עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני קונה מדפסת ורציתי לדעת מה ההבדל בין מדפסות ה photo smart לבין ה Inkjet/deskjet? ועל איזה מדפסות אתם יכולים להמליץ לי? תקציב - עדיף שלא יעבור את ה 1000 ש"ח תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by blabla2002,

איזה חברה יותר טוב ושאני אומר טוב זה מחיר/ביצועים ואיכות אז מי יותר טובה ביצור מקלדות או עכברים microsft או logitech ואם היה נושא כזה בבקשה תנו לינק כי חיפשתי ולא מצאתי

• 43 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by ScreameR,

דוד שלי מנהל צוות פיתוח עכשיו הוא רוצה להקים חדר עם 5 מחשבים (P 2.26) למפתחים.... המפתחים עצמם גרים בווילה ביחד... החברה קנתה להם GMC והורידו את הכיסאות מאוחורה והקימו וארגנו הכול.. הם רוצים לדעת אם הם יכןלים לחבר את המצבר של האוטו ולעשות שקעים במאחורה של הVAN... אפשר לקבל תשובה? תןדה

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by bilbo,

לכל הפריקים של סימולטורי הטיסה במיוחד falcon4 היגיע לישראל ה COUGAR! במחיר עממי של 2300 שקל. העתק מדוייק של הF16 שני החלקים שוקלים 8 ק"ג בקרוב (כל החלקים עשויים מתכת מלאה) מי שמעוניין פרטים : Cougar World

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Baycon,

מישהו מכיר אתר שנותן מפרטים למעגלים של כל מיני דברים, ככה שאנשים חובבניים עם רכיבים ומלחם יוכלו לבנות? נגיד רדיו

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by pro,

המארז שבכתבה בעמוד הראשי הוא מתאים גם לPC?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ScreameR,

יש לי כונן DVD חדש דנדש עכשיו אני רוצה לנסות לעשות ריפ לאחד הסרטים שבבעלותי עכשיו אני מעוניין לקבל מדריך מלא ומפורט מאחד האתרים (עדיף בעברית) על איך להפוך DVD ל MPG ואיך להפוך DVD ל Divx

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tellmy,

ראית את העכברים האלה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_9_464&PHPSESSID=18dc28718bdf5d9c0617aefdf7c2f09e הם שווים משהו?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  9. Started by ORrrr,

בתוכנה MBProde בוולטים יש משהו שנקרא +2.5 והוא עומד לי על 1.09, מזה? עוד דבר, מזה Aux1. עוד דבר, למה ה Chassis על 0 ומזה בכלל? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by ofer_mat,

אני צרך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטי באותו חלק והם חייבים להיות RF לא IR

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Help Me 2,

אני מעונין בעזרה בהרכבת מחשב AMD לא כולל מסך הכי פשוט שאפש במחיר הכי זול שאפשר הוא מיועד לילדה בת 7 ככה שלא צריך להיות בו שם דבר רציני :smoke:

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  12. יצאה לי ההזדמנות לקנות את המארז של Lian-Li מדגם PC81 ב200$ האם כדאי? ואני מבקש, תענו כמה שיותר מהר, אין לי את ההזדמנות הזו להרבה זמן :\

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם!!!!!!! במסגרת המחשב החדש צריך גם מארז. עד עכשיו חשבתי על הTSUNAMI 350W אבל נראה לי שאני אוכל להוסיף עוד קצת כסף ולקנות את ה-Dragon DX-01BD שבלי ספק עולה 331 ועם הספק של TSUNAMI הוא יעלה 471 ש"ח. איך הוא לפי דעתכם? אשמח לקבל תשובות בקרוב כדי לסגור את המפרט. בתודה רבה פני

14. Started by onn_the_vy,

האם יש אפשרות לשלוט על הCOM, אני רוצה לשלוח כל פעם 5V לפין אחר... אפשרי.?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by gforce,

התקציב שלי הוא 1500$ בערך איזה נייד כדאי לקנות ??? איזו חברה טובה? המפרט שאני מעונין הוא: p 3 800 ומעלה מסך 14 inch לפחות 256 ram שיעבוד גם ברזולוציה 800X600 (אני יודע ש ibm עובדים ב 1024X768) 20 gb hard disk ומעלה ושלא יהיה מצב שהפלופי וה cd-rom הם באותו מקום כך שלא ניתן להשתמש בשניהם תודה :-* נ.ב שיהיה לו משקל כמה שיותר קטן ככל האפשר (שמעתי שיש "עריסות" וכל')

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by urich,

בבקשה רק תגידו לי שאני צודק ולקנות מצלמה דיגטלית בארץ או בדיוטי פרי זה בזבוז כי ההפרשים הם של אפילו 1000 שקל למצלמה שבחול עולה 2000 שקל

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by naveh3,

היי חבר'ה, יש לי מקלדת QUANTUM פשוטה, יש לה מקשי קיצורי דרך לכיבוי ו-STAND BY כשכפתור הכיבוי האוטומטי נלחץ לי בטעות כל מה שעשיתי ולא שמרתי נמחק ונהרס, אם מישהו מכיר תוכנה או דרך לפתור את הבעיה בבקשה שיענה. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by Bug2000,

;D : ???

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. העכבר שיש לי עכשיו הוא עכבר רגיל של מייקרוסופט בלי גלגלת! הוא לא נוח לי הוא קטן מדי בשביל היד שלי וגם חסרה לי הגלגלת! מה אתם אומרים על העכבר הזה Microsoft IntelliMouse Explorer Optical 3.0? כדאי לי לקנות אופטי? אני לא מעניין באלחוטי! לא תהייה לי בעיה עם עכברים אופטיים במשחקים? תודה.

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by ofer_mat,

בעיקבות הכתבה ב ocworkbench.com חשבתי אולי גם לי יש בעיה עם הספק והשאלה היא האם יש תוכנות שאומרות לי עם הספק מספיק או יש לי בעיה?

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by ohad,

מאיפה יש לכם או אתם משיגים את כול הכסף כדיי לקנות את כול הדברים ההלו?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  22. Started by ScreameR,

יש לי 2 מחשבים ומסך אחד.... איך אני יכוללעשות קופסא עם סיווטש או לקנות?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  23. Started by ScreameR,

אני מרכיב P1 ושאני מפעיל אותו לא קורה שום דבר איך אני יכול לדעת אם הספק לא דפוק?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  24. יש לי מחשב... כמו כל מחשב וכמו כל אדם גם אני רוצה שהוא יעבוד יותר טוב בא חברי משכבר הימים ido9 ואמר לי שיש לו 256 micron ראם לתת לי, מצויין אמרתי, לי היה במחשב באותם ימים (לפני שבוע) עם 128 של micron ועוד 128 של LD בקיצור הוא המליץ לי ובצדק להוציא את הLD ולשי את הmicron כי 512 לא יתן לי פשוט כלום והLD יעט את הביצועים של הmicron מה שיגרום למערכת לפעול אפילו פחות טוב ממקודם או לפחות בכמעט 0 אחוז שיפור... כמובן שהסכמתי! החלפנו... בדקנו 3dmark לפני ואחרי ופשוט לא היה הבדל!!!!!! (30 נקודות פחות אחרי ההעברה אבל לא משנה) עכשיו אני מניח שזה נותן לי גם תוספת של 0 fps במשחקים... ואז זה הלקא בי!!!!! מה יקרה אם אני יחליף הראד דיסק... יהיה ההבדל בביצועים במשחקים... ברור שיהיה הבדל בזמ…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  25. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

עם אני יילך עכשיו לחנות ויקנה מחשב עם זיכרונות DDR 400MHZ החנות גם תוכל להזמין לוח תואם לפי דרישה? או שהזיכרונות עדיין לא הגיעו לארץ? ומה המחיר שלהם? יותר יקרים מה-RDRAM? תודה מראש, gonzila

• 3 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.