון על המארז, בעיקר על זרימת האוויר נוחות העבודה וגודל החלון עוד בנוסף חשוב לי לדעת האם הקוברות שנמכרים בארץ באים עם חלון עגול (כפי שאמור לבוא מהיצרן) או חלון מרובע (כפי שמגיע עם מארזי סקורפיו) תודה (:

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by assaf8888,

איזה סטים אתם ממליצים? אני רוצה את MX1000 ויש לכם המלצה על מקלדת אלחוטית ברמה מעולה?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעם אם הספק במארז הזה הוא טוב או שצריך להחליך RaidMax Scorpio 868

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  19. תראו, אני צריך מין מכשיר כזה רק עם כונן CD ומסך שאם אני מכניס דיסק עם תמונות אז זה מראה אותם על המסך, עכשיו אני צריך את זה למישהו שאין לו מחשב והוא רוצה רק לראות תמונות ואת המכשיר את אני צריך במקום לפתח איזה 15 דיסקים מלאים של תמונות. בקיצור, יש כזה מכשיר? ואם כן אז כמה הוא עולה, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by nick988,

המפרט שלי 2 ארדיסקים כונן דיסקים כרטיס כל,טלוויזיה, מסך 6600 gt amd 3000 ויש לי ספק hec 400 עכשיו מאוד לא הגיוני שהוא לא יכול לסחוף מעל למארכת המצויינת. אני לא יכול להוסיף פריט נוסף כמו ארדיסק או כוננן מבלי לנתק משו.(בדקתי זאת הכל תקין הגעתי למסקנה שזה הספק.) לחבר שלי המפרט היה הרבה יותר מפוצץ אם הרבה יותר פריטים ארדיסיקים כוננים וכו ואצלו הספק היה 300 בלבד. וגם לא נראה לי הגיוני ש חק400 לא יסחוב מערכת כזאת. לא מזמן במקרב מצאתי ספק כח נוסף 300W . עשיתי חיפוש ומצאתי שאכן אפשרי לחבר בין שני ספקים אבל לא הצלחתי למצוא הסבר מפורט וטוב. אז השאלות הן.. האם כדי לחבר או שעדיף לקנות חדש? אם חדש אז מה אפשר במחיר אכי זול שאפשר כדי שיסחוב נערכת שלי אם תוספת של 3 כוננים(ארדיסקים). ו…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by Royz,

מישהו יכול להגיד לי האם דבר זה נכון? "המתכת של המסגרת יוצרת מעין כלא מגנטי זה אומר ששדות מגנטיים מבחוץ לא מגיעים לתוך הרכיבים במארז בשדות עם חלון אין את האפקט הזה ושדות חיצוניים יכולים להגיע לרכיבים כשצ'יפ מחשב נחשף לשדה מגנטי זה יכול להפריע לו מידת ההפרעה תלויה בעוצמת השדה"

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by asaf999,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש (חזק מאוד המיועד למשחקים) ואני מעוניין במארז יפה המארז צריך להיות בעל מסך LCD, ולדים מובנים אין הגבלת תקציב העיקר משהו טוב וע"פ הדרישות תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by RubricalTwo,

שלום קודם כל אני חדש בפורום אז תקבלו אותי בברכה ;D ! ועכשיו לעניין אני לפני חצי שנה רכשתי מKSP את האוזניות 7H USB ומאוד נהנתי מהם רק דבר אחד כל חודש הייתי צריך ללכת לקנות כי הם נהרסו והם החליפו לי כל פעם לחדשות אז החלטתי שנמאס לי ללכת כל פעם וגם הם כבר לא מייבאים את האוזניות האלה אז שאלתי אותם אם אפשר להחליף לאוזניות אחרות והם אמרו שזה אפשרי עכשיו אני לא יודע איזה אוזניות לקחת. חשבתי על SSS V2 USB או על הMegalodon מה אתם אומרים יותר טוב?? אני גם פתוח להצעות אחרות אם יש לכם משהו יותר טוב להביא. ועוד משהו המחיר לא כזה חשוב כי ה7H עלו לי 575 אז להוסיף 75 למגלודון לא אכפת לי ואם אני אקח אוזניות יותר זולות אני אדרוש זיכוי לקנייה בחנות.. גם לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף אבל…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  24. היי אני רוכש מחשב לצורך עריכת וידאו, ואני מחפש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמות מוידאו וממיר של הטלויזיה, מהחיפושים שאני עשיתי ראיתי את C500 של COMPROUSA- http://www.comprousa.com/en/product/c500/c500.html הכרטיס הוא מסוג PCI והעלות שלו היא 180ש"ח רציתי לשמוע חוות דעת או המלצה לכרטיס אחר. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. Started by yakirsh4,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך USB אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …

• 1 תגובה
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים