עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Baycon,

מישהו מכיר אתר שנותן מפרטים למעגלים של כל מיני דברים, ככה שאנשים חובבניים עם רכיבים ומלחם יוכלו לבנות? נגיד רדיו

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by ofer_mat,

אני צרך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי באותו חלק והם חייבים להיות RF לא IR

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יצאה לי ההזדמנות לקנות את המארז של Lian-Li מדגם PC81 ב200$ האם כדאי? ואני מבקש, תענו כמה שיותר מהר, אין לי את ההזדמנות הזו להרבה זמן :\

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by tellmy,

ראית את העכברים האלה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_9_464&PHPSESSID=18dc28718bdf5d9c0617aefdf7c2f09e הם שווים משהו?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  5. Started by ORrrr,

בתוכנה MBProde בוולטים יש משהו שנקרא +2.5 והוא עומד לי על 1.09, מזה? עוד דבר, מזה Aux1. עוד דבר, למה ה Chassis על 0 ומזה בכלל? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by Bug2000,

;D : ???

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by naveh3,

היי חבר'ה, יש לי מקלדת QUANTUM פשוטה, יש לה מקשי קיצורי דרך לכיבוי ו-STAND BY כשכפתור הכיבוי האוטומטי נלחץ לי בטעות כל מה שעשיתי ולא שמרתי נמחק ונהרס, אם מישהו מכיר תוכנה או דרך לפתור את הבעיה בבקשה שיענה. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by Help Me 2,

אני מעונין בעזרה בהרכבת מחשב AMD לא כולל מסך הכי פשוט שאפש במחיר הכי זול שאפשר הוא מיועד לילדה בת 7 ככה שלא צריך להיות בו שם דבר רציני :smoke:

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by onn_the_vy,

האם יש אפשרות לשלוט על הCOM, אני רוצה לשלוח כל פעם 5V לפין אחר... אפשרי.?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by itaysk,

סתם שאלה מפגרת ;D למה לא סידרו אותם לפי סדר ה א"ב ? עכשיו כשאתם חושבים על זה זה אולי נראה לכם לא נוח אבל אם הייתם נולדים לזה זה היה מאוד מקל על הכתיבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by urich,

בבקשה רק תגידו לי שאני צודק ולקנות מצלמה דיגטלית בארץ או בדיוטי פרי זה בזבוז כי ההפרשים הם של אפילו 1000 שקל למצלמה שבחול עולה 2000 שקל

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  12. מפרט: מעבד: AMD ATHLON XP 1800 MHZ-651 זכרון: TRANSCEND-DDR 256MB 333MHZ-512 לוח אם: GIGABYTE GA7VRXP-615 כרטיס מסך: MSI-G4MX460-TV-663 דיסק קשיח: MAXTOR-80 GB 7200RPM IDE-693 מארז: TSUNAMI-VIRGO P-3/4 350 WATT-199 כ. קול: CREATIVE-SB 128BIT-121 מסך: MAG-786PF 17-1079 תקליטון: TEAC-FLOPPY 1.44-60 עכבר: MICROSOFT-INTELLIMOUSE-84 מקלדת: MICROSOFT-INTERNET KEYBOARD-96 צורב: LG-GCE-8320R X40 X32 X10-470 די.וי.די: LG-DRD8160R X48 X16-295 סה"כ: 5,538 זה טוב?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DisinfectedDuck,

ממש נמאס לי ממארזים ענקיים ומסורבלים, ואחרי שראיתי את ה gBox נדלקתי על הרעיון. החלטתי שאם אני מוצא מארז דומה (שיתאים ללוחות ATX) אני עובר אליו. רציתי לדעת אם מישהו פה יודע על מארזים כאלה, קטנים ויפים שמתאימים ללוחות ATX?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

עם אני יילך עכשיו לחנות ויקנה מחשב עם זיכרונות DDR 400MHZ החנות גם תוכל להזמין לוח תואם לפי דרישה? או שהזיכרונות עדיין לא הגיעו לארץ? ומה המחיר שלהם? יותר יקרים מה-RDRAM? תודה מראש, gonzila

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by yoav9,

אני די מתבייש להודות בזה, אבל, אני לא מבין כלום במדפסות... :-\ (אולי רק שהן יודעות להדפיס תוך כדי לקיחת דפים וזריקת דיו וזהו... עכשיו הבעיה הגדולה היא שגם לא ממש אכפת לי, כלומר, לא מעניין אותי איך מדפסת עובדת ומה הופך מדפסת לטובה או לא טובה... מה שמביא אותי לבעייה הבאה... אני צריך לקנות מדפסת עכשיו בהתחלה ישר קופץ לך לראש hp... אבל עם 200 שקל לראש דיו... (או לפחות ננסה למצוא אפשרות אחרת) ואז יש את epson... אבל המדפסת האחרונה שהייתי לי שלהם הייתה כזאתי דרעק... :-[ נשארו canon ולקסמרק (תנסו לכתוב את זה באנגלית!! lexmark...) עכשיו, המדפסת שאני כרגע משתמש (או לפחות אמור להשתמש, כי היא לא פועלת...) היא canon bjc-6200, כזאתי מדפסת מחורבנת לא ראיתי בימי חיי היא…

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by ohad,

מאיפה יש לכם או אתם משיגים את כול הכסף כדיי לקנות את כול הדברים ההלו?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  17. Started by ScreameR,

אני מרכיב P1 ושאני מפעיל אותו לא קורה שום דבר איך אני יכול לדעת אם הספק לא דפוק?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by ScreameR,

יש לי 2 מחשבים ומסך אחד.... איך אני יכוללעשות קופסא עם סיווטש או לקנות?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  19. Started by bamba,

קניתי לוח חדש עם כרטיס קול על הלוח וללא יציאת מידי (GAME PORT). אני צריך לחבר ג'ויסטיק. האם יש מתאם USB2MIDI ואיפה אפשר לקנות. אם אין מה הדרך הפשוטה להוסיף יציאת מידי. (חוץ מלקנות כרטיס קול ולבאל את זה שעל הלוח).

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  20. Started by rosesr,

קוראים לזה:Personal Cinema אפשר אם זה להקליט דברים מהטלוויזיה? תןדה לעונים ROSESR!

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  21. יש לי מחשב... כמו כל מחשב וכמו כל אדם גם אני רוצה שהוא יעבוד יותר טוב בא חברי משכבר הימים ido9 ואמר לי שיש לו 256 micron ראם לתת לי, מצויין אמרתי, לי היה במחשב באותם ימים (לפני שבוע) עם 128 של micron ועוד 128 של LD בקיצור הוא המליץ לי ובצדק להוציא את הLD ולשי את הmicron כי 512 לא יתן לי פשוט כלום והLD יעט את הביצועים של הmicron מה שיגרום למערכת לפעול אפילו פחות טוב ממקודם או לפחות בכמעט 0 אחוז שיפור... כמובן שהסכמתי! החלפנו... בדקנו 3dmark לפני ואחרי ופשוט לא היה הבדל!!!!!! (30 נקודות פחות אחרי ההעברה אבל לא משנה) עכשיו אני מניח שזה נותן לי גם תוספת של 0 fps במשחקים... ואז זה הלקא בי!!!!! מה יקרה אם אני יחליף הראד דיסק... יהיה ההבדל בביצועים במשחקים... ברור שיהיה הבדל בזמ…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

שלום. אני מתכנן לקנות מפנדה את המחשב, ואני רוצה לדעת איך הם בשירות. מי שהתנסה איתם, האם היו בעיות בהחלפה\החזרה\חלקים? רק תגובות רציניות מלקוחות שלהם בלבד. תודה.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by benor,

שלום אני מעוניין לקנות מצלמה בתקציב של עד 1500-1700 ש"ח הצילומים הם רק בשביל הכיף אין לי הרבה ניסיון בנושא של הצילום אבל בכל זאת אני רוצה שהצילומים יצאו ברורים ויפים. אז תמליצו לי בבקשה על מצלמות טובות שאתם מכירים בטווח המחירים האלה תודה! תודה, Benor!

• 9 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים